«Στημένη» η κλήρωση!!Aν το δεις, δεν θα ξανά παίξεις!! Η απίστευτη απάτη στην κλήρωση του Τζόκερ

Κοινοποίηση:
propo2

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η “ύποπτη” κλήρωση του Τζόκερ που μεταδόθηκε ζωντανά από Σέρβικό τηλεοπτικό σταθμό, με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση.
Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθούν η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας, που έχει αναλάβει τη ζωντανή μετάδοση της κλήρωσης του Τζόκερ, μετά από κατηγορίες για απάτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα «τεχνικό λάθος» ήταν αυτό που πυροδότησε το κύμα αντιδράσεων και την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας εις βάρος τους, καθώς όταν η τέταρτη μπάλα της κλήρωσης, με τον αριθμό 27 εμφανίστηκε, στην οθόνη αντί για 27 σημειώθηκε το 21.
Και ενώ μέχρι στιγμής όλα μοιάζουν φυσιολογικά, καθώς επρόκειτο για τεχνικό λάθος, αυτό που ακολούθησε έβαλε τέλος σε κάθε αμφιβολία, αφού ως δια μαγείας η επόμενη μπάλα έφερε τον αριθμό 21, «διορθώνοντας» το λάθος. Μετά το περιστατικό ακολούθησαν χιλιάδες καταγγελίες από τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την κλήρωση, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να ανακρίνονται από τις εισαγγελικές αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Παντα αναρωτιομουν πως γινεται Χριστουγεννα και Πασχα να εχει τζακποτ…

  2. Οταν τα λεγαμε καιρο πριν ,παρολο που ειχαν εξαφανιστει οι αποδειξεις απο παντου κ απτο διαδυκτιο ,οτι ΟΛΑ τα παιχνιδια με ´´μπαλακια´ ειναι στημενα, δεν ακουγε κανεις………
    https://www.makeleio.gr/?p=199558
    αποτοξινομενος τζογαδορος!!! 02/11/2014 at 9:13 pm Reply
    Ενας τυπος σε παρομοιο παιχνιδι στη Ρουμανια πουλησε την περιουσια του και επαιξε τους 40 απτους 45 αριθμους!Αποτελεσμα να βγουν οι αλλοι 5 που δεν επαιξε.Τι εκανε? Πηγε στην επομενη κληρωση στο live σαν θεατης και οταν βγηκαν τα νουμερα σηκωθηκε απτη θεση του ανοιξε το σακκακι κ ζωσμενος εκρηκτικα τους απειλησε να ξανακανουν την κληρωση.Η κληρωση ξαναεγινε και βγηκαν ΞΑΝΑ!!! τα ιδια νουμερα.Τους ξαναλεει να γινει για τριτη και για τεταρτη φορα.Το απιστευτο ηταν οτι και στις 4!!!! live κληρωσεις βγηκαν ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!Ο τυπος λοιπον απεδειξε οτι ολα ειναι προκαθωρισμενα ,λιανως ΣΤΗΜΕΝΑ, και τους εκανε αγωγη εκατομυρριων την οποια κερδισε!!
    Το γεγονος ειναι περα για περα ΑΛΗΘΙΝΟ κ αποδεικνυει την π…στια που παιζεται σε βαρος του αδαη κοσμου και στην Ελλαδα!!!

    1. Την αγωγή την έκανε μετά τα δις ισόβια για απειλή τρομορκατικού χτηπήματος? Είσο σοβαρός? αυτά που λες δεν στέκουν….

  3. Μην παίζεται τζόγο…όλα απάτη είναι…προφυλαχτητε μόνοι σας..

  4. Ποια δικαιοσύνη θα τα ελενγχσει υπάρχει τέτοιος θεσμός στην Ελλάδα δυστυχώς ή πατρίδα μας είναι ένα σαπιο κράτος που ή σάπια ξεκινάει από την πολιτική εξουσία και διαπερνάει όλες δομές του κράτους θέλει γκρέμισμα και κτίσιμο από την αρχή αλλά αυτή την εποχή δεν υπάρχει κατι οργανωμένο υγείας για να το πραγματοποιήσει

  5. τίποτα καινούργιο!!!!

    Παντού έτσι δεν γίνεται???παγκοσμίως!!!Τους σέρβους περιμέναμε???

    Πάρε τα δικά μας τζακ ποτ..δύο συνεχόμενα στα 10.000.000!!!!

    Έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό????
    Όχι….εννοώ στην κρίση της κρίσης!δηλαδή τα 7 μηνάκια “Πρώτη φορά Μετωπική”…

Comments are closed.