ΕΔΩ ΕΣΚΑΣΕ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ “ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ” – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MAKELEIO.GR

Κοινοποίηση:
rouketa1

Από τις έρευνες των πυροτεχνουργών του στρατού Ξηράς που ερευνούν το κτίριο της Μερσέντες στη Βαρυμπόμπη και τον χώρο γύρω από αυτό, βρέθηκαν υπολείμματα της ρουκέτας που, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών», εκτοξεύτηκε εναντίον του.

 

Τα υπολείμματα του βλήματος βρέθηκαν στον κρατήρα που έχει σχηματιστεί στο οικόπεδο, πίσω από το κτίριο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Makeleio.gr στο σημείο όπου έπεσε η ρουκέτα…

 

 

rouketa2

 

rouketa3

 

rouketa4

 

 Μυστήριο με μία ταυτότητα

 

Στο σημείο βρέθηκε  μια ταυτότητα Έλληνα γεννημένου το 43 στο χωράφι όπου έσκασε η ρουκέτα! Την βρήκε ένας εικονολήπτης κ την παρέδωσε στην αστυνομία!

tautotita1

 

tautotita2

 

tautotita3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο κρατηρας δεν ειναι απο ρουκετα τρομοκρατων.Απο κλανια-ρουκετα του Ευαγγελου ειναι,μια φορα που περναγε απο εκει κι ειχε φαει 5 τσουκαλια φασολαδα.Γιαυτο δεν υπαρχουν υπολειμματα.

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ,ΜΠΑΛΛΑ???ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΨΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ?ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ

  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΕΣΤΩ, ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ .
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΟΪ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ MERCEDES ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΙΑ ,ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΚΑΙ ΓΥΡΟΚΑΡΤΕΡΕΥΕ !!
    ΜΗ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΓΙΑ ΧΕΣΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΛΑΚΚΟΣ ΓΙΑ ΦΥΤΕΜΑ .
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΠΡΙΝ ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ RPG , ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ,ΕΔΩ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ Ή ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ;
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ; ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΣΤΑ 25 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ Ή ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ !!!!!
    SORRY ΑΛΛΑ NO CAPITO Ο ΔΟΛΙΟΣ !!!
    Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟ RPG ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ .
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  4. Σίγουρα δεν έσκαψε κανένας σκυλος εκεί για να χέσει; Για κρατήρας δεν μοιάζει.

Comments are closed.