Ο Πάπας προτρέπει τους Καθολικούς να κάνουν το ….ψευτοεμβόλιο του κορωνοϊού και αποδέχεται τις αμβλώσεις!

Κοινοποίηση:
papas_fragiskos

O “αλάθητος” Πάπας μίλησε… Προτρέποντας τους Καθολικούς να κάνουν το ψευτοοεμβόλιο του Κορωνοϊού.

Την ώρα που οι Άγιοι Πατέρες της Ορθοδοξίας είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για τον “Εξαδάκτυλο” που θα έρθει με το τρύπημα μιας βελόνας στο σώμα των άπιστων, ο πρωκαθήμενος περισσότερων από δύο δισεκατομμύρια Σχισματικών Χριστιανών, “κάνει πλάτες” στους “κροίσους” επιχειρηματίες  – “αιμοδότες” του Βατικανού υποστηρίζοντας επιολέον ότι είναι «ηθικά αποδεκτό» να λαμβάνονται εμβόλια που χρησιμοποιούν κυτταρικές σειρές από ακυρωμένα έμβρυα.

Δηλαδή, το Βατικανό εμμέσως πλην σαφώς “ανοίγει” παράθυρο και στις ….αμβλώσεις, δηλαδή τη δολοφονία αγέννητων ψυχών, με το πρόσχημα της παρασκευής εμβολίων από βλαστοκύτταρα εναντίον του κορωνοίού.

Στην γραπτή του εντολή προς τους πιστούς το Βατικανό αναγνώρισε ότι το ζήτημα ήταν ανησυχητικό για ορισμένους Καθολικούς, αλλά είπε σε σημείωμα ότι «είναι ηθικά αποδεκτό να λαμβάνουμε εμβόλια Covid-19 που έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές σειρές από ακυρωμένα έμβρυα στη διαδικασία έρευνας και παραγωγής τους».

Η χρήση τέτοιων εμβολίων «δεν αποτελεί επίσημη συνεργασία με την έκτρωση από την οποία προέρχονται τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των εμβολίων», ανέφερε.

Το Βατικανό πρόσθεσε ότι ενώ ο εμβολιασμός “πρέπει να είναι εθελοντικός… ελλείψει άλλων μέσων για να σταματήσει ή ακόμη και να αποφευχθεί η επιδημία, το κοινό καλό μπορεί να συστήσει τον εμβολιασμό, ειδικά για την προστασία των ηλικιωμένων και ευάλωτων ομάδων πιστών”….

Μετά από όλα τα παραπάνω, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι Θου Κύριε….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο.
    Αυτός έβγαλε τους ομοφυλόφιλους φωτογραφία νεόνυμφους σε θρησκευτικό γάμο, καθώς και τη Φάτνη με τους Αστροναύτες που ήρθαν από τον Αστερισμό του «ΚΥΝΟΣ…!!!»

Comments are closed.