ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ο ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ του ISIS – Ο Ιρακινός “Ράμπο” που καιεί τζιχαντιστές ζωντανούς!! (βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    Angel-of-Death

    Ορκισμένος εχθρός της ISIS, ο διαβόητος… «Άγγελος του Θανάτου» των Ιρακινών Abu Azrael κατά τη διάρκεια μαχών με την ISIS συνέλαβε ένα τζιχαντιστή, τον έκαψε ζωντανό κι, έπειτα, τον τεμάχισε.

    Ενώ τεμαχίζει το πόδι του θύματός του με σπαθί, ο «Ράμπο» που μάχεται με τους σιίτες παραστρατιωτικούς, στρέφεται προς την κάμερα και, απευθυνόμενος στους ακραίους Σουνίτες της ISIS, απειλεί:

    «Ισλαμικό Κράτος, αυτή θα είναι η μοίρα σου, θα σε κόψουμε σαν σάουρμα (κεμπάμπ)», χαρακτηρίζοντας την πράξη του «προειδοποιητική βολή» για τους τζιχαντιστές.

    Η οργάνωσή του Abu Azrael που χρηματοδοτείται από το Ιράν μάχεται στην πρώτη γραμμή μαζί με τον ιρακινό στρατό εναντίον της ISIS. O Azrael έχει γίνει σύμβολο των Ιρακινών Σιιτών και ανταγωνίζεται την ISIS εκτός από τα πεδία των μαχών και στον πόλεμο της προπαγάνδας του διαδικτύου έχοντας σελίδα στο Facebook με χιλιάδες φίλους

    Ο ένοπλός της ISIS δεν είναι ο μοναδικός που πέφτει νεκρός από τον Azrael. Όπως μπορείτε να δείτε και σε άλλα βίντεο είναι αμείλικτος με τους ενόπλους της ισλαμιστικής οργάνωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΑΞΙΟΣ!!

      Να τους κάψει όλους.
      Και μετά να πάει στο διάολο να βρει τον ανύρκτο Μωάμεθ,τον βιαστή και παιδόφιλο.
      Γαμώ τον Αλλάχ και τον ανύπαρκτο Γιαβχέ.

    2. _<Σαφώς τέρας, αλλά,μη ξεχνάς ότι αυτός ο τύπος παίζει να έχασε την οικογένεια του απο το ισλαμικό κράτος, και μένα αν μου αποκεφάλισαν ανθρώπους μου ή τους θαβανε ζωντανούς ή ξεκοιλιαζανε ζωντανή τη γυναίκα μου κ της αφαιρούσαν το 9μηνο παιδί μου κ στη συνέχεια παίζανε μπάλα με το άψυχο σώμα του,εννοείται πως θα έκανα ακριβώς το ίδιο!! Κ επί της ευκαιρίας να εκφράσω κ μια απορία, γιατί το isis και το isil το λένε ισλαμικό κράτος;; Ποια παγκόσμια προπαγάνδα νομιμοποίησε μια εγκληματική οργάνωση και αντί να περιοριστεί σε αυτό(εγκληματική οργάνωση δηλαδή) τους ονόμασε αντ'αυτου και κράτος;;;;….. Άκου κράτος, και αν στη τελική θέλαν να τους ονομάσουν κράτος ας τους απέδιδαν την ονομασία στη σωστή της μορφή… ΕΒΡΑΪΚΌ ΚΡΑΤΟΣ λοιπόν αφού είναι πεντακάθαρα δημιούργημα αμερικάνων εβραιοσιωνιστων με συγκεκριμένους σκοπούς κ συμφέροντα!!!!!

    3. Άλλο ένα τέρας που εξέθρεψε η πολύπαθη περιοχή της Μ.Ανατολής…

    Comments are closed.