ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_22

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν την τιτάνια ανθρωπιστική και νομική δράση στην πατρίδα μας.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι ΕΔΩ έχουμε την ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ σε όλο τον κόσμο με το πρώτο (έπονται τα άλλα…) νοσοκομείο αναφοράς στο ΕΔΩΛΙΟ για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι ΕΔΩ κινήθηκε η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για την πλήρη διερεύνηση όλου του φάσματος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ και ότι ΗΔΗ οι πρώτοι οκτώ επιστήμονες έχουν καταθέσει. Με εντολή της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ των Αθηνών, όπως με εντολή της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών δικάζεται και το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε βάρος χιλιάδων πολιτών στα ογδόντα τέσσερα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν την αντίσταση όλου του συστήματος στη διενέργεια νεκροτομών στα θύματα “κόβιντ” και ότι βρέθηκε ένας δικηγόρος να κάμψει την αντίσταση αυτή και να πετύχει τη μία νεκροτομή μετά την άλλη.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι έχουν κινηθεί ποινικές διαδικασίες σε όλη τη χώρα για ανθρωποκτονίες στα νοσοκομεία.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι κορυφαίοι ιατροδικαστές της Ελλάδας έχουν συντάξει εκθέσεις – κολάφους για τα εγκλήματα στα νοσοκομεία και ότι οι εκθέσεις αυτές έχουν κατατεθεί στις εισαγγελικές αρχές.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα κρατούσαν φυλακισμένους πολίτες στα νοσοκομεία και τους απαγόρευαν να φύγουν από αυτά, απειλώντας τους με συλλήψεις, σηκώνοντας τα κάγκελα στα κρεβάτια τους και φράζοντας τις πόρτες με σεκιούριτι – μπράβους, και ότι ένας δικηγόρος τους έσωζε και τους έδινε την ελευθερία και σωτηρία τους.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι ο δικηγόρος αυτός έσωσε αμέτρητους ανθρώπους αμέσως και εμμέσως από τα νοσοκομεία, “αρνητικοποιώντας” ασθενείς, “κάνοντας καλά” δήθεν βαριά ασθενείς, αποτρέποντας διασωληνώσεις ή διακόπτοντας διασωληνώσεις που δεν έπρεπε να γίνουν, ανάγκαζε τα νοσοκομεία να κάνουν χειρουργεία, ακόμα και καισαρικές, που δεν γίνονταν στο βωμό του κόβιντ.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι ο δικηγόρος αυτός στοχοποιήθηκε από όλο το σύστημα, του άνοιξαν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, ότι έστειλαν κλιμάκιο του κρατικού φορολογικού μηχανισμού με εισαγγελέα στο άντρο της μάχης του, ότι τον στοχοποίησε η ίδια η κυβέρνηση με κορυφαίους υπουργούς και τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ότι στοχοποιήθηκε επί μήνες από όλα τα μεγάλα συστημικά Μ.Μ.Ε., ότι συνέστησαν ομάδα κουκουλοφόρων στο διαδίκτυο για να του επιτίθενται επί εργολαβία σε καθημερινή βάση, ότι του πήραν την αστυνομική φύλαξη χωρίς καμία αιτιολογία και δικαιολογία, ότι στήθηκαν δέκα ποινικές διαδικασίες σε βάρος του, οι δύο για κακουργηματικές πράξεις για τη δράση του στα νοσοκομεία, ότι δικαιώθηκε σε όλες, ότι μία ολόκληρη Βουλή νομοθέτησε για τον δικηγόρο αυτό και άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα για να μπορέσει να του φορέσει χειροπέδες, αλλά αυτός ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ και ΑΘΩΩΘΗΚΕ ακόμα και στην ποινική υπόθεση της στημένης σύλληψης, αφού προηγουμένως εννέα ανώτεροι εφέτες ΔΕΝ τον δίκαζαν και αυτός τους κατηγορούσε ως συνεργούς της κυβέρνησης που την έχει μηνύσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ως εγκληματική οργάνωση στην ποινική διαδικασία που τώρα θα ενωθεί με τη διαδικασία για το έγκλημα των εγκλημάτων, της δολοφονίας και του σακατέματος του πληθυσμού.

Στην Ευρώπη ΔΕΝ γνωρίζουν ότι η ηγεσία της ποινικής Δικαιοσύνης της Ελλάδας αφαίρεσε την άδεια του δικηγόρου αυτού για την υπόθεση της σύλληψης που αθωώθηκε ομόφωνα από το ανώτερο δικαστήριο της Αθήνας, αλλά που μετά τη δημοσιοποίηση από τον ίδιο της απόφασης αυτής, ακόμα να του επιδοθεί. Η ηγεσία της ποινικής Δικαιοσύνης που είναι αυτή που κατέπληξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως την μοναδική κράτους – μέλους που καταδίκασε πολιτικό ψήφισμα, δηλαδή αυτό που έστησε την Ελλάδα στον τοίχο για το κράτος “δικαίου”. Και δεν έχουν ιδέα για τι κράτους “δικαίου” μιλάμε. ΤΩΡΑ θα μάθουν.

Η απόφασή μου να πάω στην Ευρωβουλή ΔΕΝ είναι πολιτική πράξη. Είναι η επιβεβλημένη στρατηγικά κίνηση στη νομική αυτή σκακιέρα που έστησα απέναντι στην κυβέρνηση – εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη την 26η Απριλίου 2020, την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ που η τιτάνια για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα αυτή μάχη ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ανέβει σε ανώτερο επίπεδο και να γίνει ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Να κάνω γνωστά όλα τα παραπάνω στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, να με ακούσει ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ να μιλάω για τα εγκλήματα αυτά και όλη τη νομική δράση στην Ελλάδα. Να δουν τα βίντεο της φρίκης, τις διασώσεις σε ζωντανές μεταδόσεις, τις φωτογραφίες, τα μηνύματα των απελπισμένων ασθενών και των συγγενών τους στα ογδόντα τέσσερα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, τα πάντα.

Εκεί δεν πάω ως ένα ακόμα πολιτικός να βγάλω κούφιους πολιτικούς λόγους. Εκεί πάω ως ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ως ΜΑΧΗΤΗΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, του ΔΙΚΑΙΟΥ και του ΘΕΟΥ.

Με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Αν ήθελα να γίνω πολιτικός και πλούσιος, θα μπορούσα πάρα πολύ απλά να έχω αποδεχθεί αυτό που ελάχιστοι άνθρωποι θα είχαν αρνηθεί:

Την πρόταση της κορυφής της ΜΑΣΟΝΙΑΣ να ενταχθώ σε αυτή με δόξα και τιμή, την πρόταση δηλαδή τότε του αρχηγού της, Χρήστου Μανέα, να μπω στην Μασονία ως ο εγγονός του 33ου που αναμόρφωσε τον κώδικά τους και να εκφωνήσω έναν από τους λόγους του στην Παλιά Βουλή των Ελλήνων στην πρώτη τότε συγκέντρωση όλων των στοών.

Το “ΟΧΙ” που άκουσαν από εμένα ΔΕΝ μπορούσαν να το πιστέψουν.

Τους εξήγησα ότι εγώ είμαι ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και όρια. Θα ήταν αδιανόητο για εμένα να ενταχθώ στη Μασονία και να χάσω την ανεξαρτησία μου αυτή. Γιατί ήξερα τι θα γινόταν.

Εκεί, στο Ευρωκοινοβούλιο, πάω να τους πω “ελάτε μαζί να κάνουμε πάλι την Ελλάδα τη χώρα που εξάγει πολιτισμό και πανανθρώπινες αξίες όπως έκανε πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια και που τώρα, το ότι υπάρχει αυτό εδώ το κοινοβούλιο, το οφείλουμε σε αυτή, και όχι σήψη και διαφθορά”.

Και όπως πάντα και σε όλα όσα με έχετε μάθει τέσσερα χρόνια να κάνω, βήμα βήμα θα πάνε σε ΟΛΑ τα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων, ΑΦΟΥ θα έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ στην ιστορία της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Δεν μιλάμε για μία δράση που τελείωσε και τώρα ένας ακόμα επίδοξος πολιτικός επιχειρεί να την “κεφαλαιοποιήσει”.

Μιλάμε για μία νομική δράση που είναι σε εξέλιξη, έχει πάρει φωτιά και βρίσκεται πλέον στο κομβικό εκείνο σημείο όπου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να γίνει γνωστή, αυτή και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της, σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, και από αυτή σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ώστε να γίνει πράξη αυτό:

“Μέχρι το τέλος για το τέλος”.

Και για όσους ανησυχούν ότι δεν θα τα καταφέρω, προσέξτε:

ΔΕΝ έχω να χάσω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αν δεν εκλεγώ.

ΔΕΝ είχα, ΔΕΝ έχω και ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ θα έχω πολιτικές βλέψεις, ώστε δεν θα με πάει “πίσω” σε τίποτα η μη εκλογή μου, όπως δεν θα με πάει μπροστά “πολιτικά” μία εκλογή μου.

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά μου είναι ΕΝΑ και το έχω καταστήσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΦΕΣ.

Αν δεν εκλεγώ, θα συνεχίσω αυτό που κάνω χωρίς να είμαι ευρωβουλευτής. Με μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια και κόπο στο στάδιο αυτό της μάχης, αλλά θα συνεχίσω κανονικά και “μέχρι το τέλος για το τέλος”.

Και την απόφαση την πήρα χθες όταν με έπεισε και με κέρδισε ο επιχειρηματίας Χρήστος Ορφανίδης. Ο ονειροπόλος Χρήστος Ορφανίδης, που μου παρέδωσε τα “κλειδιά” του κόμματος “Βόρεια Λέγκα”, ενός έτοιμου και άφθαρτου δηλαδή κόμματος, με έτοιμο μηχανισμό και την χρηματοδότηση της υποψηφιότητάς μου. Γιατί χωρίς μία τέτοια στήριξη δεν θα μπορούσα να προχωρήσω.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ταιριάζει στη μάχη που δίνω από την 26η Απριλίου 2020 και στο σκηνικό της υποψηφιότητάς μου. Δεν είναι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Μαρινάκης. Τόσο όσο. Δεν θα με κάνει …πλούσιο (αν ήθελα θα ήμουν μασόνος πολλά χρόνια τώρα…) ούτε θα ενισχύσει ως …δωρητής τη μάχη. Θα καλύψει μόνο τα έξοδα της υποψηφιότητας. Τίποτα άλλο.

Μία κίνηση στην σκακιέρα είναι η υποψηφιότητά μου.

Αν δεν πετύχει, υπάρχουν και άλλες κινήσεις προ πολλού προγραμματισμένες…

Υ.Γ. Ειρήσθω εν παρόδω, να σας ενημερώσω ότι στα συστημικά κόμματα που έχω απορρίψει, προστέθηκε και τρίτο.

Κάποια στιγμή θα σας πω…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εσείς έχετε αποδείξει τη μαχητικότητά σας και πριν την υπόθεση του κορωναϊού. Τα τριαντάχρονα τσουτσέκια του Βελόπουλου που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή τους και έβαλαν κατευθείαν το δάχτυλο στο μέλι δεν τα εμπιστεύομαι.

Comments are closed.