ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – ΤΕΡΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ – “ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”

Κοινοποίηση:
1

Επισήμως εναντίον των social media στράφηκε ο Ντόναλντ Τραμπ αφού, την Πέμπτη (28/05), υπέγραψε προεδρικό διάταγμα σχετικά με τη νομική προστασία που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ.

Το διάταγμα ενδέχεται να αλλάξει την Ενότητα 230, που προστατεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δικαστικές διαφορές, όπως αναφέρει το sputnik. Έτσι, ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα, το οποίο στοχεύει να τροποποιήσει τη νομική προστασία που έχουν τεχνολογικοί κολοσσοί από αγωγές για περιεχόμενο που φιλοξενείται στις πλατφόρμες τους, την Πέμπτη (28/05), όπως είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Μπαρ, θα έχει, επίσης, την ευθύνη να συνεργάζεται με τις Πολιτείες για την επιβολή νομικών περιορισμών σε εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι οι προκλήσεις λόγω του διατάγματός του κατά τεχνολογικών κολοσσών ήταν πιθανές, φαινόταν σίγουρος ότι η κυβέρνηση του θα μπορούσε να τις αντέξει.

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΡΙΖΟΛ ΤΡΟΛΛ & ΚΑΘΙΖΙΣΜΑΤΑ & ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΤΡΙΠΟΔΟΣ ΔΟΝΑΛΝΤΙΟΣ ΤΡΑΜΠ
    GOT BLESS AMERICA

    1. ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΠΗΓΕΣ; ΤΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΑ.

  2. Mr Trump ( Τρουμπ ).
    Λύτρωσε μας απο την Βοθροφιλαδα του κ. Στεφανου Χιου.
    Και τις ψετιες πο αναγραφει καθε μέρα, με τις λεζάντες που δεν ανταποκρινοντε στο περιεχόμενο, για να μας εξαπατά ώστε να κάνουμε κλικ χωρίς λόγο…
    Στείλε το FBI να το συλλάβει.

    1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ……. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …… ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

    2. Ο πρόεδρος Τραμπ μας έδωσε εντολή να έρθουμε αμέσως στην Ελλάδα.Και να δώσουμε παράσημο στο κύριο Χίο γιατί είναι απο τους λίγους που λένε καλά λογια για αυτόν.Επίσης το Μακελειό είναι πατριωτικό και πολεμάει τα fake news των αριστερων κάτι το οποίο λατρευει ο κύριος πρόεδρος.

      1. Ο πρόεδρος Πούτιν μας έδωσε εντολή να έρθουμε αμέσως στην Ελλάδα. Και να δώσουμε παράσημο μαλακίας σε εσένα γιατί είσαι από τους λίγους τόσο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ που κυκλοφορούν έξω. Επίσης το Μακελειό είναι φιλελέδικο και λατρεύει τα fake news του προέδρου Trump.

      2. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !
        ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !
        ΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  3. Καλά είναι να βγάλει και ένα νόμο που να επιβάλλει πραγματικές ποινές στους αστυνομικούς που σκοτώνουν μαύρους εν ψυχρώ. Οι ΗΠΑ είναι το πιο ρατσιστικό κράτος στον κόσμο.

    1. Επίσης καλό θα είναι να σταματήσουν επιτέλους και οι μάυροι να κλέβουν να σφάζουν να βιάζουν να πουλάνε ναρκωτικά κτλ.Και να στρωθούν στην δουλειά όπως οι Λευκοί Αμερικανοί το να είσαι φτωχός δεν είναι δικαιολογία για να είσαι εγκληματίας.Τα ποσοστά παραβατικότητας στους μάυρους είναι πολύ παραπάνω απο ότι είναι στους Λευκούς πάνω ακόμη και απο τους Λατίνους!!!!!!

      1. Μην τους λες τετοια.. χαχαχαχαχα
        τους χαλας την μερα.. Δεν ειναι ετοιμοι να αντιμετωπησουν την αληθεια.

  4. Μετά την πτώση του τείχους του Βερολινου 1989,
    δρομολογήθηκε το παλαιό σχέδιο του εβραιου Goudenhove-Kallergi,
    για την αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες.
    Τα αφεντικά της παγκοσμιοποιημένης οικουμένης χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια
    για τα εργοστάσια τους.
    Θα μας μετατρέψουν όλους σε παραγωγικά-καταναλωτικά ανδρείκελα,
    που τα μυαλά τους κι οι ψυχές θα χειραγωγούνται σε απόλυτο βαθμό
    από τους μηχανισμούς ελέγχου του Νου, των καθεστωτικών ΜΜΕ.
    Ο Καρλ Γιάσπερς (ένας από τους σπουδαιότερους φιλόσοφους του Υπαρξιακού στοχασμού)έγραψε ότι η μετατροπή των λαών σε μάζες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αιώνα μας……
    Οι «μωρομάνες» με τις μαντίλες στα hotspot είναι το ορεκτικό των εντυπώσεων.
    Το κυρίως πιάτο είναι ο ισλαμικός στρατός

  5. Να δω όταν θα πατήσουν το κουμπί και θα κλείσουν το ίντερνετ τι θα γίνει γιατί το έχουν να ξεσπάει ο κόσμος. Δεν θα ξέρουμε τι γίνεται στο παρακάτω στενό.

  6. ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ , ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ , ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ …… ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,,,,

    1. Σίγουρα θα τον ψήφιζαν (αν ξυπνούσαν) όλοι οι Έλληνες.Εξάλου και σχεδόν όλοι οι Ελληνοαμερικάνοι ψηφίζουν Τραμπ.

  7. Αμερική, ήταν και παραμένει η χώρα της ελευθερίας. Εμείς αποδεχθήκαμε τον αντιρατσιστικό νόμο, αρχικά του δεξιού κ. Σαμαρά και μετά του αριστερού κ. Τσίπρα. Μας έδεσαν χειροπόδαρα, εχουμε τη σπάθα της ιερής εξέτασης των ζηλωτών της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας αριστεράς να επικρέμεται πάνω απο τα κεφάλια μας. Γνώμη μου είναι, πως καταπατάται το άρθρο 14 του Συντάγματος. Τα φασιστοειδή περιορίζουν την ελευθερία έκφρασης, βαζοντας ως πρόσχημα τον ρατσισμό, πάντα σύμφωνα με τη γνώμη τους και όπως αυτοί τον ερμηνεύουν. Το άρθρο 14 του Συντάγματος μιλά και για την προστασία όλων των γνωστών θρησκειών, δεν είδα όμως να κατεβαίνει ποτέ άρθρο που θίγει τον χριστιανισμό. Άρα, δεν μιλάμε εδώ για αντιρατσισμό, μιλάμε για φασισμό και άθλια βίαιη επιβολή συγκεκριμένων ιδεών πάνω στον κόσμο.

    1. Πολύ σωστά τα λες μπας και ξυπνήσουν μερικοί αλλά εκτός απο την πλήρη ελευθερία λόγου και έκφρασης.Το πιο σημαντικό είναι ότι στις ΗΠΑ επιτρέπεται η οπλοκατοχή-αυτοάμυνα και αν κάποιος παει να μπουκάρει σπίτι σου τον κάνεις και ΝΟΜΙΜΑ κόσκινο!!!Ενω στην μπανανία που ζούμε και να παει να σε σφάξει κάποιος για να σε κλέψει πρέπει να κάνεις πως κοιμάσαι!!!

  8. Μπραβο στον ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ και στον ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΤΙΝ για ολα οσα εχουνε πετυχει , και που αποδεικνυουν καθε μερα ποσο αξιοι ανθρωποι ειναι και δικαιως βρισκονται στην θεση που ειναι , εγω προτεινω μηπως να κλωνοποιησουν τον ευατο τους και με αυτο τον τροπο να κυβερνουνε για πολλες δεκαετιες ακομα , ισως αν το εκαναν αυτο απο παλια καποιοι αξιοι πολιτικοι να μην ειχαμε φτασει στο σημειο που ειμαστε σημερα ….. Ευχομαι οχι μονο να βγει ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ στις επομενες εκλογες αλλα να βγαινει προεδρος της Αμερικης για πολλες δεκαετιες ακομα …ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ………..

    1. Τραμπ και Πούτιν απλά ότι καλύτερο υπάρχει.Μακάρι να είχαμε και εμείς εδώ έναν Τραμπ η Πούτιν.

      1. Τραβα ζησε Αμερικη η Ρωσια μαλακα ,τι κανεις εδώ ακομα!!!!

  9. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ….. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΝΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ….. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ …….

  10. Τον τραμπ τον υποστηρίζουν τα λεγόμενα “σκουπίδια των τρέηλερς” (trailer trash). Οι λευκοί του Αμερικανικού νότου, που δεν έχουν τελειώσει καν το σχολείο, φυτοζωούν μεταξύ απόλυτης φτώχειας και μικροπαραβατικότητας για να επιβιώσουν και ζουν σε τροχόσπιτα! Εντωμεταξύ δεν έχουν λεφτά ούτε σε κανονικό σπίτι να ζήσουν και λένε ότι η Αμερική είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου και ότι η οικονομία πετάει χαχαχαχαχαχαχαχα Πραγματικά τόσο βλάκες δεν έχει ούτε η Ελλάδα! Γι αυτό άλλωστε τρώνε αμάσητη ότι βλακεία τους πουλάνε τα συνομωσιολογικά sites από 5g και εμβόλια με μικροτσίπ μέχρι επίπεδη γη και ερπετοειδή! Αποτέλεσμα όλου αυτού του τραγέλαφου; Να τους έχει καταπιεί ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ και ο δήθεν παρωχυμένος κομμουνισμός που μετεξελίχθηκε σε υβρίδιο κομμουνισμού με ειδικές οικονομικές ζώνες ελεγχόμενου καπιταλισμού να προελαύνει ασταμάτητος.

    1. Ενώ όταν ήταν ο Ομπάμα με την Χίλαρι οι φτωχοί λευκοί του νότου ζούσαν σε τεράστιες βίλες με πισίνες!!!Σε τζούζει που επι Τραμπ η οικονομία των ΗΠΑ είναι πολύ ανώτερη απο ότι ήταν επι Ομπάμια.Αλλά όπως και να έχει το θέμα μην αγχώνεσαι εδώ που είσαι δεν σε πειράζει ο “ακροδεξιός” Τραμπ.Αφού στο Ελλαδιστάν ποτέ δεν είχαμε πραγματική δεξιά και πάντα έκαναν κουμάντο οι αριστεροί.

  11. Γεια σου ρε Προεδρε….Σκιστους την πατουρα τετοια πουστρακια που ειναι…

  12. Δισεκατομμυριούχος συστημικός ολιγάρχης, που υποστηρίζεται από άφραγκους αμόρφωτους τελειωμένους που παίρνουν γραμμή από συνομωσιολογικά sites και ο οποίος βγήκε πρόεδρος μέσα από τα social media τώρα το παίζει ότι τον πολεμούν τα social media!!! Για πολλά κιλά βλάκες! Όπως το παίζει ότι τον πολεμούν οι Εβραίοι και η Ιβάνκα η κόρη του παντρεύτηκε Εβραίο και έκανε τα παιδιά της δηλαδή τα εγγόνια του Εβραίους!

    Μόνος κερδισμένος ο Πούτιν που υποστηρίζει με τις στρατιές από ρώσους χάκερς και τις φάρμες με τα τρολς που έχει στην αφρική, Τραμπ επειδή ξέρει ότι με Τραμπ η Αμερική είναι γέλια. Κατάφερε να κερδίσει τη Συρία στην πρώτη θητεία του περουκάκια και τώρα θέλει άλλη μια θητεία Τραμπ για να κερδίσει την Λιβύη και την Αίγυπτο και να γίνει από ανύπαρκτος ο κυρίαρχος της Μέσης Ανατολής.

    Όχι ότι φυσικά το σύστημα Κλίντον, και το πιόνι ο μπάιντεν είναι καλύτεροι. Η διαφθορά στο μεγαλείο της είναι αυτοί αλλά από το να κυβερνάνε ακροδεξιά ρατσισταριά υποστηριζόμενα από πανίβλακες και ούγκανα καλύτερα να κυβερνάνε απατεώνες. Τουλάχιστον μέχρι να βγει κανένας σοβαρός που να κοιτάζει να στηρίζει και όχι να φανατίζει τον απλό κόσμο.

    1. ΚΑΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!

      ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ…ΦΑΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.

      1. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΟΘΡΕ.

    2. Τσούζει, το ξέρω. Πάνε οι εποχές που η χουντίτσα έκοβε απο τα μέσα όποιον ήθελε. Η Αμερική έχει την καλύτερη οικονομία απο ποτέ παρόλο που ο Τραμπ βρήκε διαλυμένα και χρεωμένα τα πάντα.
      Και ξανά τα ίδιο παραμύθια: Κατηγορίες για ρατσισμό ενώ βρίζεις του φτωχούς, αντιδημοκρατικές απόψεις αφού όταν εκλέγεται αυτός που δεν υποστηρίζεις δεν σου αρέσει και τους βρίζεις και αεροψεκαστικές συνομωσιολογίες για Ρώσους πράχτορες (sic) απο την Αφρική!
      Θα αλλάξουν και τα πράγματα στην Ελλάδα σύντομα. Μαγκιές τέλος!

      1. ποιος θα αλλαξει τα πραγματα στην Ελλαδα; οι υποτακτικοι της γερμανιας ο κουλης και ο αλεξης;

    3. Ποσο μπετοβλακας εισαι ρε τσιρκο….Αφου ξερεις τοσα πολλα ,θα επρεπε να ξερεις οτι Πουτιν και Τραμπ συνεργαζονται, και οτι κινηση κανει ο ενας ειναι σε συνεννοηση με τον αλλον…. Αλλα εισαι απο αυτους που ακουνε ακροδεξιος και νομιζουν οτι κυβερναει ο Χιτλερ…. Σκεπασου, γυρισε πλευρο και συνεχισε τον υπνο σου…

    4. Σωστος φιλε!!!!!!!ετσι ειναι.μεγαλο πιονι των εβραιων ο τραμπ.και οπως ειπες,η κορη του εχει παντρευτει εβραιο καμπαλιστη.αλλα πολλοι τρωνε κουτοχορτο και τον εχουν για πατριωτη!!!!!

    5. Ενω εσυ ο μορφωμενος ο τελειοφειτος του χαρβατ ξερεις τι ψηφιζεις…χαχαχαχαχα..μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος προβατακιααααα..χαχαχαχχα..

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ , ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!

  14. Γειά σου ρε προεδράρα!!!Έτσι είναι να μαθούν να σέβονται όλες τις απόψεις και να μην κατεβάζουν όποιον και όποτε γουστάρουν επειδή δεν είναι αναρχο-αριστερός αντίφα ισλαμολάγνος κτλ.Πρόεδρε Τραμπ έλα και απο εδώ και κλείσε μερικά βρωθοκάναλα και κωλοφυλάδες.Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να κυβερνήσει και την Ελλάδα ο Τραμπ και να μην έχουμε Κούληδες και Αλέξηδες.

    1. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΟΥΛΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

      1. ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΠΙΤ (ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΙΔΙΟ ΤΡΥΠΗ)

      2. Τι έγινε ρε μουνόπ@νο σου θίξαμε τους Τσιπροκούληδες και παρεξηγήθηκες???

  15. Μαμησε τους ολους ξανθοπερουκινακια

Comments are closed.