ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΠΑΡΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ HAPPY BIRTHDAY ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
cavusoglu

Κι εκεί που περιμένεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση να… τραβήξει το αυτί στην Τουρκία για τις προκλήσεις της απέναντι στην Ελλάδα και στην Ανατολική Μεσόγειο, έρχονται και κάνουν πάρτι στον υπουργό Εξωτερικών της.

Οι πρέσβεις ευχήθηκαν στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου με χειροκροτήματα ενώ του έδωσαν και δώρο, το οποίο από την ξινίλα στη μούρη του, φαίνεται ότι δεν του άρεσε κιόλας. Δεν δίστασε μάλιστα να ρωτήσει αν ήταν και ακριβό, πριν προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια. Όταν είδε τι ήταν, ένα οθωμανικό σύμβολ ευημερίας αρκέστηκε να πει: “πολύ συμβολικό”.

Πάλι καλά που δεν του ζητήσανε και συγνώμη για το… ταπεινό τους δώρο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κωλογλύφτες διευθαρμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί.Εχθροί τής Ελλάδας ανέκαθεν καί απο παράδο-
    ση.Αυτά τά καθίκια προσκυνούν οι Κούληδες καί οιΤσιπριδες.Έχουν μάθει από τήν πολύ δουλο-
    πρέπεια νά φιλούν κατουρημένες καί χεσμένες ποδιές τής γκιόσας τής τρεμουλιάρας Μέρκελ.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ…….ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΘΑΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ…ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΗΣ….ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΓΛΑΝΗ Η ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ………………..

  3. Αφού όλα τα ευρωπαικά εργοστάσια αυτοκινήτων, ηλεκτρικών συσκευών κλπ έχουν πάει στην Τουρκία. Ο Ερντογάν τους κρατάει τους Ευρωπαίους από τα παπάρια όπως και ολόκληρη την ευρωπαική οικονομία δηλαδή. Οι δικοί μας τι κάνουν είναι το ζήτημα και εκτελούν ακόμη τις διαταγές της Μέρκελ….

  4. Τι σας κάνει εντύπωση. Αυτά τα λυγουρια τους Ευρωπαίους τους ταΐζει καλά ο ερντογαν. Καμμια εε δεν υπάρχει έτσι όπως την είχαν σχεδιάσει μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες. Βλακες ανώμαλοι εμμονικοι επιρρεπείς στο χρήμα, υπάλληλοι πολυεθνικών και τσιράκια τραπεζιτών. Ποια εε και π@παρια μαντολες. Όποιος μιλάει για ενωμένη Ευρώπη πλέον στην Ελλάδα είναι απλά ένας μ@λακας που χρηματιζεται. Για αυτό λέμε πως τσιπρας Μητσοτάκης είναι εντελώς μπετοβλακες. Για αυτό φωνάζει όλος ο κόσμος, γράψτε τους στα @@σας και κάντε ότι συμφέρει την πατρίδα μας.

Comments are closed.