ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ του Φιντέλ Κάστρο για επερχόμενο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Κοινοποίηση:
κα

Με μια δηλωση – βόμβα, σύμφωνα με τα Κινεζικά ΜΜΕ, ο Φιντελ Κάστρο έλυσε την σιωπή του για τα τεκταινόμενα και τις βίαιες συγκρούσεις που συγκλονίζουν την ανθρωπότητα…

“Εαν ο ιμπεριαλισμός ξεκινήσει τον παγκόσμιο, καταστροφικό πόλεμο, τότε Ρωσία και Κινα θα πρεπει να ενωθούν, να ηγηθούν ενός Νέου Κόσμου, ωστε να διασφαλίσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους”!
Η δηλωση ήδη προκαλεί σάλο στην Κίνα. Άγνωστο εάν θα πάρει διαστάσεις και στα δυτικά μεσα ενημέρωσης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κουραγιο συντροφοι, το ραιχ ερχεται. Χαιλ χιτλερ

  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ Η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ :

    – ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΕΣ
    – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ
    – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΟΠΛΩΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΤΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΕΕΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
    – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙΝΕ ΔΑΣΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΥΡΣΒΕΣΤΕΣ
    – ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ… ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΥΣ !??? ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ !?????
    – ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΤΙΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΩΘΕΙ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΙΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΗ ΚΑΚΟ !!!?

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΗΣ ΣΤΗ ΠΑΛΕΣΤΙΝΗ …….ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΘΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

    Ο ΦΙΝΤΕΛ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ !

  3. Ζει ακομα αυτο το κατακαθι, που εκανε εναν ολοκληρο λαο να ζει μεσα στην φτωχεια, την αφανεια, την τρομοκρατια και οτι αλλο κακο συνδεεται με τον κομουνισμο. Η σημερινη Ρωσσια αν εχει κανει μερικα βηματα μπροστα και χαιρει καποιου σεβασμου ειναι γιατι πεταξε απο πανω της το πεπλο του κομουνισμου.

  4. Πολεμολαγνεία, προφητείες, “δηλώσεις-βόμβες” που δεν έγιναν ποτέ, ακρωτηριασμένα μωρά και ξεβράκωτες. Πως να μη λατρέψεις το makeleio?

  5. Τελικά,εκτός από το “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”,που πήγε διακοπές(και όχι μόνο ο τσίπρας),όλοι οι σοβαροί πολιτικοί(και “καλοί” και “κακοί”),έμειναν πίσω και κάνουν την δουλειά τους…Μετά το “ταξίδι αναψυχής” του Πούτιν σε Αργεντινή και Κούβα και μετά την συμφωνία με την Κούβα,η Κίνα όλως τυχαίως “ξελάσπωσε” την Αργεντινή με ένα δάνειο…
    Τέλος,πάλι όλως τυχαίως και σε “ανύποπτο χρόνο”,ο Φιντέλ Κάστρο,με αυτήν την δήλωση,βάζει επισήμως στο παιγνίδι την Κίνα…Φαινομενικά ο Κάστρο,δεν έχει καμία εμπλοκή με την Κίνα,ώστε να προβεί σε μια τέτοια επίσημη δήλωση.
    Πέραν των συμφωνιών Κούβας-Ρωσσίας και Αργεντινής-Κίνας,αλλά και της συμμαχίας Ρωσσίας-Κίνας,δεν πρέπει να ξεχνάμε την σχέση που έχει το Ιράν τόσο με την Ρωσσία,όσο και με την Κίνα.Εάν μάλιστα η Ρωσσία προβεί σε πώληση εξελιγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων στο Ιράν αλλά και ο Άσσαντ “καθαρίσει” με τους αντάρτες(που έτσι φαίνεται),τότε ο “παγκόσμιος κλοιός” του Πούτιν,κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό “κλείνει”.Στα συν,πρέπει να υπολογιστεί η Β.Κορέα,αλλά και η Χεζμπολάχ στον-γειτονικό με το ισραήλ-Λίβανο.
    Στα της Λ.Αμερικής,πρέπει να δούμε τι στάση θα κρατήσει η Βραζιλία.Ακόμη,δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση,εάν η Αργεντινή προβεί σε ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα των ενόπλων της δυνάμεων από την Ρωσσία.
    Πέραν αυτών,αλλά και άλλων που αφήνω προς το παρόν στην άκρη,το πρόβλημα που μένει άλυτο,είναι το τι θα κάνουμε εμείς!
    Δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι περισσότερο από το είμαστε μορμολύκεια των πρακτικώς εχθρών μας,αλλά τυπικώς συμμάχων μας.
    Υ.Γ.1) Εάν υπέρ της Ρωσσίας συνυπολογιστούν οι “οικονομικοί” της σύμμαχοι(βλ.Ινδία),τότε η προφητεία που παρομοιάζει τους συμμάχους του Πούτιν με τους κόκκους της άμμου,φαίνεται να έχει βάση.
    Υ.Γ.2) Είδομεν…

Comments are closed.