ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ- “ΒΟΜΒΕΣ” ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ”: “ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ Η ΚΛΑΠΑ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;”-ΝΕΟΣ ΣΑΛΟΣ

Κοινοποίηση:
athanasiou-samaras

Η Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε φαινόταν, ξαναχτύπησε: Έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που φέρεται να είναι επώνυμη καταγγελία ανώτατου δικαστικού σύμφωνα με την οποία καταγγέλλονται απίστευτα συμβάντα(που εαν ισχύουν στο 1/10)δημιουργούν καταστάσεις σήψης και διαφθοράς στον χώρο της δικαιοσύνης και υπονομεύουν το κύρος της. Την καταγγελία επιβεβαιώνει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγκυρη νομική πηγή αλλά και δικαστική πηγή: “Ο δικαστικός είναι εν ενεργεία. Για ευνόητους υπηρεσιακούς λόγους το email του και το ονοματεπώνυμο του, προς το παρόν δεν θα φανούν. Όταν όμως χρειαστεί , θα καταθέσει ενόρκως”, μας είπαν οι ίδιες πηγές.

Στην επιστολή-που ήταν γνωστή όπως αντιληφθήκαμε σε πολλούς- ο καταγγέλλων πρέπει να βρίσκεται στο χώρο αδικημένων δικαστικών που δεν προήχθησαν. Αυτό έχει διττή και πολλαπλή σημασία και για το κύρος αλλά και για το εύρος της καταγγελίας αλλά και για την σκοπιμότητα της. εαν υπάρχει.

Συναφείς είναι οι δηλώσεις κασιδιάρη στη Βουλή:

“Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα ”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει”:

“(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης), αναφέρεται από τη Κ.Ο του κόμματος που καταγγέλλει και αφορά από όσα αντιληφθήκαμε τον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Προς το παρόν όμως μένουμε εδώ αν και έχουμε όλη την επιστολή “καθαρή”.

“Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού”, λέει η Χ.Α και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

 

 

“Δεν ασχολούμαι μαζί τους” απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης, όμως το θέμα είναι ήδη σοβαρό.

 

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 14:58

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

121 Σχόλια

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    …..ΑΡΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ….18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,
    5,4 ΚΑΙ 3 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ….

    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ…

  2. Μηπως τα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ που ελεγε ο ΓΑΠ ειναι αυτα που χρησιμοποιει ο δοσιλογος Σαμαρας για να πληρωνει παρανομες καταδικες?(αναφερομαι στην υποθεση του Ιωαννη Καρουζου)και που τα βρισκει τοσα εκ.ευρω να μας απαντηση ρε Στεφανε…

  3. 0Ι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ :
    Οπως είναι πλέον γνωστό και επισήμως κατόπιν της καταγγελίας του γραμματέα του Υ.Σ. κ. Π. Μπαλτάκου, οι εν λόγω επίορκες ανακρίτριες ασκούν δικτατορικώ τω δικαιώματι υπερεξουσίες . Ούτω διατάζουν τον πρόεδρο της Βουλής και τους βουλευτές του δήθεν δημοκρατικού τόξου των κομμουνστών -που δεν έχουν ορκισθεί να τηρούν τον ισχύοντα καταστατικό χάρτη του οριζομένου από αυτόν πολιτεύματος της Ελλάδας- να προβαίνουν σε άρσεις ασυλίας βουλευτών του Λ.Σ.Χ.Α. και εν συνεχεία να τους προφυλακίζουν άνευ -έστω¬ – ενδείξεων αδικημάτων.
    Ούτω οι βουλετές του δήθεν δημοκρατικού τόξου , προέβησαν στην άρση της ασυλίας του βουλευτή κ. Η. Κασιδιάρη , με το γελοίο επιχείρημα της …. διακεκριμένης οπλοκατοχής επειδή κατείχε κυνηγετικό όπλο με νόμιμη άδεια. Τώρα ποίο άρθρο του Π.Ν. καθορίζει το εν λόγω αδίκημα οφείλουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό οι νομοθέτες και οι εκτελεστές τους . Εγώ πάντως με αυτά τα ολίγα νομικά που γνωρίζω αναφέρω τα εξής . «Αδίκημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται , χωρίς να έχει θεσπισθεί πριν από τη διάπραξή του νόμος που να το προβλέπει και να καθορίζει τα στοιχεία αυτού».
    Ομως η ενόραση των κομμουνιστριών ανακριτριών, η άγνοια , η απληστία και η ηλιθιότητα των μαριονετών αστοιχείωτων που παριστάνουν τους εθνοπατέρες , διεπίστωσαν ότι ο βουλευτής κ. Η. Κασιδιάρης είχε άδεια για το εν λόγω όπλο, αλλά είχε στο μυαλό του ως σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να προβεί σε δολοφονίες των συντρόφων των ανακριτριών κομμουνισττριών. Δηλαδή οι εν λόγω ανακρίτριες και οι βουλευτές που εδέχθησαν τον παράνομο και παρανοϊκό αυτό συμπέρασμα των ρεβανσιστριών ανακριτριών, έπρεπε να έχουν εκπέσει από τα αξιώματά τους και να έχουν ήδη προφυλακισθεί για «εσχάτη προδοσία», αν φυσικά λειτουργούσε ο νόμος στην Ελλάδα.
    Για την ιστορία θα παρακαλούσα τη Λεσβία εισαγγελέα και τον Λέσβιο αντιεισαγγελέα του Α.Π. που εξέδωσαν παράνομο πόρισμα και το έστειλαν στη Βουλή, αφού είχαν προηγουμένως προφυλακίσει όλως παρανόμως τον αρχηγό και βουλευτές εν ενεργεία του Λ.Σ.Χ.Α. , γράφοντας το Σύνταγμα στα υποδήματα του σ. Στάλιν. Ούτω ο ελληνικός λαός απαιτεί από τους ανωτέρω επίορκους εισαγγελείς να του γνωστοποιήσουν αν ο Σκοπιανός μπασκετμπολίστας «Μισούνοφ» όστις συνελήφθη με εκτοξευτές ρουκετών RPG 7, προφυλακΙσθηκε και αν του απηγγέλθηκε καιτηγορία για … διακεκριμένη οπλοκατοχή, αν δικάσθηκε και ποία ήταν η ποινή του ;
    Επίσης ποία είναι η εξέλιξη της δικογραφίας των τέκνων του νο: {2} ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ , που ασκούσαν εμπορία ναρκωτικών και διάθεση όπλων σε τρομοκράτες ;
    Ενα απά αυτά τύπου ZASTAVA είναι πιθανό να ευθύνεται για τη δολοφονία των δύο νέων της Χ.Α. Η αντιτροκρατική όμως ποιεί τη νήσσα κατόπιν εντολών του κόντε Δένδια. Αίσχος για τους αναρχικούς κομμουνιστές που τους ανεκήρυξε ως το δημοκρατικό τόξο ο κ. Ευ. Τούρκογλου. Αίσχος επίσης για την Κυβέρνηση , τη Βουλή , τη Δικαιοσύνη και τους Ελληνες που ανέχονται αυτές τις αντισυνταγματικές εξωφρενικές παρανομίες . Δυστυχώς η Παιδεία που εφήρμοσε ο πράκτορας των Εβραιομασώνων Ανδρέας Παπανδρέου ευνούχισε τους Ελληνες . 29-4-2014 Φ.Π.

  4. Οἱ δαίμονες συνηθίζουν νά ἀποτραβιοῦνται μέ δόλο προσωρινά, γιά νά ξεθαρρευτε ῖ ὁ
    ἄνθρωπος νομίζοντας ὅτι ἔγινε ἀπαθής καί νά ἀφήσει τόν ἑαυτό του χωρίς προσοχή, Καί τότε ξαφνικά πηδοῦν πάνω στήν ταλαίπωρη ψυχή του καί τήν ἁρπάζουν σάν σπουργίτι. Καί ἄν τήν νικήσουν, τή ρίχνουν χωρίς οἶκτο σέ κάθε ἁμάρτημα, χειρότερο ἀπό ἐκεῖνα γιά τά ὁπο ῖα ζητο ῦσε πρωτύτερα συγχώρηση. Ἄς σταθοῦμε λοιπόν μέ φόβο Θεοῦ καί ἄς φυλάξομε τήν καρδιά μας,ἐκτελώντας τήν ἄσκησή μας. Καί ἄς κρατοῦμε τίς ἀρετές, πού ἀποτελο ῦν ἐμπόδιο στήν κακία τῶν ἐχθρῶν δαιμόνων.

    (Άγιος Ησαΐας ο αναχωρητής)

  5. Οἱ δαίμονες συνηθίζουν νά ἀποτραβιοῦνται μέ δόλο προσωρινά, γιά νά ξεθαρρευτε ῖ ὁ
    ἄνθρωπος νομίζοντας ὅτι ἔγινε ἀπαθής καί νά ἀφήσει τόν ἑαυτό του χωρίς προσοχή, Καί τότε ξαφνικά πηδοῦν πάνω στήν ταλαίπωρη ψυχή του καί τήν ἁρπάζουν σάν σπουργίτι. Καί ἄν τήν νικήσουν, τή ρίχνουν χωρίς οἶκτο σέ κάθε ἁμάρτημα, χειρότερο ἀπό ἐκεῖνα γιά τά ὁπο ῖα ζητο ῦσε πρωτύτερα συγχώρηση. Ἄς σταθοῦμε λοιπόν μέ φόβο Θεοῦ καί ἄς φυλάξομε τήν καρδιά μας, ἐκτελώντας τήν ἄσκησή μας. Καί ἄς κρατοῦμε τίς ἀρετές, πού ἀποτελο ῦν ἐμπόδιο στήν κακία τῶν ἐχθρῶν δαιμόνων.

    (Άγιος Ησαΐας ο αναχωρητής!)

  6. “ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ” Ο ΛΕΥΚΟΣ ΘΥΛΗΚΟΣ ΠΙΘΗΚΑΣ.
    ΟΞΩ ΡΕ ΚΛΑΠΑPXIΔHΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

  7. Κοιτα ρε την μουρλη χαρα που πηρε!λοιπον ακου κυρια μαπα στις 25 μα’ι’ου θα κανει η χρυση αυγη χωρους και πανηγύρια και απο την κακια σου θα βγαζει αφρους το στομα σου!

  8. ΚΑΙ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο.ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΝΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.

  9. καλά δεν μπορώ να καταλάβω τους αριστερούς ναζιστικούς φασίστες γκρίζους λυκους, όταν στο σίτε γράφουν για την ΧΑ, τρέχουν τα αριστερά μαντρόσκυλα να γράψουν την κάθε μαλακία τους, για τον δήμαρχο που είναι σύριζα και είναι αρμόδιος για των θάνατο στο λούνα παρκ, μια και έδωσε παράνομη άδεια, εκεί τα αριστερά μαντρόσκυλα δεν έκαναν κανένα σχόλιο, γιατί είναι δικός τους κουφάρι και σκοτώθηκε Ελληνόπουλο, αν ήταν κανένα αλλοδαπό παιδάκι, και κανένας της ΧΑ δήμαρχος, τα αριστερά φασιστοειδή όντα θα λέγανε αμέσως εγκληματική οργάνωση, τέτοια σκατά είστε και τίποτα παραπάνω, απλός κάποιος πρέπει να τραβήξει το καζανάκι για να εξαφανιστούν αυτά τα σκατά, και εδώ θα ήμαστε και θα το δείτε πως η επόμενοι κυβέρνηση θα είναι ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ

    1. Σωστή παρατήρηση !!!

      Άι σιχτίρ στο φινάλε φινάλε !!!

      Ψηφίστε …. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

      Να διώξουν τους ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ και της ΜΑΥΡΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ( Ζίμενς )

      Να διώξουν και να τιμωρήσουν της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ !!!

      Γκανγκστερικές συμμορίες αδερφέ μου … συμμορίες !

      Έχουν καταντήσει τα πολιτικά ανδρείκελα ….. δράκουλες !

      Για χρόνια και χρόνια ….ρουφάνε το αίμα και ιδρώτα του Ελληνικού λαού !

      Στράτος Δ

  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ!

  11. Παιζουνε τα “ρεστα” τους οι χρυσαυγιτες ενοψει απολογιων τους για να γλιτωσουνε νεες προφυλακισεις. Λενε “καθιστε καλα γιατι θα τα βγαλουμε ολα” αν κλεισετε και αλλους μεσα. Θα τους βγει? Κατι μου λεει πως οχι. Θα πανε για καριο μεσα ολοι ή σχεδον ολοι. Η συγκυβερνηση εχει παρει τις αποφασεις της και τη στηριζει η ντοπια διαπλοκη πληρως. Αν το τραβηξουνε και πολυ σιγουρα θα τους βγαλουνε και εκτος νομου και θα σαπισουνε για τα καλα μεσα. Το καθεστως ειναι ανελεητο σε οσους του κουνανε το δαχτυλο. Για τη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια δεν μπορω να πω οτι λυπαμαι κιολας. Ρ:

    1. σωπα ρε μεγαλε!! το οτι πριν τις εκλογες δεν θα τολμησει να τους πειραξει κανεις, ουτε μετα που θα παρουν πανω απο 15% , σου λεει κατι? ετσι νομιζεις εξαφανιζουν ενα κομμα με εκατονταδες χιλιαδες ψηφους? αν ηταν ενα κομματιδιο του 0,50 θα ειχες δικιο..τωρα, δεν μπορουν να κανουν τιποτα..ισα ισα που οπως παει, θα τους καταπιει ολους

      1. Το συστημα σε αφηνει να γαβγιζεις εως ενα σημειο. Αν το παρακανεις ή αρχισεις να δαγκωνεις ερχεται ο μπογιας και σε μαζευει. Και 30% να παρει και κυβερνηση να παει να γινει θα τους καρατομησουνε. Ακομα και με πραξικοπημα. Εισαι αφελης αν νομιζεις οτι κανει κουμαντο ο “κυριαρχος λαος”. Χωρια που ολα τα μεσα βαρανε εναντιον (τα μεγαλα) πανω απο 12-15% δεν εχει δυναμικη η ΧΑ. Τα μιση δεξιας αριστερας ειναι βαθια. Ο αριστερος ποτε δεν θα ψηφισει μιχαλολιακο ουτε ο χρυσαυγιτης τσιπρα – κκε. Δηλαδη αν τους αποκλεισουνε τι φανταζεσαι οτι θα κανει η ΧΑ? Θα παρει “τα οπλα”?

        1. Όταν η τσέπη είναι άδεια , όταν το στομάχι είναι άδειο , όταν είσαι άνεργος , όταν πεινάνε τα παιδιά σου , αυτό έχει και ένα καλό πολλές φορές ξελαμπικάρει και το μυαλό και βλέπει πράγματα που τόσα χρόνια δεν έβλεπε μια και τον αποχαύνωναν ο Χατζηνικολάου και η παρέα του.
          Βέβαια το ντουβάρι στο μυαλό πολλών αριστερών είναι χοντρό αλλά όλο και περισσότεροι από αυτούς ξυπνάνε και αυτό φοβούνται οι Αμερικανοεβραίοι. Γι αυτό γίνονται και οι διώξεις. Τα περί ψήφων είναι δευτερεύον λόγος , η πραγματικότητα είναι ότι θέλουν να σβήσουν κάθε εστία που μπορεί να καταστρέψει τα σχέδια τους για την Ελλάδα. Και η ΧΑ είναι η μονη πηγή κινδύνων γι αυτούς. Δεν μπόρεσαν να τους σβήσουν ούτε με τους αναρχικούς ούτε με τους Χατζηνικολάου , τώρα απλά το σύστημα ρίχνει το προσωπείο της δήθεν Δημοκρατίας και βάζει το προσωπείο της χούντας. Όλοι οι άλλοι είναι μέσα στο κόλπο της καταστροφής της χώρας.

    2. Τί “παίζουνε τα ρέστα τους” ρε χαλβά; Σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σοβαρή χώρα, θα έπρεπε να παραιτηθεί η Κυβέρνηση με το βίντεο Μπαλτάκου.

      Έφερε ένορκη δήλωση ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ που λέει ότι οι 2 συγκεκριμένες ανακρίτριες επελέχθησαν έναντι υπολοίπων 23!!! Ή ΟΤΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ “ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕΣΑ”!! Τί άλλο πρέπει να φέρει για να συνιστά εκτροπή για εσένα;

      ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ Η ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ;

    3. Βγαλε κανενα διαβατηριο για καλο και για κακο….δεν ξερεις τι γινεται…τυποι κομμουνιστοσυμμοριτες αλβανοι σαν εσενα θα επανδρωσουν την αγονη γραμμη….

    4. Δαιδαλε δεν μας γαμιεσαι ρε παλικαρι μου και σ’υ και το μουνι της μανας σου που σε πεταξε.

    5. Θα πρεπε να λοιπασαι αγαπητε.Γιατι οταν βλεπεις να χωνουν κοσμο φυλακη χωρις αποδειξεις ,ουτε καν ενδειξεις , ο επομενως μπορει να εισαι εσυ γιατι εκανες κατι που δεν αρεσε.

    6. χαίρομαι που άτομα σε και σένα δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της φασιστίζουσας αριστεράς. Άτομα κομπλεξικά , προβληματικά χαμηλότατου πνευματικού επιπέδου και πάνω από όλα τόσο κολλημένα που δεν δέχονται να δουνε την πραγματικότητα. Αποδεδειγμένα ζούμε σε μία μαφιόζικη χούντα . Ο Πρωθυπουργός με υπουργούς και ανώτατους δικαστικούς αποδεδειγμένα πλέον και χωρίς καμία αμφιβολία στήνουν σκευωρίες για να εξοντώσουν πολιτικούς αντιπάλους. Επιπλέον φαίνεται ότι είναι πειθήνια όργανα των Αμερικανοεβραίων και Γερμανών. Η δε αριστερά και οι υπόλοιποι της δεξιάς (ΑΝΕΛ) κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν . Στην πραγματικότητα συμμετέχουν πλήρως στην σκευωρία και συγκαλύπτουν τους προδότες (έχουμε και αδιξήματα αισάτης προδοσίας) . Το χειρότερο άτομα σαν και σένα χαίρονται και επικροτούν τον πραγματικό βιασμό Συντάγματος και νόμων καθώς και την υποταγή στους Εβραίους. Αν βέβαια αυτά συνέβαιναν στην αριστερά τότε………………..
      Αυτή είναι η άποψη σας για τις ελευθερίες και τη δημοκρατία!! Άλλωστε αυτή φάνηκε στην ΕΣΣΔ , την είδαμε στην πράξη όπου όλοι οι λαοί με την πρώτη ευκαιρία τους σούταραν.
      Ανθρωπάκια και φασιστάκια του κερατά είστε.
      Υ.Γ Μην φοβάστε δεν πρόκειται αυτά που γίνονται με την ΧΑ να γίνουν και με την αριστερά γιατί απλά η αριστερά είναι μέχρι τον λαιμό στο κόλπο και όχι αντίθετη όπως η ΧΑ.

  12. ΑΊΜΑ ΤΙΜΉ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ. ΣΉΜΕΡΑ ΌΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ ΕΠΕΖΑΝ ΠΡΏΤΟ ΘΈΜΑ ΚΆΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΈΒΓΑΛΕ Ο ΗΛΊΑΣ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΊΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΣΥΣΤΙΜΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ .

  13. Ρε ΑΘΗΝΑ, μας έχεις ΖΑΛΙΣΕΙ τα @@ τόσο καιρό!

    Λες να ΜΗΝ ψηφίσουν ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Λες να ΜΗΝ πιστεύουν σε θρησκείες.
    Λες να ΜΗΝ πιστεύουν ΤΙΠΟΤΑ και σε ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ αυτός είναι ο χαρακτήρας σου/το μυαλό σου και αυτά πιστεύεις, τότε ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ και μπες μέσα να τελειώνουμε κι εμείς, ΑΛΛΑ κι ΕΣΥ αφού ΔΕ Σ’ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ σ’αυτή τη ζωή.

  14. Καλά…. εσύ πάρε τα χαπάκια σου και πεσε για ύπνο .

    Και αύριο πρωί πρωί για επανεξέταση …με τη μπέρτα σου όμως …

  15. Η Κλαπα πρωτα απο ολα , εχει γινει κοκκινο πανι για τον δικηγορικο συλλογο.Οργη υπαρχει εναντιων της γιατι εχει ξευτυλησει την εννοια δικαιοσυνης.Και γενικως οι αντιδρασεις της δεν συναδουν με ατομο που εχει σωας τας φρενας !

      1. Σκασε ευνουχισμενε. Τελευταια φορα τα ειχες στο στομα σου και ετρεχες.

      2. τόσα πολλά τα έχεις τα αρχίδια ρε ναζιστή γκρίζε λύκε, αν ναι, βαλτά στον πάτο σου μήπως συνέλθεις, βλάκα ε βλάκα, ξυδακι για τα νεύρα φασίστα ξυδακι

        1. Οι μόνοι γκρίζοι λύκοι είναι οι Τούρκοι που τους στήνετε λοκω στη Θράκη.

          Πίσω στη γιάφκα σου, ΘΡΑΣΙΜΙ.

          1. 01/05/2014 at 2:32 am
            γιατί τους έστησες λοκω στην Θράκη και το γράφεις
            και η γκρίζοι λύκοι δεν είναι μόνο η τουρκοι, αλλά και τα αριστερά ναζιστικά φασισταρια του σύριζα

      3. κόψτα και δώστα του… τότε ρε παπάρα!!!

  16. 18 και σήμερα…
    θα φάει καλά η Νέα πασοκοκρατία!!!

  17. 18 και σήμερα…
    θα φάει καλά η ωέα πασοκοκρατία!!!

  18. Τόσα χρόνια η Αριστερά με τους “αγώνες” της δεν είχε καταφέρει να ταρακουνήσει το σύστημα. Μιλάμε για πολύ αγώνα ρε παιδί μου όμως. 40 χρονια τωρα!Και να που βρέθηκε η Χρυσή Αυγή και μέσα σε λίγο καιρό το ξεβράκωσε παρόλο που κυνηγήθηκε, πολεμήθηκε, φυλακίστηκε και δολοφονήθηκαν ακόμα και μέλη της. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο στημένα ήταν τα πράγματα στο παρελθόν. Και τους έλεγαν και ΟΥΓΚ. Σας έβαλαν τα γυαλιά οι χρυσαυγιτες. Έρε γλέντια!!!

  19. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ NICKNAME Αθηνά 0/04/2014 at 9:17 pm ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 13 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ IP.

    1. Αντε μωρη Ευτέρπη στο ντιφενς που ήλθες εδω επειδή η μαμα σου γέμισε ψωλ…. και.. Ξεχείλισε!! Τωρα η σειρα σου π….. να σου χωσουμε το ΙΡ απο πίσω… Θα τρελαθεις απο ηδονή και.. Κ….!!

  20. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

    ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΘΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΙΑ.

    ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    1. με επεισες…απο σημερα και παλι πασοκ! παμε συντροφοι για μια ελλαδα νεα!

  21. Τόσα χρόνια η Αριστερά με τους “αγώνες” της δεν είχε καταφέρει να ταρακουνήσει το σύστημα. Μιλάμε για πολύ αγώνα ρε παιδί μου όμως. 40 χρονια τωρα!Και να που βρέθηκε η Χρυσή Αυγή και μέσα σε λίγο καιρό το ξεβράκωσε παρόλο που κυνηγήθηκε, πολεμήθηκε, φυλακίστηκε και δολοφονήθηκαν ακόμα και μέλη της. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο στημένα ήταν τα πράγματα στο παρελθόν. Και τους έλεγαν και ΟΥΓΚ. Σας έβαλαν τα γυαλιά οι χρυσαυγιτες. Έρε γλέντια!!

  22. Ελληνες μην μασατε κουτοχορτο

    40-50.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 35ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο…..Απο τα 500 δις που βγηκαν στο εξωτερικο μετα το 1990 τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου…Εδω το λαμογιο ο Καχριμακης παραδεχτηκε πριν 10 μερες οτι μονο τα τελευταια 13 χρονια εφυγαν απο την Ελλαδα 300 δις ευρω (!).Αυτο που ξερουν λοιπον αυτα τα καθαρματα ειναι οτι μια εθνικη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης ολα αυτα τα χρηματα καθως και τις περιουσιες που εχουν εντος Ελλαδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..Γι’ αυτο λυσσανε ολοι οι νταβατζηδες των ΜΜΕ 2 χρονια τωρα εναντιον της Χρυσης Αυγης…Γι’ αυτο εχει πεσει τοσο χρημα σε δημοσιογραφους και υπαλληλους σχολιαστες που γραφουν απο το πρωι ως το βραδυ στο διαδυκτιο και μας τα πρηζουν για ναζι-Χιτλερ και πρασινα (πασοκικα) αλογα….Ξερουν πολυ καλα τι τους περιμενει.

    Kαι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που θελει να διωξει τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων που εχουν κανει καταληψη στην πατριδα μας.Το σχεδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης ειναι μολις ο πληθυσμος των μουσουλμανων φτασει τα 5-6.000.000 να τους μετακινησουν στα νησια του Αιγαιου , την Θρακη , την Μακεδονια και την Ηπειρο……Με τους πληθυσμους μουσουλμανων σε αυτες τις περιοχες να φτανουν τοτε το 60% του πληθυσμου θα δημιουργησουν την Κοσοβοποιηση τους και θα παραδωθουν ετσι τα νησια και η Θρακη στους Τουρκους , η Μακεδονια στους Σκοπιανους και η Ηπειρος στους Αλβανους.

    Ξυπνατε ρε Ελληνες….δεν βλεπετε τι προσπαθουν να κανουν;;;

    1. ρε μαλάκα και γιατί δεν τα έλεγες αυτά πριν την χρεοκοπία;
      γιατί ο κόσμος έπρεπε να φτάσει με την πλάτη στον τοίχο;
      να σου πω εγώ;
      γιατί ο σκατόκοσμος, ο σκατοέλληνας ήθελε να το παίζει σε δύο
      ταμπλό
      την απανθρωπιά του όμως την είχε δείξει για τα καλά σε κάθε περίπτωση.
      όταν χάθηκαν τα χρήματα στο χρηματιστήριο ξαναψήφισε τον σημίτη. τουλάχιστον οι αλβανοί που χάσανε στις πυραμίδες λεφτά πήραν τα όπλα.
      γιατί τότε δεν έκανε τίποτα να σταματήσει το κακό;
      γιατί καριόλης όπως είναι στην ψυχή χάρηκε που ο γείτονας που είχε φράγκα καταστράφηκε στο μπουρδέλο το χρηματιστήριο.
      μετά του έκατσε το ευρώ και πάλι καύλωσε με τα μεγαλεία.
      όταν του είπαν ότι το ρημάδι του έχει αντικειμενική αξεία 2000 ευρώ το μέτρο δεν ρώτησε πως έγινε το θαύμα.
      αντί να πει για στάσου ρε πούστη ποιος είμαι; η αλίκη στην χώρα των θαυμάτων; είπε ότι είμαι μάγκας έλληνας που έκανε στην ζωή του σωστές κινήσεις και έγινε νοικοκύρης.
      ποιος; ο καραγκιόζης που έχτιζε νύκτα το αυθαίρετο και που έκαιγε το δάσος.
      δεν ρώτησε πως οι νέοι θα κάνουν οικογένεια γιατί αυτός έγινε πλούσιος έτσι ξαφνικά και στα αρχίδια του.
      έλεγε ότι οι τιμές στα ακίνητα είναι καλές και θα ανέβουν και άλλο και έσπρωχνε τους γύρω του να δανειστούν σαν καλό παπαγαλάκι των τραπεζών που ήταν.
      όταν εγώ ο φτωχός τον ρωτούσα πως γίνεται να μου ζητάς 500 ευρώ για ένα κωλόσπιτο νοίκι με έδιωχνε με τις κλωτσιές.
      τώρα τον τσούζει που του βάζουν φόρο και που έσκασαν οι φούσκες τιμές στην εθνικιστική του μάπα.
      όταν ο ελληναράς της διπλανής πόρτας έστηνε καμιά καλή δουλειά δεν πλήρωνε φόρους ούτε φπα ούτε κανονικούς εργάτες αλλά τους έκλεβε τα ένσημα και προτιμούσε αλλοδαπούς
      μπορώ να γράφω για ώρες τις μαλακίες που όλοι ξέρουν αλλά δεν τις παραδέχονται και που η ευθύνη του κάθε πολίτη ήταν μεγάλη και όχι μόνο για τα 100000 λαμόγια που βγάλαν τα λεφτά έξω.
      αλλά το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να στηθεί αν ο κόσμος δεν ήταν κακόψυχος και λυπόταν λίγο τον πλησίον.
      όσο θυμάμαι ο μόνος που δάκρυσε για αυτή την χώρα ήταν ο μακαρίτης ο αρχιεπίσκοπος χριστόδουλος. οι άλλοι όλοι δεν έδωσαν ποτέ δεκάρα τσακιστή.
      και τώρα δεν λένε πάλι να τι πάθαμε που ήμασταν άπληστοι και μαλάκες
      αλλά λένε για τους άλλους που άρπαξαν περισσότερα και κατάφεραν και τα γλίτωσαν στο εξωτερικό.
      βγάλανε μπροστά την χρυσή αυγή να κάνει παιχνίδι γιατί οι ίδιοι έχουν την φωλιά τους χεσμένη και τι να πουν;

  23. Ελληνες μην μασατε κουτοχορτο

    40-50.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 35ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο…..Απο τα 500 δις που βγηκαν στο εξωτερικο μετα το 1990 τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου…Εδω το λαμογιο ο Καχριμακης παραδεχτηκε πριν 10 μερες οτι μονο τα τελευταια 13 χρονια εφυγαν απο την Ελλαδα 300 δις ευρω (!).Αυτο που ξερουν λοιπον αυτα τα καθαρματα ειναι οτι μια εθνικη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης ολα αυτα τα χρηματα καθως και τις περιουσιες που εχουν εντος Ελλαδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..Γι’ αυτο λυσσανε ολοι οι νταβατζηδες των ΜΜΕ 2 χρονια τωρα εναντιον της Χρυσης Αυγης…Γι’ αυτο εχει πεσει τοσο χρημα σε δημοσιογραφους και υπαλληλους σχολιαστες που γραφουν απο το πρωι ως το βραδυ στο διαδυκτιο και μας τα πρηζουν για ναζι-Χιτλερ και πρασινα (πασοκικα) αλογα….Ξερουν πολυ καλα τι τους περιμενει.

    Kαι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που θελει να διωξει τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων που εχουν κανει καταληψη στην πατριδα μας.Το σχεδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης ειναι μολις ο πληθυσμος των μουσουλμανων φτασει τα 5-6.000.000 να τους μετακινησουν στα νησια του Αιγαιου , την Θρακη , την Μακεδονια και την Ηπειρο……Με τους πληθυσμους μουσουλμανων σε αυτες τις περιοχες να φτανουν τοτε το 60% του πληθυσμου θα δημιουργησουν την Κοσοβοποιηση τους και θα παραδωθουν ετσι τα νησια και η Θρακη στους Τουρκους , η Μακεδονια στους Σκοπιανους και η Ηπειρος στους Αλβανους.

    Ξυπνατε ρε Ελληνες….δεν βλεπετε τι προσπαθουν να κανουν;

  24. ΠΡΟΣΟΧΗ

    Ο τυπος που εχει το μπλογκ Απολλωνιος ονομαζεται Σταθατος και ειναι εμισθος χαφιες της Τουρκικης πρεσβειας στην Αθηνα

  25. ο έλληνας δεν θέλει να παραδεχθεί τις ευθύνες του που ψήφισε τον γαπ το 2009
    οι δεξιοί πήγαν στον καρατζαφύρερ και οι αριστεροί στο πασοκ
    έκαναν μαλακία και το ήξεραν και τώρα θέλουν να την ξεπλύνουν με το ποτάμι της οργής που κυλάει στην κοίτη της χρυσής αυγής.
    μάγκες η οργή είναι λάθος σύμβουλος
    η ελλάδα θα χαντακωθεί με την χρυσή μαλακία. δεν το βλέπετε γιατί το μίσος είναι τυφλό.
    και εγώ μισώ τον χοντροβενιζέλο και τους αρχίδες του πασοκ γιατί κλέβανε αλλά όχι τόσο να μην βλέπω πως οι πολίτες τους έδωσαν το δικαίωμα για αυτό.
    οι κραυγές και οι συνωμοσίολογίες δεν βοηθάνε.
    πρέπει να στοιχηθεί η κοινωνία πίσω από τον αχρείο κασιδιάρη τι περιμένετε να βγει;
    μην παίρνει το μυαλό σας αέρα.
    έστω και μετά από δεκαετίες μαλακίας αν δεν θέλετε να διαλυθεί εντελώς
    η χώρα πρέπει να βγει η χρυσή αυγή εκτός νόμου.
    είναι ένα κόμμα που θα φέρει συμφορά.
    θα το χρησιμοποιήσουν οι εχθροί της ελλάδας όπως έγινε στην ουκρανία.
    τώρα τον τρώνε οι ουκρανοί αλλά είναι αργά.

    1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΒΑΝΕ
      ΜΕΤΑ ΤΗΣ 25 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

  26. Πρώτη φορά θα ψιφησω ένα κόμμα με καθαρή συνείδηση .
    Ακόμα και οι αναρχικοί γνωρίζουν ότι πρόκειται περί σκευωρίας και κατάλυση δημοκρατίας.
    16 βουλευτές που έχει λυσσάει όλη η ΕΕ η μερκελ και η Αμερική.
    Τελικά οι άνθρωποι αυτοί ειναι όντως έξυπνοι αφού κατάφεραν με την πλάτη στον τοίχο να αποδείξουν
    Την αθωότητα τους.
    Πέρα απο όλα αυτα το ΕΥρω ψιφοδελτιο τους ειναι φωτιά , δεν χρησιμοποιούν ούτε τηλεπερσονες μαϊντανούς ποδοσφαιριστές ούτε χαφτες να πανε στη. Ευρωβουλή και να μην ξέρουν τι ναπουν.
    Έχει στρατηγούς οικονομολόγους ιατρούς δικηγόρους γενικώς ανθρώπους μορφωμένους.

    Όλα αυτα που γράφω ειναι 100 τα εκατό αλήθειες και πραγματικότητες.
    Γιαυτο αφήστε τα παραμύθια για οργανώσεις και συλλόγους και συνδέσμους και πιάστε πολιτικό λόγο να αντιμετωπίσετε την χα. Και οχι με ψέματα και συνωμοσιες

  27. θα μείνεις μέσα για πολύ ακόμη Νικολάκη, κακέκτυπο των αυθεντικών ναζί. Κοντός, μαυρούκος και άσχημος.

  28. Κακομοίρηδες Έλληνες νομίζετε ότι θα έρθουν αυτοί να σας σώσουν απο τί;
    Χρονικές περιόδοι με παρόμοιες δηλώσεις και γενικά ότι γίνετε απο Αιγαίο μέχρι και Ουκρανία το μόνο που θέλουν είναι ακυβερνησία και πόλεμος μεταξί μας και με τους γείτονες και γι αυτο υους έβαλαν στην Βουλή.
    Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί όλα τα δήθεν κόμματα.Ο Θεός μαζί μας και με τα παιδιά μας…!

  29. Κάνει μπάμ οτι το γράψανε μόνοι τους οι ναζί.Όποιος έχει στοιχεία και ντοκουμέντα τα παραθέτει.Προ εκλογών βρισκόμαστε,τι περιμένουν;Οι γνωστές γυναικείες,κατινίστικες συμπεριφορές των φασιστών.Δυστυχώς αυτά πιάνουν μόνο στα κουτορνίθια που τους ψηφίζουν ακόμα.Υ.Γ.Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου αν οι δικαστές έκαναν ότι μπορορούσαν για να τους χώσουν μέσα μια ώρα αρχίτερα αφού είναι εγκληματίες βρε παιδιά!Τι με νοιάζει εμένα ακομα και αν ο Σαμαράς το έκανε μια ώρα αρχίτερα και για πολιτικά οφέλη.Έμενα με νοιάζει μόνο το οτι οι εγκληματίες κατέληξαν εκεί που ανήκουν,στη φυλακή και εκεί θα μείνουν.Είθε σύντομα να πανε και οι υπόλοιποι!Είναι ναζί,μισάνθρωποί και έχουν κάνει ένα σωρό παρανομίες.Απλά πάντα ξεγλυστρούσανε.Όχι πια όμως.Υ.Γ.Και για να προλάβω μερικούς δεν ανήκω σε κανένα κόμα.Υ.Γ.2 Στράτο κόψε τα ληγμένα για το δικό σου καλό. 🙂

    1. Μπράβο σου με κάλυψες απόλυτα , πολύ σωστό το σχόλιο σου αρχιφασισταρά ….

  30. 26 μέρες μείνανε!
    Πω πω τι έχει να γίνει,δυο δυο τα εγκεφαλικά στα κυβερνητικά σκουλίκια όταν κλείσουν οι κάλπες!

  31. ΑΘΗΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ…ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..

  32. Τραπεζιτες , επιχειρηματικοι ομιλοι , εργολαβοι , πολιτικοι , δικαστες , μια εγκληματικη συμμορια που παρασιτει στις πλατες του Ελληνικου λαου και της πατριδας μας. Η σκευωρια πλεον ειναι ολοφανερη εναντιων της χρυσης αυγης.. Ολοι χρυση αυγη για να τους δειξουμε πως δεν τρωμε κουτοχορτο..Μονο ετσι θα σταματησουν να κοροιδευουν τον λαο ..

  33. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΡΟΥΜΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΡΗΜΑΔ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΕΜΗΝΕ ΛΙΓΟΤΕPΟ ΑΠΟ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝIΚΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

  34. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΡΟΥΜΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΡΗΜΑΔ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΕΜΗΝΕ ΛΙΓΟΤΕPΟ ΑΠΟ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝIΚΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

  35. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ…………..ΦΑΣΙΣΤΑΣ
    ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ………………ΝΑΖΙΣΤΗΣ
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ……….ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ
    http://www.protothema.gr/greece/article/374778/anoixan-mutes-ston-kolono-gia-ta-fulladia-tis-dourou-/
    http://www.protothema.gr/greece/article/374778/anoixan-mutes-ston-kolono-gia-ta-fulladia-tis-dourou-/
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕ…ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
    ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ‘ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ’

  36. Και σημερα , και αυριο , και οσο χρειαστει— Ειμαστε ολοι Χρυση Αυγη.!!!!!! . Κατω οι διεφθαρμενοι μιζαδοροι του συστηματος πασοκ-νδ και των παραφυαδων του.

  37. ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ κυριοι ησυχια εδω ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ καλως εχοντων των πραματων οταν αναλαβει τα ηνια αριστερο κομα ο καθενας θα παει στο πηγαδι του .οχι απαραιτητα στον μελιγαλα αλλα στο ποιο οικειον . επισης θα σταματησει ο αδελφοκτονος πολεμος δια ροπαλου μεταξυ σαμαραιων και χαυγητων .

  38. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Η ΣΚΕΒΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΞΕΣΚΕΣΠΑΣΤΙΚΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

    1. Να τος πάλι ο χαζουλάκος που δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά και κάνει χίλια ορθογρφικά, ψηφίζει ναζιστές και νομίζει ότι είναι Ελληνας!!
      ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ αιμα τιμή ουγκ ουγκ ουγκ

      Μαθε ελληνικά χαζούλη, βάλε τη μαμά σου να σου μάθει την αλφαβήτα, δεν είναι δύσκολο ακόμα και για ένα μισόχαζο χρυσάβγουλο.
      Εδώ πεντάχρονα παιδάκια τα καταφέρνουνε, τώρα θα μπορέσει κι ο Σαλονικιός καραγκιοζάκος. Χαζούλη μπορείς!!!

      ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

      1. εσύ μωρή χαμούρα που είσαι γκρίζος λύκος ναζιστής, γράφεις έξυπνα? άντε τράβα κανένα ποτάκι ξυδακι να συνέλθεις, πανεπιστημιακός βρέθηκε να κάνη των πτυχιούχο στην ορθογραφία, ξυδακι για τα νευρά γκρίζε λύκε η λύκαινα

      2. @ 30/04/2014 at 7:16 pm

        Νομιζω πως το scall cap, ειναι λιγο σφιχτο στην κορωνα του κεφαλιου σου και εχουν αρχισει οι παραισθησεις να σε τυρανναν….

        “… βάλε τη μαμά σου να σου μάθει την αλφαβήτα, …”.
        Δεν υπαρχει τετοια φραση, “…τήν άλφαβητα…”. Το σωστο που επρεπε να γραψεις ηταν, το αλφαβητο !!

        Εσενα σε εμαθε κανεις συνταξη και γραμματικη εκει στις συναγωγες;;

  39. Ρε τι πάθαμε …πολύ κίνηση έχουμε σήμερα από άπλυτους και κόκκινους που μετακόμισαν από το ”ΟΛΥΜΠΙΑ” και το”ONALERT”…οι τύποι αυτοί είναι ειδικοί στο να βρίζουν και να τρολλάρουν….αλλάζοντας ταχύτατα ψευδώνυμα και παρουσιάζονται ως διαφορετικοί σχολιαστές μόλις καταλάβουν ότι τρώνε χέσιμο…..

  40. Έτσι Ηλία !

    Βγάλτα όλα στη φόρα για τους …αλήτες πολιτικούς !

    Λοιπόν πεζεβέγκη …. Σαμαρά !

    Έχεις δημιουργήσει αδερφέ μου …μεγάλη γκανγκστερική πολιτική αλήτικη συμμορία !

    Συμμορία αδερφέ μου … συμμορία !

    Φιλότιμο πεζεβέγκη δεν έχεις ?

    Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να επεμβαίνεις στην …δικαιοσύνη ?

    Με ποιο δικαίωμα δίνεις λόγο σε ξένα εβραίικα συμφέροντα ?

    Με ποιο δικαίωμα μας έχεις φλομώσει στα …. ψέματα και υποσχέσεις ?

    Με ποιο δικαίωμα …. κλέβεις ψήφους ? … με άτιμους τρόπους ?

    Δεν φτάνει που αδειάσετε της τράπεζες …..
    Παίρνοντας παράνομα πολιτικά αγύριστα τραπεζικά δάνεια ?
    Δεν φτάνει που δίνετε στα κομματόσκυλο σας …τραπεζικά αγύριστα δάνεια ?
    Δεν φτάνει που …χαρίζετε στους εφοπλιστές … χρωστούμενα !

    Άι στο διάολο επιτέλους !

    Συμμαζευτείτε , γιατί ο λαός δεν ξεχνάει τους …ψεύτες κλέφτες πολιτικούς !

    Ααααα να χαθείτε πολιτικά παράσιτα ! ….καταστρέψατε την πατρίδα …αλάνια !
    Άι στο διάολο για άλλη μια φορά !

    Εάν έκανες εδώ στην Αμερική όλες αυτές της …πο_στιές ….ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΩ !!!

    Στράτος Δ

    ΥΓ

    Τι έγινε με το …καμάρι σου … τον γιόκα σου !

    Μελετάει μελετάει τα σχολικά του βιβλία ? η….
    Συνεχίζει της … αντιγραφές ?
    Ξεφτέρι ο μπαγάσας στο να αντιγράφει στους διαγωνισμούς !
    Μια και έχουμε οικογενειοκρατίες με όλους εσάς τους …πολιτικούς τσαρλατάνους
    Έτσι τον προετοιμάζεις να γίνει αυριανός …πρωθυπουργός ?

    Τι έγινε με την …ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ που μάγκωσε τον πεζεβέγκη σου να αντιγράφει !!!
    Την διώξατε επειδή έκανε το καθήκον της …και έμεινε χωρίς εργασία ?

    Σαν δεν ντρέπεστε καραγκιόζηδες !

  41. μετα τα τοσα που εχει τραβηξει η χρυση αυγη και οι οπαδοι της απο την κυβερνηση σαμαρα, τι θα επρεπε να κανει αν γινοταν καποτε κυβερνηση εναντιον οσων την ταλαιπωρησαν ετσι? αυτο ισχυει και για οποια κομματα κι αν ηταν στην θεση της..απλα αναρωτιεμαι

  42. ………KAI O ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ???..ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ????? ΚΑΙ ΔΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ??? ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΝΤΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ???..ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ? ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Κ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ…ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ …ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΛΑ ΑΡΧ,…

  43. Κυβερνητικούς εκπροσώπους, δικαστικούς, αξιωματικούς της αστυνομίας και του στρατού… “Αντισυστημικός” ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ

  44. λαε ασε τους φασιστες και τα Σαμάρια να γινουν εκατο κουβαρια Ε ρε γελιο που ριχνουμε με τα ουγκαλα ορκ!
    Κλασσικη χρυσαυγιτικη πνευματικη αναπηρια.
    Και ναζι να εισαι θα πεις στα γιδια που σε ψηφιζουν οτι εισαι ελληνας και τα γιδια θα το πιστεψουν.
    Και τελειως αμορφωτος να εισαι θα το παιζεις οτι ξερεις τα παντα

    1. Βλέπω έχει τσούξει η αδιαφορία του κόσμου για τον απλυτοσύριζα, περαστικά θα το συνηθίσεις.

      1. τι λες γκαου μπιου ποιος σου μιλησε για τον συριζα φαντασιοπληκτε τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω .Η ιδια καραμελα ξινισε στο στομα σας το 93% του κοσμου που δεν σε σας γουσταει σημαινει οτι ειναι συριζα τους τσουβαλιαζετε σε σε ενα σακι ολους καλα λεω οτι ειστε Ορκ

  45. Παραδοχή ήττας από Βενιζέλο: Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τις εκλογές (Video)

    Παραδοχή ήττας έκανε ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έψαχνε για νομικές φόρμουλες προκειμένου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή έστω εκτός εκλογών.
    Ο ίδιος σε ερώτηση, κατά τη διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, για τυχόν αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις επικείμενες εκλογές δήλωσε:
    «Δεν ασχολείται αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή με το αν το κόμμα είναι νόμιμο ή είναι παράνομο, διότι δεν υπάρχει μηχανισμός στην Ελλάδα να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα κόμμα, αλλά είναι εκτός νόμου μια εγκληματική οργάνωση.
    Τώρα, εάν πει κάποιος ότι δε θα κατέβει η Χρυσή Αυγή αλλά θα κατέβει η Αργυρή Αυγή ή θα κατέβει η Εθνική Αυγή, δεν κερδίσουμε τίποτα, το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι έχουμε στις δημοσκοπήσεις ένα ποσοστό της κοινωνίας που αποδέχεται που ανέχεται που υποστηρίζει που ενθαρρύνει αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, είναι ένα μεγάλο θέμα για τη Δημοκρατία, είναι ένα μεγάλο θέμα για την κοινωνία.»

    http://www.youtube.com/watch?v=EKl_wsFPjfI&feature=player_embedded

    http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2014/04/video_30.html

  46. ΟΤΙ ΝΑ ‘NAI 30/04/2014 at 3:29 pm Reply

    Αν τώρα αυτό το κείμενο το έγραψε δικαστικός δεν απορώ ότι είναι χρυσαυγήτης. Κλασικό συντακτικό Χρυσαυγήτη με το πολύ 60 λέξεων λεγιλόγιο

    λεγιλόγιο ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

  47. Εσύ ρε φίλε ”ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ ”από το ”ONALERT”και το ”OLYMPIA” κλασσικός εμετικός σχολιαστής μετακόμισες στο MAKELEIO;;

    Κάνε μας τη χάρη και γράφε σχόλια εκεί που σε παίρνει….

    Άντε όνομα και πράμα είσαι κακομοίρη μου….

    1. Δέκα άτομα έχουν αδερφέ και τα περιφέρουν απο blog σε blog μπας και δημιουργήσουν θόρυβο υπέρ του τσίπρα, που με τις τρελές κολοτούμπες του έχει ζαλίσει και τους ίδιους…
      Για λύπηση είναι.

  48. Στην Ελλάδα η κοινοβουλευτική πλουτοκρατία έχει αλώσει τα πάντα.Τα άεργα φιλελεύθερα και μαρξιστικά πλουσιόπαιδα έχουν ξεφτιλίσει κάθε θεσμό .Ποτέ τους δεν φαντάζοταν ότι ο λαός θα ακολουθούσε απλούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας και θα τους έφτυνε κατάμουτρα.Όταν κατάλαβαν ότι το πολιτικό τους τέλος είναι κοντά αποφάσισαν να τους βάλουν φυλακή χρησιμοποιώντας κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο.Δεν έχουν όμως καταλάβει όμως πως όσους και να βάλουν φυλακή ο λαός έχει ξυπνήσει και έχει αποφασίσει να τελειώνει με το σάπιο συνταγματικό τόξο της μεταπολίτευσης.

  49. ό,τι να ναι…πήρανε απόσπασμα από τα πρακτικά της ολομέλειας του Εφετείου και το χρησιμοποιούν με τέτοιο τρόπο.γι’αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά ως χώρα…αφού οι φιλοδοξίες του καθενός (που αποκαλύπτουν και απωθημένα με έμφυλο υπόβαθρο που μάλλον δεν έχει διαχειριστεί) χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο.ντροπή και αίσχος

  50. Ερχεται η ριζικη αλλαγη που αναζητει η Ελληνικη κοινωνια. Αυτο ειναι δεδομενο.
    Οσοι δεν το εχουν αντιληφθει εστω και σημερα, θα χρειαστουν ειτε κανα μπανακι με παγωμενο νερο ειτε πολλα ηρεμηστικα για αν συνελθουνε στα συγκαλα τους…

    Σημερα ειμαστε καλυτερα ενημερωμενοι στο, ποιοι μας πουλανε φουμαρα και ποιοι ειναι διπλα μας.

    Παντως, ενα ειναι σιγουρο. Πολλοι σημερα επικροτουν το ξεβρακωμα στο κατεστημενο που πραττει η χρυση αυγη. Μακαρι να λαβει αυτοδυναμια συντομα.

  51. ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!
    “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” GOLDEN DAWN Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
    http://apollonios.pblogs.gr/2014/04/hrysh-aygh-golden-dawn-h-alhtheia-kai-h-shesh-ths-me-toys-hristi.html
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΤΙΣ “ΑΓΝΕΣ” ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΛΗΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

    1. γιατι τραβας τοσο ζορι? κομμα δεν εχεις? πηγαινε να το στηριξεις και ασε τους αλλους κοπελα μου

      1. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ
        ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
        ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙ ΔΕΙΝΟΥΝ

    2. Ασε, που το παιζεις “Αθηνα”. Ο Πρετεντερης, εισαι, “…ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ…”.

      Ο “Λαουτζικος” σου, ειναι που θα σας την φερει δεοντως οπως αρμοζει στους πραγματικους εγκληματιες…

    3. ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ, ΣΕ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ‘Η ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΑ ΤΖΙΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ, ΑΠΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΕΖΑ.
      ΑΗ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ …ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΙ ΘΑ’ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.

  52. Ο/Η ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ λέει:

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΕΓΟ ΚΑΙ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

  53. Ο κόσμος πλέον τους εχει πάρει χαμπάρι.. Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχουν όλοι αυτοί οι επίορκοι και οι ξεπουλημένοι πολιτικοί (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Κ0ΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ) πρόσβαση σε κάθε μεταφορικό μέσο μόλις αρχίσει να βγαίνει η αλήθεια στο προσκήνιο και λίγο μετά τις εκλογές.. Να μην ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. Για ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ., Γιατί ο απλός κόσμος ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ και μετά το στραπάτσο των εκλογών θα τους γυρίσει την πλάτη ο Ελληνικός λαός ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ-ΛΑΜΟΓΙΑ μιας και θα τους είναι άχρηστοι (!!) και θα κληθούν να λογοδοτήσουν.. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!

  54. όπως και να έχει η χρυσή αυγή πρέπει να βγει εκτός νόμου χθες
    κάθε μέρα που πάει χαμένη είναι πολλαπλάσιος χαμένος χρόνος για την ελλάδα.
    μέσα στο μπουντρούμι το ναζιστικό μόρφωμα.
    στην δημοκρατία πρέπει όλοι να χέζουν πάνω στις ναζιστικές μειοψηφίες
    και να αφαιρεί τα πολιτικά τους δικαιώματα

    1. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΡΑ ωχ σορυ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ ήθελα να γράψω…
      έχω σφάξει γλάρο,έλα να σου κάνω το τραπέζι.Μη φας.

    2. Αν μπεί στην φυλακή όλη η ΧΑ τότε πρέπει να μπούν και όλοι οι κουκουέδες και αριστεροί προδότες και τρομοκράτες.
      Επίσης όλοι οι νουδούδες και απατεώνες πασόκοι και γενικά όλοι ειδικά εσύ Παπαρούπα. Τότε το συζητάμε.
      Επίσης χαζοπαπαρούπα μην ξεχνάς ότι οι ναζί ήταν οι γερμανοί εθνοΣοσιαλιστές του 1940. Ζούμε στο 2014 αν το έχεις καταλάβει.
      Οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί εδώ και μερικά διςεκατομμύρια χρόνια….
      Ο εχθρός μας είναι η νέα τάξη που στηρίζεται δυστυχώς σε αριστερές ιδεολογίες!

    3. Παπαρα παπαρουπα, δε κοβεις τις παπαρουπιές και να ρθεις να μας κανεις αερα με φορα απ το Λυκαβηττό ;

  55. Ρε γελοίε πουστοτουρκοπράκτορα το συντακτικό σε μάρανε;…κι όχι το τι λέει;Βρωμοσκούληκα ,εραστές ισλαμοφασιστών το ρολογάκι κτυπάει αντίστροφα…δεν το ακούτε ;…τικ-τακ,τικ-τακ…βοθρολύμματα…16+1 σας μείνανε.

  56. – ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ.. ΕΤΣΙ Κ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΕΛΟΣ.. ΜΕ ΤΣΙΠΡΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΕΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; ΚΑΝΕΝΑΣ..

  57. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖEΛE KAI ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤE ΚΟΠPΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ…H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαντά…EΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ,EΧΟΥΝΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ… ΠΕΡΙΜEΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕIΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ…ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…18 ΜEΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΜΙΝAΝΕ… Ο ΚAΘΕ ΛΟΓΙΚOΣ AΝΘΡΩΠΟΣ ΜEΝΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…!!! ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ,KAI ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤIΣΕΙ Ο ΘΕOΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ…ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ…!!!

    O ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝHΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…!!!ΖΗΤΩ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ…!!!

  58. χοροπηδουσε απο την χαρα της………….
    και μια απορια πως ηξερε απο πριν …….οτι αυτη θα επιλεγει για την πρωτοφανη στα δικαστικα χρονικα πολιτικη διωξη…? μαντης ητανεε…….

    1. ουαουυυυυυυυυυυ..τρομερη παρατηρηση.εβαλες φωτια σε ενα ηδη καυτο θεμα..διαβαζετε ενα κειμενο καιτο κατανοειτε 3 ωρες μετα,νομιζωντας οτι ανακαλυψατε το προφανες,νοημα..ψηφιζετε κιολας

  59. ΕΝΩ ΕΣΥ ΡΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ,ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ

  60. Ξεκινησε με το βιντεο μπαλτακου και τωρα 15 ημερες πριν της εκλογες η αντεπιθεση της χ α εναντι ενος βρωμικου και διεφθαρμενου συστηματος θα συνεχηστει ανελεητη με αποκαλυψεις και ντοκουμεντα που θα αποκαλυπτουν εναντι του ελληνικου λαου την πιο αθλια πολιτικη σκευωρια που φτιαχτηκε με την οπερετα σαμαρα στον πρωταγονιστικο ρολο και με θλιβερους κομπαρσους μια χουφτα απο επιορκους και λεκιασμενους δικαστες! Η ωρα της οργης και της τιμωριας φτανει για ολους αυτους που καταπατησαν νομους συνταγμα και δημοκρατια !!!

  61. Εάν δεν εμφανιστεί ο δικαστικός να πει ότι “ναι εγώ έστειλα αυτό το mail στον Κασιδιάρη” τότε όλο αυτό είναι μπαρούφα.

    1. Τί ακριβώς από τη φράση “ένορκη δήλωση” δεν καταλαβαίνεις;

  62. Ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι η είναι πολιτική δίωξη με ψεύτικα στοιχεία και φωτομοντάζ..Η σκεωρία εναντίων της Χρυσής Αυγής καταρρέει με πάταγο
    Η Νέα πασοκρατία που δημιούργησε την πολιτική δίωξη και ο τουρκόσπορος Τυσριζα που έγινε ουρά της κυβέρνησης του μνημονίου στο συγκεκριμένο θέμα θα πάρουν την απάντηση στις εκλογές του Μαιου

  63. Αν τώρα αυτό το κείμενο το έγραψε δικαστικός δεν απορώ ότι είναι χρυσαυγήτης. Κλασικό συντακτικό Χρυσαυγήτη με το πολύ 60 λέξεων λεγιλόγιο

    1. Ενω το δικό σου σχόλιο ε???Είναι ολόσωστο και συντακτικά δομημένο.
      Μπραβο σου ρε τσάκαλε μορφωμένε!!

    2. Ενω το δικό σου σχόλιο είναι τέλειο,ορθογραφία συντακτικό , όλα.
      Μπραβο σου ρε τσάκαλε μορφωμένε!!

    3. Κατσε να δεις ισλαμοφασιστα μου οταν θα πανε σαν μαρτυρες και οι 20 δικαστες που ηταν μπροστα στο περιστατικο των πανηγυρισμων της Κλαπα…..Τοτε θα γελασει και ο καθε πικραμενος!

    4. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

    5. “…. με το πολύ 60 λέξεων λεγιλόγιο ….”.

      Μαλιστα ενω εσυ, το εχεις καταρτισμενο το “λεγιλογιο” σου, που σιγουρα θα αριθμει περισσοτερο απο τις 60, λεξης λεξιλογιο!! Σωστα τα εγραψα;;

      Αχ βρε ΒΛΑΞ, μαθε να γραφεις πρωτα και μετα να κρινεις ….. ΒΛΑΞ!!

    6. Ενώ το δικό σου λεγιλόγιο είναι εμπλουτισμένο με νέες λέξεις. Άντε μπες στη τρύπα σου.

    7. “Αν τώρα αυτό το κείμενο το έγραψε δικαστικός δεν απορώ ότι είναι χρυσαυγήτης. Κλασικό συντακτικό Χρυσαυγήτη με το πολύ 60 λέξεων λεγιλόγι”

      Αν αυτό είναι συντακτικό!!!;;;Τσακωμένος με τη γλώσσα άσχετε!!¨Οτι ναναι πραγματκά,αρκεί να βγάλεις την χολή σου! Ανθρωπάριο!Ε ανθρωπάριο!!!

      1. Επιτέλους την είπα και σε άλλον. Όχι να μου την λένε μόνο οι άλλοι. Άκου να γράψει λεγιλογιο και όχι λεξιλόγιο. Λες και είναι κοντά τα γράμματα. 19 και σήμερα. Ουστ στις τρύπες σας κατσαρίδες. Τελικά όταν μοιράζεις τρόφιμα έρχεται ο άλλος για το φαΐ και όχι για τις βλακείες που ξεστομίζεις.

      2. Πέρα από το “λεγιλόγιο”, έγραψες το “χρυσαυγίτης” σαν “χρυσαυγήτης”, αγνοώντας προφανώς τον αντίστοιχο γραμματικό κανόνα (σε -ίτης)

        “Οτι ναναι πραγματκα”: 3 λέξεις 3 λάθη!! Το σωστό: ” Ό,τι να ‘ναι, πραγματικά”

        ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΒΛΗΜΑ

Comments are closed.