ΚΛΕΦΤΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ-ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ;

Κοινοποίηση:
stefanidou

Η Κα Τατιάνα Στεφανίδου αν θέλει ακόμα να ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος και της αρέσει να την αποκαλούν…Όπρα της Ελλάδος θα πρέπει να γνωρίζει πως όταν “βουτάει” θέματα από το makeleio.gr και δεν αναφέρει την πηγή της ,όπως έπραξε απόψε στην εκπομπή της με τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας που απεικονίζουν τον  πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη-νύφη του Μοριά της Πελοποννήσου,θα υποστεί δημόσια διαπόμπευση για την μη τήρηση της δεοντολογίας  και την αντίστοιχη δημοσιογραφική ταπείνωση.

gouna

Την ίδια αντιμετώπιση θα έχει και η συνεργάτιδά της Ειρήνη Αρβανίτη(που καλό θα ήταν να δηλώνει σε ποιά εκπομπή εργάζεται-όταν επικοινωνεί στο τηλέφωνο με δημοσιογράφους -και να μην παραπλανά εκ του πονηρού με το γενικό: “Είμαι από το STAR” .

Υ.Γ: Α, ρε Νικόλα ήρωα! Χρόνια Πολλά

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αντιπαθητική νεόπλουτη ψωνάρα που δυστυχώς κάποιοι κάθονται και βλέπουν την χαμηλής ποιότητας εκπομπή της.

  2. Ωραία φωτογραφία της τατιάνας, μαρέσει όπως ανοίγει το στόμα και το…τρώει!

  3. πολύ δημοκρατικό είναι το site σου Χίο. Όσα σχόλια δεν σου αρέσουν, σβύνονται. Όταν όμως σε ικανοποιούν, μένουν, κι ας είναι και υβριστικά! Κρίνεις τους άλλους όλους, χωρίς να έχεις κρίνει πρώτα τη διοπτροφώρα μάπα σου. Τυχαίο είναι που δεν μπόρεσες ποτέ να στεριώσεις σε μεγάλο κανάλι? Επειδή δεν στέριωσες, οι άλλοι είναι διαπλεκόμενοι. Αν στέριωνες, θα μας επαινούσες τους εργοδότες σου. Απόδειξη των λεγομένων μου η δημοκρατία σου για όσα ανέφερα για το υποκείμενο Dikaiofilax που καλύπτεις!!!!

  4. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΗΣ…., ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΕΝΗ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ.

  5. Ασε τη μίζερη και κακομοίρα νεοταξιτησα παρουσιάστρια ,που αν ήθελε να βρει την αληθεια ,αλλού έπρεπε να ψάξει κι οχι να λέει ως τελικό συμπέρασμα …´´ έλα μωρε εσφαλε αλλα μετάνιωσε ´´ εξευτελιζοντας ετσι στο μέγιστο την εκκλησία κ τον κλήρο και βιαζοντας πολλαπλά τη νοημοσύνη του τηλεθέατη .
    Επειδή λοιπόν ,σιγουρευτηκα περί ποιου πρόκειται να πω ότι…….το έν λόγω άτομο το έχουνε ΣΟΥΤΑΡΕΙ απο δεκάδες μοναστηρια κ μάλιστα κλοτσηδον!!! Ειναι δε πασίγνωστη η αθυροστομια κ η βωμολοχια του !το σουλατσαρισμα του απο καφετέρια σε καφετέρια,κ το μόνο που έμενε ήταν να αποδειχτεί κ ο θυληπρεπης χαρακτήρας του.Το άτομο δεν στέκει καλα στα μυαλά του, χρειάζεται ψυχιατρειο , παρόλα αυτα δε¨ ξερει να υποκρίνεται κ να κερδίζει εύκολοπιστους με το αζημίωτο.
    Το …ξυρισμα ,και η απαγόρευση δια παντός να ξαναφορεσει ράσο έστω και υπο την απειλή αυστηροτατης ποινής ειναι άμεση προτεραιότητα στην περιπτωση του.

  6. Φιλοςοφικη ερωτηση.
    Ποςο χαμηλα μπορει να πεσει μια απλη και ασημαντη ρεπορτερ προκειμενου να ακουσει ενα ¨μπραβο¨ απο τον αρχισυντακτη της?Τοσο,ωστε να παιρνει στο λαιμο και να εκθετει και συνεργατες της,λεω εγω………….
    Φυσικα,δεν αναφερομαι στην Τατιανα,στην προκειμενη…

  7. χαζη και μεγαλωμενη με ”γαλλικα και πιανο”’…σε αυτη την χωρα ειναι να απορει κανεις,πως αμορφωτες και χαζοχαρουμενες τηλεπαρουσιαστριες των βορειων προαστιων κανουν καριερα στα καναλια των εθνικων μας νταβατζηδων…προφανως για να κρατανε το μυαλο του μεσου ελληνα σε χαμηλο επιπεδο παρουσιαζοντας σκουπιδια ενημερωση…ειναι αυτο που λεμε στην δυτικη αττικη……ολο cucci cucci και…απο μυαλο κουκουτσι….

  8. Βαριεται να κανει ρεπορταζ και πηρε απο τα ετοιμα…γνωστη στην πιατσα για αυτες τις βρωμικες τεχνικες…εχει καταντησει ξεφτιλισμενη σε ολους τους καλλιτεχνικους κυκλους…

  9. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟ….ΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ,

Comments are closed.