ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΑΚΑΡ!

Κοινοποίηση:
doc_20171219_1896012_erntogan_me_tin_kataktisi_tis

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις λέγοντας πως είχε στείλει μήνυμα στην Αθήνα να μην υπάρξει ένταση στα Ίμια. Σύμφωνα με τον Τούρκο “δεν ζήσαμε φέτος κρίση στα Ίμια. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας”.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν ο Χουλουσί Ακάρ που συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο τον ευχαρίστησε, αλλά και συνομίλησε μαζί του για να συνεχιστεί αυτή η τακτική και στα υπόλοιπα νησιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ειχαμε απαγορευτικο. ΜΑΣ προειδοποιησαν ΑΠΛΩΣ.

  2. ως ΡΑΓΙΑΣ που ΕΙΜΑΙ, συγκινηθηκα και δακρυσα οταν ο στρατηγος ΑΚΑΡΙ της ΨΩΡΑΣ εντεταλμενος του FATMAYE dolma sultan, ΜΑΣ ευχαριστησε ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .το αντιλαμβανεστε? ΜΑΣ ευχαριστησε.!!!

  3. ΓΑΜ…ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

  4. Ποια υπόλοιπα νησιά εννοεί ο τουρκος; και ο δικός μας τι απάντησε; Κυβερνώντες εξηγείτε ΤΩΡΑ. Γιαυτό δεν πήγε κανένας να ρίξει ένα στεφάνι πάρα αρκέστηκαν σε μια τελετή εντός του ΠΝ, εκεί στη βάση ελικοπτέρων του ναυτικού; ου να μου χαθείτε κοτες

  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤ@ΡΔΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ

  6. Σύμφωνα με τον Ερντογάν ο Χουλουσί Ακάρ που συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο τον ευχαρίστησε, αλλά και συνομίλησε μαζί του για να συνεχιστεί αυτή η τακτική και στα υπόλοιπα νησιά.

    ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ
    https://www.youtube.com/watch?v=R55HL-TJgb4

    ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ !!!

    *ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΝΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ.
    *ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΖΕΧΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,ΡΩΣΟ Ή ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    1. Ναι να στην κανουμε πακετο; η θα την φας εδώ την πολη εσυ ελληνα;;;

  8. Κατεβάστε τα παντελόνια. Ο αλήτης φωνάζει και ο πονόψυχος σκάζει. Λοιπόν τα παντελόνια κάτω για 2-3 ανάποδες. Μογγολική λέτσα στον κώλο μας. Καλωσορίσατε στο σπίτι μας. Ο κώλος μας στη διάθεση σας, η γυναίκα μου είναι πάνω στο κρεβάτι, ήδη χωρίς στρινγκ και σας περιμένει! Να σας κεράσουμε και μία πορτοκαλάδα μήπως? Η μία λεμονάδα? Κάτι να πιείτε καλέ !

  9. O άνθρωπος επιβάλλεται επειγόντως να κλειστεί σε φρενοκομείο,δεν εξηγείτε αλλοιώς….μια ζουρλομανδύα γρήγορα και στους δύο…..Γιατρός τούς έχει δεί?

  10. ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΥΡΚΟΥ.

  11. Ηλθαν οι…εντολές!!!!!! Και οι δικοί μας συμμορφώθηκαν αμέσως, μην τους θίξουμε κιόλας, και ευελπιστούν οτι θα γίνει και για τα άλλα νησιά!!!!!! Μπράβο για την…ανδρεία και τη…γενναιότητά και τη…σωφροσύνη σας!!!!!!!!

Comments are closed.