ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Ο Γ@ΦΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ, ΕΝΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Κοινοποίηση:
1

Δείτε το βίντεο με τον αγανακτισμένο Ρομά που διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς και τελικά «ξεσπάει» στη… γυναίκα του


Οδοφράγματα, μπλόκα σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, φωτιές, τραυματισμοί και συλλήψεις, προκλήθηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που πραγματοποίησαν Ρομά σε διάφορες περιοχές της χώρας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο 18χρονου την περασμένη Δευτέρα στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας.

Ωστόσο τίποτα απ’ όλα αυτά δεν κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι «εστίασαν» στην πρωτότυπη διαμαρτυρία ενός αθίγγανου ο οποίος κατέβηκε από το φορτηγό του και κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς που ήταν παρατεταγμένοι στον δρόμο αλλά τελικά «ξέσπασε» στην γυναίκα του χαστουκίζοντας την άγρια στο πρόσωπο!

Δείτε το βίντεο που έγινε βίραλ στο διαδίκτυο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. O ηγέτης Τσαουσέσκου έκανε τους έκανε στείρωση στα 2 παιδιά 2γονείς= 2 παιδιά= σταθερός πληθυσμός 2 εκ. Θέλει να είσαι ηγέτης με αρχίδια

  2. Αν βαρουσε ο ματατζης τον κοπρογυφτο μετά θα τα βάζατε πάλι με τους μπάτσους θα σας έφταιγαν ότι κ καλά είναι βίαιοι!!

  3. Όταν από σφαίρα γύφτων σκοτώθηκε ένα μικρό παιδί που έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου του, τότε το γυφταριό δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε συγνώμη δεν είπαν. Τώρα που κτυπήθηκε ένας κλέφτης επαναστατούν, δεν φταίνε μόνο οι γύφτοι, φταίει η κάθε κυβέρνηση που τους αφήνει και ζουν, που θέλουν να κλέβουν και εμείς να μην διαμαρτυρόμαστε, θέλουν να μας πηδάνε και να τους λέμε ευχαριστώ. Αη στο ΔΙΑΟΛΟ κερατάδες ΓΥΦΤΟΙ μιάσματα της κοινωνίας. Ανάθεμα την φάρα σας.

  4. Καλά και ο ματατζης κάθεται και τον ακούει αντί να τον κοπανησει στο σκατοκεφαλο του; ξεφτιλα

  5. Αυτό δεν είναι χαστούκι! Με όλη του τη δύναμη ο γαϊδαρος !!!!

  6. Τι να κανει κι ογυφτος πανω στα νευρα του; Αυτην βρηκε προχειρη αυτην εδειρε

  7. και οι αριστερές θέλουν τον γύφτο τους να τις χαστουκίζει, τον λαθρομετανάστη να τις βουρδουλιάζει!!

  8. Δηλαδή μόνον οι γύφτοι χτυπάνε τις γυναίκες τους?Συμφωνώ σε όλα για την παραβατικότητα και την ασυλία που απολαμβάνουν από το καχεκτικό ελληνικό κράτος,διαφωνώ όμως ότι στο θέμα της ενδοοικογενειακής βίας είναι πρωτοπόροι.Οι αλβανοί σαπίζουν κυριολεκτικά στο ξύλο τις γυναίκες τους για την πιο ασήμαντη αιτία.Εμείς οι έλληνες επίσης,τα ίδια κάνουμε-ιδιαίτερα οι απο εμάς προηγούμενες γενιές-.Έχω δει με τα μάτια μου αφρικανό να σέρνει τη γυναίκα του με κλωτσομπουνίδια 300 μέτρα στη Πατησίων μέρα μεσημέρι.Η βία κατά της συζύγου είναι ένα ιδιόμορφο γενικό φαινόμενο και δεν αφορά μόνο συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ή κάποιους λαούς.Και δεν είναι καθόλου καλαμπούρι αυτή η κατάσταση για να γράφουμε αστειότητες και χαζομάρες…

  9. στην γλωσσα των ρομα , αυτο θεωρειται ”αβροτητα”
    πως καποιοι ανοιγουν την πορτα να μπει η γυναικα??
    εεε…. αυτοι τους δινουν ενα μπατσο !!!

  10. ο παλιογυφτος.. ξεφτιλισε την ελληνικη αστυνομια.. και ολους εμας που ειμαστε νομοταγεις.. , γιατι δεν τον ξυλοφορτωσαν αφου τους επιτεθηκε..??.. βγηκε ο δικηγορος.. του σκοτωμενου ρομα..στην τηλεοραση και ειπε οτι ο 63χρονος τον πυροβολησε ενω εφευγε απο το σπιτι.. δηλ δεν κινδυνευε .., τοτε πως τον βρηκαν τα σκαγια στο στηθος και στον θωρακα.., επρεπε να τον βρουν στην πλατη.. αρα εχει δικιο ο 63χρονος.. εγινε συμπλοκη μεταξυ τους και ευρισκομενος εν νομιμη αμυνα πυροβολησε ο ελληνας.. και εμεις αν βρισκομασταν στην θεση του το ιδιο θα καναμε .., την προηγουμενη φορα οι δυο γυφτοι μετα την κλεψια σκοτωσαν την γιαγια πατωντας της με το αυτοκινητο… πρεπει να αλλαξει ο νομος.. αν πιασεις κλεφτη μεσα στο σπιτι σου να εχεις δικαιωμα να τον σκοτωσεις χωρις συνεπειες με τον νομο.., δεν τον καλεις εσυ να ερθει.. την λαχταρα που τραβας.. και την ψυχικη συχγυση ποιος θα στην πληρωσει..??.. κακως προφυλακιστηκε….

    1. κι όχι μόνο … παίρνουν και επιδόματα από το κράτος οι αρχιτεμπέληδες.

  11. Σιγά μη την σάπισε στο ξύλο…Συνηθισμένα πράγματα μεταξύ τους…Το βράδυ, μια χαρά θα φτιάξουν νέο γυφτάκι…

    1. Ακριβως το ξυλο κ η απλυσια φερνουν το παθος την νυχτα στο τσαντηρι

  12. Τι να της κάνει μια σφαλιάρα της γύφτισας.
    Αυτή θα έχει πάρει τον μισό καταυλισμό από μπρος και τον άλλο μισό από πίσω.
    Δεν καταλαβαίνει τίποτα

  13. Μ αυτούς θα τη βγάλουμε σήμερα??
    Οι εργατοπατερες συνδικαλιστές ξεσαλωσαν
    και γέμισαν πανό παντού.
    Σήμερα έξω απ’ το ΙΚΑ Καλαμαριάς έγραφε.
    Ο λαός απαιτεί να πεθάνουν οι ναζί.

  14. κανα δύο τρεις σκοτωμοί ακόμα και δεν θα πατά γύφτος σε σπίτι

  15. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ.ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΝ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑ ΣΙΓΑΝΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΔΑ.ΑΠΛΩΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ.

    1. Τι στρατό πάνε οι γύφτοι ρε ψεύτη; Ούτε μέχρι την ορκωμοσία δε κάθονται.

    2. Στο συγκεκριμένο βίντεο αν το ακούσετε χωρίς τα μπιπ που λες Γιώργο ότι οι γύφτοι είναι Έλληνες ο γύφτος λέει οι Τούρκοι θα σας γαμησουνε καλά κάναν και πήραν την Αγιά Σοφιά οπότε δεν νομίζω να είναι Έλληνες έχουν πολύ μίσος για μας!!! Ρε εκεί στο μακελειό ανεβάστε το βίντεο χωρίς Μπιπ!

    3. Είσαι το ανέκδοτο της ημέρας.
      Ο Ρομά Έλληνας!
      Εδώ στα τραγούδια τους λένε οι ίδιοι με περηφάνεια ,,Δεν έχω τόπο δεν έχω πατρίδα .
      Επίσης όταν βρίζουν τους Έλληνες καταργιούντε την φυλή μας..που εμεσα είναι μια παραδοχή ότι η φυλή τους είναι διαφορετική απ’ την δικιά μας..που είναι.
      Στο στρατό δε πάνε μόνο κάτι ξόφαλτσοι… ούτε το 0,1%

  16. Οι λωληδες σούζα μιλάμε μπροστά στο γυφταριό.
    Μαγκιές ξέρουν μόνο σε τίποτα καστανάδες, σαλεπιτζηδες και γιαγιούλες που κοιτάνε να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί.
    Ξεφτίλες και κουνίστρες είστε ρε σκατομπατσοι.

  17. Δύστυχη Ελλάδα μας πως σε κατάντησαν οι άθλιοι πωλητικάντηδες της μεταμπουρδελήτευσης.

  18. Όχι γύφτος ρε Μακελειό !! Γιούφτος ( Αιγύπτιος – Gypsy – Egyptian ) Ινδός που ακολούθησε τους επιστρέφοντες στρατιώτες του Μ. Αλεξάνδρου και ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ πριν 2000 χρόνια, μέσω Αιγύπτου.
    ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Είναι ΙΝΔΟΙ. Και μάλιστα απο τα νότια, απο τις φτωχές και απολίτιστες φυλές του νότου της Ινδίας. Δεν αγαπάνε τίποτα Ελληνικό, δεν είναι πολιτισμένοι και ακόμη και σήμερα εαν δεις την συμπεριφορά των Ινδών του νότου ( που φοράνε τα ίδια ρούχα με τους δικούς μας γιούφτους, μιλάνε ίδια γλώσσα και συμπεριφέρονται ασύδοτα με τον ίδιο τρόπο όπως οι δικοί μας γιούφτοι, αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για την ίδια ράτσα. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ !! Ήταν και θα είναι πάντα ξένο σώμα και μάλιστα μολυσματικό σώμα. Είναι καιρός να τους ξεφορτωθούμε, δεν τους χρωστάμε τίποτα, αντίθετα, αυτοί μας χρωστάνε, ήταν – αυτοί οι γιούφτοι – πάντα συνεργάτες των τούρκων και άλλων κατακτητών ενάντια στους γηγενείς Έλληνες, είναι καιρός να τους ξεφορτωθούμε.

  19. o γιούφτος έγινε ρομά πλέον! χαχαχαχα ρε εποχές για γέλιο…..αυτοί δεν αλλάζουν μια ζωή όρκς ήταν είναι και θα είναι! κανονικά ήθελε ένα ωθισμό με την ασπίδα να του κάνει ο ΜΑΤατζής και καπάκι μια γκλοπιά στην κατσαρόλα που έχει για κεφάλι να ηρεμήσει ο υπάνθρωπος. αλλά τους έχουμε πολύ χαιδέψει και πλέον έχουμε να κάνουμε με νταβάδες και οπλέμπορες

  20. ααχαχχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  21. Μπαμπά νομίζω φωνάζει, (δεν ξέρω και γύφτικα βέβαια), αν όμως φωνάζει έτσι δεν είναι η γυναίκα του αλλά η κόρη του. Σε κάθε περίπτωση τα ΜΑΤ όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα όταν τους σκυλόβριζε ο ξαναμμένος αυτός γιούφτος και έβριζε και έναν λαό ολόκληρο με ρατσιστικά κίνητρα σαφώς και καθαρά (“θα σας γαμήσουν οι Τούρκοι”) αλλά ούτε τον συνέλαβαν όταν έριξε την επική αυτή ξεγυρισμένη σφαλιάρα στην γυναίκα ή κόρη του!!!!!!! Που είναι αλήθεια οι Δημητράδες, που είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις, που είναι οι ευαισθητούληδες της αριστεράς και όλοι αυτοί οι καρνάβαλοι να υποβάλουν μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, για βιαιοπραγία κατά γυναικός, για βία με ρατσιστικά κίνητρα κλπ; Ε; Που είναι οέοοοο;

  22. Ο σταυρακας ο θεοδωρακης που ειναι να κανει κανα ντοκυμαντερ στο μεγκα για την ατιθαση φυλή των β-ρομά όποιος παλιά? αυτά τα ορκ ψηφίζουν μην ξεχνιόμαστε και τα ψηφαλάκια τους εξαγοράζονται και χρειάζονται

  23. Κααλα…για μπρεκφαστ τις τρωει αυτες τις μπουφλες η γυφτισα.Να δεις που αυτη μεχρι που τον στραποναρει το μαλακα της….αυτη μεγαλωνει τα παιδια αυτη κανει βιζιτες να τρωνε αυτη καθαριζει για το τσαντιρι.Αυτος απλα παιζει πολεμο οπως ολα τα αγορακια

  24. Αφού είναι τα ελληνάκια όλο κλάψα, μύξα φοβούνται τους γύφτους και δε μπορούν να παίξουν ξύλο,ας κάνουν τουλάχιστον μία ομαδική μήνυση στον επικεφαλή της διμοιρίας καθώς και στο διοικητή της τροχαίας για παρακόλληση κυκλοφορίας και κλείσιμο οδικής αρτηρίας.Να δούμε μετά πως θα τρέχουν και θα κλαίγονται όλοι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι λέγοντας εκτελώ εντολές και έχω οικογένεια με παιδάκια.

  25. Αν ήταν Έλληνας θα του είχε ανοίξει το κεφάλι με το κλομπ. Θα ήταν για πολλά γέλια αν δεν ήταν τόσο τραγικό.

  26. Τι περιμένει κανείς από κ@λόγυφτες; Μαγκιά κλανιά και κ@λος φινιστρίνι.

  27. Kάνε δεξιά λέει ο ματατζής στον κωλόγυφτο που κλείνει τον δρόμο, αν ήταν Έλληνας που δεν φορούσε μάσκα θα του έσπαγε το γκλόπ στο κεφάλι. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, πρέπει να φερθούμε και εμείς σαν τους γύφτους για να έχουμε ίση μεταχείρηση. Η γύφτισσα τίποτα δεν κατάλαβε απο την σφαλιάρα, έχει προπονηθεί, αυτοί δεν νοιάζονται ούτε για γυναίκες ούτε για παιδιά, έχουν μίσος μέσα τους, δεν ξέρουν τι θα πεί αγάπη. Απλά τραμπουκίζουν για να φοβάται ο κόσμος να ξαναπυροβολήσει. Βρε άμα είσαι στο σπίτι σου και μπεί ο μαντράχαλος δεν θα κάτσεις να σκεφτείς το μετά αλλά το τώρα και θα τον ξαναπιούνε. Πάλι θα πεθάνει κάποιος ένοχος ανάμεσα στους αθώους που σκοτώνουν αυτοί.

    1. Εσύ σχολίασεςς για τον Φύσσα όπως οι άλλοι; Την έδειξες την αγάπη σου ; Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα από την αγάπη

      1. Ο Τζήμερος απαγγέλει Φύσσα. https://www.youtube.com/watch?v=N7PPTyXk7XU
        Πάρε απάντηση για τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΥ τον ΦΥΣΣΑ που τον σκότωσε ένας ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ .
        Και με το καλό, να πάτε στο ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ !

  28. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΣΟ-ΙΝΔΟΙ, ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

  29. ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΡΔΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ…ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ

Comments are closed.