ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

Κοινοποίηση:
masonia

«Μασώνους δήθεν Ιεράρχες» χαρακτήρισε τους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος που βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ήτανε και πολλοί δήθεν ιεράρχες που βγήκαν και κατηγόρησαν την Χρυσή Αυγή έχοντας λάβει έξωθεν εντολές, οι οποίοι είναι πάρα πολύ ψηλά στην μασωνία» είπε στην διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος του ο κ. Κασιδιάρης.

«Και αυτοί τόλμησαν να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή ότι δήθεν περι δωδεκαθεϊσμού και ένα σωρό τέτοιες βλακείες» συμπλήρωσε για να εξηγήσει: « Να ξέρετε ότι όλοι αυτοί οι οποίοι φθάνουν σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας όπου κι αν βρίσκονται ακόμη και στην Εκκλησία δυστυχώς έχουν ένα προαπαιτούμενο, να είναι τέκτονες και μάλιστα υψηλού βαθμού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. EMEIΣ OI AΠΛOI EΛΛHNEΣ ΠΟΛITΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ “Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ” ΣΤΟΥΣ…….. “ΤΕΚΤΟΝΕΣ”, ΤΙΣ “ΤΕΛΕΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ “ΤΕΡΤΥΠΙΑ” ΤΟΥΣ……

    “ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ” ΠΕΝΙΧΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΦΤΩΧΟΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΑΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ……….. ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ……….

    “ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”, ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΥΦΛΑ……. (ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΟΚΦΕΛΛΕΡ), ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ………

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ !!!!

Comments are closed.