ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LIDL ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ” ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ ΜΕ ΤΟΝ “ΜΑΝΔΥΑ” ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΟΜΟΡΡΥΘΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!

Κοινοποίηση:
lidl

Τα Γερμανικά LIDL-σύμφωνα με καταγγελίες- εκμεταλλεύονται την ουσιαστική αδυναμία ελέγχου των Ομόρρυθμων Εταιρειών στην Ελλάδα και φοροδιαφεύγουν, καταστρατηγώντας ταυτόχρονα και τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί καρτέλ και ανταγωνισμού!

Ο πρώην Υπουργός Οικονομίας κ. Χριστοδουλάκης σε ανοικτή του επιστολή στην καγκελάριο κ. Μέρκελ μεταξύ άλλων γράφει ότι «η Γερμανία δεν ήταν και αυτή έτοιμη να μπει στην ΟΝΕ επειδή έκανε το τέχνασμα να κρύψει τις ζημιές των νοσοκομείων μετατρέποντας τα σε ανώνυμες εταιρείες.
Το ίδιο τέχνασμα αλλά από την ανάποδη φαίνεται ότι έχουν κάνει οι φίλοι μας όχι στην Γερμανία αλλά στην φαληρημένη Ελλάδα με την δημιουργία ξεχωριστών Ομόρρυθμων Εταιρειών σε κάθε μαγαζί που ανοίγουν.
Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Γιατί το κάνουν; Όχι μόνο για να κρύβουν από τα μάτια του ανταγωνισμού τα (τεράστια φαντάζομαι) κέρδη των επιτυχημένων LIDL, αλλά κυρίως για να μην υπόκεινται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί τριγωνικών (ενδο-ομιλικών) συναλλαγών, αφού με τις Ομόρρυθμες Εταιρείες ξεφεύγουν τους ελέγχους.

Σύμφωνα με το zarpa.gr αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα φοροδιαφυγής που έχει πλέον πολύ μεγάλη σημασία και ουσία σε μια χώρα που μαζεύει μακαρόνια και ρύζια στα καρότσια των σούπερ μάρκετ για να ταΐσει αυτούς που δεν έχουν στην κυριολεξία να φάνε.

Θα προκαλέσω τον όποιο «αρμόδιο» να απαντήσει σε αυτά που γράφω.
Να τα διαψεύσει. Να μας πει δηλαδή ότι έτσι όπως είναι διαρθρωμένο το LIDL σε εκατοντάδες Ομόρρυθμες Εταιρείες μπορεί να εφαρμοστεί η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις τριγωνικές συναλλαγές. Ξεκάθαρο το ερώτημα. Να μας φύγει η απορία και να ζητήσουμε και συγγνώμη από πάνω μόλις μας πείσουν.

Πως γίνονται όμως γενικά αυτές οι ενδο-ομιλικές συναλλαγές και τι επίπτωση έχουν;
Η μαμά εταιρεία που είναι στο εξωτερικό παραγγέλνει τα είδη που θα εισαχθούν σε άλλη εταιρεία που οι ίδιοι έχουν στήσει π.χ. σε Μάλτα ή σε Κύπρο και όπου έχει χαμηλό φορολογικό συντελεστή 10% ή 15%. Αυτή η δεύτερη (η ίδια ουσιαστικά με την μαμά αλλά με άλλη νομική μορφή) πουλάει με πολύ μικρό κέρδος τα ίδια πράγματα εδώ στα κατεχόμενα! Οπότε εδώ μένει ένα μικρό κέρδος και ένα μικρό ποσό φόρου για να δικαιολογείται η παρουσία τους. Έτσι έχουνε διπλό όφελος.
Και έλεγχο των τιμών τους να τις πηγαίνουν όσο ψηλά θέλουν και το κυριότερο να πληρώνουν πολύ λιγότερους φόρους από τους ιθαγενείς. Το κυριότερο όμως είναι και να μην μπορούν αν ελεγχθούν με το σύμπλεγμα εκατοντάδων Ομόρρυθμων Εταιρειών για τις ενδοομιλικές συναλλαγές. Σου λένε… δεν μας αφορά εμάς αυτή η ιστορία, κάθε λιμάνι και καημός, κάθε Ομόρρυθμη Εταιρεία και πόνος !
Αν έχετε ψωνίσει από το LIDL και έχετε μία απόδειξη φυλαγμένη για τον κ. Στουρνάρα, κοιτάξτε επάνω τι λέει. «LIDL ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και ακολουθεί η διεύθυνση του καταστήματος.
Δεν είναι μάλιστα σκέτη Ομόρρυθμη Εταιρεία είναι ΚΑΙ ΣΙΑ.
Έτσι έχει και έναν δεύτερο συνέταιρο, φυσικό πρόσωπο, αλλά ετερόρρυθμο εταίρο, δηλαδή χωρίς ευθύνη. Οπότε έτσι φτιάχνει με διαφορετικά φαντάζομαι άτομα διάφορα εταιρικά σχήματα για να κάνει τη διαφορά από μαγαζί σε μαγαζί.
Οπότε κανένα μαγαζί LIDL δεν μοιάζει εταιρικά με το διπλανό του LIDL! Υποθέτω πως όλες οι εταιρείες του συγκροτήματος είναι Ομόρρυθμες Εταιρείες, και η μεταφορική τους, και οι αποθήκες, όλα. Είναι; Οπότε ποια είναι η μαμά εταιρεία που θα ελεγχθεί για ενδο-ομιλικές συναλλαγές;

Εδώ εμφανίζεται ένα πλέγμα εταιρειών που από μόνες τους αδυνατίζουν πλήρως την εφαρμογή της νομοθεσίας. Και αφού φορολογικά δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ομόρρυθμης Εταιρείας και Ανώνυμης Εταιρείας, γιατί ακολουθούν αυτό το πολύπλοκο σχήμα με τις εκατοντάδες Ομόρρυθμες Εταιρείες και ΣΙΑ;
Όσο γράφω τις γραμμές αυτές αισθάνομαι ότι τα έχω πάρει για τα καλά. Ξέρω ότι όλοι «τα ξέρουν», από όλες τις πάντες δεξιά και αριστερά… και δεν μιλάει κανένας. Η νομοθεσία για τις ενδο-ομιλικές σέρνεται από το 2011, αλλά αυτή αφορά «κανονικές» εταιρείες, πολυεθνικές με μαμά και τα τοπικά παιδάκια της. Εδώ στην περίπτωση του LIDL όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
Έτσι τελικά πληρώνουμε βασικά είδη ιδιωτικής ετικέτας LIDL (άρα απολύτως συγκρίσιμες τιμές…) ακριβότερα από τη Γερμανία κατά μέσο όρο 88% ή από την Ισπανία κατά 56% και οι φόροι από τα τεράστια κέρδη τους ξαναγυρίζουν στη Γερμανία αντί να μένουν εδώ. Αυτή είναι η ουσία των καταστρατηγούμενων ενδο-ομιλικών συναλλαγών.
Οι αναλογούντες φόροι (εκατοντάδες εκατομμύρια) δεν πληρώνονται εδώ αλλά πάνε αλλού. Τα στοιχεία όπου έχουν καταγραφεί αναλυτικά οι διαφορές τιμών 12 βασικών καθημερινών τροφίμων και αναλωσίμων μεταξύ LIDL Ελλάδος, Γερμανίας και Ισπανίας έχουν από πέρυσι δοθεί σε όλους τους «αρμόδιους». Είναι σκάνδαλο και οι τεράστιες διαφορές τιμών και η αναισθησία του συστήματος.
Έχουν νομίζω την εντύπωση ότι τίποτα, ποτέ, κανέναν δεν μπορεί να ταρακουνήσει ένας απλός πολίτης που γκρινιάζει. Είδομεν.

Διαβάστε επίσης:

“ΝΤΡΟΠΗ στα LIDL μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλό ΓΑΖΙ!”

ΚΑΜΠΑΝΑ 150.000 ευρώ στη Lidl για τα αρνιά των 3,99 ευρώ! Όταν τους έκραζε το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”… (βίντεο)

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ LIDL ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ “ΛΑΔΩΜΕΝΟ” ΤΟ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

Καταγγελίες για υγειονομική «βόμβα» στα LIDL: «Θα μας ταΐσετε αρνιά με αφθώδη πυρετό»; Πληροφορίες για εμπλοκή στελέχους της ΝΔ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER MARKETS ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΤΟ LIDL.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΒΛΑΚΕΣ Ε ΒΛΑΚΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΒ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 3-4 ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.

    1. Καλά κρασά!!! Τον Βασιλόπουλο γτ τον έφερες σαν παράδειγμα; Ποιός σου είπε ότι είναι ελληνικός, άνηκει από το 1992 σε Βέλγικο όμιλο!! Βασικα δεν είναι φθηνά τα Lidl, απλως τις αηδίες που ψωνίζεται το Lidl τις έχει φθηνότερα! Μιά βόλτα σε Super Market το 50% τουλάχιστον σε κάθε καλάθι και καρότσι είναι άχρηστο και όχι είδος πρώτης ανάγκης! Άντε γίδια!!!

  2. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ !!!!!! ΤΩΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ LIDL, PRAKTIKER και MEDIAMARKT

  3. ΜΕ ΤΑ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΙΛΚΙΑ ΣΟΥ
    –>ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ [ΑΚΟΜΑ]

  4. τωρα θα χουμε συνεχεια στο Μακελειο τον ινστρουχταρα τον «Karim» και τους σταλινοκολαουζους;;; Αντε ξεκουβαλατε με τη προπαγανδα σας. Ουρτ ζουρλοκακομοιρες – αρκετα μας τα πρηζετε απο ολα τα ΜΜΕ. Ψωναρες.

  5. Είμαι πρώην εργαζόμενος στην Lidl Hellas. Η γερμανοεβραϊκών συμφερόντων εταιρεία, έχει κάνει ειδική συμφωνία με το ελληνόφωνο δημόσιο, ίδια με την εταιρεία που εκμεταλλευόταν το αεροδρόμιο των Σπάτων, την επίσης γερμανοεβραϊκών συμφερόντων HOCHTIEF FACILITY MANAGEMENT HELLAS SA. Δεν αποδίδει φόρους και ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος, σύμφωνα με την συμφωνία που έχει υπογραφεί, με πρόσχημα την διατήρηση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
    Είναι ο καπιταλισμός μαλάκ@…

    1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.

      1. και τους φόρους που δε πληρώνουν οι γερμανοί φίλε από ποιον νομίζεις θα τους μαζέψει το “Ελληνικό” κράτος? για σκέψου λίγο.

        1. Είναι ξένη εταιρία με έδρα στο εξωτερικό και κάνει πολύ καλά και γι αυτό έχει φθηνά προϊόντα και έχει “πετάξει” τις περισσότερεσ φιρμάτες ελληνικές εταιρίες από τα καταστήματα της οι οποίες θέλουν ένα κάρο λεφτά για να τοποθετεί το κάθε super market τα προιόντα τους.
          Αν δεν ξέρετε από την αγορά και από Marketing μην μιλάτε.
          Κάνε και εσύ μια εταιρία με έδρα τη Βουλγαρία ή την Αγγλία ή την Μάλτα και κάνε υποκαταστήματα στην Ελλάδα.
          Θα έχεις λιγους φόρους στο εξωτερικό,κανέναν στην Ελλάδα παρά μόνο το ΦΠΑ το οποιο και αυτό αν απασχολείς έλληνες μπορείς να μην το πληρώνεις όπως λένε μερικοί !
          Θα έχεις φθηνά προίόντα και πολύ κόσμο,πολλούς πελάτες.
          Ο καθένας λέει μια παπαριά και χωρίς να ξέρετε οι υπόλοιποι,ακολουθείτε τη παπαριά.
          Το Lidl είναι το πιο φθηνό super market στην Ελλάδα,μπορεί να αγοράσει και ο φτωχος και ο μεσαίος και ο πλούσιος,έχει διάφορες συσκευασίες σε κάθε προϊόν,έχει προσφορές καθημερινές,εβδομαδιαίες και έχει κάνει τους Βέλγους και τους Έλληνες και αλλες αλυσίδες να παραμιλάνε, τους έχει πάρει όλο το κόσμο το LIDL και εξακολουθεί να τους παίρνει πελάτες.
          Στη Σαλαμίνα που έχω εξοχικό , όποτε πήγαινα ή περνούσα έξω από το LIdl ήταν γεμάτο κόσμο σε αντίθεση με τα υπόλοιπα και με μια αλυσίδα Σαλαμινιώτικη που λέγεται “ΚΑΝΑΚΗΣ” και η οποία ηταν άδεια !
          Αντιστράφηκε το κλίμα,ο κόσμος,οι πελάτες.Ξύπνησαν από ανάγκη γιατί τα πορτοφόλια όλων μειώθηκαν.
          Το ιδιο και στο Lidl στην Αγία Παρασκευή και απ’ ότι ακούω παντού.
          Το ΑΒ,οι Βέλγοι δηλαδή έχουν χάσει πελάτες και πελάτες που πάνε πια στο Lidl.Ξυδάκι …………..

          1. λες μ@λ@κίες χονδροειδής μάλλον δουλεύεις εκεί. Αν πληρώνω 0 φόρο και όχι 26% + προκαταβολή επόμενου έτους φόρο (που αυτό δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο) εννοείται θα πουλάω φθηνότερα και θα το παίζω και πονόψυχος για το λαό( εδώ γελάμε) στο είπε ο άλλος πιο πάνω και δε το κατάλαβες τους φόρους που δε πληρώνουν οι πολυεθνικές ΒΛΗΜΑ μιλάμε για δις ευρώ κάθε χρόνο τις πληρώνεις εσύ και όλοι μας μέσω τις εξοντωτικής υπερφορολόγησης των υπολοίπων.

            Μάθε να κάνεις καλύτερη προπαγάνδα, λες βλακείες και αν δε σου αρέσει το χυδάκι του λιντλ να το βάλεις εκεί που ξέρεις.

          2. Ρε γίδια!! Πως γίνεται να υπάρχουν καταστήματα που και φόρους πληρώνουν και καλούς μισθούς έχουν και ελληνικά είναι! Και κάποιοι από σας τους υπερασπίζεστε τα Lidl!! Γίδια!! Είμαστε καταδικασμένοι με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι!

  6. Κλαπάδες και Δημητροπουλαίοι υπάρχουν? ή με την Κλάπα τέλειωσε η ριξιά? Εισαγγελείς υπάρχουν? ή ξύνουν τα τέτοια τους και ανοίγουν τις τσέπες μπας και βρέξει κανένα ευρουλάκι?

  7. Και η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ έτσι περίπου λειτουργεί. Αυτόνομα καταστήματα, που αγοράζουν από τη μαμά εταιρεία και έτσι αποφεύγουν οι Γερμαναράδες της Deutsche Telekom που κατέχουν την εταιρεία να πληρώνουν φόρους, ενοίκια, μισθούς, λειτουργικά έξοδα κλπ. Μια εταιρεία που σκανδαλωδώς αγόρασε το Δημόσιο από το ΚΚΕ και που το Δημόσιο σκανδαλωδώς πούλησε με Δούρειο Ίππο τον Βγενόπουλο στην Deutsche Telekom αυτή την αλυσίδα. Μποϊκοτάζ σε ο,τι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.

  8. Οι σημερινοί Γερμανοί είναι απόγονοι των Ναζί φασιστών, και οι Ναζί απόγονοι των βαρβάρων Ούννων….
    Να μην ξεχνάμε ότι οι Ναζί στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο αποδείχθηκαν άριστοι πλιατσικολόγοι,κατσικοκλέφτες και κλεφτοκοτάδες εκείνης της εποχής,μεταφέροντας στην Γερμανία κλεμμένο Ελληνικό πλούτο…
    Είναι οι ”ηθικοί” που πωλούν πολιτική και κοινωνική ηθική στους Ιθαγενείς Ελληνες της εποχής μας,στους Ιθαγενείς Ελληνες που οι ΙΔΙΟΙ τους μετέτρεψαν σε Ιθαγενείς ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!!!

    1. Οι καπιταλιστές είναι βλάκα που τολμάς να γράφεις ότι είσαι και πατριώτης. Το βρήκαμε τώρα να τα βάζουμε με εθνότητες.

      Ο Ρεχάγκελ δεν σε χάλασε όμως που σου πήρε το euro ε?
      διαβάστε κανα βιβλίο γκαούγκαλοι που έχετε μείνει στα συνθήματα και τον οπαδισμό, και όταν λέω βιβλίο δεν εννοώ ούτε Πλέυρη ούτε Βελοπουλο

      1. Κύριε ανεγκέφαλε Karim,
        απο εσένα είμαι 100 κιλά περισσότερο πατριώτης…
        Ναί,παρέλειψα να διαβάσω το βιβλίο ΄΄Ο Αγών μου”του Χίτλερ πού για εσένα μάλλον είναι το Ευαγγέλιό σου ή μάλλον το Κοράνι σου..
        Καληνύχτα,όνειρα γλυκά,και πού και πού να αλλάζεις πλευρό στον διαρκή ύπνο σου…..

  9. Ο/Η Άλλη μία "πολιτική δίωξη" για τους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής λέει:

    Όσοι δεν ενθυμούνται τα “συσσίτια μόνο για Έλληνες” (που μοίραζαν και αλβανοί) της Χρυσής Αυγής με σκοπό εκτός του να δείξουν κοινωνικό προφίλ μόνο σε όσους ψηφίζουν (γι`αυτό δεν θέλουν τους ξένους) και να υποκλέψουν τα στοιχεία ταυτότητας πολιτών, γινόντουσαν με την χορηγία των Lidl

    http://3.bp.blogspot.com/-QyKJ6b9SV58/UY3s1mznU7I/AAAAAAAAASA/KEwxkcofrE0/s400/lidl.jpg

    1. @Άλλη μία “πολιτική δίωξη” για τους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής: Πάλι η Χρυσή Αυγή φταίει ρε γελοίε; Άντε τράβα ρε βλάκα να πιεις την πρέζα σου, ξεφτιλισμένε άπλυτε.

  10. Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά που επικαλούνται οι δεξιοί, τους τρώει να φοροδιαφευγουν, να στήνουν μονοπόλια και να αυξάνουν τον πλούτο τους εις βάρος των άλλων και για να μην πάει ο κόσμος σε άλλες μορφές εξουσίας του δημιουργούν κομμουνοφοβία και του λένε ότι θα τους πάρει το σπίτι ο Στάλιν.

    Τα λιντλ εντωμεταξύ φέρονται στο Ελλάντα σαν αποικία, σαν μπουρδέλο, έχουν 2-3 ΜΑΞΙΜΟΥΝ υπαλλήλους για όλες τις δουλιές των 300 ευρω ενα ταμειο ανοιχτο με 10 ατομα ουρα και να χρεωνεται η σακουλα οι υπαλληλοι να τρέχουν μια στα ράφια μία να σφουγγαρίσουν μία στα ταμεία με αποτέλεσμα να είναι βρώμικα πουλάνε ότι παρακμιακή μάρκα υπάρχει στον πλανήτη και κάτι κρέατα απτον πλανήτη άρη ουφο αγνωστης προέλευσης.

    Δεν γίνεται να πάει ο λαός να ψηφίζει δεξιά κόμματα , ούτε αριστερά που το παίζουν αλλά είναι δεξιά στη πραγματικότητα.

    πέρα απτο δεξιά αριστερά το δίκιο μας είναι κόντρα στην κλεψιά αυτονων που σε κατηγορουν και για τεμπελη ενω πλουτιζουν με αέρα.

    Ναταν τα άλλα σουπερμαρκετ καλύτερα θα έλεγα μπουκοτάζ στα λιντλ.

    Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα έχουμε κρατικά μη κερδοσκοπικά σουπερμαρκετ όπου θα πουλάνε τα προιόντα των παραγωγών απευθείας και δεν θα τα πετάνε στη χωματερή οι άνθρωποι για την παλιο ΕΕ.

  11. οχι μονο ψωνιζουνε αλλα περιμενουν και πριν το ανοιγμα λες και τους τα χαριζει ειναι για φτυσιμο

    1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ αλλα αντε να το καταλαβουν τα ζωα

  12. ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΕΞΩ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΓΥΦΤΟΙ

    1. ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΕΛΑΙΖ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
      ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ,ΒΛΑΚΕΣ.
      ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑ…ΝΗΣ ΜΑΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
      ΒΛΑΚΕΣ, Ε ΒΛΑΚΕΣ.

Comments are closed.