ΧΛΙΔΗ, Π@ΡΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!- ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;; MAΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
χλιδη

«Η Μύκονος μπορεί να είναι ελληνικό νησί, αλλά δεν είναι Ελλάδα», ισχυρίζεται σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα politico. Ένα αφιέρωμα στο ελληνικό παράδοξο της Μυκόνου μέσα από μία προσωπική αφήγηση ενός αρθρογράφου, που βρέθηκε στο νησί των Ανέμων κάνει η ιστοσελίδα του «Politico».

Μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα αναφέρεται: “Σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχει κρίση, με την ανεργία των νέων να κυμαίνεται γύρω στο 50% και πολλοί από τις μεσαίες τάξεις να αγωνίζονται να επιβιώσουν με μισθούς περίπου 400 ευρώ μηνιαίως, αναφέρει το politico. Στην παραλία του Nammos της Μυκόνου, ο μεγάλος κώ@@@ του μεσήλικα πλανιέται στο χώρο.

Ο άντρας (Ρώσος, υποθέτω) φορούσε μαγιό επώνυμου σχεδιαστή (και δυστυχώς σφιχτό για το νούμερό του). Στη συνέχεια, ο κώ@@@ του αρχίζει να κινείται. Αριστερά και δεξιά με το ρυθμό της μουσικής που ξεκουφαίνει από τα μεγάφωνα κατά μήκος της παραλίας .

Το προσωπικό απομακρύνει τις ξαπλώστρες που συσκευάζουν την παραλία, προετοιμάζοντας το έδαφος γαι τη γιορτή που θα ακολουθήσει σε μία παιδική χαρά για πλούσιους και διάσημους. Η Μύκονος πήρε το όνομά της από τον πρώτο της «αρχηγό», τον Μύκονο, ο οποίος, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ήταν απόγονος του θεού Απόλλωνα. Το νησί λέγεται επίσης ότι υπήρξε τόπος μεγάλης μάχης μεταξύ του Δία και των Τιτάνων, στον οποίο ο Ηρακλής, σκότωσε τους εχθρούς του πατέρα του, άφησαν τους Τιτάνες  κατακτημένους και τους θεούς παντοδύναμους.

Σήμερα το νησί έχει ακόμα δράση αλλά άλλου είδους.

Ο αρθρογράφος συνεχίζει το κείμενό του λέγοντας:  Παρατηρώ ότι υπάρχει ένας ύποπτα μεγάλος αριθμός ελκυστικών γυναικών γύρω μου – αρκετές με άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι γεμάτο με αστέρια του Χόλιγουντ, Ρώσους μεγιστάνες και πλούσιους Έλληνες – η ΣΥΡΙΖΟκρατία (Syrizastocracy) – οι οποίοι διασκεδάζουν και ξοδεύουν άσεμνα χρηματικά ποσά.

Το νησί του Σέντ Τροπέ έχει παρέλθει, είναι πλέον δημοφιλής προορισμός μόνο με ξεχασμένα αστέρια όπως η Τζόαν Κόλινς και η Ιβάνα Τραμπ. Και αλήθεια ποιός θέλει να τις δει αυτές; Στη Μύκονο, αντίθετα, μπορείτε να δείτε τους Κιμ Καρντάσιαν και Γιουσέιν Μπολτ και μια ολόκληρη στρατιά των μοντέλων της Βικτόρια Σίκρετ  – και όλα τα Ευροσκουπίδια, που ελπίζουν ότι μπορεί κοιμηθούν με κάποιον από αυτούς.

Ένας πλούσιος συγγενής με καλεί να τον συνοδεύσω στο νησί για διακοπές. Το σπίτι που έχει μισθώσει κοστίζει 600 ευρώ τη βραδιά. Είναι μια συμφωνία. Ένα αξιοπρεπές (όχι θαυμάσιο) ξενοδοχείο εδώ, θα κοστίσει τουλάχιστον  1.000 ευρώ  ανά διανυκτέρευση. Το σπίτι έχει θέα στο κέντρο της κύριας πόλης, γνωστή ως Χώρα. Πρόκειται για ένα τυρβώδη λαβύρινθο από λευκά κτίρια και μικρούς δρόμους με μικροσκοπικά καταστήματα που πωλούν ένα μίγμα από τουριστικά πλεχτά και ρούχα σχεδιαστών.

Το πρώτο πρωί ξεκινά η διαδρομή προς την παραλία με ποδήλατα. Σύντομα περάσαμε δύο διάσημους ανεμόμυλους της Μυκόνου (υπάρχουν 16 συνολικά), τους οποίους έχτισαν οι Βενετοί, για το αλεύρι, δίνοντας μια σημαντική μερίδα του εισοδήματος στους νησιώτες. Τα ποδήλατα βουίζουν μαζί, κουνιούνται στον άνεμο, εξάλλου το ψευδώνυμο της Μυκόνου είναι «Το νησί των ανέμων» και ο καιρός είναι τόσο ζεστός – πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου – που τα κομμάτια της πίσσας στους δρόμους έχουν λειώσει. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με αυτοκίνητα.

Η Μύκονος έχει πληθυσμό μόλις 10.000 κατοίκους, αλλά είναι ο Αύγουστος και έχουν έρθει οι ορδές, έτοιμοι για οδυνηρό – και φρικιαστικά ακριβό – ηδονισμό. Φτάνοντας στην παραλία του Nammos, μας χαιρετούν δύο πανέμορφες Ελληνίδες με ταιριαστά μαύρα μπικίνι. Θα μας φτιάξουν τις ξαπλώστρες. Χρειαζόμαστε τρεις: η τιμή είναι 180 ευρώ. Οι ξαπλώστρες είναι στοιβαγμένες. Ο χώρος μοιάζει σαν ένα πολυτελές αγρόκτημα. Οι σερβιτόροι περιπολούν την περιοχή, εξυπηρετώντας τους πάντες, προσφέροντας από αναψυκτικά μέχρι κοκτέιλ”.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι «πολυτελείς» ξαπλώστρες, οι οποίες μοιάζουν με κρεβάτια με ουρανό. Σχεδόν ο καθένας έχει έναν πάγκο με ένα μπουκάλι σαμπάνιας Moët. Η ιεραρχία είναι δεδομένη. Δίπλα στα μονοπάτια της παραλίας από τα οποία περνούν οι σερβιτόροι υπάρχουν κουτιά γεμάτα με κενά μπουκάλια σαμπάνιας. Η φήμη είναι ότι πέρυσι το κύριο μπαρ εδώ πωλούσε 35.000 μπουκάλια σαμπάνιας στα 1.000 ευρώ το καθένα. Αυτό σημαίνει  35.000.000 ευρώ μόνο από σαμπάνια. Ο Έλληνας συγγενής μου λέει ότι μεγάλο μέρος του κτιρίου εδώ είναι παράνομο, αλλά αυτό δεν απασχολεί τους ιδιοκτήτες των μπαρ και των εστιατορίων.

«Το μόνο που κάνουν» λέει «είναι να πληρώνουν πρόστιμο κάθε εβδομάδα – π. χ. από 1.000 έως 3.000 ευρώ, κάτι που δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα κέρδη που αποκομίζουν». Τρώμε μεσημεριανό στο «Nammos Restaurant By The Sea». Είναι βασικά θαλασσινά και σαλάτα, και ο  λογαριασμός είναι 350 ευρώ για τρία άτομα, χωρίς αλκοόλ. Απέναντι από μας κάθεται ένας άνδρας με τη γυναίκα και το παιδί του. Εκείνος μιλά και με μοναδικό τρόπο, αναδεικνύει τον πλούτο του. Κατά την επιχειρηματολογία του, ανοίγει τα χέρια του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον διερχόμενο σερβιτόρο στο δεξί του μάτι. Εκείνος συνεχίζει να περπατά. Και ο πελάτης συνεχίζει να μιλά.

«Είσαι εντάξει;» ρωτώ τον σερβιτόρο. «Ο τύπος δεν είπε ούτε συγνώμη» , απαντά με έναν μορφασμό, «Αυτό είναι φυσιολογικό». Σε αυτό ακριβώς το σημείο παρατηρώ ότι υπάρχει ένας ύποπτα μεγάλος αριθμός ελκυστικών γυναικών γύρω μου – οι περισσότερες με αρκετά μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες. «Πόρνες», μου λέει ο συγγενής μου, γεγονός που είναι αλήθεια. Η ώρα περνά. Ηλιοβασίλεμα. Η μουσική ξεκινά και είναι ώρα να φύγουμε, να δοκιμάσουμε την καλύτερη νυχτερινή ζωή που προσφέρει η Μύκονος. Το μπαρ και το εστιατόριο που επιλέγουμε είναι γεμάτο από υπερβολικά αρρενωπούς άνδρες και γυναίκες με υποσιτισμό.

Συναντάμε φίλους από το Λονδίνο και έχουμε κλείσει ένα μεγάλο τραπέζι για δείπνο. Ένας ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Prison Break» είναι παρών και είναι υποχρεωμένος να βγάζει selfies για την πελατεία του. Το δείπνο είναι αστακός και ζυμαρικά και ένα μεγάλο κομμάτι αρνιού. Αλλά αυτό δεν αρκεί για ορισμένους πελάτες. Ξεκινάω να συζητώ με έναν, τον Τζέιμς, που αναζητά κάτι έξτρα, κάτι λίγο παραπάνω. Ρωτάω αν μπορώ να πάω μαζί του για να δω. Κάνει ένα τηλεφώνημα σε κάποιον Γιώργο, με συστάσεις από τον Ντέρεκ.Ο Γιώργος μπορεί να συναντήσει τον Τζέιμς σε 10 λεπτά και θα φορά ένα T-shirt και ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Κατασκοπεύουμε τον Γιώργο με τα πόδια, ενώ αυτός είναι με το αυτοκίνητό του.

Το καπέλο του είναι στραμμένο πλάγια στις 45 μοίρες. Ο Τζέιμς και ο Γιώργος ετοιμάζονται να κάνουν μία συμφωνία. Σε αυτό το σημείο κάποιοι τουρίστες περπατούν δίπλα, σταματούν και ζητούν οδηγίες σε ένα τοπικό hotspot. Ο Γιώργος αρχίζει να τους δίνει λεπτομερείς οδηγίες. «Ε … μπορούμε να κάνουμε λίγο γρήγορα;» λέει ο Τζέιμς. Τελικά, συμβαίνει. «140 ευρώ  για ένα γραμμάριο», μουρμούρισε με αηδία. «Κοστίζει 60 ευρώ στην ηπειρωτική χώρα».

 

Πίσω στο εστιατόριο, επιστρέφω στο τραπέζι ενώ ο James εξαφανίζεται. Αργότερα ανακάλυψα ότι δεν είναι μόνος που επιλέγει να πάρει ναρκωτικά μετά το δείπνο. Μια επίσκεψη στην τουαλέτα αποκαλύπτει μια ταινία λευκής σκόνης στους νιπτήρες. Το εστιατόριο έχει μεταμορφωθεί τώρα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τους Αφρικανούς μικροπωλητές που περνούν 12 ώρες την ημέρα περπατώντας πάνω κάτω τις παραλίες σε μία μάταιη προσπάθεια να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Πίσω στην Αθήνα, οι ορδές των αστέγων θα έχουν ξεκινήσει να «στρώνουν» κάπου έξω για να κοιμηθούν.  

Όχι φυσικά εδώ. Στον μη -ελληνικό των ελληνικών νησιών».

Στη κοσμάρα… του ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ στη Μύκονο…

Πηγή: Politico

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Τι γίνεται ρε παιδιά; Είχα την αίσθηση πως όλοι διαφημίζουν το εμπόρευμά τους!!

  2. Οσο πιπ πολλα παλουκωματα υοσο πιο εναρετες κοινωνοιες..,με πιανετε γρυκαιλοπυθικοι…..εεεέ!!!!!!…

  3. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Η ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.Η ΚΛΑΨΑ Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

  4. 2640 views…17-18 αρνητικά σχόλια…Καμαρώστε το μέλλον σας γραικυλοπίθηκοι…

  5. και ο ατριχος καση θελει να χτυπιέται σνιφαρισμένος στα κωλομπαρα της Μυκόνου ψάχνοντας ηλιοκαμένα φουσκωμένα κορμιά…αλλα φοβάται το μένος του μιχαλολιακου…..!!!

    1. Κοψε την πηχτη λακη,μυαλο δεν βαζεις τρολακι,μπας και εισαι χρυσαυγιτης,απτο πρωι μεχρι το βραδυ μας βριζεις,μηπως ψιλογουσταρεις κρεας χρυσαυγιτικο,πεστο μην ντρεπεσαι καλουεεε.

      1. Παρα μια τσιπούρα,βάλτην βαθειά βαθειά μεσα σου και μετα τραβα την αργα αργα προς τα εξω,θα νιώσεις πολυ ομορφα!!! καλουεεεε

  6. ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΓΙΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

  8. Η φάση σε αυτο το νησί είναι ότι άλλοι κερνάνε (φλώροι γαλαζοαίματοι) και άλλοι πηδάνε (αλάνια).Επισης το 90% από τις γκόμενες εκεί δεν ξέρουν να φτιάξουν που λέει ο λόγος μιά πατάτε τηγανιτή..Το νησί και οι ντόπιοι σε βλέπουν σαν ευρώ και κάθε χρόνο ακριβαίνει ,για αυτό άλλωστε κάθε χρόνο πάνε λιγότεροι έλληνες .Επίσης έχουν τσιμπουριάσει και πολλοί Αλβανοί στο νησί και ολο αυτό το κοκτέιλ κάνει ένα νησί για τον π….τσο .Χιλιες φορες καλύτερα Ρόδος ,Κρήτη και Κέρκυρα που έχουν τα πάντα να δεις σαν νησιά..Δάση ,παραλίες ,βουνά ,φαράγγια και ωραίες και πιο σοβαρές γυναίκες από τις πλακομ@@νες τις Μυκόνου…

  9. Αυτό τώρα είναι κάτι νέο;; Καλά όλα αυτά τα χρόνια κοιμόσασταν και ξαφνικά ξυπνήσατε; Από το 1986 που την θυμάμαι την Μύκονο αυτά γίνονταν. Δεν είναι κάτι νέο. Επίσης όλα αυτά τα ξέκολα, δεν είναι απαραίτητα Ελληνίδες. Γυναίκες από όλο τον κόσμο είναι εκεί, όπως στις φωτό, πιο πάνω. Ποιος δεν τις έχει δει στο Paradise, Super Paradise, Ορνό κλπ; Για τους άνδρες δεν θα μιλήσω. Κυκλοφορούν με μουστάκια και γυναικεία στήθη. Η μήπως και αυτό είναι άγνωστο; Οι σεΐχηδες πάντως προτιμούσαν την Ρόδο. Από εκεί και το ιδού η Ρόδος ιδού το πήδημα. Ο Έλληνας ανέκαθεν κυνηγούσε το χρήμα με κάθε τρόπο. Αλήθεια αν ζητούσαν ένα σπίτι για να το λειτουργήσουν σαν οίκο ανοχής δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό μηνιαίου μισθώματος, πόσοι θα έλεγαν όχι; Και πόσοι από αυτούς δεν θα έλεγαν, η κρίση με ανάγκασε;

  10. ΕΝΑ ΧΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑΔΕΣ,ΠΟΥΡΑ ΠΛΟΥΣΙΑ , ΝΕΟΛΑΙΑ , ΦΤΩΧΟΜΠΑΤΗΡΙΑ , ΠΟΛΛΑ ΠΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , ΦΥΣΑ ΡΟΥΦΑ ΑΡΚΕΤΗ , ΑΔΕΡΦΑΔΕΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ Κ@ΛΟΜΑΓΟΥΛΑ , ΕΝΥΣΧΙΜΕΝΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΥΖΙΑ , ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΛΑ ,ΚΑΡΓΑ ΛΑΔΙΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ , ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ , Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

  11. το ονειρο του μικροαστου ελληνα και της ελληνιδας που γεννηθηκε στο καρατουλα και ζει στην αυστραλια η στην Ζιμπαμπουε

  12. ΜΗΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΑΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ,ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΦΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΕΝΑ hot spot
    ΝΑ ΞΕΔΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

  13. Δυστυχώς, όπως ανέφεραν και οι φίλοι πιο κάτω, οι Ελληνίδες έχουν ξεφύγει. Βέβαια φταίνε και οι αριστεροί πασοκόστροφοι πατεράδες που αφήνουν τις κόρες τους να καβαλούν αλβανικούς, αραβικούς, αφρικανικούς και πακιστανικούς φαλούς, με την ελπίδα των ίδιων να βρουν καμία ανήλικη φίλη από αυτές. Έχει γίνει σκατά η κοινωνία και μπορεί να μην είναι καθαρά ελληνικό φαινόμενο, αλλά σίγουρα είναι αυτό που βάζει την ταφόπλακα σε οποιαδήποτε ελπίδα να αλλάξει κάτι στην χώρα…

  14. Ποιόν ακριβώς ξεφωνίζουν τον εαυτό τους που έρχοναι για διακοπές..;
    Πόσοι Έλληνες διασκεδάζουν ενω γίνονται τα πάντα όλα γύρω μας;
    Πόσοι Έλληνες είναι στην Ελλάδα πλέον;
    Α ξέχασα δεν γνωρίζουμε πλέον τί σημαίνει Έλληνας.

  15. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ , ΕΚΛΕΙΣΕ…
    ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΆ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ….
    ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΤΡΕΛΉ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ …ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ..

  16. Αλλά μάλλον τη λιγουρεύεσαι κρυφολούγκρα

  17. Καλά κάνουν – τι θέλετε επιτέλους να είναι μίζεροι όπως τα κουμούνια και οι γκόμενες να έχουν μουστάκια???

  18. …………….Υπογράφω αυτά που γράφει ο/η Ελλεινίδες…………….

    Δυστυχώς εχουμε παραγωγή απο ΧΑΖΟ-Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ ολων των ειδών…..αυτά τα ξεβράκωτα ωμα κρέατα θα πάρουν σε λίγα χρόνια στα χέρια τους την κοινωνία….αυτά τα ΧΙΛΙΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ (ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ) ΤΣΟΥΛΙΑ θα γίνουν κάποτε μανάδες και θ΄ αναλάβουν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους !!!! ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ….ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ…..ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ………. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ……..

    PS: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ τα λόγια είναι περιττά…….οπου βόθρος και τα σκατά του……

  19. Η νεολαία της Ελλάδας φοιτητές πανεπιστημίων οι ψευτοεπαναστάτες, που αισθάνονται ότι τους πρόδωσε η Πατρίδα .

  20. Έτσι,στο ελλάντα του 2017,ποιος καλοπερνάει?Οι βίζιτες οι ελλεινίδες,ποιος άλλος?Οι αμόλυντες,οι δυναμικές,οι φεμινίστριες,με το να χαϊδεύον κωλόγερους με κότερα,με σαμπάνιες και κοκαΪνη,και το ένα ρουθούνι να έχει γίνει διπλάσιο απ’το άλλο.Οι ”γκορούλες” σας οι συφιλιάρες,με έρπητες,τσιμπούρια και τι σκατά άλλο.Τις οποίες θα παρουσιάζετε σαν παρθένες μέχρι να βρείτε το κοροΪδο που θα τις ταϊζει,με τον τυχερό γαμπρό να παίρνει γεύση από τους κωλόγερους και τους σεΪχηδες κάθε φορά που θα τον φιλάει η παρθένα ελληνίδα.Κύριε Τζόνι μου,θα πάρετε σπάλα σήμερα ή ποντίκι?3/4 να τ’αφήσω?Κρέατα πολυτελείας.Αυτές είναι οι φεμινίστριες,δυναμικές ελλεινίδες,σας αρέσει δεν σας αρέσει και όποιος/όποια προσβάλλεται,ξυδάκι.

    1. Ενώ οι άνδρακλες Ζεν πρεμιέ ψεύτες που ψάχνουν πλούσια και τους ζει η μαμάκα τους ειναι κελεπούρια.

      1. Δεν μπορώ να καταλάβω την διαφωνία σου με τον από πάνω αφού στην ουσία συμφωνείτε.Μην ξεχνάς ότι αυτό τον άνδρακλα ζεν πρεμιέ ψεύτη κ.τ.λ. η Ελληνίδα μαμάκα του τον έκανε έτσι.

Comments are closed.