“ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΟΛΟ”… ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ… Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

“Σε συνέχεια της κάτωθι από 26/03/2024 μηνυτήριας αναφοράς μου, σας ενημερώνω ότι το υπ’ αριθμ. *** όχημα του κ. *** επέστρεψε στην κατοχή του. Του παραδόθηκαν τα υπόλοιπα μέρη από τα τέσσερα από τα πέντε μπουλόνια (πέντε και όχι τέσσερα που είχα εκ παραδρομής αναφέρει στην καταγγελία μου). Αυτά δηλαδή που έμειναν μέσα στον τροχό όταν έσπασαν. Τα τρία εκτοξεύτηκαν στην Αττική Οδό κατά την οδήγηση (ευτυχώς για τον κ. *** και τους δύο συνεπιβάτες, εκτοξεύτηκαν τα τρία και όχι και τα πέντε, καθώς διαφορετικά θα είχαμε θρηνήσει θύματα). Όταν ο κ. *** κατάφερε να σταθμεύσει το όχημα στην ΛΕΑ, στον τροχό δεν είχε απομείνει κανένα μπουλόνι. Τα δύο που είχαν απομείνει είχαν πέσει και αυτά κάτω κατά την στάθμευση (τα έχει στην κατοχή του), ενώ και από τα πέντε σπασμένα μπουλόνια είχαν μείνει τα εσωτερικά κομμάτια τους μέσα στον τροχό. Από αυτά, τα τέσσερα έχει πλέον στην κατοχή του, καθώς στην προσπάθεια ανόδου του οχήματος στο φορτηγό της εταιρείας οδικής βοήθειας, προκειμένου να γίνει αυτή εφικτή (καθώς με το που κίνησε το όχημα ο κ. ***, το όχημα “έκατσε” πάνω στον τροχό), κατάφεραν να αφαιρέσουν το εσωτερικό κομμάτι από το ένα από τα πέντε μπουλόνια, ώστε να βάλουν πρόχειρα σιδερένιο εξάρτημα στην υποδοχή για να “δέσει” ο τροχός και να ανέβει το όχημα στο φορτηγό. Το κομμάτι από το ένα αυτό σπασμένο μπουλόνι πρέπει να έμεινε στην Αττική Οδό.

Αυτός είναι ο επίμαχος τροχός:

 

 

Αυτά τα τέσσερα από τα πέντε σπασμένα κομμάτια που είχαν μείνει στο εσωτερικό:

Τα δύο ΜΠΛΕ αυτοκίνητα:

***

Επαναλαμβάνω ότι αμφότερα τα μπλε αυτοκίνητα βρίσκονταν πάντα έξω από τις μονοκατοικίες στους αριθμούς *** και *** της οδού *** στον Διόνυσο, πολλές φορές στις ίδιες θέσεις στο πεζοδρόμιο στα όρια των δύο μονοκατοικιών.

Πλέον το δικό μου το παρκάρω εσωτερικά στο γκαράζ, από όπου και η παραπάνω φωτογραφία.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι οι δράστες είχαν ανθρωποκτόνο δόλο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να ήταν λασκαρισμένα και τα πέντε μπουλόνια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Είναι ανθρώπινο χέρι.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2024
Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τελευταια φορα ποτε βγηκαν και μπηκαν ξανα τα μπουλονια ? με τι σφυχτηκαν ? με αεροκλειδο ? πλεων οτι εχει σχεση με βιδα ειναι ψευτικο . κινα μερια . ξεχαστε τα μεταλα που ξεραμε … τωρα πλέων θελουν ολα δυναμοκλειδο γιατι απλα ειναι ψευτικες μολιβενιες θα μπορουσα να πω …

Comments are closed.