Βίντεο Ντοκουμέντο: «Σαμαρά Παραιτήσου, Τρόικα Ξεκουμπήσου»! Άγριο κράξιμο στις Βρυξέλλες!

Κοινοποίηση:
samaras

Η ελληνική προεδρία διοργάνωσε την πρώτη επίσημη εκδήλωση της στις Βρυξέλλες, εκεί όμως βρέθηκαν φωνές που ενώθηκαν κατά της κυβέρνησης Σαμαρά και της προεδρίας – μασκαράτας όπως χαρακτηριστικά φώναξαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που… ξέχασαν να σας δείξουν τα μεγαλοκάναλα.

 

 

Πηγή: loutraki1.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δηλαδή κάποιοι Γαλλόφωνοι αλήτες ενδιαφέρονται περισσότερο για την Ελλάδα απο τον εκλεγμένο Έλληνα πρωθυπουργό;
    Mην τρελαθούμε οι διεθνιστές αλήτες υπάλληλοι της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών μαζί με κάποιους αντιευρωπαϊστές ναζί ΔΕΝ μπορούν να λένε στην χώρα μας τι θα κάνει.
    Έλεος ας διώξει κάποιος τα παράσιτα των Βρυξελλών (είναι υπεράριθμοι) απο τις καλοπληρωμένες θέσεις τους που πληρώνουμε οι Ευρωπαίοι πολίτες!!

  2. Μην λέτε βλακείες ! Δεν φεύγει με τίποτα , έχει να επιτελέσει το έργο της προδοσίας της χώρας. Του το ανέθεσαν , το δέχτηκε, το εκτελεί συνειδητά . Επιτέλους καταλάβετα το! Βέβαια τα τριάντα αργύρια που πήρα και θα πάρει ακόμη περισσότερα στο μέλλον, είναι ο λεφτά , θέσεις (στο εξωτερικό) γι αυτόν και τα παιδιά του κλπ . Άλλωστε γι αυτά τα αργύρια γλύφει και ο Άδωνις. Αυτά πήρε και ο Στουρνάρας.
    Υ.Γ Τώρα μάλιστα επιτελεί το θανατηφόρο έργο της προδοσίας της Κύπρου.
    Όταν έρθει η ώρα (τον διατάξουν οι Αμερικανοσιωνιστές ) θα την κάνει όπως και ο Γιωργάκης , χωρίς βέβαια να πάθει τίποτα γιατί θα φροντίσει γι αυτό το επόμενο ανδρείκελο (των Αμρικανοσιωνιστών , ο Τσίπρας.

Comments are closed.