ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α: “ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ- 700 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ- ΚΑΙ ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.” (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
xrisi-avgi-eurokinissi-660_12

Την παραπομπή στο εδώλιο του κατηγορούμενου σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ζητεί ο εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Στην πρότασή του η οποία αριθμεί 700 σελίδες ο εισαγγελικός εισηγείται την παραπομπή σε δίκη συνολικά 70 ατόμων από τους αρχικά 85 κατηγορουμένους για την υπόθεση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τον κ. Ντογιάκο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανήκαν στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, ενώ η εγκληματική οργάνωση λειτουργούσε υπό τον μανδύα κόμματος.

Στην πολυσέλιδη πρόταση του ο εισαγγελέας απαριθμεί 10 υποθέσεις με κορυφαία αυτή της δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, ενώ αναφέρει ότι οι σοβαρές επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο εντάθηκαν μετά το 2012 .

Ήδη στις φυλακές κρατούνται προσωρινά συνολικά 26 κατηγορούμενοι ανάμεσα στους οποίους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

-Συγκεκριμένα, για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές ζητεί παραπομπή για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.  Eπιπλέον, για τους Ν.Μιχαλολιάκο, Η.Κασιδιάρη, Ν.Μίχο, Λαγό, Γ.Γερμενή και Στ.Μπούκουρα, την παραπομπή τους για την επιπλέον κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος, της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης. Για τον Χρήστο Παππά, ζητά μετατροπή σε πλημμέλημα τις επιπλέον κατηγορίες που αντιμετωπίζει για παράνομη κατοχή αρχείου.

Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρότασή του αναφέρεται σε όλες τις εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ με κυριότερες τη δολοφονία Φύσσα, τη δολοφονία Λουκμάν, τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, την επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων, τις επιθέσεις στους κοινωνικούς χώρος “Αντίπνοια” και “Συνεργείο”, την επίθεση σε βάρος μαθητή στο Παλαιό Φάληρο και την επίθεση σε βάρος Πακιστανών εργατών στην Κρήτη.

Στην πρόταση, γίνεται αναφορά σε διάφορα περιστατικά από το 1980 και τονίζεται ότι -από το 2008 και μετά- η Χρυσή Αυγή γίνεται πιο επιθετική, στη λογική του «πας μη Έλλην βάρβαρος». Τονίζεται, επίσης, ότι η ένταση των περιστατικών βίας αυξάνεται, λίγο πριν και μετά τις εκλογές του 2012, οπότε -με την κατάθεση του καταστατικού της ΧΑ στον Άρειο Πάγο, και ενώ υπάρχει φοβερή έξαρση- η εγκληματική οργάνωση παίρνει τη μορφή πολιτικού κόμματος.

xa-ntogiakos1

Ο εισαγγελέας φέρεται να αναφέρει, ακόμη, ότι ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να είναι εγκληματική οργάνωση όταν χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς και τα επιτελεία του, για την τέλεση εγκληματικών πράξεων. Ο κ. Ντογιάκος επισημαίνει ότι η οργάνωση λειτουργούσε με απόλυτη ιεραρχία και τοποθετεί στην ιεραρχική δομή, πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, δεύτερο τον Χρήστο Παππά, τρίτους τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Ηλία Παναγιώταρο και τέταρτο τον Γιώργο Γερμενή.

Στο κεφάλαιο για τη δολοφονία Φύσσα, ο κ. Ντογιάκος, φέρεται να τονίζει πως ο μουσικός ήταν στοχοποιημένος και ότι για τη δολοφονία του κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της Χρυσής Αυγής. « Ήξεραν ποιος είναι» φαίνεται να τονίζει ο εισαγγελέας, ο οποίος κρίνει ότι τα γεγονότα, δηλώνουν την ένταση του δόλου.

Στην πρόταση υπογραμμίζεται ότι, οι ισχυρισμοί των πέντε προστατευόμενων μαρτύρων επιβεβαιώνονται πλήρως από όλο το ιστορικό και τα στοιχεία της υπόθεσης.

Τέλος, σημειώνεται ότι κατά την εισαγγγελική κρίση, οι 15 κατηγορούμενοι, για τους οποίους ζητείται απαλλαγή, ενεπλάκησαν τυχαία σε περιστατικά που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ – Την ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ και των 18 βουλευτών της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής εισηγήθηκε ο εισαγγελέας !!!

Έκτακτο: Από ώρα σε ώρα η πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, για την παραπομπή σε δίκη της οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

222 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ο Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

  2. 700 σελιδες κατά παραγγελία παραληρήματος που αποδεικνύει ότι το άτομο δεν έπρεπε καν να είναι δικαστικός.
    Ντογιάκο όχι μόνο θα κριθείς ανάξιος για την θέση σου, αλλά θα πας φυλακή για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και συμμετοχή σε εσχάτη προδοσία.
    Στην φυλακή σαν τον Ντερτιλή θα τελειώσεις μαζί με τ’ αφεντικά σου, ανάξιε, γκαρσόνε του μνημονιακού φασισμού.

  3. Ο/Η Να τους βάλουν σε ειδικούς θαλάμους, όχι τους VIP που τους έχουν τώρα λέει:

    Θάλαμοι αερίων ίσως ήταν καλύτερη λύση!

  4. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΤΦΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΣ ΜΑΤΙΑΞΟΥΝ , ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΡΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

    1. Κοπελιά,μήν κάνεις απότομες κινήσεις καί σού φύγει πόντος.

    2. Προς το παρόν οι φασίστες είναι στην κυβέρνηση .

  5. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    1. η θεση της προδοτικης χρυσαβγης ειναι στη φυλακη, γελοιε φασιστα.
      Πασοκ και νουδου ψηφιζες εσυ μια ζωη παλιομαλακα. Τωρα εισαι το δεκανικι τους… Χασου!

      1. Κοπελιά άνευ φαιάς ουσίας,πόσα είναι τα εγκεφαλικά σου μποφόρ;
        Τρικυμία εν κρανίω!!!

  6. Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια.
    Άντε να ανέβει καί το τελευταίο τσιράκι τού συστήματος ο τσιπρανδρέου καί μετά, όλοι οι εξαπατημένοι, μαζί με το 15% που δέν μάσησε, στήν μοναδική πολιτική ελπίδα μας: την Χρυσή Αυγή.

  7. να τελειωνουμε επιτελους με το ναζιστικο υποκοσμο, αρκετα.

    1. Δηλαδή να μείνει μονο ο αριστερός υπόκοσμος με τα γνωστά, ληστείες σε τράπεζες, βόμβες σε άσχετους, κ.α.
      Δεν θυμάμαι να έφαγαν ποτέ κάποιο πολιτικό καθίκι. Τι προσπαθούν να κάνουν;
      Μήπως τίποτα; Παρακράτος; Καληνύχτα φίλε.

  8. TROLL του σαμαρα ακομα χιλιαρικακι σας δινουν ;

    επεσε το μεροκαματο ρε κοριτσια της Συγγρου ;

    ο τσιπρας θα σας βαλει μεσα παντοτινα , για να τελειωνει μαζι σας

  9. Το πόρισμα Ντογιάκου είναι τόσο γελοίο, που πάω στοίχημα ότι σε λίγες μέρες ή βδομάδες πρώτοι οι ΚΚΕδες θα βγουνε και θα πούνε ότι φτιάχτηκε εξεπίτηδες για να αθωώσει την ΧΑ, άρα να ο μυστικός δίαυλος φασιστών-ΝΔ, άρα η ΧΑ είναι συστημικό κόμμα, άρα οι διώξεις ήταν λάσπη στα μάτια της εργατιάς κτλ κτλ.

  10. Ειδικότερα ο κ. Βέλιος σχολιάζοντας την πρόταση είπε ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα δημοσιογραφικό άρθρο στο «Έθνος» αλλά δεν είναι δικαστικό πόρισμα.
    Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι καλλιεργείται ένα περίεργο κλίμα για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας αφού όπως έχουν προαναγγείλει διάφοροι κύκλοι δεν θα δοθεί άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραστούν στην ψηφοφορία και ήδη έχουν παρουσιαστεί προτάσεις ώστε να κατέβει ο πήχης των απαιτούμενων βουλευτών.
    Προς το τέλος του ρεπορτάζ ο κ. Αλέξανδρος Βέλιος αποκάλυψε πως γνωρίζει προσωπικά τον Ντογιάκο αναφέροντας πως είχε κάποια κολλήματα και ιδεοληψίες. Σύμφωνα λοιπόν με την προσωπική του γνωριμία και γνώση του χαρακτήρα του εισαγγελέα, ο κ. Βέλιος είπε ότι “η Χρυσή Αυγή έχει γίνει μία ιδεοληψία για την οποία ο ίδιος έχει πείσει τον εαυτό του”.

    1. Κανένας Ντογιάκος δεν έχει πείσει τον εαυτό του. Οι πολιτικές διώξεις της ΧΑ είναι διαταγή από έξω και από τα αριστερά.

      Με απλά λόγια, κανένα μέρος του καθεστημένου δεν θέλει ιστορίες για ανεξάρτητα και εθνικά κράτη σήμερα στην Ελλάδα. Ούτε οι φιλελέδες (λόγω βολέματος και φυγοδικίας), ούτε οι μαρξιστές (λόγω βολέματος και ιδεολογίας), ούτε οι Ε.Ε.σιτες (λόγω μνημονίου και ευρώ). Και φυσικά, μια κυρίαρχη Ελλάδα στη γειτονιά της ανατολικής Μεσογείου δεν τη θέλουν όυτε οι Σιωνιστές.

      Γι αυτό βλέπουμε εισαγγελικά πορίσματα copy-paste κατευθείαν από ιντιμιντια.

      1. Το γελοίο του πράγματος είναι ότι υπάρχουνε πολλά ούγκανα που ζούνε ανάμεσά μας και πιστεύουν ότι με τους αμόρφωτους νεοναζί θα είχαμε “ανεξάρτητο και εθνικό κράτος”…..
        Ναι, και με τον πακιστανομούρη φυρερίσκο θα παίρναμε και την Πόλη.

        1. Ο/Η Ναι ουγκανο, κι εγώ φοβάμαι μην έρθουν οι "αγράμματοι" και καταργήσουν το μνημόνιο. λέει:

          Το γελοίο του πράγματος με τα ούγκανα που ζουν ανάμεσά μας είναι ότι ενώ οι σαμαροβενιζέλοι τους κλέβουν τους ξεπουλάνε τα σπίτια και την χώρα αυτά είναι βλέπουν εχθρό τον “φυρερίσκο” κι όχι αυτούς έχουν βάλει τους τούρκους ιδιοκτήτες στα λιμάνια μας.
          Οι “αμόρφωτοι νεοναζί” δεν είναι κυβέρνηση. Είδαμε το εθνικό κράτος που έχουμε με τους “μορφωμένους” οικονομολόγους “δημοκράτες και σοσιαληστές”.
          Το τί έχουμε δεν το βλέπεις, που έχεις πάρει τ΄αρχίδια σου ούγκανο. Ποιο είναι το είδος της μόρφωσης που χρειάζεσαι βρε λοβοτομημένε για να δεις ποιος διαλύει την χώρα; Δηλαδή ούγκανο όλα αυτά που κάνουν οι σαμαροβενιζέλοι σου αρέσουν, συμφωνείς; αυτά πρέπει να κάνει κάθε μορφωμένος προοδευτικός; να παραιτείται αμετάκλητα από την εθνική κυριαρχία για να πάρουν κάποιοι εδώ ένα δάνειο που δεν θα χρειαζόταν αν δεν φούσκωναν με απάτη το έλλειμμα του 2009. Και φοβάσαι τώρα εσύ μην έρθει ο αγράμματος νεοναζί και διαλύσει όλο αυτό το οικοδόμημα που έφτιαξαν οι καθως πρέπει προοδευτικοί! Έτσι; Αναρωτιέμαι αν γεννήθηκες ηλίθιος και ούγκανο ή σε λοβοτόμησαν τα αποβλακωτήρια που στρατολογούν χάπατα στα πανεπιστήμια.

  11. Να σας πω κατι αποκλειστικο…..?
    Γελανε ολοι …χαχαχα

    1. Ώπα μεγάλε, που τ’ακουσες αυτό, είναι επιβεβαιωμένο? χοχοχ

  12. ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ
    ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ
    ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ
    ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ
    Ω ΡΕ ΓΕΛΙΟ
    ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ
    ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
    Ε ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ
    ΑΦΟΥ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ

    Υ.Γ. ΔΙΑΒΑΣΑ 700 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ,ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ
    ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ

  13. ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΜΕ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΤΕ ΓΕΛΑΜΕ
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΓΕΛΑΜΕ
    ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ

  14. Να σας πω εγώ γιατί, όντως, θα γελάνε τα χαβγόπαιδα. Με το υπάρχον νομικό καθεστώς βλέπω να βγαίνουν σε κανα 2-3 χρόνια έξω (3/5 ποινής, εργασία στη φυλακή), οπότε πλέον με τη βουλα του “αγωνιστή που φυλακίστηκε’, θα ξερνάνε τον εγκεφαλικό τους εμετό στους λιγοστούς χουλιγκάνους που τους έχουν απομείνει, και φτού κι απ την αρχή…

      1. …κι ο Μάρλον Μπράντο. Εσύ δλδ που διαφωνείς?

  15. ΑΦΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ
    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ

    1. Η δικιά τους χούντα είναι γλυκιά σαν την αγκαλιά του Αδόλφου και το μαχαίρι των Τζιχαντιστών. Τα μυαλά δεν αλλάζουν.

      1. τι μας ρε φιλε τωρα!εσεις δεν κανατε πορειες και υποστηριζατε αλλοδαπους μουσουλμανους που σκοτωναν ελληνες;(υποστηριξη του πακιστανου που τσακισε την 15χρονη μυλτω στα βραχια της παρου!)

    2. Κι εσένα θα σε βάλουν στην ΕΟΖ να δουλεύεις 12ωρα με 300 ευρώ το μήνα όπως δουλεύουν οι πωλητές στην Ζαρα. Και ναι χωρίς δίκες είναι μέσα, όπως συμβαίνει σε κάθε γνήσια χούντα.
      Γιατί αυτοί που τους κατηγορούν ως φασίστες είναι οι ίδιοι οι φασίστες κι οι χουντικοί.
      Ολη η βουλή δουλευει για τους τοκογλύφους και για τους νεοναζί του Σόϊμπλε! Όλη η βουλή είναι νεοναζιστική κι αυτοί είναι οι μόνοι που δεν ανήκουν στην συμμορία. Για αυτό είναι φυλακή.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΙ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ

  16. Η δημοκρατια μας πρεπει να επιτρεψει την ανοιχτη τηλεοπτικη μεταδοση της δικης της χρυσης αυγης
    ειδαλλως ………..τα ερωτηματα θα ειναι πολλα….για την σκοπιμοτητα της διωξης
    η οποια θα μετατραπει σε παρασημο για τους εθνικιστες τα οποια και θα καρπωθουν εκλογικα.

  17. Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία προφανώς δεν είναι Χρυσαυγίτης, ενώ η φωτογραφία «στοιχείο» της δικογραφίας είναι από το διαδίκτυο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μία ακόμα φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου, ώστε να χρησιμοποιηθεί και αυτή ως «στοιχείο». Πρόκειται για τον Αλφρέντο Ρεϊνάντο, στρατηγό του Ανατολικού Τιμόρ που έχει πεθάνει το 2008.
    Όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο εν λόγω είναι “προφανώς Χρυσαυγίτης”, αλλά από την… Τοπική Οργάνωση Ανατολικού Τιμόρ!
    Ελπίζουν με αυτές τις γελοιότητες να στήσουν μία δίκη. Εμείς τους απαντάμε: ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!

  18. Γελανε οι δικηγοροι της ελλαδας απο ακρη σε ακρη και ιδιως αριστερων πεποιθησεων με την εκθεση ιδεων πορισμα
    αυτο ειναι το σπουδαιο …
    υπαρχει εισαγγελια καταπολεμησης του γελιου ? οχι
    να συσταθει αμεσωωωωωςςςςςς

    1. ΡΕ ΣΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ
      ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ,ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ.
      ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ…..ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ
      ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    2. Όταν θα ακούσουν το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από το δικαστήριο, εκεί να δεις γέλιο που θα ρίξουνε…

  19. κοιταξτε κατι υπερασπιστες αριστερους ταχα ……μου των ανθρωπινων δικαιωματων
    φασιστες αριστεροι , ειστε η αισχυνη του ελληνικης πατριδας μας

  20. Μια χουντα χρειαζεται,να τους μαζεψεις ολους τους βουλευτες της χρυσης αυγης , να τους βαλει σε ενα καραβακι και να τους στειλει στην Μακρονησο μαζι με βασανιστες.

    ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ
    Τι δημοκρατια και μαλακιες με δικες και απολογιες.
    ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ
    στρατοδικειο , εξορια και ξυλο
    ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    θα τους δωσουν και το δικαιωμα να πανε σε δικη και μιλησουν.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.

    1. Τελικά εσάς τους αριστερούς αδίκως σας στείλανε στη Μακρόνησο. Στον πάτο της θάλασσας της Μακρονήσου έπρεπε να σας είχαν στείλει.

      Μήπως δεν ήταν αρκετά χουντικοί;;

      1. τι εγινε δεν ειμαστε υπερ της χουντας συναγωνιστη?

        1. Ρε μάκη χούντα-ξεχούντα και λοιπές @@ριες να τις βάλεις διγώνισμα στα παιδάκια που μαζεύει η ΚΝΕ.

          Εμείς εδώ είμαστε μεγάλοι άνθρωποι.

          1. και γι’αυτό ακριβώς θα πρεπε να ντρέπεστε, γιατί σαν “μεγάλοι” οφείλετε να θυμάστε και να ξέρετε καλύτερα, όχι να στε τ’άμυαλο νηπιαγωγείο στην υπηρεσία των χουλιγκάνων που βρήκαν ως νέο παιχνίδι τον “εθνικισμό”.

        2. Εγώ είμαι υπέρ της χούντας και ψηφίζω ΣαμαροΒενιζέλο δαγκωτό!

      1. τοσο μπαζα ειστε που δεν μπορειτε να καταλαβετε την σατυρικη πλευρα του σχολιου….

      2. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ…..ΧΑΧΑΧΑ
        ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
        ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
        ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ Χ.Α.ΖΟΒΛΑΚΕΣ

        1. μαϛ έχουν ξεσκίσει στα μνημόνιια…η χρυση αυγη μαϛ ”φταίει”!περνανε τα μνημόνια στα μουλοχτά και εμείϛ τσακωνόμαστε αναμεταξύ μαϛ…γέλα μα..κα…

  21. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ
    ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ …..
    ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

  22. Γελανε ολοι οι κατηγορουμενοι.
    Εχετε δει κατηγορουμενος ποτε να γελανε?
    Αυτη ειναι οι αποδειξη οτι ειναι αθωοι ,δεν χρειαζεται να γινει δικη.
    Εχουμε πειστει ολοι ,αφου γελανε και ας ειναι κατηγορουμενοι.
    Ακομα και οι δικαστες οταν θα τους δουν να γελανε θα ακυρωσουν την δικη και θα τους βγαλουν αθωους.
    Η αθωοτητα καθε κατηγορουμενου αποδυκνιεται οταν γελαει ο κατηγορουμενος.

  23. Παρε φατσες που ηθελαν να ξεβρωνισουν τον τοπο
    Ειχαν και παραπονα γιατι δεν τηρουνται οι νομοι

        1. χουχουχου από το μεσημέρι χαλασμένα σας δίνουν εκεί στα στέκια;

    1. Ενώ δεν έπρεπε να έχουν παράπονα, γιατί δεν τους βρίσκεις ωραίους…. οι νόμοι θα τηρούνται κατά βούληση όποτε γουστάρουμε κι όποτε μας αρέσει. Έτσι ακριβώς κάνουν οι δημοκρατικοί φασίστες.
      Πληρωνε τώρα τον ΕΝΦΙΑ και σκάσε.

  24. ……νόμιζαν ότι είναι οι Σπαρτιάτες του Λεωνίδα ή ο στρατός του Μέγα Αλέξανδρου!

    χαχαχα ρε τα χρυσαυγουλα

    ειδαν το χολυγουντιανο οι 300 στο σινεμα και νομιζαν οτι ηταν οι απογονοι του Λεωνιδα

    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ HEIL
    ΑΡΧΑΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο XITLER

    1. ξεχασες να πεις οτι ο ταφος της αμφιπολης,΄΄ειναι του χιτλερ΄΄

      1. Ο τάφος όχι, αλλά οι σβάστικες στα χέρια σας, ναι. Και σταματήστε επιτέλους να βρωμίζετε κάτι τόσο μεγάλης ιστορικής και αισθητικής αξίας, όσο και άσχετο με τον χουλιγκανικό “εθνικισμό” σας.

        1. απο τον αρχαιελληνικό πολιτισμό τιϛ έκλεψε τιϛ σβάστικεϛ ο χίτλερ!μόνοϛ του τιϛ εμπνεύστικε; ο κασιδιαρηϛ το ελεγε πριν ενα χρονο πριν την ανακάλυψη τηϛ αμφίποληϛ,οτι σβάστιγκα που ειναι στο μπράτσο του είναι αρχαιελληνικό σύμβολο και δικαιώθηκε!

    2. χα…χα…χα… ΤΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΤΑ ΑΝΑΡΧΑΥΓΟΥΛΑ! ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΨΟΦΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ!
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΚΕς ΕΓΙΝΕ ΣΙΡΙΑΛ! ΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;;;;
      ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΧΑ…ΧΑ…ΧΑ… ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! ΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΟΜΒΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ; ΧΑ…ΧΑ…. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΕΣ ΚΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ” ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΓΙΑ ΨΩΡΟΔΕΚΑΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑ…ΧΑ..ΧΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΧΑ…ΧΑ…ΧΑ… ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 200ΧΙΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑΥΓΟΥΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ Ο,ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ!!!!!

  25. Την χρυση αυγη ,πολιτικα ,την εχει καταδικασει ηδη ο λαος με τα καραγκιοζιλικια που βλεπει ,με τους βουλευτες της ντυμενοι σαν τον Χιτλερ , με ανηλικα παιδια που τα βαζουν να φωναζουν HEIL κτλ.

    Τα ξεφτιλικια που το παιζουν θαυμαστες του Παπανδρεου η πρωην αριστεροι και αρνουνται οτι ελεγαν στις συγκεντρωσεις τους ,για να γλιτωσουν.

    Το δουλευμα που ριχνουν στον κοσμο οτι θα εμπαιναν στην βουλη και θα εριχναν ξυλο για να μην περασουν τα μνημονια και μετα κωλοτριβονται με την Ντορουλα .

    Τα ρουσφετια και τα προνομια που κατηγορουσαν τους αντιπαλους τους και ετρεξαν να τα κανουν και αυτοι.

    Ο ιδιος ο Λαγος τους χαρακτηρισε λαμογια και κονφερανσιε.
    Ο Κουκουτσης μας ειπε οτι δεν βγαινει με 6.500 ευρω γιατι τον αναγκασαν να παρει την mercedes που αυτος δεν ηθελε.

    O Παναγιωταρος ετρεξε να παρει ατοκο δανειο για να φερει μπλουζες απο το Πακισταν και να τις πουλαει 20 ευρω στα κοροιδα.

    Τωρα γιατι ενα ποσοστο 7% τους στηριζει ακομα???
    5% ηταν παντα τα φασιστομουτρα οι απογονοι των ταγματασφαλιτων στην Ελλαδα , απλα ηταν κρυμενοι στην ΝΔ.

    Και μολις τους εκοψαν το φαι και ξεμπουκωσε το στομα τους απο τα λεφτα της δημοκρατιας ,θυμηθηκαν τους παπουδες τους .

    1. Φαίνεται απ΄το παραλήρημα και τις ασυναρτησίες.

  26. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

    ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΔΗΛΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ???
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ?
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ?

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ……
    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    1. καλα κανεις και γελας
      ολοι οι εγκλειστοι πολιτικοι κρατουμενοι γελανε φιλε μου
      γελανε με το …………κατηγορητηριο
      εχεις δει κατηγορουμενους να γελανε ?
      το γελιο
      του γελιου
      τω γελωτα
      και παει λεγοντας θα πεσει το γελιο του αιωνα με τις αστειοτητες του παναθηναικακια κ.λ.π

      1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
        ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.
        ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ.

        ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗΓΟ.

        1. Μέλος του σύριζα δεν είναι ο τρομοκράτης ληστής και δολοφόνος της Πάρου;
          Αλλά ο Τσίπρας δεν ψήφισε άρση ασυλίας για τον Παπανδρέου, ούτε για τον Βενιζέλο…
          Ο τσίπρας αποκαλούσε τον χουντοδημο “κύριο πρωθυπουργό” ποτέ δεν κατήγγειλε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και την χούντα παπαδήμου.Κι αφού δεν το είπε ο αρχηγός τα πρόβατα είναι μια χαρά στο παχνί.
          Και μου κάνετε και τους δημοκρατικούς και τους αντιχουντικούς. Που σας φοράνε την χούντα με γραβάτα και την καταπίνετε αμάσητη.
          Τρομάρα σου μυαλό κουκούτσι. Παπαγαλία τις παπαριές των καναλαρχών!
          Άντε στο παχνί σου ρε πρόβατο, παπαγάλε του μνημονίου.

      2. @Anonymous 17/10/2014 at 12:04 pm
        πρεπει το iq σου να εχει τερματισει στο μηδεν
        δεν εξηγειται αλλιως πως εξηγεις οτι το γελιο συνεπαγεται με την αθωοτητα
        δεν τους εχω δει να γελανε ομως
        σαν κλαψομ…ια ηταν στην βουλη
        και ο αλλος φωναζε σαν τρελη μην με ακουμπατε ειμαι αρχηγος
        οποτε ασε το κουτοχορτο για τους ομοιους σου με iq μηδεν.

  27. παιδια ακουστε με
    θα πεσει γελιο η δικαιοσυνη βρισκεται σε απογνωση , και το φανερωνει το διατρητο κατηγορητηριο που ειναι εκθεσις ιδεων
    π.χ Για τον κασιδιαρη λεει…ναι δεν αποδειχτηκε οτι εδωσε τις καραμπινες στην οργανωση αλλα θα μπορουσε να τις δωσει για εκφοβισμο …………..
    και τον εχουν στη φυλακη , ολοι οι καλοπιστοι πολιτες καταλαβαινουμε οτι η υποθεση ειναι σκευωριαα

  28. Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Defencenet και συγκεκριμένα από το ρωσικό rutube αποκαλύπτεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Εισαγγελέας Ντογιάκος που παρέδωσε σήμερα την πρότασή του για παραπομπή σε δίκη του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κατ΄ εντολή Σαμαρά.

    Όπως ακούγεται από τα χείλη του τέως Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Παναγιώτη Μπαλτάκου ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός αποτελεί υποχείριο του πρωθυπουργού.

    Ο διάλογος που ακούγεται έχει ως εξής:

    Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος

    Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;

    Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως

    Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα

    http://rutube.ru/video/9535baf57c1a11dd76277a42263c766a/?ref=logo

  29. Το ψέμα θα τελείωσει ψευτόμαγκες της εξουσίας. Το 10 τοις εκατό που ψήφισε αντισημιτισμό και εναντιώθηκε σε όλη την ανθελληνική σαπίλα του ψευδοκράτους δεν το λογαριάζετε. Οι Έλληνες δεν έσβησαν ακόμη ό, τι και να κάνετε. Πλησιάζει η ώρα που θα κρύβονται τα σημιτικά γουρούνια της βουλής και όλοι οι καρκίνοι της διαπλοκής θα αναζητούν καταφύγια. Αν νομίζετε ότι η ΧΑ είναι το σύστημα λυπάμαι για το επίπεδό σας. Τόσο θα σας γλεντούν Σαμαράς και Βενιζέλος

  30. Αντε να πιστεψη ανθρωπος οτι εφτιαξαν εγκληματικη οργανωση και δεν βρεθηκε μετα απο ερευνα του ΣΔΟΕ ουτε ενα ευρω.
    και βεβαια ουτε οπλοστασια που μας παραμυθιαζατε εκει στο καναλι του αλαφουζουσκαι , και της μαντρου , και καθομουν και σας πιστευα……

  31. εσεις που μπανετε σε θεματα της χα και βριζετε την χα χωρις κερδος, η χαζοι ειστε η τσιρακια της κυβερνησης..γενικα ειστε για κλαμματα!! και για να σας δωσω λιγο χαρα, γιατι κατα βαθος ξερω οτι ειστε κρθπτοχρυσαυγιτες, σας λεω , οτι το πορισμα αυτο αθωωνει την χα απο καθε κατηγορια…δεν υπαρχει νομικος η λογικος ανθρωπος που να μην το λεει!!μυθιστορημα που δεν εχει ουτε δρακο!! ελπιζω να χαρηκατε παληκαρια!

  32. ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

    Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,

    ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΤΩΝ “ΔΙΚΤΥΩΝ”,

    ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…
    
    —-
    φιλε , που το εγραψες………ΕΓΡΑΨΕΣ λεμε

    ΥΓ ΚΑΛΑ ΤΟ ….ντογιακουλη , δεν τον σχολιαζω
    ….ΣΑΜΑΡΟυπαλληλακι ειναι

  33. πορισμα για γελια, η πληρης αθωωση της χα, 700 σελιδες χωρις κανενα στοιχειο..αν σε 700 σελιδες δεν υπαρχει ενα στοιχειο παρα μονο πρεπει, μαλλον , ισως, ο ντογιακος αθωωσε την χα!!! τα ποσοστα εκτοξευτηκαν ηδη!

  34. ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ – ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΝΩΣΤΟ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ,ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΙΣΤΕ.

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ=ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΤΙΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.

    1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ;ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ!!!

  35. Θα πεσει γελιο στην δικη γραφουν τα χρυσαυγουλα…και μετα θα μιλανε για στημενη αποφαση.
    Τα ιδια ελεγαν και με τον Κασιδιαρη οτι παει για δημαρχος με 48% και μετα λεγανε για νοθεια.

    Αλλα το πιο ωραιο ειναι οτωρα θα πανε στο 20%.

    Δεν βαρεθηκατε να δουλευετε και τους ευατους σας????

    1. Κάνε λίγο υπομονή καί θα δείς τίς εξελίξεις.Μήν αφήνεις τον φανατισμό να σε γελοιοποιεί στα μάτια μας, γιατί όταν σε εγκαταλείψει ο φανατισμός θα μείνεις μόνος σου με τον γελοίο εαυτό σου.

      1. Τουλάχιστον αυτός έχει μια ελπίδα να απο-φανατιστεί.

  36. τα παιδια προσφερανε στους Ελληνες
    εμενα εξω απο το σπιτι μου ειχε πεσει μια μπανανοφλουδα και δεν την μαζευε κανεις
    πηρα λοιπον τηλεφωνο στην χρυση αυγη και ηρθε και την μαζεψε
    παντα μας βοηθουσε η χρυση αυγη

    καλα για την γιαγια μου που την πηγαιναν στην τραπεζα δεν σας λεω,τα ξερετε,τα εχτε ακουσει

  37. θΑ ΠΑΘΟΥΝ ΦΩΤΟΣΟΚ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ….ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ

  38. @ΚΟΥΙΖ 16/10/2014 at 9:34 pm Reply

    το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει λεει ο λαος μας

  39. ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ……ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΑΛΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ….

  40. Ηρθε η ωρα της επαναστασης.Σηκωθειτε απο τους καναπεδες σας και καθηστε στην καρεκλα του υπολογιστη.
    Με τα ψευτικα προφιλ , τα εμμισθα τρολλακια του κομματος να οργωσουν το διαδυκτιο και να κανουν like παντου οπου γραφει τρολλακι της χρυσης αυγης.

  41. Ρε σειναγονιστες τα βηντεο και η σινομιλια ντογιακου με σαμαρα που εινε?
    Μιπος ηταν φωτοσοπ?????

  42. ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΣΜΟ-ΡΕΧ) ΚΑΤΟΧΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ???????

    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ…ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.

  43. Η χρυση αυγη ποτε δεν καταλαβε οτι οταν θες να στραφουν τα φωτα πανω σου
    και να πεισεις τον κοσμο οτι θες να τον σωσεις,δεν μπορεις να συμπεριφερεσαι οπως οταν ησουν στο σκοταδι.
    Οι τραμπουκισμοι , οι ενεδρες , οι μαχαιριες…..
    Δεν εχουν σχεση με την πολιτικη.
    Αυτο και μονο δειχνει ποσο ανικανοι ηταν αυτοι οι ανθρωποι να χειριστουν μια κατασταση,ποσο μαλλον ατις ζωες των Ελληνων.
    Μπορει να κρυψανε καλα τον ναζισμο τους τα τελευταια χρονια αλλα οχι και τον αληθινο ευατο τους.
    Υπαρχει χωρος για Ελληνες ,για την πατριδα και τον εθνικισμο.
    Ενα σοβαρο εθνικισμο ,υπευθυνο που θα δωσει σιγουρια στους Ελληνες,υπερηφανια και ασφαλεια.

    1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ !!!

  44. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ANONYMOYS…TI ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΠΟΙΟΙ ΤΗ ΒΑΛΑΝ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΠΩΣ…??ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ…???ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΙΓΑΝ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΠΩΣ..??ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΜΥΡΙΖΑ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ…???ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΔΕΞΙΟΙ…ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ…

    1. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
      ΟΧΙ ΕΣΥ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ????
      ΜΗΠΩΣ ΛΥΠΗΘΑΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ??????
      ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ.

  45. Ζητουνται 100 ατομα για στηριξη εξω απο τα δικαστηρια.
    Μετα θα σας δωσουμε και πατατες.

    Πληροφοριες στους μαχαιροβγαλτες της τοπικης σας.

    1. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΛΑ’Ι’ΚΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΚΑΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

  46. Καποια στιγμη θα πρεπει να λογοδοτησουν στην δικαιοσυνη και αυτοι που εδωσαν αδεια στον Μιχαλολιακο να κανει κομμα.
    Πως εδωσαν αδεια σε ενα ανθρωπο που ειχε καταδικαστει για τρομοκρατια και εβαζε βομβες στο ΡΕΧ????

  47. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ
    ΑΠΟ 25% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 50%.

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ
    ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  48. Συναγωνιστες….
    Ελατε να κανουμε ολοι μαζι HEIL…
    Mπραβο λεβεντες μου….

  49. ρε παιδιά διαβασα το περισσότερο κατηγορητήριο, όχι όμως όλο.
    δεν ειμαι χα, κ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτός ο γκαβός που λέγεται εισαγγελέας (για σου κε εισαγγελέα με την τζενη την ωραία), με αυτά που τους κατηγορεί, θα τους στείλει στο 20%.
    αν δεν τν “στήσουν” τη δίκη με δικαστες που θα τα έχουν αρπάξει από τα “ταμεία”, θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι

    1. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ 20%?
      ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕ…
      ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 20%,ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΑΖΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      1. ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ χα.
        ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ κ μετα να κανεις κριτική, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ

        1. ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ….ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.
          ΧΑΧΑΧΑ
          ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
          ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ…..ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ.
          ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ.

          1. τι να σου πω ρε κακομοίρη, είσαι για λύπηση ….

          2. αν σου κανω μύνηση που με αποκαλείς χαγητη δίχως να με γνωρίζεις κ χωρίς να είμαι, θα με πληρώνουν κ τα δισέγγονά σου ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ..
            Πρόσεχε γιατί κατι σου τρέχει, είναι η εξυπναδα του κουφιοκέφαλιού σου που ξεχύλησε.

          3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΝΙΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΩΡΗ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΠΑΓΩΤΟ.ΜΟΡΗ ΚΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΙΚΡΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΛΕΓΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑ.

  50. Πορισμα με φωτογραφιες με οπλα που δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε σε καμια επιθεση με ομιλιες κομματικες και στην βουλη χωρις ουτε ενα ευρω απο μαυρες συναλλαγες. Δεν υπαρχει εγκληματικη οργανωση με τετοια χαρακτιριστικα. Η δικαιοσυνη εξευτελιστηκε για αλλη μια φορα σημερα, και η δημοκρατια δεχτηκε αλλο ενα χαστουκι. Μονο μαστουρωμενος μπορει κανεις να γραφει τετοιες ασυναρτησιες. Τα νακρωτικα κανουν παντα κακο. ΟΧΙ στα ναρκωτικό.

  51. Κλασιδιάρη….έχε το νου σου στο σαπούνι…φασιστάκο

    1. Καροτακια τζιχαντιστη ισλαμοφασιστα,οταν γινει η δικη ο Κασιδιαρης θα αθωωθει γιατι οπως λενε σχεδον ολοι οι νομικοι το κατηγορητηριο ειναι ψευτικο.
      Εως τοτε φαε μνημονιο και ψοφα.Σουργελακι

      1. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΟΥΛΑΜΟΥ ΑΠΟ ΟΥΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

        1. Aστο ψυχακια..Το καταλαβα.Παθητικος ισλαμοφασιστας ουγκαριστεριστης του κωλου εισαι.Ουσττ πιθηκι

  52. αυτοι πρεπει να φανε ισοβια γιατι ειναι επικινδυνοι για την κοινωνια και το ισλαμ

    1. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ;Η ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ;

      1. ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ

        1. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ GAY ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!

  53. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑΣ) , Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ο Τ Σ Ο Λ Ι Α Δ Ε Σ.

  54. ΧΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ;;;
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

  55. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.

    1. OTAN ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΒΛΑΚΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
      ΦΑΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ

    2. ρε πανιβλακα, που βαζεις κ nick το ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ τον οποίο ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ποιος ΗΤΑΝ, Α Δ Α Η !!!!

  56. για να χαρακτητιστουν εγκληματικη οργανωση πρεπει να εχουν κερδη απο παρανομες και εγκληματικες δραστηριοτητες (απατες,ληστειες,κ.τ.λ.), το πορισμα του σδοε το κομμα το βρηκε καθαρο!αυτο το πορισμα του σδοε ειναι ενα πειστηριο για το δικαστηριο, και οι κατηγοριες αντικρουονται!οι κατηγοριες δεν ειναι δεμενες,οι κατηγοριες δεν στεκουν και θα πιαστουν στο δικαστηριο οι μαρτυρες ως ψευδομαρτυρες και θα ξεφτιλειστη ολο το πολιτικο συστημα,αυτης της σκευωριας και των σκευωρων που την εστησαν!

  57. ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ? ΠΟΣΟ??? ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΜΕΛΗ (ΛΑΓΟΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…Ο ΟΡΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    1. ΠΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕ;;;

    2. Ο/Η ΑΠΟΡΙΑ @ 7:19 ΕΣΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ..ΟΥΣΤΤΤ λέει:

      ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ..
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΟΥΡΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?
      ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ..ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

      1. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΟ

    3. Ποσο καθυστερημενος πρεπει να εισαι. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

  58. ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ? ΠΟΣΟ??? ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΡΑΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΜΕΛΗ (ΛΑΓΟΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ…Ο ΟΡΣΟ ΚΑΘΥΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

  59. Οι περίφημες 700 σελίδες τις πρότασης Ντογιάκου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μεγαλειώδης απάτη. Η αμηχανία των συστημικών ΜΜΕ για την έλλειψη σοβαρής αιτιολόγησης της πρότασης είναι τέτοια που δεν αναφέρουν κανένα συγκεκριμένο στοιχείο παρά μόνο ότι έχει έκταση 700 σελίδων. Συγκεκριμένα, οι 600 σελίδες αφορούν την επανάληψη του ίδιου κειμένου, δηλαδή του κατηγορητηρίου δύο φορές για κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά (4 περίπου σελίδες επί 78 κατηγορούμενοι επί 2 φορές). Δηλαδή επαναλαμβάνει ό, τι ξέραμε από την ανάκριση, το ίδιο γενικόλογο και αόριστο κατηγορητήριο.

    Άλλες 50 περίπου σελίδες περιέχουν επίσης τυπικά στοιχεία, όπως το ιστορικό της πορείας της ανάκρισης, το κείμενο της νομοθεσίας περί εγκληματικής οργάνωσης, σωματικές βλάβες, ληστείες, εμπρησμούς κλπ.

    Η αιτιολογία για την ουσία της υπόθεσης είναι όλη και όλη μόλις 50 περίπου σελίδες, στις οποίες ο Ντογιάκος παραθέτει αποσπάσματα ομιλιών των Βουλευτών μας και από εκεί βγάζει το συμπέρασμα ότι οι δράστες των εγκλημάτων ενήργησαν σύμφωνα με το πνεύμα αυτών των ομιλιών! Αυτή είναι η (κατά τον Ντογιάκο) περίφημη σχέση των Βουλευτών μας με εγκληματικές πράξεις!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ!!!!!!

    ”στο σπίτι ενός από τους δράστες της δολοφονίας του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα βρέθηκε ένα μπαστούνι του μπειζμπολ και από τη στιγμή που ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε κατάστημα που πουλούσε και μπαστούνια του μπέιζμπολ, αυτό σημαίνει ότι ο δράστης είναι μέλος της Χρυσής Αυγής!”

  60. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΣ ΜΗ ΕΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΔΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΠΕΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ!

    ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ? ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ!

    ΓΙΑΤΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΔΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ?

    ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ!

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ?

    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!!

    ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΡΩΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟ! Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ? ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΚΟ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΛΙΞΕΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!!

  61. Είδε τς δημοσκοπήσεις ο Σαμαράς και είπε να παίξει το χαρτί της εγκληματικής οργάνωσης για την ΧΑ.
    Το κράταγε για τις εκλογές που βλέπει να έρχονται με τον Σύριζα να προηγείται. Το 10 με 13% της ΧΑ που θα πάει άραγε;;;;

  62. αν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας, που δεν έχετε ρουφιάνοι, παραιτηθήτε όλοι και βάλτε στη θέση σας ανθρώπους με κλήρωση, για να μην πει μετά ο κωλοχοντρος μετα να βγαλουν προεδρο δημοκρατιας με 170 150 η και 5 ψηφους

  63. ”Ο εισαγγελέας φέρεται να αναφέρει, ακόμη, ότι ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να είναι εγκληματική οργάνωση όταν χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς και τα επιτελεία του, για την τέλεση εγκληματικών πράξεων.”

    Μια χαρα το βλεπω το πορισμα Ντογιακου ….ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ …ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

    Οταν λοιπον κανουμε ερθουμε στην εξουσια και κανουμε 4-5.000 προσληψεις στο ΣΔΟΕ και τους στειλουμε να ελεγξουν ολα τα αποκομματα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ απο το 1981 και μετα ενα σας λεω μονο……ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΤΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ….ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 50.000 ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ

    1. Που πας ρε Καραμητρο που θες και εξουσια με 5%

    2. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν ρε οπαδέ της ζαρούλια

      1. Κοπελιά,πρώτα πρέπει να απαλλαγείς εσύ από τα καλτσόν σου.
        Το ένα που έχεις στα μπούτια σου καί το άλλο που έχεις στο κεφάλι σου όταν πηγαίνεις για δουλειά.

  64. Ο ΔΗΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΕ ΣΙΡΙΖΕΟΣ , FOTOSOP KAI INE ΑΠΟΚΡΙΕΣ

  65. Αχ Ελλαδα.Τα καλυτερα παιδια μας παιρνεις.Που θα βρουμε τωρα αλλα τετοια παιδια να αγωνιστουν γιας τους φτωχουληδες εφοπλιστακους.

  66. ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!

  67. ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ….

  68. Εreve ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΥΡΟΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ ΑΝΤΕ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΛΟΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΟΙ Κ@ΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ

    1. Εσι θα πασ μβροστα συναγονιστι….
      Θαβμαζο τον γραπτω σου λογο ,τεραστεια μορφοση.
      Παντα σιγκινουμε οταν διαβαζο τα σχοληα σου.
      Αφου μου εχι σηκοθει…..η τριχα.

      1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ TALIMPAN

  69. Δεν υπάρχει αίθουσα να χωράει 18 κατηγορούμενους με τους δικηγόρους τους, τους συγγενείς, τους μάρτυρες την πολιτική αγωγή και τους δημοσιογράφους.
    Θέλει ανοιχτό δικαστήριο και μάλιστα κοντά στον χώρο που θα επιβληθεί η τιμωρία.
    Ο Μελιγαλάς είναι κουτί.

  70. Καντε,επιτελους,το αυτονοητο:μαζεψτε ολους αυτους τους εγκληματιες και χωστε τους στο πιο σκοτεινο κελλι!Τοσα χρονια στους βοθρους της κοινωνιας εκινουντο.Το σκοτεινο κελλι,γι αυτους,αποτελει…αναβαθμιση τους!

  71. Ελα να γεμίζουν οι γυναικείες σιγά – σιγά

  72. Ποιά εγκληματική οργάνωση;
    Εδώ έχουμε να κάνουμε με τρομοκρατική συμμορία: καταδικασμένος για τρομοκρατικές πράξεις ο Μιχαλοφύρερ, συστηματική χρήση βίας για πολιτικούς σκοπούς, και μυστική οργανωτική δομή.
    Η χρυσή αυγή δεν είναι παρά η συνέχεια των ακροδεξιών συμμοριών της δεκαετίας του 1970.

  73. χρυσαύγουλα νομίζατε ότι επειδή σας εξέλεξαν βουλευτές κάποια απομεινάρια ναζιστών και κάποιοι με iq κάτω από της κότας, θα μπορούσατε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς να σας τσιμπήσουν.
    Νομίζατε ότι ο βουλευτής έχει ασυλία για να κρατάει όπλα.
    Αλλά ευτυχώς που έχουν βρεθεί μερικοί άντρες και γυναίκες Δικαστικοί και ανακριτές (που έχουν περιεχόμενο στα παντελόνια τους) και σας καθήσαν στο σκαμνί.
    Τώρα περιμένετε τις 10άρες και 20άρες που θα σας έρθουν από τους Δικαστές σε ανταπόδοση των πράξεων σας.

    1. τοσσο χαρα για μιοα απλη προειλημμενη εισαγγελικη προταση? αφου το ξερεις οτι δεν σημαινει τιποτα και ηταν αναμενομενη..τι πανηγυριζεις ? το δικαστηριο αποφασιζει…παρεπιπτοντως..τι σου εχει κανει εσενα η χρυση αυγη και την μισεις τοσο? η ουτε εσυ δεν ξερεις γιατι την μισεις? μαλλον σε απελυσε απο την δουλεια σου, εχεις δικιο..σου φερε και τον ενφια…εχεις δικιο που λατρευεις την κυβερνηση σου παντως!!! σε αγαπαει και στο δειχνει!!γι αυτο δεν λες ποτε κακη κουβεντα γι αυτην!! σε καταλαβαινω…

  74. Εreve ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΥΡΟΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΒΡΑΑΜ ΑΝΤΕ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ

    1. Χτυπησου κατω οσο θελεις απο την ζηλεια σου.
      Ποτε δεν θα ανηκεις στον περιουσιο λαο μας.

  75. μήπως θα ήταν καλύτερα να τους στέλναμε στην Μακρόνησο
    χμμμ δεν είναι κι άσχημη ιδέα να τους εξορίσουμε εκεί
    που τόσο τους αρέσει κι όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια του παππά
    για να μαθαίνουν θα τα πηγαίνουμε στην εξορία να τους δείχνουμε τον μπαμπά τους πως κατάντησε που τους μάθαινε πως να χαιρετάνε τον φύρερ

  76. μια προταση εισαγγελεα, ειναι απλα μια προταση.. η δουλεια του ειναι να προστατευει τα συμφεροντα της πολιτειας..δεν τρεχει και τιποτα…οι δικαστες συνηθως τις πετανε στο καλαθι των αχρηστων..απο κει και μετα, η χα πρεπει και νομιζω οτι χαιρεται που προχωραει η υποθεση της, γιατι ειναι σιγουρο οτι δεν υπαρχει κανενα στοιχειο εναντιον της..ουτε καν υποκλοπες που να συνδεουν βουλευτες με εγκληματα…δεν δινω καμμια σημασια στην προταση του γνωστου εισαγγελεα, αν ειχε 80 βουλέυτες η χα θα προτεινε και για τους 80 παραπομπη, για μενα τα ειπε ολα ο μπαλτακος…μονο να μας πει ο κ .ντογιακος, αυτος εκπροσωπει την γνωμη της δικαιοσυνης για την χα η ο αρειος παγος που της δινει αδεια να συμμετεχει στις εκλογες καθε φορα..επισης να μας πει γιατι δεν παρεπεμψε και τους 9 ευρωβουλευτες καθως και καποιες εκατονταδες χιλιαδες κοσμο…τελος παντων , καμμια σημασια δεν εχει αυτο το γεγονος, ηταν αναμενομενο φυσικα, το εχουν βαλει μαλλον σκοπο να ανεβασουν κι αλλο τα ποσοστα του λαικου συνδεσμου…

  77. Η ΧΟΥΝΤΑ Σαμαρά – Βενιζέλου έχει καλή εργολαβία με δικαστικούς… Τα μπουρδέλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σβήνουν με τροπολογίες τα χρέη τους (τα οποία θα τα πληρώσει ο πολίτης) και η ΧΑ είναι “εγκληματική” οργάνωση… Εύγε

  78. μέσα και στα κάτεργα μέχρι ψόφο!!!οι δουλάρες οι πισωκούνες των ναζι τα βλαστάρια των βιομηχάνων και των εφοπλιστών Περιμένω στην ίδια παρέα να βρούμε των αρκετών γαλάζιων στελεχών το ιδιο πισωλούρηδες με τους ναζι είναι

    1. @ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΜΑΥΡΟΙ: Καρκίνο σε κάθε μπάσταρδο αριστερό σκουπίδι.

  79. Η φυλακιση των υπηρετων της μπουρζουαζιας ειναι αλλη μια νικη του προλεταριατου στον αγωνα του εναντια στο εθνικο και διεθνοποιημενο κεφαλαιο.

    1. Για πες μας που πήγε η πατρίδα σου η σοβιετική ένωση.

    2. “νικη του προλεταριατου” δια χειρός …Σαμαρά. Η μόνη νίκη του προλεταριάτου θα είναι όταν πάρει 0% το ΚΚΕ.

  80. Η πλήρης επιβεβαίωση της δικτατορίας που ζούμε και του βρ,,, ρόλου που παίζει η δικαστική παρα εξουσία
    Ρεμάλια ότι και να κάνετε δεν θα περάσει ο αριστερός φασισμός της μαφίας

  81. Κατεργα σε ολα τα τσιρακια της μεγαλοαστικης ταξης.

    1. Ανα..ιδι Διεθνιστες ειναι και οι Διεθνεις τοκογλυφοι.Στο ταμειο του OPEN SOCIETY για το μηνιατικο σου τωρα

    2. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ; ΨΑΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ”ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ…ΣΑΛόΜ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

  82. Ο Θεος τους τιμωρησε ολους αυτους γιατι βριζουν τους Εβραιους.

    1. Είτε Αβραάμ,είτε αναρχία καί διεθνισμός είσαι το ίδιο σκατοκέφαλος.

  83. Ήδη με τους 8 μαχαιροβγάλτες, πρεζάκηδες, νταβάδες που είναι μέσα η συγκυβέρνηση θέλει 175 και όχι 180 για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Ήδη τα ζώα που ψήφισαν Χρυσή Αυγή χάρισαν 5 βουλευτές στο μνημόνιο. Και αν χρειαστούν και άλλοι, θα χώσουν και τους υπόλοιπους ποινικούς-παρακρατικούς μέσα.

    Γάγγραινα σε όσους άπλωσαν το χέρι τους και στήριξαν τους νεοναζί.

    1. Και επίσημα οι χρυσαυγίτες ψήφισαν ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Άντε ψόφα ρε ξεφτιλισμένο υποκείμενο. Τράβα να φιλήσεις τις κατουρημένες ποδιές του καθεστώτος, ξεφτιλισμένε καραγκιόζη μπολσεβίκε.

    2. KAΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ? ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ?
      ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΨΥΧΑΚΙΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΟΥΣΤΤΤ

    3. @Και επίσημα οι χρυσαυγίτες ψήφισαν ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Ζώα, πόρνης γέννημα, είναι κάτι σκουπίδια σαν εσένα που κάνουν πεοθηλασμούς στην κυβέρνηση. Καρκίνο σε όλο το σόι σου, κοπρολάγνε.

    4. γάγγραινα στο βρωμοσπίτι σου ρεμάλι ανθέλληνα

    5. Γάγγραινα να πάθει το πουλί σου μετα το επόμενο κατουρημα αναρχοπ@υστα

  84. Να το βάλει στον νεοδημοκρατικό άπατο πάτο το πόρισμα ο Ντογιάκος. Άντε να ξεκινήσει η δίκη να ξεφτιλίσουμε το καθεστώς. Οι κρεμάλες ετοιμάζονται, ψοφοδεξιοί σπιούνοι.

  85. μπραβο παναθηναικακια, ευχαριστουμε πολυ. 20 με 25% θα εκτιναχθουν τα εκλογικα ποσοστα. μεχρι τα χριστουγεννα εννοω, γιατι μετα……… ποιος ξερει/???????. ο μουσικος λεει ειχε στοχοποιηθει κ ενεργοποιηθηκε ο μηχανισμος του κομματος?????. χαχαχαχα . επιτελους θα γελασουμε κ λιγο αν γινει ΔΙΚΗ, αντερο δε θα μας μεινει.

  86. Φασιστες θα λιωσετε στις γυναικειες φυλακες να πλενετε τα καλτσον σας.

    1. Θα σε φωναξουμε εσυ να μας τα πληνεις κουραδοφαγε του Μπομπολα.

    2. Ο/Η ΨΟΦΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ.. ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ λέει:

      Ισλαμοφασιστα παρακρατικε προσεχε σου εφυγε ο ποντος απο το καλσον σου. Μαστουρωμενη Συκια…
      Υ.γ Δεν το ξερεις αμορφωτο πιθηκοειδες οτι η γενικευση σου ειναι φασισμος?
      Αντε ψοφα αναρχοκουμουνοτζιχαντιση Ισλαμοφασιστα των Gay parade.
      Λουγκρα εισαι εσυ, και το συναφι σου Ισλαμολαγνο προδοτικο μιασμα.Ουστττ

    3. @ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ: Πάρε φόρα και κλάσε μας τα παπάκια, ξεφτιλισμένο μαρξιστικό κουράδι.

    4. Το πνευματικό σου επίπεδο είναι για τον συριζα

  87. Η εντολή είναι μια.Βγαλτε καταδικαστική απόφαση πριν τις εκλογές.Έτσι το κομμα θα βγει εκτός νομού.Οι 536000 μέλη εγκληματικής οργάνωσης δεν θα έχουν που να στεγασθούν και θα βρουν παρηγοριά στην αγκαλιά του σωτήρα μας ΣαμάραΑμ δε. Απατώνται οικτρά.Όσοι ψηφίζουν Χρυσή αυγη ενσυνείδητα δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση.Ποσοστο συμπαγεστατο της τάξεως του 8%.Το δικαστικό σωμα που αγνόησε και αγνοεί αυτό το ποσοστο του λαού θα ρθει ωρα που θα λογοδοτήσει.

  88. ΕΧΕΙ ΠΑΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΟΥ , ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ

  89. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως δεν καταφέρνουν τίποτα κάνοντας τέτοια πράγματα. Αλήθεια πόσοι αστυνομικοί φυλάνε δικαστές, εισαγγελείς, εφέτες, και τους κοπρήτες τους δημοσιογράφους;

  90. Μια χαρα το βλεπω το πορισμα Ντογιακου ….ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ …ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

    Οταν λοιπον κανουμε ερθουμε στην εξουσια και κανουμε 4-5.000 προσληψεις στο ΣΔΟΕ και τους στειλουμε να ελεγξουν ολα τα αποκομματα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ απο το 1981 και μετα ενα σας λεω μονο……ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΤΙΖΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ….ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 50.000 ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ

  91. Εύχομαι ,σύντομα, όλοι οι δικαστικοί που εμπλέκονται, να ανακριθούν.

  92. γελάει ο κόσμος.ο ίδιος ο Δένδιας είπε οτι δεν υπαρχουν όπλα.ρεζίλι θα γινουν.αμα δεν υπάρχει κάτι στο όνομα τους πχ ο κας σκοτωσε εκείνον δεν μπορούν να τους κανουν τίποτα.οσο για την δομή και την ιεραρχία η νδουλα δεν έχει αρχηγο? δεν είχε τον μπαλτακο δεξι χερι?δεν εχει τον Βορίδη αριστερό χερι?όσο για τους Πακιστανούς μόνοι τους καθονται κ σκοτώνονται για το ποιος θα φορέσει τις σαγιονάρες.ντροπή κ εσχος δεν θέλουμε την δημοκρατία σας

  93. Το μεγαλύτερο κομμάτι αναφέρει ότι η ΧΑ έχει ιεραρχική δομή. Λογικό, όλα τα κόμματα έχουν. Και στο τέλος επαναλαμβάνει την τυποποιημένη προπαγάνδα που χρησιμοποιεί η νέα τάξη για να στοχοποίησει τους αντιπάλους της του στυλ «εχθρεύεται την διαφορετικότητα κλπ».

  94. Επιτελους να τελειωνουμε με το φασιστικο δεκανικι του σαμαροβενιζελου.
    Κι εσεις οι αφελεις ψηφοφοροι τους, αν οντως ενδιαφερεστε για την Ελλαδα ελατε στην Ενωση Κεντρωων.

    1. Δεκανικι ρε μπετοβλακα και τους βαζει φυλακη?Ρε ουσττττττ ηλιθιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ

      1. ε βεβαια χαζουλη, οταν περασαν τα ορια δε τους χρειαζονται πια αλλο, η δουλεια εγινε

    2. Μπράβο @αβάπτιστο τέκνον μου των 2:19 την ευλογία μου να έχεις !
      Κατέβα από το κλαδί και έλα να σου δώσω μια μπανάνα για να φας τώρα .

  95. Καλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε άνωθεν μία εντολή να μην μιλάει κανείς με το Γεωργιάδη, και ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με αυτό ωφείλει να υπακούσει. Όλα τα κόμματα διοικούνται από επιτροπές και αρχηγικά στελέχη. Οι βουλευτές επίσης ψηφίζουν ή όχι με άνωθεν εντολές.

  96. Ο “αδιαφθαρτοs” εντολοδοχοs εισαγγελεαs απλα εκτελεσε τηs εντολεs των αφεντικων του σαμαροβενιζελων κκεδων και εβραιοσιονιστων οπωs ειχε την εντολη να κανει αλλωστε και οι ιδιοι οι κυβερνον τεs το ομολογησαν οτι εκδιωκετε για ψηφοθυρικουs λογουs

  97. ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

    Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,

    ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΤΩΝ “ΔΙΚΤΥΩΝ”,

    ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…
    
    —-
    φιλε , που το εγραψες………ΕΓΡΑΨΕΣ λεμε

    ΥΓ ΚΑΛΑ ΤΟ ….ντογιακουλινι , δεν το σχολιαζω, ΣΑΜΑΡΟυπαλληλακι ειναι

  98. ΜΠΟΧΑ Η ΛΙΓΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΗ .ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ Κ ΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  99. Σε πληρη γραμμη Βενιζελου ο Ντογιακος για να βγει προεδρος ‘δημοκρατιας’ με λιγοτερους απο 180. Και τα λεει ενας που δεν θεωρω τη χρυση αυγη χρησιμη για την Ελλαδα (μπερδεμενοι χουλιγκανοι)

  100. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ Κ ΤΥΠΙΚΑ Η Χ.Α. ΠΛΕΟΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΝΟ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΤΟ.
    ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ……..

    1. Το μοναδικό τετέλεσται που ακούστηκε, είναι αυτό που φωνάζει το μυαλό σου,μέσα από τα σχόλιά σου.

    2. βγηκε αποφαση δικαστηριου και δεν το μαθαμε βρε αγαθιαρη? το τι λεει ο ντογιακος σημαινει κατι? αφου τα ειπε ολα ο μπαλτακος , υπηρχε περιπτωση ο ντογιακος να μην κανει αυτο που εκανε? μονο τα δεντρα απ τα παρτερια δεν παρεπεμψε!!!

  101. Άιντε να τελειώνουμε με τους Πατριδοκάπηλους χάχακες!

  102. Ο/Η Πέφτουν οι μάσκες του χειρότερου παραδικαστικού στην χώρα μας λέει:

    Eίναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.
    Δικάζουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με αυταρχική συλλογική ευθύνη.
    Φταίει ένας οπαδός του κόμματος,φταίει όλο το κόμμα.
    Και η συλλογική ευθύνη είναι ο απόλυτος φασισμός της εξουσίας(παραδικαστικής και εκτελεστικής).
    Για τα υπόλοιπα κόμματα όμως δεν συμβαίνει αυτό.
    ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ μόνο για τη χρυσή αυγή.
    Ζούμε σε μια χώρα πουλημένων,και διευθαρμένων λαμογιών που όποιος τους χαλάει τη σούπα, κοιτάζουν να τον βγάλουν από τη μέση.
    Ρε λαμόγια αυτά τα πρόστυχα που κάνετε με τη χρυσή αυγή θα τα βρείτε μπροστά σας.
    Όταν αθωωθούν στη δίκη να δω τι θα κάνετε..ΛΑΜΟΓΙΑ

  103. Δεν υπαρχει λεξη που να χαρακτηριζει ανωτατο δικαστη, οταν αυτος μετατρεπεται σε μεταφορεας του ουροδοχειου νυχτος σε μια διεφθαρμενη πολιτικοοικομικη συμμορια. Βεβαια, το τελος ολων των συμμοριων ειναι γνωστο, πλην των προδοτων που αισθανονται σιγουρια γιατι εχουν χασει την αισθηση του χρονου και οι δεικτες εχουν παψει να κουνιουνται γι΄αυτους.

      1. Ρε γραμματιζούμενο νεοκλεπτοκρατικο κομμούνι, βάζει ο άνθρωπος το γράμμα γ(γάμμα) γιά να σου πει, εύσχημα, ότι σε κάνει φικι φικι.

  104. Στην μπουζου ολα τα καθαρματα. Και πολυ αργησατε.

    1. ANTIFAΚΛΑΝΑ, ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΠΛΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΥΣΕΣ ΤΟ SITE ΑΠΛΥΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ,,ΟΥΣΤΤΤΤ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ

    2. ερχετε και σειρα σας βλακακο…θα σας σκισει τα βαρδουλα ο μεσσηνιος και ασαλιωτα αν του μπειτε πολυ στο ρουθουνι…οσο για κατηγοριες, ενα τσουβαλι και με αρωμα “τρομοκρατιας” νοεμβριτικης γιατι τετοια ορθια ζωα ειστε….εννοια σας και εχει πολυ χωρο ακομα στις γυναικειες, χαρειτε τωρα προσωρινως αλλα ο καλαματιανος δεν αγαπαει τα αντερα του ποσο μαλλον εσας….και οποιος σακβει το λακκο του αλλουνου πεφτει και ο ιδιος μεσα…!

  105. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?
    ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ?
    ΕΦΑΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ?ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?
    ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000 ΕΛΛΗΝΕΣ?ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΒΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ,ΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ

  106. Εγκληματικη οργανωση χωρις ΟΥΤΕ ενα ευρω οικονομικο οφελος ?
    εχετε ακουσει στην παγκοσμια νομικη και ποινικη ιστορια,
    προκειται για πολιτικη διωξη …….. καραμπινατη , κυριες και κυριοι . Οι βουλευτες δικαζωνται για τις ιδεες τους και μονον….

  107. Κάποιος να πει στον Ντογιάκο ότι υπάρχει μαρτυρία απο τον κολλητό του Παύλου Φύσσα σε δυο διαφορετικά κανάλια που έλεγε ότι ο Ρουπακιάς ήταν σε αυτοάμυνα.

  108. Με διαταγή Γκαβού-Μπένυ, έτσι και δεν τους αποκλείσεις μαλaκα Ντογιάκο, αλλοίμονο σου. Σε περιμένουν κάτι “φίλοι” κάτω στο χωριό, να πάτε για ψάρεμα, με την βαρκούλα, βαρκούλα του ψαρά.

  109. φωτια και ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΜΕ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ-ΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΙΑΖΑΝ-ΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  110. Σου λεει αφου δεν μπορω να βρω ακρη τους παω ολους κατηγορουμενους και ας βγαλει το δικαστηριο και οι εφετες τα καστανα απο την φωτια…………θα πεσει γελιοοοοοο πολυ

Comments are closed.