ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ!!!! Η ΕΥΡΩΠΗ “ΕΠΕΣΕ” ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ “ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ” ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΤΡΕΦΟΥΝ” ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
τξυτυξυτξ

Ο σταθμός King’s Cross στο κέντρο του Λονδίνου έκλεισε χθες βράδυ καθώς έως και 100.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε μια μεγάλη διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης ενώ η επέλαση της καταιγίδας Μπαμπέτ επιβαρύνει τις ήδη δύσκολες συνθήκες.

Ο σταθμός επιτρέπει στους ανθρώπους να αποχωρήσουν από το κέντρο, αλλά όχι να εισέλθουν, ως «προσωρινό» μέτρο . Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σμήνη ανθρώπων που περιμένουν το τρενο στο King’s Cross, με γεμάτες τις αποβάθρες στις γραμμές του μετρό σε όλο το Λονδίνο καθώς ο κόσμος φτάνει για να παρακολουθήσει την πορεία, από το Marble Arch προς το Whitehall και την πλατεία του Κοινοβουλίου.

Τα πλήθη κρατούσαν ψηλά πλακάτ που έγραφαν «Ελεύθερη Παλαιστίνη», ενώ άλλοι άνοιξαν μια γιγάντια παλαιστινιακή σημαία και άφησαν πράσινες φωτοβολίδες καπνού. Οι διαδηλωτές στην πρωτεύουσα ζήτησαν τον τερματισμό των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη Γάζα, στον απόηχο της αιφνιδιαστικής τρομοκρατικής επίθεσης από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

 

Οι εικόνες είναι πρωτοφανείς. Η Ευρώπη χθες “έπεσε” και τυπικά. Πλέον, όλοι θα ζούμε με τον φόβο εξτρεμιστών. Μοναδική υπαίτειοι αυτής της κατάστασης αλλά και αυτού που έρχεται, δεν είναι το Ισλάμ αλλά οι ΗΠΑ και το Ισραήλ που επί δεκαετίες “τάϊζαν” αυτά που τώρα όλοι λουζόμαστε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά συγγνώμη, κανείς σας δε βλέπει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων; Τι να πω ρε μπατριωτάκια…

  2. Στείλτε τους πίσω ρε να τους φάνε οι Ισραηλινοί να γλυτώσει ο κόσμος !

  3. ​ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΎ ΣΗΜΙΤΏΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΆΠΟΨΗ ΕΊΝΑΙ: ΟΎΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΎΛΑ, ΟΎΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΆΡΥΒΔΗ!

  4. Ας πρόσεχαν οι Άγγλοι που έδιναν δουλειές και σπίτια όλα αυτά τα χρόνια όπως και εμείς και ολη η ευρωπη

  5. Γιατί δεν πηγαίνουν να πολεμήσουν, μόνο διαδηλώσεις και
    Like ;

  6. Οι ίδιοι τους βάζουν να διαδηλώσουν για να προκαλέσουν πανικό φόβο και τρόμο στους ιθαγενείς.
    Ήδη έχει ξεκινήσει ο Γ’ παγκοσμιος και νομίζω πως έχουν σχεδιάσει τη σφαγή των λαθρομουσουλμανων και αυτό γιατί απέτυχαν να τους μεταλαξουν σε εργάτες.

  7. ολοι εχουν δικαιωμα να διαδηλωσουν. Ειμαστε υπερ των ειρηνικων διαδηλωσεων

  8. Εσείς τους θέλετε. Εμάς γιατί μας το λέτε; Αφήστε το ισραήλ να τους σβήσει λοιπόν.

  9. …100 χιλ λετε εσεις , 20 χιλ λεει το λινκ στο τουιτερ ,δλδ τιποτα, και δεν ξερουμε οτι ολοι ειναι μουσουλμανοι, απο που προκυπτει οτι δεν υπηρχαν και βεροι Αγγλοι διαληλωτες;

    1. Σε μια πόλη 16 εκατομμυρίων κατοίκων

Comments are closed.