Από την «εισβολή» στο σπίτι του στο βήμα της Βουλής ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος… «Είσαστε 282 και είμαστε 18 και δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίσετε»…‼! (Βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    hliopoylos

    Τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγης Παναγιώτη Ηλιόπουλου για τις εφόδους στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Φανταστείτε τι έχει να βρει η αντιτρομοκρατική στα σπίτια των 282 Βουλευτών. Πολύ θα ήθελα να μπουκάρουν και να μας πουν τι βρήκαν.

    2. Τους λέει κάτι πολύ απλό, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ;
      Ας του απαντήσουν οι κύριοι της ΝΔ και οι κοπελιές του τσυριζοπασόκ.

    3. Φοντα,το Ξενοφων σε προσβαλει,ανοητη μαριονετα!

    4. μετα απ αυτην την ομιλια, λιγο φιλοτιμο να ειχαν καποιοι απο τους 282, θα επρεπε τουλαχιστον να χειροκροτησουν, δεν λεω τιποτα βαρυτερο

    5. Mπραβο ρε ηλιοπουλε τους ξεφτιλισες απο μενα κερδισες μια ψηφο ακομα .Εσεις εκει στην αριστερα καθιστε να μυξοκλαιτε και να χανετε ολο και περισσοτερους χαιβανια

    6. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ. ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΤΡΕΜΟΥΝ.

    7. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ. ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΤΡΕΜΟΥΝ.

    8. Αυτός και κάποιοι άλλοι απο το κόμμα του δίνουν εξετάσεις για την προσχώρηση τους στη Ν.Δ….

      1. Αγαπητέ δεξιέ φλόμπα, δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι, να μη γίνεσαι σούργελο όμως όταν γράφεις τους ευσεβείς πόθους σου.

    9. Βρε βρε…απο ψευτοτραμπουκος,αποκτησε και φιλοσοφικο στυλακι ο αγραματος!!
      Γυαλακι κουλτουριαρικο,μεσατο σακακι,γραβατα ριγε…..
      Αυτοι της αντιτρομοκρατικης πρεπει να εχουν πολυ βαρυ χερι…!!!

      1. Πούφφφφ… Που`σαι Φώντα… να του ρίχνουμε και λίγο νεράκι που και που εε;; μην το φοβάσαι το νερό δίνει ζωή…

    Comments are closed.