Δείτε την αντίδραση του Πούτιν οταν δημοσιογράφος ρώτησε για το αντιπυραυλικό σύστημα του ΝΑΤΟ…. «να σαι καλά με ‘κανες να γελάσω»…!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
poutin-gelio

«Να σαι καλά με ‘κανες να γελάσω»…!!

Όπως θα δείτε καιστο βίντεο, ο δημοσιογράφος λέει  στον Πούτιν ότι το ΝΑΤΟ έβαλε σε λειτουργία το αντιπυραυλικό σύστημα για να προστατευτεί απο το Ιράν..

Ο Πούτιν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του… και ξεσπάει μπροστά στον κοκαλωμένο δημοσιογράφο που δεν περίμενε τέτοια αντίδραση

”Να είσαι καλά που με έκανες να γελάσω” του είπε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ….ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ..ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ…..

  2. ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΗΓΕΤΗ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΖΙ.

  3. ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΓΓΛΕΖΟΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ….ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗΣ….

  4. τι ρωσολαγνεια ειναι αυτη ρε υποτακτικοι που κανετε λες κ ξερετε τον πουτιν η τον συσχετισμο δυναμεων.ετσι εκαναν κ με τον θεοδωρο ορλωφ κατι ελληναρες καποτε χα χα χα χα

    1. Tι Ρωσσολαγνοι ρε φιλε ? Πλακα μας κανεις ? Χαιρετιζουμε εναν πολιτικο, που δεν ντρεπεται και δεν φοβαται να πει τα πραγματα με το ονομα τους, με φλεγματικο τροπο. Φανταζεσαι ποτε τον ΓΑΠ, την Μερκελ ή τον Καμερον , να δινουν τετοια απαντηση σε …πληρωμενο να τους εκνευρισει δημοσιογραφο ?

    2. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ …ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821……….ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

  5. Δεν υπαρχεις Βλαδημηρε. Δεν υπαρχεις !!!!
    Χα, χα ! Απαιχτος.

    Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος KGBιτης με τοσο χιουμορ !!!!!

    Ο δημοσιογραφος του εφτιαξε τη νυχτα και εμας τη μερα ….

  6. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ .ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

  7. Γειά σου Βλαδίμηρε μεγάλε!
    Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν υπήρχε ακόμη ένας σαν κι εσένα…από την άλλη πλευρά…
    Πόσο νάνοι πολιτικά μοιάζουν οι…ηγέτες του κόσμου μπροστά σου…
    Ο Θεός μαζί σου!
    Είναι τόσες πολλές οι δόλιες ακρίδες…μην σε παραπλανήσουν…σε πιάσουν στον ύπνο… και σε δέσουν σαν τον Γκιούλιβερ…
    Θωράκισε την …αχίλλειο πτέρνα σου…Εσύ ξέρεις ποιο είναι αυτό το τρωτό σημείο σου…
    Ο πλανήτης σε χρειάζεται!

  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΓKAΓKΣTEΡΣ ΠΑΛΑΒΟ – ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΟΠΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΩΝ KAI ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!

    ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ “ΒΡΕΘΗ ΜΠΟΣΙΚΟΣ” OYTE ΣTIΓMH!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ !!!……..

  9. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΓΕΤΗΣ ΑΡΧΙΔΙ.

  10. ετσι μπράβο, έτσι καταλαβαίνουν τα παπαγαλάκια με τα μικρόφωνα..

Comments are closed.