Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος! ΔΕΙΤΕ το αξίζει… (βίντεο)

Κοινοποίηση:
agionoros

Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα Θαύμα που αξιζει όλοι να το δούν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

 1. Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες…. αν είναι να μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να πιστεύει σε τέτοιου είδους ”θαύματα”…..και το τραγικότερο….. να τα θέτει ως επιχειρήματα ώστε να πείσει μάλλον πρώτα τον εαυτό του…… και μετά τους άλλους…… ότι η θρησκεία του είναι η αληθινή…… τότε σίγουρα είναι επικίνδυνος πρώτα απέναντι στον εαυτό του και έπειτα σε όποιον ταλαίπωρο μπει σε αυτή την διαδικασία…..!!!! ξεφτιλίζετε τα Ιερά και τα Όσια της Ορθοδοξίας!!!!! Ανάθεμα σας!!!!!!! Έχετε βρομίσει την Εκκλησία μας σαν την σαπίλα!!!!!! εσείς φταίτε για το κατάντημα στο οποίο έχει φτάσει η Εκκλησία μας……!!!!!!! με αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο κακό κάνετε!!!!!!!! και σε αυτή την πνευματική έκπτωση που έχετε εισέλθει……βρίσκουν την ευκαιρία οι πάσης φύσεως αιρετικοί, άθεοι και μας κοπανάνε κάτω σαν τα χταπόδια όπου σταθούν και όπου βρεθούν….. βλέπε Καλόπουλο και λοιπούς…….. δεν έχει η Ορθοδοξία μας ανάγκη από τέτοιου είδους ”θαύματα”!!!!!!! Και δυστυχώς αρκετοί καλόγεροι στο Άγιο Όρος ελαφρά τη καρδία σκαρώνουν τέτοιου είδους ”θαύματα” νομίζοντας ότι έτσι θα φέρουν πιο πολύ κόσμο εκεί…. ή θα κάνουν περισσότερους να πιστέψουν…. αλλά τελικά μόνο κακό κάνουν…..!!!!!! και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποτρελαίνουν αυτούς που έχουν πνευματική τρικυμία….. και πάνω στην λανθασμένη τους αντίληψη έως σχιζοφρένια…… για το τι είναι Ορθοδοξία….. τη δίδαξε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός….. εγκληματούν εκμαυλίζοντας ταλαίπωρες ψυχές καπηλευόμενοι Σταυρούς… Εικόνες…. Ιερά Λείψανα…. Ουαί Ουαί Ουαί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΩΜΙΕ!…………………………..

 2. ΤΟ ”ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ”’ ΜΕΡΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ??????….ΠΑΤΕΕΕΕΡ???????????

 3. O ΘΕΟΣ δεν κοιταει τι φορας, αν εχεις μαυρα νυχια, κλπ.

  Ούτε θα σου κάνει τη χάρη επειδη εσύ το θέλεις να δεις για να πιστέψεις, σε δοκιμάζει μέσα απο την πείνα, τις αρρώστιες, την υπομονή, την καρτερία, την αγάπη και συγχωρεση για τον εχθρό σου!!
  εσεις που κατακρίνετε Τον Θεό επειδη δε σας κάνει τα χατήρια, κρίνετε τα του οίκου σας πρώτα, η κατάκριση είναι εις βάρος σας αποδεδειγμένα!!!!

  πάτε πρωτα να εξομολογηθείτε ουσιαστικά κάνοντας κριτική στον εαυτό σας για τα πεπραγμένα σας και μετά το συζητάμε.

  Ο Θεος κάνει μικρα και μεγάλα θαύματα, το αυτο κι οι Αγιοί της Ορθοδοξίας μας, θαύματα συντελούνται και μεσω των παρακλήσεων ακόμη κι απο τα ιερά λειψανα και Θαυματουργές εικόνες αρκει να υπάρχει πίστη και υπομονή και καρδια καλή και δεκτική!
  Δεν εχει ανάγκη βιντεοσκόπησης για να αποδειξει τι επλασε, απλα κοιτας γύρω σου και θαυμάζεις!!

  όπως λεει κι ο στίχος α:

  Ἀναστήτω ὁ Θεός, καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ

  ότι ώρα θέλει το κάνει, απλα δοκιμάζει την ανθρωπότητα που έχει παρεκτραπεί τελειως των εντολων Του.

  όπως εχει ειπωθει, όλοι οι άλλοι δηθεν θεοί ειναι ενταφιασμενοι κάπου γιατι απλα πεθαναν , το μνημα του Κυριου Υμων Ιησου Χριστού είναι κενό όμως!!

  όλα εν Σοφία εποίησε!!!!

 4. Οι δήθεν Ελληνολάτρες (που όλοι όμως ψήφίζουν μονοκούκι το “πατριωτικό” ΣΥΡΙΖΑ) έχουν ξεπεράσει κάθε επίπεδο. Έδωσαν εθνικότητα στο υπερβατικό ον που ονομάζουμε Θεό!!!
  Ο άλλος πάλι απορεί που ο Θεός δεν εμφανίζεται για να πιστέψουμε!! Μα αν εμφανιστεί όλοι θα πιστέψουν αλλά απο φόβο! Ο Θεός όμως σου δίνει την ελεύθερία και την επιλογή να τον πιστέψεις ή να τον απορρίψεις με τη θέληση σου και όχι με το φόβο ή τη βία.

 5. Ρε παιδιά ! ……….Ήμαρτον !!!

  Φανταστείτε έναν παντοδύναμο Θεό !

  Ο οποίος έφτιαξε ένα σύμπαν ….με δισεκατομμύρια γαλαξίες !

  Είναι δυνατόν ένας τέτοιος Παντοδύναμος να …παίζει με θαύματα ….

  με ………….ξυλάκια που βυθίζονται !

  Χμμμμμ φαίνεται πως είναι !

  Ρε πάρτε δρόμο πριν σας στείλω στο διάολο απογευματιάτικα !

  Άι σιχτίρ …έχετε τελείως τρελαθεί , καλά κάνουν και σας δουλεύουν !!!

  Στράτος Δ

  ΥΓ

  Εάν ο Πανάγαθος είναι Λεβέντης και θέλει να κάνει γνωστή την παρουσία Του !!!
  Ας έρθει τώρα που έχουμε και τα μέσα …να τον βγάλουμε φωτογραφίες και βίντεο …. να μας πει ότι έχει να μας πει ….να τον βιντεοσκοπήσουμε ….ώστε ποτέ να μην παραβλέψουμε της εντολές του !

  ΆΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑΝ …ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΕΌ

  ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΚΡΎΒΕΤΕ

  ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΈΤΑ ΤΗΝ ΑΝΆΣΤΑΣΗ …ΚΡΥΒΌΤΑΝ

  ΠΕΡΊΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΘΕΟΎ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΉ !!!

 6. ΚΑΛΑ……….ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ οι ΑΠΙΣΤΟΙ που λέτε το ΜΑΚΡΥ σας και το ΚΟΝΤΟ σας, ΠΑΡΤΕ ένα κομματάκι ξύλου – ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ – και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να το ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ μέσα σε νερό.

  ΑΝ τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ, ποστάρετέ το εδώ με τ’αποτελέσματα!!!

  ΟΥΣΤ ΑΘΕΟΙ!!!

  1. τι λες ρε κακομοιρη… ο φασισμος εχει κανει το ηδη μικρο μυαλο σου εντελως πουρε 😆

 7. Αν θα μπορούσα να συμβουλέψω κάποιον αυτό θα ήταν:
  Μην αμφισβητείς τίποτα αμέσως.
  Μην βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος.
  Αμέτρητα τα θαυμαστά του Θεού,καθημερινά.
  Δεν τα βλέπουν όλοι,αλλά αυτοί που πρέπει.
  Ο Θεός υπάρχει και κάνει μεγάλη υπομονή με εμάς.
  Διαβάστε το συναξάρι του Aγ. Χαραλάμπους, να δείτε τι σημαίνει απιστία που είναι ριζωμένοι σε όλους στους ανθρώπους, και σε μερικούς δεν ξεριζώνεται με τίποτα,(Σέβηρος).
  Υπογράφω σαν ένας πρώην ξερόλας εμπειρικός ‘επιστήμονας’, που καταρρίφθηκαν όλες οι γνώσεις μου όταν γνώρισα στο ελάχιστο, τον Θεό.
  Εύχομαι και για σας σύντομα.
  Αμήν.

  1. Θέλεις να πεις πως ο “θεός” σου σπατάλησε 5 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα ασχολούμενος με έναν μελανοχίτωνα λεχρίτη και το τρυκ με το σπιρτόξυλό του; Αντί να ασχοληθεί κάνοντας κάποιο θαύμα εξαφανίζοντας την πείνα και την δυστυχία που κατατρύχει τον πλανήτη. Αλλά φαίνεται μέχρι εκεί φτάνει η ισχύς των θαυμάτων του, δηλαδή να βυθίζει ξυλάκια και να παχαίνει τους κηφήνες εκπροσώπους του. Δεν μπορεί! Θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρός θεός αυτός ο “θεός” σου!

   1. Δεν σε παρεξηγώ, γιατί έτσι το έπαιζα και γώ, ξερόλας και αντιδραστικός..
    Είχα τόσο θράσος δε, που Τον προκάλεσα, είδα ότι επέτρεψε, και γιαυτό πίστεψα.
    Χρειάστηκε δε για να πιστέψω υπερφυσικά και επανειλημμένα φαινόμενα.
    Γιατί ήμουν σκληρός στην καρδιά,και αλύγιστος, και ξερόλας, και ,και..
    Δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε Αυτόν να πάρετε απαντήσεις, από πρώτο χέρι, αργά η γρήγορα θα τις πάρετε,να είστε σίγουροι.
    Τέλος, ο “Θεός μου” είναι και Θεός σου, και ο μόνος αληθινός Θεός όλου του κόσμου, το θες ,δεν το θες..
    Είναι δικαίωμα του καθένα να πιστεύει σε ότι θέλει, ακόμα και στην αθεΐα,όμως δεν έχει δικαίωμα να λέει στον πιστό,να μην πιστεύει, και να βρίζει τον θεό του.
    Όλοι έχουν την αμφισβήτηση μέσα τους, και γώ επίσης,ακόμα και μετά από αυτά που βίωσα.
    Όμως ένα θα σας πω, ποτέ μη λες ποτέ!

    1. Δηλαδή ό,τι δεν δύνασαι να κατανοήσεις λόγω του ότι τυγχάνεις βραδύνοος και δεισιδαίμων, πετάς ένα: “Δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε Αυτόν να πάρετε απαντήσεις” και νοιώθεις πως έδωσες απάντηση;
     Ο δικός σου (ιουδαϊκής εφεύρεσης) “θεός” δεν δύναται να είναι δικός μου Θεός. Για ρίχνε που και που και που καμμιά ματιά στο κωλοσφούγγι σου να διδαχθείς ποιος είναι ο “θεός” σου.
     Δευτερονίμιο κεφ. 13 παρ. 12-14 Και θέλεις έχει τόπον έξω του στρατοπέδου και θέλεις εξέλθει εκεί έξω·και θέλεις έχει πτυάριον μικρόν μεταξύ των όπλων σου· και όταν κάθησαι έξω, θέλεις σκάπτει δι’ αυτού, και θέλεις στρέψει και σκεπάσει το εξερχόμενον από σου. Διότι Κύριος ο Θεός σου περιπατεί εν μέσω του στρατοπέδου σου, διά να σε ελευθερώση και διά να παραδώση τους εχθρούς σου έμπροσθέν σου· διά τούτο θέλει είσθαι άγιον το στρατόπεδόν σου· διά να μη βλέπη ακαθαρσίαν τινά εν σοι, και αποστρέψη από σου.

     Εδώ βλέπεις πολύ καλά πως φοβάται μην πατήσει τα σκατά των περιουσίων, σοβαρό θεό πιστεύεις ιουδαιόδουλε βοθροδόξη!

 8. Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες…. αν είναι να μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να πιστεύει σε τέτοιου είδους ”θαύματα”…..και το τραγικότερο….. να τα θέτει ως επιχειρήματα ώστε να πείσει μάλλον πρώτα τον εαυτό του…… και μετά τους άλλους…… ότι η θρησκεία του είναι η αληθινή…… τότε σίγουρα είναι επικίνδυνος πρώτα απέναντι στον εαυτό του και έπειτα σε όποιον ταλαίπωρο μπει σε αυτή την διαδικασία…..!!!! ξεφτιλίζετε τα Ιερά και τα Όσια της Ορθοδοξίας!!!!! Ανάθεμα σας!!!!!!! Έχετε βρομίσει την Εκκλησία μας σαν την σαπίλα!!!!!! εσείς φταίτε για το κατάντημα στο οποίο έχει φτάσει η Εκκλησία μας……!!!!!!! με αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο κακό κάνετε!!!!!!!! και σε αυτή την πνευματική έκπτωση που έχετε εισέλθει……βρίσκουν την ευκαιρία οι πάσης φύσεως αιρετικοί, άθεοι και μας κοπανάνε κάτω σαν τα χταπόδια όπου σταθούν και όπου βρεθούν….. βλέπε Καλόπουλο και λοιπούς…….. δεν έχει η Ορθοδοξία μας ανάγκη από τέτοιου είδους ”θαύματα”!!!!!!! Και δυστυχώς αρκετοί καλόγεροι στο Άγιο Όρος ελαφρά τη καρδία σκαρώνουν τέτοιου είδους ”θαύματα” νομίζοντας ότι έτσι θα φέρουν πιο πολύ κόσμο εκεί…. ή θα κάνουν περισσότερους να πιστέψουν…. αλλά τελικά μόνο κακό κάνουν…..!!!!!! και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποτρελαίνουν αυτούς που έχουν πνευματική τρικυμία….. και πάνω στην λανθασμένη τους αντίληψη έως σχιζοφρένια…… για το τι είναι Ορθοδοξία….. τη δίδαξε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός….. εγκληματούν εκμαυλίζοντας ταλαίπωρες ψυχές καπηλευόμενοι Σταυρούς… Εικόνες…. Ιερά Λείψανα…. Ουαί Ουαί Ουαί!!!!!!!

 9. Εγώ το κάνω αλλιώς αυτό το κόλπο. Βασικά μπορώ να κάνω ανοιγμένο συνδετήρα να επιπλέει. Μετά βάζω λίγο απορρυπαντικό πιάτων κάτω απο το βρωμόνυχό μου και μόλις το ακουμπάω στο νερό μειώνεται η επιφανειακή τάση του νερού και βυθίζεται. Ευλόγησον

 10. sofos? χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο μπας και ξυπνήσεις!!!!

  αν δεν το εχεις δει με τα μάτια σου, καλυτερα να μη μιλας!!!!!

  ποιο να παει στον πάτο άσχετε? τι με νοιαζει το σπιρτόξυλο εμένα!!

  εσύ πιστευε ότι θελεις, κι εγω ότι βλέπω!!!! κι οταν πας στο Αγ. Όρος, ελα να ξαναμιλησουμε , έως τότε ότι λες είναι ανάξιο λόγου!!!

  ξεφτιλίζεις την Ορθοδοξία και μόνο με την αναφορά σου εδώ μέσα, εγω δεν ξεφτιλίζομαι , εσυ μπορει !!!

  κι οι χαρακτηρισμοί σου αφου θεωρεις εαυτο Ορθόδοξο δεν συνάδουν σε Ορθόδοξο, 100 φορες ο πάτερ στο βίντεο, παρα κάποιοι ξεφτιλισμενοι απατεώνες τύπου Καλόπουλου και σια που τρέχουν στα τσοντοκάναλα να εμφανιστουν να προσπαθουν με απατεωνιές και ραδιουργίες να εξηγήσουν όσα δε καταλαβαίνουν.

  εδώ είμαστε και θα γελάσουμε εν καιρό!!!!!!! πολύ γέλοιο θα πέσει όμως!!!!!!!

  1. Tι γραφεις ρε κακομοιρη?.. ακου τι σου λεει ο σοφος και σοβαρεψου.

 11. Τελικά όντως…. ο πνευματικός θάνατος είναι ο χειρότερος…..μόνο και μόνο που μπήκες στην διαδικασία να κοπιάρεις τα θεωρήματα αυτά….. και ακόμα επιμένεις ότι αυτό είναι θαύμα ή δεν κατανοείς τα γραφόμενα σου…. ή……………………!!!!!!!!!!!!!
  Πάρε λοιπόν ένα ποτήρι….. γέμισε το με νερό….. πάρε ένα σπιρτόξυλο αφαίρεσε του το <> και ρίξε το στο νερό…. άφησε το λίγο…. όση ώρα το αφήνει και ο <> μην πεις καμία <> έπειτα ξαναπάρε το και άστο πάλι να πέσει στο νερό….. τώρα βέβαια μπορείς να πεις ότι το ότι θα πάει στον πάτο το κάνει ο σατανάς για να σε παραπλανήσει…….. εεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεε με κάτι τέτοιους σαν και σένα ξεφτιλίζεται η Ορθοδοξία μας και βρίσκουν την ευκαιρία αυτοί που μας <> να μας απαξιώνουν διαρκώς!!!!!!!!!!!!! ουαί εάν περιμέναμε κάτι τέτοιους αγύρτες να κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια για να πιστεύουμε…… ουαί!!!!!!!!

 12. επειδη όλοι οι ασχετοι γραφουν, εχω να πω ότι με τα μάτια μου πριν 6 μηνες το έχω δει αυτο που περιγράφεται εδω, και ειναι πληρως αληθινό!!!!
  κανεις δε πιεζει το ξυλλο άσχετε!!

  απλα διαβαζει μιαν ευχη , το σταυρ΄ψνει και παει στον πάτο!! τόσο απλα!

  αφου εσυ μπορεις να το κάνεις επανέλαβέ το να δω ποσο μάγκας είσαι!!

  Κάθε σώμα που βυθίζεται μέσα σ΄ ένα υγρό χάνει τόσο από το βάρος του, όσο το βάρος του υγρού που εκτοπίζει. Αρχη του Αρχιμήδη!!!!!

  Περιπτώσεις βύθισης

  Σύμφωνα με τα παραπάνω όταν ένα σώμα βρεθεί μέσα σ΄ ένα υγρό θα παρατηρηθούν δύο κύριες δυνάμεις (συνισταμένες) κάθε φορά.

  Το βάρος του σώματος και η ασκούμενη σ΄ αυτό άνωση. Ανάλογα των τιμών που λαμβάνουν αυτές οι συνισταμένες κάθε φορά διακρίνονται περαιτέρω τρεις περιπτώσεις:

  1η Περίπτωση: Το βάρος του σώματος να είναι μεγαλύτερο της άνωσης. Στη περίπτωση αυτή το σώμα βυθίζεται.
  2η Περίπτωση: Το βάρος του σώματος να είναι ίσο προς την άνωση. Στη περίπτωση αυτή το σώμα αιωρείται μέσα στο υγρό, δηλαδή ακινητεί όπου κι αν βρεθεί μέσα στο υγρό, και
  3η Περίπτωση: Το βάρος του σώματος να είναι μικρότερο της ασκούμενης σ΄ αυτό άνωσης. Στη περίπτωση αυτή το σώμα δεν βυθίζεται, οπότε και επιπλέει.

  Είναι προφανές ότι και οι τρεις περιπτώσεις εξαρτώνται από το ειδικό βάρος του σώματος (στερεού ή υγρού) το οποίο μπορεί να είναι αντίστοιχα μεγαλύτερο, ίσο ή μικρότερο από το ειδικό βάρος του υγρού. Για παράδειγμα το ξύλο, ο φελλός, το λάδι επιπλέουν στο νερό, ενώ αντίθετα ο σίδηρος, το αλουμίνιο, ο υδράργυρος βυθίζονται.

  το μονο ξυλινο που μπορει να βυθιστει κατόποιν επεξεργασιας ειναι ο εβενος λογω της πολυ μεγάλης πυκνότητας του, αφου λειανθει η επιφανεια του ειδικα!

  για πες μου λοιπόν, αν ηταν απο εβενο το κομματι θα επρεπε να βυθιστει με τη μία! αρα πως το κάνει να επιπλέει? τι εχουμε εδω? απλα δε ξερεις τι λες, διαβασε λιγο και μετα να αμφισβητεις οσα δε θελεις να κατανοήσεις!!!

  ποια εβραϊκή θρησκεία? οι εβραίοι μισούν Τον Χριστό, ειναι αιώνιοι εχθροί του Χριστιανισμού και υποστηρικτες των κυβερνώντων!!!

  1. Φιλε μπορει να τον μισουν αλλα εχουν καταφερει να πιστεψεις το χριστιανισμο που ειναι δικη τους επινοηση για να σε κατευθυνουν. Ξυπνα.

  2. επειδή οι υπαρχουν κατι ζωντόβολα σαν κ’σενα
   κάνουν πάρτι τα πισογλεντια,,,!!
   και φαρδαίνει το κολο τους.
   ουστ ηλιθιοι οπιστοδρομικι!!

   1. Φιλε μαθε ορθογραφια γιατι ακουγεσαι σα πακιστανος.
    Γκεϊ χαβγιτης εισαι κι εσυ, ε?

 13. Μεσαίωνας αδερφέ μου … μεσαίωνας !!!

  Τι αξίζει ρε παιδιά να δούμε ? ….. Την βλακεία του ?

  Πως να σεβαστής τέτοιους τσαρλατάνους ?

  Άι σιχτίρ πια !

  Δεν θα έρθει ρε ο ….. Αντίχριστος !

  Να σας ξεβρακώσει !

  Αααααα μα πια ….τα γυρεύετε να τα ακούσετε !!!

  Στράτος Δ

 14. κανει και θαυματα η εβραικη θρησκεια?

 15. Ρε παιδιά επιτέλους μην υποβαθμίζετε την νοημοσύνη μας και κατ επέκταση την δική σας! Μην ξεφτιλίζετε την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία και την Πίστη μας! Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το ξύλο στην αρχή είναι ξερό και έχει στους πόρους του αέρα και γι αυτό επιπλέει….!!!! στην συνέχεια ο ταλαίπωρος αυτός…. αφού επιπλέων το πιέσει για να βγάλει για τα καλά από τους πόρους του ξύλου τον αέρα…..το αφήνει και αυτό όπως είναι απόλυτα φυσικό θα πάει στον πάτο!!!! Έλεος!!!!! όχι άλλοι αγύρτες ρασοφόροι να εμπαίζουν τα Άγια και τα Όσια της Εκκλησίας μας!!!! κάτι τέτοιοι μόνο κακό κάνουν…. Έλεος!!!!!

Comments are closed.