Θυμάστε τον Αλβανό που έσπασε τον Τίμιο Σταυρό σε εκκλησία το 2004; Δείτε τι έπαθε!

Κοινοποίηση:
alem-kurti-650x434

Εμήν εκδίκηση εγώ ανταποδώσω », λέγει ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΆΤΩΡ, ο Θεός μακροθυμεί αλλά δεν λησμονεί! Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογγώντας από τους πόνους (μάρτυρες αναφέρουν πως οι φωνές του ακούγονταν, σε μεγάλη απόσταση), πέθανε ο Αλβανός Alem Κούρτη, ο οποίος το 2004 κατά την διάρκεια του πογκρόμ κατά των Σέρβων, το οποίο έγινε με την σιωπηρή ανοχή του ΝΑΤΟ, ανέβηκε στον τρούλο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Ποντούιεβο και κατέστρεψε κάτω από επεφημίες τον Τίμιο Σταυρό (βλ.φώτο) !! ! Την είδηση ​​επιβεβαίωσε ο Ιερεύς,πατήρ Трајан Којић, ο οποίος συμπλήρωσε πως απο καρκίνο πάσχουν και η αδελφή του και οι γονείς του !!! Κύκλοι της Σερβικής Ορθοδόξου εκκλησίας κάνουν λόγο για πρωταφανή στα νεώτερα χρόνια θεία τιμωρία εχθρών του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.Οι εκάστοτε αιρετικοί, νομίζουν πως η αγαθότητα του Κυρίου μας, αποκλείει την τιμωρία.Δεν ξεχνά ο Τριαδικός θεός τους βλάσφημους, τους αιρετικούς, ο καθένας θα λάβει κατά τα έργα του.Όσο αφορά τους Σέρβους αδελφούς μας, κλαίνε απο δάκρυα χαράς, ευγνωμοσύνης προς τον αληθή Θεό ημών και αναφωνούν και μαζί τους και εμείς..

ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ !!!

 

Dioptra-news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. ..ενα δωρο μαξιλαρι κινεζικο., γεματο με αμιαντο..

  2. Τι να κάνουμε ρε παιδιά, έτσι είναι ο Θεός. Τιμωρεί αυτούς που δεν τον αγαπάν με το ζόρι… Αγαπάτε τον λοιπόν με το στανιό για να μη γεμίσουν καρκίνο η μάνα σας και η αδερφή σας. Ή μήπως έτσι θέλουν απλά να μεταφράζουν κάποιοι ανώμαλοι την αγάπη του Θεού;

    1. Το να μη πιστεύεις/αγαπάς το Θεό δεν είναι τίποτα, αλλά, το να καταστρέφεις σύμβολα κτλ, ε… αυτό δεν είναι έλλειψη αγάπης αλλά καθαρό μίσος, κόμπλεξ κτλ.

  3. τον τιμωρησε ο καλος χριστουλης με καρκινο αντι να τον παρει στην αγκαλιτσα του ο μεγαλοδυναμος

  4. Εν αρχή ειν η Αγάπη.
    και η αγάπη είναι η ανθρωπιά άνθρωπέ μου.
    και η ανθρωπιά ο Χριστός μας.
    και του Χριστού μας η ψυχή ο Πατέρας Θεός.
    και τα πάντα τους είναι ο ενσαρκωμένος Λόγος.
    που δια της θελήσεως του ανθρώπου, ο Λόγος γίνεται ένα με την σάρκα και το αίμα Του ως Έν…
    ως δύο σταγόνες νερό γίνονται μία,
    έτσι και τον ζεύγος ευαγγελίζεται δια του Λόγου και μεταμορφώνεται σε μία του θεού ψυχή… ως ο δικέφαλος αετός της ουράνιας στην γη βασιλείας μαρτυρεί τον ευαγγελισμό των ανθρώπων, με τις “εφτά Μυστηριακές πύλες της Αγίας ορθής εκκλησίας του Κυρίου….ο άνθρωπος από μισός θνητός …ολοκληρώνετε στο είναι της υπάρξεώς του,

    ως Τέλειο ο Θεός τον έπλασε να ζει… ”
    ορθόδοξα, ελληνικά, και αιώνια, ως ο Χριστός με την πανάγια εύα Του… η κάθε ψυχή…
    το σώμα ως το ιερό σκεύος, που μέσα του έχει το αίμα της Αγάπης Θεό σε Υιό Φωτός στου κάθε εντός του ημών.

    αυτος οπου τωρα παιθανε εχει να λογοδοτισει στον διμιουργο ας μην τον βριζουμε ουτε ο θεος σταινει τιμορια μονοι μας οτι σπιρουμε θα θερισουμε ΝΟΜΟς !!!

  5. Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΠΟΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΣ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ
    Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

  6. ο θεος δε τημοραει μα ο τυπος καλα να παθει απ την κεφαλα του τα επαθε

  7. Προσεξτε τι λετε και τι γραφετε ολοι οι αντιχριστοι και ελεεινοι εδω μεσα
    Μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις.

  8. ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩ….. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  9. ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΙΕΣ.ΘΕΟΣ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

  10. πρέπει να είσαι εγκεφαλικά νεκρός ή χρυσαυγήτης για να χαίρεσαι με θανάτους,
    ουστ

  11. Ωραιος ο Θεος.. Οποιος δεν πιστευει σ’αυτον καρκινος.. Με τετοιο Θεο τι τον θελουμε τον Διαβολο?

    1. Κλασσική μαλακιούλα-υπερβολή και καλά για να πουλήσουμε πνεύμα και να το παίξουμε πολυπολιτισμικοί και υπεράνω θρησκειών.

    2. Πώς δεν τον θέλουμε τον διάβολο? Τον θέλουμε για να στέλνουμε εσένα με το υποκριτικό όνομα!!!

  12. Τα μπάνια τα έχει ξεκινήσει κανεις εδώ μέσα;

  13. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ….Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

  14. ΒΑΣΙΛΗΣ 06/03/2016 at 12:10 am Reply
    Είσαι πολύ σκληρός…..
    θάνατος στον ΙουδαιοΧριστιανισμο

  15. Ας αρχίσουν να προσεύχονται στον ΣΑΜΑΕΛ όλα τα τρολ και τα νεφελίμ γιατί άλλη μια ιστορική μάχη θα δοθεί και θα τους στείλουμε πίσω στην κόλαση.
    Κάθε πόλη στο μέλλον θα έχει και “οδό παλουκωμένων αλλόθρησκων”.
    Σε αυτή την μάχη του “Μαραθώνα” ή και των “Θερμοπυλών” όμως θα τους στείλουμε μαζί για παρέα και ολους τους Εφιάλτες με Ελληνική υπηκοότητα.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

  16. Ειμαι αθεος original και χεζω ολες τις συναγωγες, εκκλησιες, τζαμια και μασονικες στοες.

    1. Σα γνήσια αναρχοάπλυτη κοτάρα που είσαι, δε θα τολμούσες ποτέ να το πεις αυτό κατάμουτρα σε κανέναν πιστό, ιδίως σε μουσουλμάνο. Όλα τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Όλοι οι άθεοι στη χώρα μας περιορίζεστε σε βρισίδια του πληκτρολογίου, άντε και κανένα σπρέυ σε καμία ερημική εκκλησία όταν δε βλέπουν οι πιστοί. Φάτσα φόρα κο-κο-κο, αντρισμός μηδέν. Τράβα σκάσε κανένα μπάφο τώρα και ονειρέψου ότι κατατροπώνεις το χριστιανισμό.

        1. ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ

    2. μα η μασονια δεν είναι θρησκεια, ειναι φιλανθρωπια

  17. Τα έχω με τους Ιουδαιο-χριστιανούς,τι σε απασχολεί ..βλαξ

  18. Νωμιαδ για πες μας ρε ποσα κιλά μαλακας είσαι και τα έχεις με τους χριστιανούς ,σκατοκεφαλη,αδερφή

  19. Έρχεται η ώρα σας Σκατο-Χριστιανοί
    Σκατά στους Αλβανούς επίσης !

  20. Θάνατο στους Χριστιανούς αλλα θάνατο και στους Βρομιάρηδες τους Αλβανούς

    Να καεί η Αγία Σοφία !

    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΛΑΞ ΤΙ ΛΕΣ! ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

  21. Να μας πούνε οι Σέρβοι οι αδελφοί μας που είναι ο τάφος του Αλβανού κατσπλιά να πάμε εκδρομή και να του πατήσουμε και ένα χέσιμο γιατί μόνο για αυτό αξίζει.Βλέπε τώρα τα ραδίκα ανάποδα σκατοαλβανέ.Ψώφα πούστη.Αντε γειά, ένας μπάσταρδος λιγότερος.

  22. Σκύλοι , έρχεται ´´η ώρα ´´ του Θεού που θα σας αφανίσει μια για πάντα από προσώπου γης ,αφού δεν έχετε καμία θέση ανάμεσα στους αληθινούς ανθρώπους.

  23. Η Ορθή δόξα θα κυριαρχήσει, η φύση, ο ουρανός η γη, η αγάπη η ομόνοια, η ευγνωμοσύνη, η καλοσύνη, το χαμόγελο, η αλήθεια θα λάμψει τα καθάρματα θα πάνε εκεί που τους αξίζει οι καλοί άνθρωποι επίσης θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε, όταν έρθει η στιγμή εις τους αιώνας των αιώνων. Σε αγαπάμε κύριε ημών Ιησού Χριστέ Θεού Υιός τριαδικό πνεύμα! περιμένουμε την εμφάνισή σου περιμένουμε την στιγμή που θα έρθεις στην γη να κυριαρχήσει η φωνή της αλήθειας.

  24. ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΑΜΕ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΙΑ ΆΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΤΥΧΑΙΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΘΟΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΣΑΔΙΣΤΗ. Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…..

  25. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΥΛΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    1. εσυ δηλωνεις ελλαδιτης κ οχι Ελλην…
      σκατοκυπριε κλικαδορε συμφεροντολογε

  26. Ετσι να τιμωρηθουν και οι αντιχριστοι σατανιστες πολιτικοι που μας κυβερνανε κακο ψοφομο να εχουν οι ισλαμοτυρανοι και του ελλαδισταν αμην !

Comments are closed.