ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΦΥΓΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!! Γ@ΦΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
tiktok

Γύφτοι αλωνιζουν μέσα σε αστυνομικό τμήμα μπαίνοντας μέσα σε περιπολικό. Αυτή την απίστευτη εικόνα που δεν συναντάμε ούτε σε αφρικανική χώρα, παρατηρούμε στο παρακάτω βίντεο. Αλωνίζουν μέσα σε… αστυνομικό τμήμα, βρίσκουν ένα περιπολικό με ανοικτή την πόρτα του περιπολικού και μπαίνουν μέσα κάνοντας και την πλάκα τους, όπως θα δείτε.

Χρυσοχοΐδη σήκω φύγε γιατί δεν κάνεις. Ξεφτιλίζονται οικογενειάρχες αστυνομικοί του 800άρικου γιατί είσαι άσχετος και στον κόσμο σου.

Το βίντεο που θα δείτε είναι δημοσιευμένο ΔΗΜΟΣΙΑ στο tiktok.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Φρίκη. Δηλαδή ΑΥΤΟΙ οι αστυνομικοί θα μας προστατέψουν απο τους εγκληματιες; ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!

  2. Η αστυνομία έχει μετατραπεί σε σωματοφύλακες πολιτικών – μεγάλο δημοσιογράφων και γενικότερα κάθε σκουπίδι της ελίτ βρωμερης κοινωνίας

  3. Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο τον έβαλαν σε αυτό το πόστο , οι κατακτητές και οι αληθινοί κυβερνήτες του Ελλαδιστάν , επειδή είναι ανίκανος .
    Η πράσινη λαίλαπα ξεκίνησε την διάλυση μας και αυτοί θα μας τελειώσουν , χάρη στους ξεφτιλισμένους ψηφοφόρους του κατοχικου κοινοβουλίου .

    1. δεν είναι ανίκανος, πλουτίζει αμύθητα σε κάθε κοινοβουλευτική θητεία, αυτός και οι φίλοι τους έχουν προσωπικές φρουρές και βίλλες και όποτε χρειάζεται βάζει την ΑΑΔΕ να σε βρει και να σου πάρει τα σώβρακα

  4. Μόνη λύση η αυτοάμυνα γιατί αν είσαι Ελληνας και straight και περιμένεις βοήθεια από αστυνομία και δικαιοσύνη από τα δικαστήρια «κάηκες με πετρέλαιο».

  5. Όλοι αυτοί οι μαύροι/γύφτοι κτλ είναι τόσο χαζοί που κάνουν εγκλήματα on camera για μερικά likes.

Leave a Response