ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΑΡΑΤΖ. “ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ)

Κοινοποίηση:
nta

Δεν ήταν η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που οι ηφαιστειώδης Βρετανός Ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ άστραψε και βρόντηξε εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

Αυτή τη φορά τα βέλη του αφορούσαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τα σχόλιά του ήταν καταιγιστικά.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δήλωσε εις επήκοον του Έλληνα πρωθυπουργού:

«Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα “πρεπε να το ονομάσετε «No Democracy» (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»

Για να συνεχίσει «Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα στους δρόμους της Αθήνας και θα πανηγυρίζουν. Δεν έχει, βέβαια, σημασία που η ανεργία έχει φτάσει το 30%, η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60%, ότι το νεοναζιστικό κόμμα ανεβαίνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία. Μην ανησυχείτε για αυτά γιατί… ήταν επιτυχία».

Συχνά πυκνά ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να τον κοιτάζει φανερά ενοχλημένος, αλλά ο Φάρατζ συνεχίζει απτόητος ««Έρχεστε εδώ κ. Σαμαρά και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού. Συγγνώμη που σας το αποκαλύπτω, κ. Σαμαρά, αλλά δεν κάνετε εσείς κουμάντο στην Ελλάδα, έχετε χάσει τον έλεγχο. Και προτείνω να μετονομάσετε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε ΚΑΘΟΛΟΥ Δημοκρατία.

Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε! Δεν μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ, γιατί ο κ. Παπανδρέου το έκανε αυτό. Μάλιστα, ζήτησε και δημοψήφισμα.

Και μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία που κάνει κομάντο στην Ε.Ε. τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από έναν πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs-μαριονέτα. Τώρα σας κάνουν κουμάντο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές θα καταρρίψουν τον μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα».

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Πανηγυρίζετε για έναν ρατσιστή άγγλο – ας μας πει τι κάνει τόσα χρόνια η Αγγλία στην Κύπρο και Ελλάδα. Η Αγγλία φυσικά είναι εναντίον Ευρώπης και ευρώ ο μόνος λόγος που είναι μέλος στην ΕΕ είναι για να την ελέγχει για λογαριασμό ΗΠΑ. Ζώα είσαστε έτοιμοι να χειροκροτήσετε τον κάθε ξένο προβοκάτορα.

    1. Ξερεις τι σημαινει γενίκευση; Αυτο κανεις λοιπόν κι αυτο ειναι προβοκατόρικο.

  2. Πανηγυρίζετε για έναν ρατσιστή άγγλο – ας μας πει τι κάνει τόσα χρόνια η Αγγλία στην Κύπρο και Ελλάδα. Η Αγγλία φυσικά είναι εναντίον Ευρώπης και ευρώ ο μόνος λόγος που είναι μέλος στην ΕΕ είναι για να την ελέγχει για λογαριασμό ΗΠΑ. Ζώα είσαστε έτοιμοι να χειροκροτήσετε τον κάθε ξένο προβοκάτορα.

  3. Πολύ καλά του τα είπε αλλά το υφάκι του Σαμαρά εμένα προσωπικά μου κάνει”ότι και να λέτε μαλάκες το αυτί μου δεν ιδρώνει δεν πάτε να χτυπιέστε αυτά που είναι προγραμματισμένα θα γίνουν”.Δυστυχώς .

  4. μιστερ φαρατζ καλα τα λες .δεν λες ομως τι εγινε στην σκωτια . εταιρεια με κινεζικα συμφεροντα ηταν να κλεισει .μετα απο γλυψιμο του αγγλου μινιστερ και της σκωτιας δεν εκλεισε με προνομια υπερ των κινεζων .δηλ. οχι αυξησεις των μισθων των εργαζομενων για τρια χρονια ,οχι απεργιες για 5 χρονια κλπ .τελικα ποιος κυβερνα την βρετανια . οι κινεζοι?

  5. ο φαρατζ ας γελασω ο καμμενος της Αγγλίας…..

    1. Γελα σαμαρακο οσο ακομα μπορεις,στο τελος θα γελασει η Ελλαδα.

      Υ.Γ ο φερομενος ως πρωθυπουργος της Ελλαδος,εχει ξεφτυλιστει τοσο που δε παι αλλο πιο κατω,απλα οι ξενοι ακομα δε το εχουν καταλαβει καλα.
      Καλη λευτερια Ελληνες!

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΦΑΡΑΤΖ !!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑ’Ι’Ο !!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Παρακολουθουσα και απο αλλο site την ομηλια και εβλεπα την φατσα του Σαμαρα.Μου θυμιζει την γειτονισσα μου την κυρα Νιτσα οταν μαλωνει την κορη της.Ντρεπομαι που μας εκπροσωπουν τετοια ατομα πραγματικα.Ειναι ντροπη…

  8. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕξαπατησης

  9. Ψάξτε αλλού για συνενόχους στο έγκλημα , o συριζα δεν υπογράφει μνημόνια την καταδίκη του λαού

  10. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ? Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ , ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ NIGEL FARAGE(ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο FARAGE ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΓΓΙΛΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ FARAGE…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΣΡΕΦΑΝΙΔΗ……ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΜΝHΜΟΝΙΑΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ

    1. 1. Ειπαμε: Θα “κρεμαστουν” κυριολεκτικα κατι ηλιθιοι καθυστερημενοι απο τη ΝεαΜπανανια και απο τον αρχιμαφιοζο γραικυλο – που(ΠΧ) δεν εκανε ουτε ΜΙΑ ομιλια στη ζωη του(τι ομιλια αλλωστε αφου ουτε καν για να κοψει χωρτα κανει ο ανθρωπος…) χωρις να κοιταει σε κατι προετοιμασμενα χαρτια(μαλλον οχι δικα ΤΟΥ)!!! Δειτε εδω επισης ενα παραδειγμα του καθυστερημενου…!:

      http://www.youtube.com/watch?v=-nd80HG8G30&list=UU9yHAKhKiOMHIcKqSB21RDA&feature=c4-overview

      θελω ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δω τη ασχημη φατσα του σε λιγες μηνες/επισης πιθανον και πριν- η το 2016…Εισαι απιστευτος ΗΛΙΘΙΕ, αισχος – τιποτα αλλο παρα ενα κακο λαθος της Ελληνικης ιστοριας. Σε χαιρονται κατι εβραιοι και απανθρωποι μονο!!

      2. Ναι μεν το μνημονιο εχει σχεση με το χρημα και για το τι θα χασουν ορισμενοι κλπ, αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι ο κυριος(περιλαμβανεται ομως και αυτο ναι) λογος για ολα αυτα που κανουν! Η εχω αδικο σε αυτο;

    2. Πραγματικα αηδιαστικός και πιο κατευθυνόμενος πεθαίνεις… Με το ζόρι ηθελε να του βγαλει κατι κακό. Τον πηρε ο πονος για τα μαρμαρα κιόλας τον Ευαγγελάτο…

  11. O ΝΕΟΣ ΛΟΡΔΟΣ ΜΠΑΥΡΟΝ !!! Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !! Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !! ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΑ!!
    ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΘΕΛΩ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!

  12. μη λέτε χαζό μαλακίες ρε γαμώτο… Ξέρετε τι πούστης και fucking προδοτική σκατό μαριονέτα της τραπεζώ-καζίνο μαφίας του Λονδίνο είναι αυτό το fucking σιχαμένο πουλημένο κρέας?!?!?!

    η μήπως νομίζετε ότι του “καίγετε καρφί” για τους Έλληνες?!?!?!?!

    ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΡΕ ΓΆΜΟ ΤΗΝ “ΑΤΥΧΊΑ” ΜΑΣ….

    1. Φίλε μου να ειςαι σίγουρος οτι κανένας φαραντζ δεν μας ενδιαφέρει τι ειναι και τι κανει, άλλωστε οτι ειναι ειναι για την χώρα του. Το γεγονός όμως οτι του τα είπε κατάμουτρα και ειναι οι σκέψεις πολλών Ελλήνων ειναι αυτό που επικροτούμε όλοι και τίποτε άλλο. Βέβαια απο την άλλη του εκανε την μούρη κρέας αλλα έστω και αυτη την σφαλιάρα που έφαγε στο κοινοβούλιο μέσα φτάνει.

  13. όλοι χειροκρότησαν τον σαμαρά. είναι τεράστιος πρωθυπουργός!

  14. Φερτε τον στην Ελλαδα αμεσα τον Ναιτζελ να κανει κομμα να τον ψηφισουν ολοι οι Ελληνες για πρωθυπουργο.Ειναι πιο Ελληνας απο ολους τους πολιτικους μας.

  15. Ο Έντιμος Βρετανός Ευρωβουλευτής ….. Νάιτζελ Φάρατζ !!!

    Τον έκανε του ….αλατιού !!!

    Τον τσάκισε …. τον ξέσκισε τον πιτσαδόρο !!!

    Με καθαρές κουβέντες και χωρίς ….μισόλογα !

    Εξευτέλισε τον Έλληνα πρωθυπουργό !!!

    Βλέπετε είναι δύσκολο να αντέξεις ….ΑΛΗΘΕΙΕΣ που καίνε !!!

    Άι στο διάολο
    Στράτος Δ

  16. ΄Ολα καλά αλλά να βγάζει και το Γιωργάκη αγωνιστή που ζήτησε δημοψήφισμα κατά του ευρώ και τον …έφαγαν τα συμφέροντα πάει πολύ.
    Μας το χάλασε μ αυτή τη μαλακία. ΄Οπως και με την άλλη ότι θεωρεί την άνοδο του εθνικισμού στην Ελλάδα ως άνοδο του νεοναζισμού. Βαλτή είναι η Εγγλέζα αδελφή.

  17. Κατάλαβε τίποτα το βόδι τον φτύνουν και αυτός νομίζει οτι βρέχει.

  18. Επικό βίντεο. μήπως θα έπρεπε να το μεταγλωτήσετε όμως;Δεν είναι δεδομένο ότι ξέρουν όλοι αγγλικά, δεν είναι και πολύ μεγάλο

Comments are closed.