ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΟΒΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ Ο «ΚΑΤΟΙΚΟΣ» ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΕΓΓΡΑΦΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
galanoleyki

Τον γνωρίσαμε ως εξαγριωμένο «κάτοικο» της Πλατείας Αμερικής. Στα αποκλειστικά βίντεο του makeleio.gr που έκαναν τον γύρω της Ευρώπης, τον είδαμε μαζί με τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρεται για τα καταστήματα των αλλοδαπών στην οδό Νιόβης. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή, για τις φθορές που προκάλεσε σε νυχτερινό μαγαζί μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας.

 

Σήμερα ο Νίκος Παπαβασιλείου βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, μετά την απολογία του στις ανακρίτριες που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ι. Κάπα και Μ. Δημητροπούλου. Όχι όμως για τις κατηγορίες για τις οποίες και δικάστηκε, αλλά σύμφωνα με τα αποκλειστικά έγγραφα που σας παρουσιάζει το makeleio.gr γιατί ο 35χρονος κατηγορείται ότι από το 2008 εντάχθηκε στην τοπική της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ενώ στην συνέχεια συμμετείχε και στο «αντίστοιχο τάγμα εφόδου στην περιοχή της Κυψέλης – Πατησίων, προκειμένου να ενισχύσει τις ομάδες κρούσης στο κέντρο», όπως γράφει το κατηγορητήριο.

 

katigoritirio

katigoritirio1 katigoritirio2 katigoritirio3

 

Ο Νίκος Παπαβασιλείου είναι ο πρώτος από τους τρεις κατοίκους της περιοχής, που συμμετείχαν στα επεισόδια και κρίθηκε προφυλακιστέος. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Τα επεισόδια που είχαν γίνει  στην οδό Λεμεσού και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αμερικής, είχε καταγράψει αποκλειστικά το makeleio.gr.

apologia_binteo

 

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία ότι είναι ενταγμένο μέλος της Χρυσής Αυγής και υποστήριξε ότι η σχέση που είχε αναπτύξει με το κόμμα, ήταν για να λαμβάνει τρόφιμα, αφού ήταν άπορος, όπως αναφέρει στην απολογία του. Μάλιστα μεταξύ άλλων κατέθεσε και ένα έγγραφο στο οποίο αποδεικνύει ότι είχε δεσμό με Αλβανίδα υπήκοο, με την οποία μάλιστα απέκτησε και ένα κοριτσάκι.

 

paidi

 

pirinas

 

apologia2

 

apologia3

 

Ο Νίκος Παπαβασιλείου είχε «πρωταγωνιστήσει» στα δελτία ειδήσεων, όταν μετά τα επεισόδια και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από «κατοίκους της περιοχής» στην Τανζανική κοινότητα, είχε δεχθεί επίθεση κάτω από το σπίτι του επί της οδού Νιόβης, από αναρχικούς, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος. Το makeleio.gr είχε καταγράψει τα αποκλειστικά πλάνα, με τον Νίκο αιμόφυρτο.

 

 

anarxikoi

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τα στοιχεία που «καίνε» τον Νίκο Παπαβασιλείου είναι μεταξύ άλλων και η φωτογραφία του στο πλευρό του Ρουπακιά.

roypakias

 

roypakias2

 

 

foto2 foto1

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αναμένεται και άλλοι κάτοικοι της περιοχής να απολογηθούν στην ανακρίτρια για τυχόν σχέση τους με την Χρυσή Αυγή, καθώς και με την συμμετοχή τους στα έντονα επεισόδια στην οδό Λεμεσού.
katigoritirio_katoikoi

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις ερωτήσεις των ανακριτών έπαιξε το πιτμπουλ του 35χρονου, το οποίο είχε ακουστεί ότι το φώναζε «Χρυσαυγή».

skili

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΕΝΩ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ;ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ;)ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΔΕΝΔΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΑΠ

  2. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΗΑ !!!

  3. Όταν θα πέσει το καθεστώς που κρατάει αυτές τις τάνες, να δούμε πού θα πάνε να κρυφτούν κι αυτές κι οι προστατευόμενοί τους.
    Ποιανού κόμματος κομματόσκυλες είναι οι “κυρίες”; Αυτό αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πώς έκαναν καριέρα και πώς παίρνουν αποφάσεις.
    Βάλτε τον τώρα φυλακή, και μετά θα μπείτε εσείς.

  4. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΕ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…..ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ….ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ!!!!!

  5. Tραγικο ειχες κανει αναρτηση στο facebook οτι ειναι μπλοκαρισμενος???Και αυτο ειναι κατηγορητηριο??Και ελεγε να του κανουν αιτηματα γιατι ειναι μπλοκαρισμενος??

  6. ΧΑΧΑΧΑ ρε Χίο συνελθε αυτη η φωτο με το ρουπακια ειναι το χειρότερο φωτοσοπ στην ιστορια – σοβαρεψου ρε

  7. Κάποια στιγμή στο τελευταίο βίντεο λέει ότι δε θα τους κάνει τη χάρη να πουλήσει το σπίτι του και να σηκωθεί να φύγει.. Δυστυχώς αυτή η χούντα βρήκε άλλο τρόπο να τον βγάλει από το σπίτι του όπως θα κάνει με όσους αντιστέκονται.. Δύναμη αδερφέ.. Δεν είσαι μόνος..

  8. Θα γυρίσει ο τροχός (τον Μάιο και τότε να δούμε τους διεφθαρμένους που θα τρέχουν να κρυφτούνε , όταν έρθει η ώρα τους θα μπαίνουν στις φυλακές που στέλνουν τους άλλους .
    Τιμή στους ηρωικούς αγωνιστές που αγωνίζονται ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα.

  9. ..για τα καθάρματα πολιτικάντηδες που επέτρεψαν και επιτρέπουν να εισβάλλουν εκατομμύρια ισλαμοτζιχαντιστικά αποβράσματα λαθρέποικοι που έχουν διαλύσει την Ελλάδα..δεν θα υπάρξει ΤΙΜΩΡΙΑ;;;;……Σε πολύ λίγο καιρό θα τα πούμε στην ΚΑΛΠΗ ..ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες αριστεροδεξιοί υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων..

  10. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ..,ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΑΝΕ….ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  11. αντε ρε ανωμαλα ξενοδουλα λαθρολαγνα κτηνη με τις αρρωστημενες και ξεπερασμενες ιδεοληψιες σας πολιτικα ειστε τελειωμενοι γιατι συντομα ο ελληνικος λαος θα ξεβρωμισει τον τοπο μας η ελλαδα ανηκει στους ελληνες

  12. Μάλιστα… Ο ένας σχέση με Αλβανίδα , οι άλλος παντρεμένος με Αλβανίδα , ο τρίτος έχει στην επιχείρηση του αλλοδαπούς και έχει άριστες σχέσεις. Τι γίνεται ρε παιδιά; Εσείς δεν λέτε έξω οι ξένοι;
    Έχετε όλοι βρει τους καλύτερους αλλοδαπούς… Μπράβο!!!

  13. Τα Τσιπροπαιδα και τα αναρχοκουμμουνια που εκαψαν την Αθηνα και τοσα μαγαζια ΕΛΛΗΝΩΝ κανενας δεν
    στεναχωρεθηκε ουτε ειπε κουβεντα. Τοσα που κανουν οι αναρχικοι και οι φιλοι τους τα κουμμουνια και καινε την Αθηνα και την Θεσσαλονικη δεν ειδα κανενα να παει φυλακη.
    Οσο για σενα Nick ελα στην πατριδα με την γυναικα σου και μην φοβασαι τιποτα. Η κατακραυγη ειναι για τους
    λαθροβοθρους που εχουν γεμιση την πατριδα μας ανεξαρτητως χρωματος, και εχουν κανει το εγκλημα και την παρανομια τροπο ζωης τους.

  14. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚ…. !! ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!!! ΟΧΙ ΟΜΩς ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΑΦΡΙΚΑΝΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ?? ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ…ΣΩ!! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ!!!

    1. ποιος σου είπε ότι τους δείρανε χωρίς λόγο. αν τολμάς εσύ που λες ότι είσαι και στην ΑΦΡΙΚΗ τραβά και κανε μάγκες σε γειτονιά με μαύρος, ούτε τα κόκαλα σου δεν θα βρούμε, τους έχουμε εδώ τους ταΐζουμε τους ποτίζουμε, δεν μας ρώτησαν καν αν τους θέλουμε εδώ, και το ευχάριστο τους είναι σκοτωμοί βιασμοί ληστείες σε πολίτες και κλεψιές, το κατάλαβες, αν ήταν όντος άνθρωποι και όχι ανθρωποειδή που είναι δεν θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα, έβαλαν τα χεράκια τους έβγαλαν τα ματάκια τους.

    2. ANTE ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΑΠΩ…ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟς ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΜΕΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ…..

    3. Ο έρωτας ίσως να μην κοιτά χρώμα, αλλά ο πραγματικός ΄Ελληνας φροντίζει να αφήσει απογόνους της ράτσας του. Κυρίως για το καλό των ίδιων των παιδιών, που πρέπει να έχουν ταυτότητα και όχι να πατάνε με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο στην Ταγκανίκα ή όπου αλλού βρίσκεσαι. Τη γυναίκα σου ωστόσο, δεν θα την πειράξει κανένας, όπως δεν πειράζουν τις χιλιάδες αφρικανίδες που κυκλοφορούν στην Αθήνα. Να πληροφορείσαι πρώτα την πραγματική κατάσταση εδώ πέρα, για την οποία δεν έχεις ιδέα και μετά να πουλάς τις κουραδομαγκιές σου. Σιγά ρε γα..ά μην στραβοκ…σεις.

    1. ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΥ ΑΣΙΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ….

  15. ETΣI MAΣ KATHΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΟΙ…….. ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ………….

    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.
    ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ………. ΟΙ……….. “…ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΑΙ…….”, ΘΑ ΛΙΜΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ…………

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ………..

    1. Aμυνα ειναι να σπας το μαγαζι του ξενου, ρε ανθελληνα? Αντε παρε τη σβαστικα σου και μην ασχολησε

      1. ρε σύντροφε “χαιλ”…ποιανού “ξένου”;;;;….του κάθε ισλαμοφασιστή ποινικού κατάδικου στην χώρα του, που μπούκαρε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα με τον τσαμπουκά του;;;;…για τράβα να μπείς στο Πακιστάν Παράνομα…σε σκίσανε…

  16. Ειναι πολυ κακο σημερα να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ γιατι οι κουφαλες και οι π0υστροαδερφες ειναι περισσοτερες

Comments are closed.