ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ. ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΕ “ΒΟΗΘΟ” 18ΧΡΟΝΟ “ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ” ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κοινοποίηση:
ARXIM

Μπορεί η ασφάλεια να κρατά χαμηλούς τόνους για το άγριο φονικό με τον 52χρονο Αρχιμανδρίτη, όμως το makeleio.gr είναι σε θέση να γνωρίζει από έγκυρες πηγές ότι ο σκληρός Γεωργιανός πήγε το Σάββατο στο σπίτι του ιερέα γιατί έπρεπε να ξεκαθαρίσει κάποιους λογαριασμούς. 

Ο Γεωργιανός φέρεται να συνδέονταν “φιλικά” με τον Αρχιμανδρίτη. Παρών στο σκηνικό ήταν και ο 18χρονος που λέγεται ότι είχε επικουρικό ρόλο στην τραγική ιστορία. Ο 18χρονος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο Αρχιμανδρίτης έδωσε κάποια χρήματα στον Γεωργιανό όμως ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν του έδωσε χρήματα που έπρεπε να του δώσει για συγκεκριμένες υπηρεσίες που του παρείχε.

spitiarhi

Στο σπίτι του ιερέα το τελευταίο χρονικό διάστημα λέγεται έντονα ότι μπαινόβγαινε αρκετός κόσμος και ο ίδιος δεν ήταν καθόλου προσεκτικός στις κινήσεις του και στο ποιούς εμπιστευόταν.

Η ΕΛ.ΑΣ προσανατολίζεται κυρίως την στην σχέση και στην παρέα που έκαναν Γεωργιανός και Αρχιμανδρίτης. Το ποια ακριβώς ήταν η παρέα που κάνανε θα τα εξηγήσει στον ανακριτή . Πιθανόν να υποστηρίξει μέσω του συνηγόρου του ότι ο Αρχιμανδρίτης του προσέβαλε τη γενετήσια συμπεριφορά.

zaxaropoulos22

Το γεγονός όπως και να έχει θυμίζει έντονα την υπόθεση με τον ηθοποιό  Νίκο Σεργιανόπουλο και εξετάζεται αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν το ίδιο.

28a3607da65b389dca2afd22defa75e7_L_329_355

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για μια στενή σχέση του δολοφόνου και του θύματος. Το makeleio.gr σέβεται την ιεροσύνη και τη μνήμη του Αρχιμανδρίτη αλλά πρέπει να δούμε και τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με την κρυφή ζωή των μοναχών , των άγαμων κληρικων και τον ιερωμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ’ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ”. ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΠΑΡΕΙΧΕ “ΕΡΩΤΙΚΕΣ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ “ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ”-ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Και στις δυο δολοφονίες τα ήθελε ο κ…..ος τους. Ας προσέχουν οι επόμενοι.

  2. Έτσι ήταν πάντα ο πάτερ .
    Πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι …..

  3. Ο Γεωργιανός τον έδινε ή τον έπαιρνε ;
    Το παπαδοπαίδι ήταν για τσιμπουκάκια ή για να βαστάει το καντήλι ;

  4. Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ!!!!ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ….

  5. Άλλη μια ιστορία με τραγική κατάληξη. Οι ιστορίες με αίμα και σπέρμα στην Ελλάδα των Μνημομονίων συνεχίζονται. Αναρωτιέμαι τι πήγε στραβά στην συγκεκριμένη υπόθεση.

  6. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ SITES ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΤ ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..

  7. Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ…ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΕΝΑΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !

    Αβραάμ εγέννησε τον Ισαάκ, Ισαάκ δε εγέννησε τον Ιακώβ, Ιακώβ δε εγέννησε τον Ιούδαν και τους αδελφούς αυτού, 3 Ιούδας δε εγέννησε τον Φαρές και τον Ζαρά εκ της Θάμαρ, Φαρές δε εγέννησε τον Εσρώμ, Εσρώμ δε εγέννησε τον Αράμ, 4 Αράμ δε εγέννησε τον Αμιναδάβ, Αμιναδάβ δε εγέννησε τον Ναασσών, Ναασσών δε εγέννησε τον Σαλμών, 5 Σαλμών δε εγέννησε τον Βοόζ εκ της Ραχάβ, Βοόζ δε εγέννησε τον’Ωβήδ εκ της Ρουθ,’Ωβήδ δε εγέννησε τον Ιεσσαί, 6 Ιεσσαί δε εγέννησε τον Δαυϊδ τον βασιλέα. Δαυϊδ δε ο βασιλεύς εγέννησε τον Σολομώντα εκ της του Ουρίου, 7 Σολομών δε εγέννησε τον Ροβοάμ, Ροβοάμ δε εγέννησε τον Αβιά, Αβιά δε εγέννησε τον Ασά, 8 Ασά δε εγέννησε τον Ιωσαφάτ, Ιωσαφάτ δε εγέννησε τον Ιωράμ, Ιωράμ δε εγέννησε τον’Οζίαν, 9Οζίας δε εγέννησε τον Ιωάθαμ, Ιωάθαμ δε εγέννησε τον Άχαζ, Άχαζ δε εγέννησε τον Εζεκίαν, 10 Εζεκίας δε εγέννησε τον Μανασσή, Μανασσής δε εγέννησε τον Αμών, Αμών δε εγέννησε τον Ιωσίαν, 11 Ιωσίας δε εγέννησε τον Ιεχονίαν και τους αδελφούς αυτού επί της μετοικεσίας Βαβυλώνος.
    12 Μετά δε την μετοικεσίαν Βαβυλώνος Ιεχονίας εγέννησε τον Σαλαθιήλ, Σαλαθιήλ δε εγέννησε τον Ζοροβάβελ, 13 Ζοροβάβελ δε εγέννησε τον Αβιούδ, Αβιούδ δε εγέννησε τον Ελιακείμ, Ελιακείμ δε εγέννησε τον Αζώρ, 14 Αζώρ δε εγέννησε τον Σαδώκ, Σαδώκ δε εγέννησε τον Αχείμ, Αχείμ δε εγέννησε τον Ελιούδ, 15 Ελιούδ δε εγέννησε τον Ελεάζαρ, Ελεάζαρ δε εγέννησε τον Ματθάν, Ματθάν δε εγέννησε τον Ιακώβ, 16 Ιακώβ δε εγέννησε τον Ιωσήφ τον άνδρα Μαρίας, εξ ης εγεννήθη Ιησούς ο λεγόμενος Χριστός

  8. Habibi habibi ΜΟΗΑΜΜΕD….ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ γραφετε.. Μητροπολιτες.

    1. Γκιατί έχει υπόψη σου γκανεναν Αρχιμανδρίτηs?

  9. http://www.youtube.com/watch?v=DRPp-WGEfps

    – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ..; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ..

    1. Μάλλον πρέπει να επέμβει εισαγγελέας και να σου αφαιρέσει το δικαίωμα της ψήφου. Δεν γίνετε να επηρεάζουν τις ζωές μας άτομα που πιστεύουν σε τέτοιες σαχλαμάρες!

  10. Ψάχνει για Μιτροπολίντες με φρου-φρου και αρώματα για τρελίτσες

    1. Έχω ένα γκουρουνάκι με μακρυά ρόζ ψωλίτσα,θέλεις παίξεις μαζί του;

Comments are closed.