ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕ… 88% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 75% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!! ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
JXZA45BJSRPCHHMQYR2PJ2SV6E-1

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία η οποία διεξήχθη στην Ρωσία με στόχο την ανανέωση της προεδρικής του θητείας, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Οι πρώτες αντιδράσεις Ζελένσκι και Λευκού Οίκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές εκλογές «δεν είναι προφανώς ούτε ελεύθερες, ούτε δίκαιες», δεδομένου ότι ο Πούτιν έχει φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και εμπόδισε άλλους να είναι υποψήφιοι εναντίον του, σχολιάζοντας την εκλογική διαδικασία με μία και μοναδική πιθανή έκβαση που ολοκληρώθηκε στην Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η «απομίμηση εκλογών» στην Ρωσία στερείται νομιμοποίησης.

«Είναι σαφές για ολόκληρο τον κόσμο ότι το πρόσωπο αυτό, όπως έχει συμβεί συχνά στην Ιστορία, είναι απλώς μεθυσμένο από την εξουσία και κάνει τα πάντα για να κυριαρχεί αιωνίως», δήλωσε ο ουκρανός πρόεδρος σε μήνυμα που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην Μόσχα, η ρωσική εκλογική επιτροπή ανακοίνωσε ότι ο κυρίαρχος του Κρεμλίνου συγκεντρώνει το 87,97% μετά την καταμέτρηση του 24% των ψήφων.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του exit poll του κρατικού ινστιτούτου Vtsiom από την κρατική τηλεόραση που τοποθετούσε την επίδοση του Πούτιν στο 87%.

IMG_2103

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. οι ακροδεξιοι και οι ακρο αριστεροι γουσταρουν τον πουτιν , οι πρωτοι γιατι ονειρευονται ορθοδοξιες και ξανθα γενη , οι δευτεροι γιατι ονειρευονται νεο κομμουνιστικα συστηματα ,. τα ακρα τα ενωνει ο φασισμος και ο φανατισμος , και οι κομμουνιστες φασιστες ειναι εφοσον εχουν ολοκληρωτισμό , δεν εχετε μονο εσεις οι γραφικοι νοσταλγοι της χουντας το προνομιο του φασισμου

  2. Εδω το αυτιστικο παιρνει 41%(?) δεν θα παρει ο ηγετης 88??

  3. Εδώ πήρε ο αυτιστικός λένε….41% ο αληθινός ηγέτης δεν θα πάρει όσο πήρε; Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν τέτοιο άξιο ηγέτη.

  4. Tους φαίνεται απίστευτο αλλά είναι λογικό…..εκεί δεν έχει νταβαντζηδες να παίρνουν και να κλέψουν τα λεφτά του κόσμου……έχει πολύ φθηνό ρεύμα …θέρμανση…φθηνή βενζίνη ,πετρέλαιο κλπ……αν σκεφτούμε πχ….ότι είχαμε πολύ φθηνό ρεύμα και πολύ φθηνό πετρέλαιο …βενζίνη….η ζωή μας θα ήταν διαφορετική κλπ……Με λίγα λόγια γλενταει την δύση…..που.υποτιθεται έχουμε βάλει κυρώσεις την Ρωσία……από την στιγμή όμως που παράγει αέριο ,πετρέλαιο ….είναι ανεξάρτητη….

  5. Σαν να τον λέει ο ρωσικός λαός ….προχωρά μην μασάς και για τρίτο παγκόσμιο κλπ. Είναι λογικό να παίρνει τέτοια ποσοστά αφού όλοι είναι καλά κλπ. Για κάντε μια βόλτα εκεί στην Ρωσία που παράγουν σχεδόν τα πάντα. Απλώς μετά από αυτό θα πρέπει να συνέλθει η δύση και να κάνει πίσω….γιατί τώρα δεν έχει πολύ άγχος να πατήσει τα κουμπιά ,αφού τώρα με το 88%….τον έχει δώσει το οκ ,ο ρωσικός λαός .

  6. Μιλάνε για νοθεία στην Αμερική που πήγαν να βάλουν φυλακή τον Τραμπ και στις εκλογές μπουκαρε ο κόσμος στο Καπιτώλιο με όπλα για τη νοθεία που έκανε ο Μπάιντεν 😂🤣
    Η Αμερική που έχει νοθεύσει και νοθεύει εκλογές σε εκατοντάδες κράτη ανά την υφήλιο.

  7. Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν… έτσι να σας τσούζει …”ουράνια τόξα”

  8. Για ολους εσας που γράφετε οτι θελετε , Ο ανθρωπος ειναι ΗΓΕΤΗΣ και του αξιζει η θεση. Αν ηταν κανένας της Δύσης τωρα θα ειχαμε γινει στάχτη. Μακάρι να ειχαν τα balls που εχει και τα υπολοιπα τσουτσεκια που μας κυβερνάνε

  9. Επόμενο να πάρει τόσο, αφού ελέγχει πλήρως τον κρατικό μηχανισμό. Ένας εξουσιομανής είναι που έχει εγκαθιδρύσει αυταρχικό καθεστώς.

  10. Αφού μόνος του ήταν από ποιον να χάσει Έναν αντίπαλο είχε του 2%και τον έφαγε κι αυτόν🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  11. 88%!! συμβολικο περα απο φαιδρο. εκτος απο τα συντροφια τον καζακη και τον λαφαζανη ο πουτιν καλεσε κανενα ελληνα εθνικιστη στη ρωσια ως διεθνη παρατηρητη για τις εκλογες; για να δειτε που σας εχει γραμμενους ο καγκεμπιτης τη ωρα που εσεις του βαρατε παλαμακια

  12. Έμπαινε Πούτιν,κάντους να φάνε τα λυσσακά τους,βράζουν τα Αμερικλανίδια του πουταΝΑΤΟ

  13. ΚΟΥΛΑΡΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΥΛΕΤΟ. ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.

  14. Η καλύτερη απάντηση από τον Ρωσικό λαό…Βλαδίμηρε προχώρα…Περιμένουμε και Τραμπ, μπας και αποκλιμακώσουμε ως πλανήτης…

  15. ΣΚΥΨΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.

  16. Δεν κανει εντυπωση το ποσοστο πουτιν. Εδω στο ελλαντα παιρνει το βλαμμενο παροτι μας εχει καταστρεψει 41%…

  17. Οι Ρώσοι δεν είναι ραγιάδες ούτε μαλακές σαν τους εδώ τουρκοσπορους νεοελλαδιτες.

Comments are closed.