«Αντεπίθεση» εναντίον του Σεραφείμ με τις φωτογραφίες του Μακελειό για τους ρασοφόρους – μασκοφόρους – νυφούλες… Αλλά κατά τα άλλα κατά των ομοφυλόφιλων

Κοινοποίηση:
serafeim

Με «όπλο» τις αποκλειστικές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μακελειό, για «αμαρτωλούς» αρχιμανδρίτες με ιδιαίτερα γούστα, έχει δημιουργηθεί σάλος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που φαίνεται να έχουν εξοργιστεί με τις «απειλές» του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ περί αφορισμού των βουλευτών που θα ψηφίσουν υπέρ τον γάμων των ομοφυλόφιλων, αφού την ίδια ώρα η εκκλησία προσπαθεί να μαζέψει ακόμα τις χαμένες βλεφαρίδες και τα πέπλα των «παρθένων» νυφών…

PAPAS1 PAPAS2

Σχόλια που δείχνουν την οργή του κόσμου για τα όσα συμβαίνουν στην εκκλησία, μετά τα απανωτά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Μακελειό και τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σχόλια οργής και για τους αρχιμανδρίτες με τα ξυρισμένα φρύδια, τα νυφικά και τις γούνες που ντροπιάζουν την πίστη μας και δεν έχουν ούτε ιερό αλλά ούτε όσιο. Σάλος και με τα ρεπορτάζ που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ και το Μακελειό 4, που μετά από καταγγελίες φαίνεται πως ακόμα και Μητροπολίτες γνώριζαν τι συμβαίνει «κάτω» από τα ράσα και όχι απλά σιωπούσαν αλλά συγκάλυπταν  και ανώμαλους ιερείς. Περιπτώσεις που προσπάθησαν να «κρύψουν» ακόμα και την μεγάλη υπόθεση παιδεραστίας του Αρχιμανδρίτη Θεόκλητου Ρενέση, που προκάλεσε την πανελλήνια κατακραυγή, μετά από αποκαλύψεις και μαρτυρίες που έδειχναν ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

PAPAS4 papas3

Με την ειρωνεία που αρμόζει στην περίπτωση δεκάδες χρήστες του facebook απευθυνόμενοι προς τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, αναρωτιούνται : «Δέσποτα, πόσους ντιγκιντάκες έχει η εκκλησία», «Μιλάς και εσύ για γκέι και αφορισμούς; Δεν κοιτάτε καλύτερα τα χάλια της εκκλησίας;» και πολλά άλλα…

Με λίγα λόγια Σεβασμιότατε στο σπίτι του κρεμασμένου… δεν μιλάνε για σκοινί!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. μπαβο νεχιυμ…..
    σακι, αν θιμασε καλα ο δενικεν ιπε οτι ισε αλιεν! ..τουλαχιστον στο μιαλο….ακου εκι ιπε ενας τριχας με γενια κατι σαν κλανια γιατι μονο περι αφτου προκιτε οταν μιλανε αφτι και ο σακις εβαλε τα κλαματα….ασε ρε που θα ακουσο τι ιπε καπιος σε μια σπιλια! τι ιπε ο γενοκτονος μοισις, ο ξοσεπη σμιτη, ο πεννυ ηινν, ο σαι βαβα, ο ξιμ ξονες, ο μοαμετη και ολλι αφτι που κανανε το κοσμο τρελοκομιο……..
    μαριλενα, τιν τηρισκια μας τιν πιρανε πριν 1700χρονια αλλα εχεις δικιο μετα παυσαμε σαν λαος !!! λεγομασταν ρομιι απο ρομεος αν δεν κανο λαθος…..

  2. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΗ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ , ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

  3. apo p@stario o serafim,epitelous Diaxwrismos kratous ekklisias oste na min plironume tus p@stopapades!!!!O Kosmos pinai eksw to burdelo-ekklisia apo tin Xwra!!!!

  4. Τι λέτε ρε;;;;
    Δηλαδή επειδή ένας “παπάς” τον “παίρνει” ο Σεραφείμ δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει;;;;;;;;;;

    Τι γράφετε ρε ;;;;;;;;

    Μπράβο στο Σεραφείμ και σε όποιον άλλο αντισταθεί εναντίον όλων των αμαρτημάτων!!!!

  5. Δεν καταλαβα Χιο, επειδη καποιοι “ιερεις” ειναι ντιγκινταγκες δεν πρεπει να μιλανε οι υπολοιποι; Εισαι σοβαρος; γιαυτο παμε κατα διαολου. Και αν θυμασαι ο Κοσμας ο Αιτωλος ειχε πει οτι θα ερθει η ωρα που οι ιερεις θα ειναι ασεβεστεροι ολων. Οχι ολοι βεβαια, καποιοι. Και οσον αφορα τον μητροπολιτη Πειραιως μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ιερεις σαν αυτον. Αυτος θα επρεπε να ηταν αρχιεπισκοπος και οχι αυτος που ειναι!!!

  6. Προσωπική μου άποψη είναι ότι σε κάθε στάνη,υπάρχει και το μαύρο πρόβατο.Στη στάνη της εκκλησίας τα “πρόβατα”αυτά,έχουν μπεί με έναν και μοναδικό στόχο.Να αμαυρώσουν και να γελοιοποιείσουν την θρησκεία μας,να μας διώξουν από τα θρησκευτικά πιστεύω μας,να γυρίσουμε την πλάτη μας σε αυτά τα οποία έχουμε διδακτεί για τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και τέλος να μας αποδυναμώσουν σαν λαό.Τα βήματα πάντα γίνονται ένα ένα.Αφού δεν κατάφεραν να μας αποτρέψουν από την Ορθοδοξία με τον τσαμπουκά και με το έτσι θέλω,προσπαθούν με αυτά τα τερτίπια να μας κάνουν να την σιχαθούμε από μόνοι μας.Καιρός λοιπόν να μπεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και από δώ και πέρα να ξεσκονίζουν πολύ βαθιά το παρελθόν του κάθε ένα που θέλει να γίνει κληρικός.Ξεκινώντας από το πολιτικό του πιστεύω,πάππου προς πάππου!(Δεν μπορεί ένας κουμουνοσυριζέος να γίνει ιερέας)!!!!!Ένας λαός παύει να υπάρχει,όταν του αφερείς την ιστορία του,την γλώσσα του και την…θρησκεία του.Παλεύουν και για τα τρία εδώ και πολλά χρόνια.α)Ψέματα για την ιστορία μας:”Δεν υπήρξε η καταστροφή της Σμύρνης”,β)”αποστροφή και αηδία για την θρησκεία μας”(με όλα όσα βλέπουμε σίγουρα κάποιοι έχουν αρχίσει να τα πέρνουν κράνα)γ)Ελληνική γλώσσα:”να σταματήσουν να διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά,γιατί για κάποιους είναι…νεκρή γλώσσα”Ποιά γλώσσα είναι νεκρή;;Όλες οι νέο Ελληνικές λέξης έχουν ρίζα από τις Αρχαίες.Π.χ(Ναυς=ΝΑΥΣιπλοΐα-ΝΑΥτης)Δίνω ένα απλό παράδειγμα,για να μη νομίζουν μερικές ρεπούσιδες ότι είμαστε υποχείρια τους και ότι μπόρουν να μας πείσουν.Μη τους δώσουμε αυτή τη χαρά…Ένα πολιτικό παιχνίδι είναι και αυτό.Ας μην πέσουμε στην παγίδα.Μη ξεχνάμε για το τι παλεύει ο Αλεκούκος να ψηφιστεί για τους ομ/λους(δικαίωμα και επιλογή τους είναι να έχουν οποιαδήποτε σεξουαλική προτίμηση,αλλά να φορούν ρούχα και όχι ράσα).Άρα καταλαβαίνουμε όλοι για ποιούς δουλεύουν αυτά τα ρεμάλια που βλέπουμε στις φωτογραφίες!!Να τους ξυρίσουν ατάκα και επιτόπου και μετά ας πάνε στα αφεντικά τους να τους ταΐζουν και να τους πηδάνε ή στην τελική ας πάνε και να χειρουργηθούν και ας κάνουν και πίατσα στην Λ.Καβάλας ή στην Παραλιακη για να τους φύγει και ο καημός.Ο Ρωμιός υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει όσο και αν θέλουν να τον αφανίσουν!!!!!

  7. συμφωνώ με τον John,σε κάθε χώρο υπάρχουν και αρρωστημένα στοιχεία, αυτό όμως δεν αποτελεί λόγο να μην αντιδρούμε στην νομιμοποίηση της σαπίλας που μας επιβάλλει η ΕΕ.

  8. ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ,

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ !!!

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ “ΒΑΛΗΣ ΠΟΝΗΡΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ, ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ.
    ΚΑΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ Ο Λ Ω Ν ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ……

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.-

    1. Χωρίς όνομα John,
      Η αλήθεια είναι μια: μας τα έχουνε ζαλίσει όλες οι μαυροντυμένες Ελληνάρες τους, με την Πατριδοκαπηλία τους επομένως καλό είναι να τους ξεγυμνώσουνε ώστε ‘ΙΣΩΣ’ 2, 3 σωστοί να έχουνε την δύναμη να αποκαταστήσουνε την πίστη στην εκκλησία, αλλά δεν το νομίζω γιατί στα 63μου χρόνια δεν έχω ακούσει καμία αντίδραση σωστή.
      Τουλάχιστον εγώ δεν κρύβομαι το φωνάζω με το όνομά μου

Comments are closed.