ΝΕΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ: «ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑΒΛΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koyris_aytokinito

Αγριεμένος αλλά με χιούμορ που αρμόζει στην περίσταση,  απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων,  ο Γιώργος Κουρής κατά την μεταφορά του προς την ΓΑΔΑ όπου και θα κρατηθεί απόψε το βράδυ…

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτάει τι θα γίνει τώρα, ο κ. Κουρής του απαντάει πως μπορεί αύριο να παίζει τάβλι, ενώ για απόψε το βράδυ θα ονειρευτεί ότι βρίσκεται… στα μπουζούκια‼!

 

 

ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Συνελληνες, μη σας αποσπα την προσοχη ολα αυτα σκηνικα μ’αυτους. Πουλησαν στα μουλωχτα τα πετρελαια στον Πρινο (αυτα που ανακαλυψε ο Γιωργος Παπαδοπουλος)!

    http://pestanea.blogspot.gr/2014/01/bp.html

    1. Oλα τα λεφτα ηταν αυτο!Αυτα τα αποθεματα εδινα αυτονομια στην Ελλαδα 10-15 δις ευρωγια τις ενχωριες αναγκες και μονο.Ετσι σε περιπτωση αποχωρησης απο την Ε,Ε μονο απο καυσιμα δεν θα ειχαμε αναγκη.οι καταραμενοι αυτοι προδοτες ετρεξαν να τα δωσουν πριν πεσουν απ την εξουσια!!Πρεπει να τους αφανησουμε απο παντου συντομα Συνελληνες

  2. για αναλογίσου όμως μπαρμπα γιώργη, πόσο είχες στηρίξει με τα ΜΜΕ σου αυτό το σάπιο αντι-δημοκρατικό τόξο τα τελευταία 40 χρόνια;;;

  3. etsi mas ksero emas tous ellines! ti kai an eimai kleftis, esis iste ilithii kai ego mankas…etsi ta blepi o ellinas. siga min exi enoxes, siga min ebale mialo.

  4. Το αφεντικό σας μέσα και έπιασε η θλίψη παληκάρια; Όταν θα μείνετε και εσείς απλήρωτοι τότε θα αρχίσει το μεγάλο πένθος σας. Πλησιάζουν οι μέρες που τα καταχρεωμένα μεγάλα συγκροτήματατύπου θα κατεβάσουν ρολά μαζί με τα υπόλοιπα κανάλια του δικτύου της διαπλοκής. Κοντά σε αυτούς και τα διάφορα μπλόγκ που στήθηκαν και ανήκουν οικονομικά στους ίδιους εκδότες ή και στα παιδιά τους.

  5. Α ΡΕ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΗ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ..

Comments are closed.