ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ; «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ!!ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΞΑΨΗΦΙΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ».ΆΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ!

Κοινοποίηση:
1 pre_babis

Εισπράττουν εξαψήφιες ετήσιες αμοιβές για σχόλια 3-4 λεπτών στα δελτία ειδήσεων και κάποιοι εξ αυτών παρουσιάζουν και μια εβδομαδιαία εκπομπή. Άλλοι με επίσης εξαψήφιες ετήσιες αμοιβές παρουσιάζουν καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές. Ολοι τους δηλώνουν ανεξάρτητοι, αντικειμενικοί, έμπειροι πολιτικοί αναλυτές που θεωρούν τους εαυτούς τους υπηρέτες της ενημέρωσης και του κοινού (sic) ή κατά το ελληνικότερον… opinion maker.

Ολοι τους στο δια ταύτα όλα αυτά τα χρόνια στρίβουν δια του αρραβώνος. Αποφεύγουν να πάρουν θέση στις εκλογικές αναμετρήσεις όχι φυσικά για τις προσωπικές τους προτιμήσεις αλλά ως αναλυτές για το τι πιστεύουν ότι θα γίνει. Δεν λέμε να κάνουν προβλέψεις με επιτυχία δεκαδικού ψηφίου αλλά να μας πουν από την εμπειρία τους, από αυτό που βλέπουν να συμβαίνει στην κοινωνία, από τις συζητήσεις που κάνουν με τα πολιτικά στελέχη και τους δημοσκόπους τι πιστεύουν ότι θα γίνει. Ποιό θα είναι πρώτο κόμμα, ποιά περίπου θα είναι η διαφορά πρώτου δεύτερου, αν θα υπάρξει αυτοδυναμία, πόσο βλέπουν να παίρνει ο Λαφαζάνης, αν θα μπουν οι ΑΝΕΛ, τι θα κάνει ο Λεβέντης κλπ.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο υπάρχουν δύο σχολιαστές που λένε και δείχνουν  με κάθε εκφραστικό και άλλο μέσο που διαθέτουν τα συναισθήματα και τις απόψεις τους για πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν διεκδικεί και ιδιαίτερες δάφνες ότι έχει αίσθηση τού τι συμβαίνει έξω από τα γραφεία των Μέσων που εργάζεται. Είχε ταχθεί υπέρ της εκλογής Βενιζέλου στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ εναντίον του Γ.Παπανδρέου θεωρώντας δεδομένη την εκλογή του στην οποία ο ΓΑΠ βγήκε πανηγυρικά πρόεδρος. Θεωρούσε ότι ο ΓΑΠ δεν έχει τύχη στις εθνικές εκλογές και αυτός κέρδισε με 11 μονάδες τον Καραμανλή. Στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές ειρωνευόμενος την υποψηφιότητα Σαμαρά με το γνωστό επεισόδιο on air με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο Σαμαράς επικράτησε άνετα και έγινε μάλιστα και πρωθυπουργός.

Τα ίδια πάνω κάτω και στην ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές, δημοψηφίσματα κλπ. Για να επανέλθουμε λοιπόν… Περιμένουμε από τους σχολιαστές και τους εκπομπάρχες να πάρουν επιτέλους θέση και να πουν τις εκτιμήσεις τους ως οφείλουν άλλωστε εκ της θέσης τους. Ας πάρουν στην τελική και ένα ρίσκο. Τόσα λεφτά, δόξα και αναγνωρισιμότητα που τους ανοίγει πόρτες και πόρτες απολαμβάνουν. Ας δικαιολογήσουν επιτέλους τα προνόμια που συνεχίζουν να απολαμβάνουν στην κατεστραμμένη οικονομικά χώρα.

enimerosi24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μονο οι μουρλοχαβγιτες μπορουν να πιστεψουν αυτους τους παλιατσους

Comments are closed.