ΙΣΛΑΜ- Τώρα ΒΙΑΖΟΥΝ και ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ… (Προσοχή Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
995555555

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο που ανέβασε ο χρήστης Sirwann από την Σουηδία στο Liveleak, το βίντεο είναι από τα κατασκοπευτικά drones των συμμαχικών δυνάμεων στην πόλη Ράκα στης Συρίας.

Η Ράκα είναι η»πρωτεύουσα» του «Χαλιφάτου» που έχουν ανακηρύξει η τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Στο βίντεο όντως φαίνεται ένας άνθρωπος – κτηνοβάτης να συνευρίσκεται με μεγαλόσωμο ζώο. Θα μπορούσε να ήταν γάιδαρος ή και αγελάδα.

Αν όντως το βίντεο είναι από την πόλη Ράκα τότε σίγουρα θα πρόκειται για τζιχαντιστή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Επιτέλους ένα αυθεντικό βίντεο που δείχνει τι κάνουν Ευρωπαίοι στον νεοέλληνα.

  2. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ… ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!

    Είμαι μια 40χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 14 ετών και τακτική αναγνώστριά σας. Την Παρασκευή το μεσημέρι ήρθε το παιδί μου από το σχολείο και μου ανήγγειλε ότι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου τα παιδιά θα πάνε κανονικά στα σχολεία, αλλά δε θα γίνουν μαθήματα. Τη ρώτησα για ποιο λόγο και δε μπορούσε να μου εξηγήσει, μάλλον τους τα είπαν κάπως μπερδεμένα.

    Έσπασα το κεφάλι μου να βρω ποια γιορτή είναι στις 6 Οκτωβρίου και δεν κάνουν μαθήματα τα σχολεία, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια. Αναζήτησα, λοιπόν, μια άκρη στο ίντερνετ και να τι ανακάλυψα:

    «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της χώρας δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο θεματικός άξονας της ημέρας είναι «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

    Η 1η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» πρέπει να είναι ανοικτή στην ευρύτερη κοινωνία, συνεπώς προτείνεται η πρόσκληση των τοπικών αρχών, του τοπικού τύπου, των γονέων κλπ., προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του κάθε σχολείου.

    Επεξεργασία και συζήτηση για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού κ.ά. μέσα από μικρά κείμενα, τίτλους αθλητικών εφημερίδων, βιογραφίες αθλητών κλπ.».

    Όπως καταλαβαίνετε, θα υπάρξει γερή δόση κομμουνιστικής προπαγάνδας σε συνδυασμό με συκοφαντικές αναφορές στο τρίτο κόμμα της χώρας, με θύματα τα παιδάκια μας. Αυτά γίνονται επί ψοφοδεξιάς σαμαροκρατίας και αναρωτιέμαι τι χειρότερο θα συμβεί αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;
    (ΥΓ) 1: Φυσικά δε θα στείλω το παιδί μου στο σχολείο και προτρέπω και τους υπόλοιπους γονείς να πράξουν το ίδιο!

    (ΥΓ) 2: Αλήθεια, τι σχέση έχει ο σχολικός αθλητισμός με τον ρατσισμό; Προφανώς, όση έχει η ψοφοδεξιά με την έννοια της Πατρίδας!

    (ΥΓ) 3: Ούτε Τσίπρα ούτε Σαμαρά. Γιατί και οι δύο είναι τα ίδια σκ…!

    (ΥΓ) 4: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    Γιώτα Δημητριάδη

    (Ντρέπομαι ειλικρινά που το γράφω, αλλά ψηφοφόρος για πολλά χρόνια αυτής της σάπιας ψοφοδεξιάς. Ευτυχώς πρώην…)…..ΔΙΑΔΩΣΤΕ…

    1. Φιλε Γιωργο, αντι ρατσισμος δε σημαινει … κομμουνισμος
      ΜΗΝ εισαι αφελης.

    1. για μα..κα τον εχεις τον χιο;εαν τα διξει το κλεισε το μαγαζι.για ενα αντιρατσιστικο νομο που λεγαμε σε λεει κατι;

      1. Έχεις δίκιο φίλε.. Ακόμη και ο Χίος τρέμει πλέον τον αντιρατσιστικό νόμο που πέρασαν οι Εβραίοι μέσα στην Ελλάδα για να μην τους κάνουμε κριτική.. Μεγάλη πο..α εφάγαμεν πάλε εμείς οι αγωνιστέ Έλληνες…

  3. ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ Κ Ι ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ Τ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ? Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΙ Κ ΣΑΜΑΡΙ ΚΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΙ ΤΟ ΑΧΥΡΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑ ΠΛΙΝΘΟΥΣ ΕΧΕΙ Κ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ

  4. What does it have to do with Muslims? If a person living in Greece does it then does it mean that we should put the headline CHRISTIANITY:…… That is a really foolish approach and shows the level of morality. We should stop blaming the religion for the actions of the stupid and insane people. It is only then that we will be able to have a better society.

  5. Τρανταχτή απόδειξη οτι οι Ισλαμιστές δεν ειναι στο Ελλάντα μια που οι ‘ντόπιοι’ Πακιστανοί εδώ βιάζουν μόνο κατσικούλες

  6. Ρε Στεφανε, βαλε και ρομαντικη μουσικη στο βιντεο, ετσι ξερο το ανεβασες;
    😀

  7. Ε ρε μαλ@κες από τα γερμανικά μπουρδέλα είναι το βίντεο το δάσος δεν το βλέπετε μόνο το δέντρο κοιτάτε οχι οτι το ισλάμ είναι καλύτερη αλλά…

  8. ΡΙΞΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΕΝΑ RPG …ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕΙ!!!

  9. Ναι οι μουσουλμανοι τα κανουν. Μαλλον δεν εχετε ιδεα τι γινεται στα ελληνικα χωρια.

    1. Έλα βρε Μιχαλάκη εδώ στα χωριά μας,βαρεθήκαμε όλο τις κατσίκες…θα σε περιποιηθούμε,μην ανησυχείς..χε χε χε..

    2. Τι συμβαίνει στα χωριά; δε πηδάνε και το ρίχνεις το φταίξιμο στα κακόμοιρα τα ζώα;
      Απάνθρωπε, ούτε τα ζωάκια δεν σέβεσε ρε… @MichaelGreek

    3. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ.

Comments are closed.