ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 87 ΕΤΩΝ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

Κοινοποίηση:
173a304322e0e9c190ebc8be43807a49_XL

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο διάσημος τραπεζίτης και φιλάνθρωπος Λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ.

Σε ανακοίνωσή τους το Ίδρυμα Rothschild και το Waddesdon Manor εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους «για τον θάνατο του Λόρδου Rothschild, επιχειρηματία, φιλανθρώπου και πολιτιστικού ηγέτη». «Θα λείψει πολύ στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και στους πολλούς φίλους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τον θάνατο του επικεφαλής της διάσημης τραπεζικής αυτοκρατορίας των Rothschild επιβεβαίωσε και η οικογένειά του: «Ο πατέρας μας Jacob ήταν μια πανύψηλη παρουσία στις ζωές πολλών ανθρώπων, ένας εξαιρετικά επιτυχημένος χρηματοδότης, ένας πρωταθλητής των τεχνών και του πολιτισμού, ένας παθιασμένος υποστηρικτής φιλανθρωπικών σκοπών στο Ισραήλ και της εβραϊκής κουλτούρας, ένας δεινός περιβαλλοντολόγος και πολύ αγαπημένος φίλος, πατέρας και παππούς».

Όπως συμπληρώνουν: «Θα ταφεί σύμφωνα με τα εβραϊκά έθιμα σε μια μικρή οικογενειακή τελετή και αργότερα θα γίνει μνημόσυνο για να γιορταστεί τη ζωή του».

Γεννημένος στο Μπέρκσαϊρ της Βρετανίας, ο Τζέικομπ Ρότσιλντ σπούδασε στο Eton College και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στη συνέχεια έγινε συνέταιρος της N.M. Rothschild & Sons. Σε ηλικία 40 ετών, ο ίδιος αποφάσισε να επικεντρωθεί στην Rothschild Investment Trust, παρακλάδι της εταιρείας το οποίο πέτυχε να εξελίξει σε ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά καταπιστεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ είχε έρθει σε ρήξη με τους συγγενείς του αναφορικά με την διαχείριση του ομίλου.

Μεταξύ άλλων ο Ρότσιλντ ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της τηλεόρασης BSkyB. Παράλληλα υπήρξε προστάτης των τεχνών, υπηρετώντας ως πρόεδρος της Εθνικής Πινακοθήκης και πρόεδρος του Heritage Lottery Fund.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Αχ να ακουσει ο Θεος ολες τις ευχες μπας και δουμε ασπρη μερα.Δες φατσα και καταλαβε που θα παει τωρα .Αυτα που εκανε αυτα θα παρει πανω.Ουνα φατσα ουνα ρατσα.Ολοι ενας ενας Παναγια μου απο δαυτους να παρει σειρα για να δουμε ασπρη μερα

  2. Γόνος των Εβραίων τοκογλύφων της Φραγκφούρτης.
    Ο πατέρας του,Βίκτωρ, είχε συστήσει κομμουνιστική κατασκοπευτική ομάδα υπέρ της Σοβιετικής Ενώσεως.
    Οι Αψβούργοι το 1822 τους πώλησαν τον τίτλο του βαρώνου έναντι αδράς αμοιβής, με χρήματα προερχόμενα από τοκογλυφία.

  3. Θρηνούν οι ΝΔουλητες σκλάβοι πέθανε ο αφέντης τους και φοβούνται μην υπάρξει καθυστέρηση στο επόμενο μπόλιασμά τους.

  4. Φιλάνθρωπος; Τι λαμακίες λέτε ρε; Πέθανε; ΨΟΦΗΣΕ!!!!

  5. Σειρά του Σόρος και του Σουάμπ τώρα…

  6. Μετα τους βασιλιαδες – γλαστρες… τωρα φευγει και ο Ροθτσιλντ , ενα ενα τα πιονια φευγουν δηλαδη… και αυτο μαλλον εχει σχεση με την Παγκοσμια Κυβερνηση που ερχεται σε λιγο… . Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( CNN – ΗΠΑ: Πάνω από 500 αναφορές στον αμερικανικό στρατό για «επαφές» με UFO… ) ,θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο,μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα , θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη… και τα πιονια θα φυγουν ( μασονοι , ιλουμινατι κλπ ) για να πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση… .

  7. Το αλλο το βρ@μοσόι υο καταραμενο θΑ πρεπει να ψοφήσουν,και ξερετε σε ποιους εννοώ …ελα για τον Καντεμη λεω που γουρλωνει και τα μάτια του

  8. Ειναι ημερα χαρας για τους αδικημενους μετοχους, της Τράπεζας της Ανατολης. Ωστοσο ο σγωνας δικαιοσεις του πολυδιασταστατου, του μεγαλυτερου στα χρονικα οικονομικου σκανδαλου επι γης συνεχιζεται. Καλη κολαση στον εκληποντα.

  9. Σκατα στον τάφο του, που να τον γαμανε και να τον κατουρανε ο βααλ και ο βελζεβουλ για πάντα.

  10. Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Κόψτε φάτσα, όπως και ο άλλος φιλάνθρωπος ο Σόρος. Στα καζάνια της κόλασης να σιγοβραζετε όλοι μαζί.

  11. Ουσστττ. κουπριδι .Να ξανα επιστρεψεις σκουλικι σου ευχομαι.

  12. Κακό ψόφο στην σαύρα. Να τον ακολουθήσει το υπόλοιπο κολοσόγό απόψε κιόλας του δεν γίνεται;

  13. Να ξέρατε πόσα ερπετοειδή αιμοσταγή κτήνη περιμένουν να πάρουν σειρά.
    Κλαινε τα συν αυτώ διποδα τομάρια,αλλά όταν έρθει η σειρά τους θα εφρανθει η καρδιά καθε υγιούς πολίτη….

  14. Αχ τι ανακούφιση με τα τόσο ευχάριστα νέα αντε σιγά σιγά να ξεβρωμίσουμε

  15. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΜΑΣΣΟΝΟΓΛΟΜΠΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΗΡΑ

  16. Kαλη κολαση σκατοσαυρα,και καλο ψησιμο στα καζανια του αφεντικου σου.

  17. Όχι πέθανε,αλλά ψόφησε.Κακό ψόφο στο ερπετοειδές,να τον φάει η μαύρη κόλαση

  18. ενα χαζαροεβραικο ΕΡΠΕΤΟ λιγοτερο σε αυτον ανηκει η Τραπεζα Ελλαδας…αυτος ιδρυσε το κρατος του Ισραηλ..αυτος ειναι η αιτια για οτι γινεται στην Παλαιστινη..ηθελε το μεγαλο Ισραηλ..ιουδαιος δεν ηταν ποτε μονο ΧΑΖΑΡΟΣ

  19. Κακό ψόφο να έχει ο σατανάς και καταστροφέας της ανθρωπότητας! Μια θέση εκει κάτω στην κόλαση τον περιμένει όπου θα βράζει στους αιώνες των αιώνων..αμήν!

  20. Πήγαινε να βρεις τον πατέρα σου τον διάβολο που τόσο υπηρέτησες στην άθλια ζωούλα σου.

  21. Ε ΟΛΑ τα ‘χα ακούσει, αλλά & το ότι ήταν φιλάνθρωπος… ο καταστροφέας της ανθρωπότητας… είναι άνω ποταμών!

Comments are closed.