ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ – “ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ” ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ…

Κοινοποίηση:
ZAPORIZIA

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας των Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η χώρα του συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Διοικητών 35 κρατών σε σχέση με τις «ουκρανικές επιθέσεις» στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhzhya (ZNPP).

“Η Ρωσία ζήτησε έκτακτη σύνοδο του συμβουλίου σε σχέση με τις πρόσφατες επιθέσεις και προκλήσεις των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας κατά του ZNPP”, ανακοίνωσε ο Μιχαήλ Ουλιάνοφ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Οι κανόνες του συμβουλίου ορίζουν ότι οποιοδήποτε κράτος μέλος, π.χ. όπως η Ρωσία, μπορεί να ζητήσει συνεδρίαση.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ένα drone των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων επιτέθηκε στην οροφή του κτιρίου με το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του σταθμού στο κανάλι Telegram.

«Η άφιξη του μη επανδρωμένου αεροσκάφους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χτύπησε την οροφή του κτιρίου του εκπαιδευτικού κέντρου NPP Zaporizhzhya, όπου βρίσκεται ο μοναδικός πλήρους κλίμακας προσομοιωτής αίθουσας αντιδραστήρα στον κόσμο», διευκρίνισε ο σταθμός.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ηδη ρουφαμε ραδιο μηνες τωρα! Θα βαλουμε και γοβες να το απολαυσουμε μα τον ….Αγιο Σαββα! Τσιπα δεν υπαρχει να στειλουνε το κουραδοβλαμενο που το παιζει και προεδρας της Ουκρανιας στο διαολο?! Αμερικλανοι αντε next! Η ιστορια αυτη δεν σας εκατσε! Ετσι κ.Παιατ?

  2. Καλα ο τακουνατος μαζι με τους γυρω του δεν εχουν μυαλο ;;; Τι εστειλαν εκει το ντροουν ;;; Αν γινει εκρηξη αυτοι που ειναι διπλα θα ζησουν ;;; Θεε μου μυαλο στο κεφαλι τους δεν εχουν ;;;

  3. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΛΥΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ, ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ. & ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
    “ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ”

  4. Οι αλήτες οι Ουκρανοί θα μας γεμίσουν ραδιενέργεια. Ο τακουνατος πρέπει να φύγει…με κάθε τρόπο.

  5. Χίο ο λαός σου απαιτεί γεωπολιτική εκπομπή τα Σαβ/κα βράδυ με εσένα κεντρικό παρουσιαστή και με προσωπικότητες γεωπολιτικούς αναλυτές από Ευρώπη Ασία Ρωσία και Αμερική σαν καλεσμένους ..Respect!! είσαι Απίστευτος γνωστής και εκφραστής της γεωπολιτικης και των παγκόσμιων εξελίξεων !! Καταπληκτική και σήμερα η εκπομπή σου και πύρινες οι αποκαλύψεις σου !

Comments are closed.