‘Σας διατάσσω. Κλείστε τον Χίο στον Κορυδαλλό’. Ο “Άγιος” του Α. Σαμαρά, κοντά στην Πηγάδα του Μελιγαλά, Μητροπολίτης Χρυσόστομος, πλήρωσε και έστειλε τα “κοράκια” του για να μας πάνε φυλακή. Καλοί χριστιανοί με “Θεό” το χρήμα

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ  ΠΕΜΠΤΗΣ  , ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

    -ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ , ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ !
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !

    2. Και που τα βρήκε το τραγαριο τα χρήματα; Πόσα παγκαρια άδειασε; Από εδώ και πέρα ΚΑΝΕΝΑΣ από εμάς τους χριστιανούς ούτε ευρώ για την εκκλησία. Με τα χρήματα αυτά να φτιάξουμε ένα ταμείο για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι να φτιάχνουν βίλες και να ζουν μέσα στην χλιδή οι τράγοι.

    3. Για ακάλυπτη επιταγή πηγε μεσα…κάποιος φουκαράς κλαίει τα λεφτά του…μην μας τον κάνετε και εθνικό ήρωα…..

    4. ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ , ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ

    5. λεφτερια στον ηρωα στεφανο χιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      κατω το κατοχικο κομουνιστικο καθεστως του 74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος και η κομουνιστικη λεπρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. ΕΠΙΣΗΜΟ! «Σβήνει» το φως των Ελλήνων στην Ελλάδα – Τι τίθεται άμεσα σε ισχύ

      Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 11:13
      ΕΠΙΣΗΜΟ! «Σβήνει» το φως των Ελλήνων στην Ελλάδα – Τι τίθεται άμεσα σε ισχύ
      του Κίμωνα Χαραλάμπους

      Τι κι αν υπήρξε πολιτική «θύελλα» σε σχέση με την εγκύκλιο για την επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση!

      Τι κι αν αντέδρασε εν μέρει η κοινωνία, καθώς καταργείται η αριστεία και όλα τα παιδιά εξισώνονται προς τα κάτω!

      Τι κι αν απειλείται η δημιουργικότητα και η φαντασία των μαθητών, προκειμένου να ξεχωρίσουν όπου θεωρούν πως έχουν ταλέντο!

      Η σημερινή εγκύκλιος αναμένεται να τεθεί άμεσα σε ισχύ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι σημαιοφόροι της 28ης Οκτωβρίου θα επιλεγούν με λοταρία.

      Ελπίζουμε και ευχόμαστε η κυβέρνηση να το ξανασκεφτεί, καθώς έτσι θα επαινείται η μάζα συνολικά και όχι το κάθε παιδί ξεχωριστά. Καταργείται και επίσημα το «αιέν αριστεύειν», κάτι που σε συνδυασμό, με τις αλλαγές στα βιβλία ιστορίας, γλώσσας και πίστης, οδηγεί, αναπόφευκτα, την Ελλάδα μακριά από το φως των Ελλήνων, οι οποίοι ανά τους αιώνες δίδαξαν για το ελεύθερο ανυπότακτο πνεύμα, που δεν διστάζει να ξεχωρίσει από το σύνολο, προκειμένου να ανακαλύψει κάτι καινούριο και έπειτα να το μοιραστεί με όλους!

      Αυτό ονομάζεται πραγματική «πρόοδος»!

      Τι προβλέπει η εγκύκλιος για την επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση

      Α) Σχολικές μονάδες με λειτουργία ενός (1) τμήματος στη ΣΤ τάξη

      Σημαιοφόροι ορίζονται δύο (2) μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και

      o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.

      Παραστάτες ορίζονται δέκα (10) μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, πέντε (5) για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου

      και πέντε (5) για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.

      Υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου ορίζεται ένας (1) μαθητής της ΣΤ΄ τάξης για όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

      Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνου κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με τη

      διαδικασία της κλήρωσης ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης και η τήρηση των προαναφερομένων είναι υποχρεωτική.

      Β) Σχολικές μονάδες με λειτουργία δύο (2) τμημάτων στη ΣΤ΄ τάξη

      Με τη διαδικασία της κλήρωσης καθορίζεται η σειρά των τμημάτων που θα εκπροσωπούν τη σχολική μονάδα κατά τα δύο χρονικά διαστήματα δηλαδή, από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου και από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Οι σημαιοφόροι επιλέγονται με κλήρωση, ένας (1) από τους μαθητές του A’ τμήματος για το χρονικό διάστημα έως 31 Ιανουαρίου και ένας (1) από τους μαθητές του Β΄ τμήματος για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Κατά τον ίδιο τρόπο επιλέγονται πέντε (5) παραστάτες του Α’ τμήματος και πέντε (5) παραστάτες του Β’ τμήματος, καθώς και αντίστοιχα ένας (1) υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου του Α’ τμήματος και ένας (1) υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου του Β’ τμήματος. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνου κατάθεσης στεφάνου σε αυτή την περίπτωση, πραγματοποιείται με τη διαδικασία της κλήρωσης ανάμεσα στους μαθητές του κάθε τμήματος χωριστά και η τήρηση των προαναφερομένων είναι υποχρεωτική.

      Γ) Σχολικές μονάδες με λειτουργία τριών (3) ή περισσοτέρων τμημάτων στη ΣΤ΄ τάξη

      Σημαιοφόροι ορίζονται δύο (2) μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Παραστάτες ορίζονται δέκα (10) μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, πέντε (5) για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και πέντε (5) για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Υπεύθυνοι κατάθεσης στεφάνου ορίζονται δύο (2) μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ένας (1) για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και ένας (1) για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου σε αυτή την περίπτωση, πραγματοποιείται με τη διαδικασία της κλήρωσης ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης και η τήρηση των προαναφερομένων είναι υποχρεωτική.

      Δ) Ολιγοθέσιες σχολικές μονάδες και σχολικές μονάδες με ολιγομελή τμήματα

      Στα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία (1/θέσια,2/θέσια, 3/θέσια), καθώς και στα σχολεία που έχουν αριθμό μαθητών στην ΣΤ’ τάξη μικρότερο του αναγκαίου αριθμού για την επιλογή ενός (1) σημαιοφόρου, πέντε (5) παραστατών και ενός (1) υπευθύνου κατάθεσης στεφάνου, οι θέσεις συμπληρώνονται με μαθητές της Ε’ και όταν δεν επαρκούν κι αυτοί, με μαθητές και των άλλων τάξεων κατά φθίνουσα σειρά (πρώτα της Δ΄ τάξης κλπ.), με τη διαδικασία της κλήρωσης.

      Ε) Διαδικασία

      Στις περιπτώσεις Α, Β και Γ, η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων, ενώ στην περίπτωση Δ΄ η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της σχολικής μονάδας και του συλλόγου των εκπαιδευτικών, με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.

    7. Κεφάλαιο στα Θρησκευτικά η «Αριστερά» – Θα μείνετε άναυδοι

      Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 09:59
      Κεφάλαιο στα Θρησκευτικά η «Αριστερά» – Θα μείνετε άναυδοι

      Η Ελλάδα μετατρέπεται σε «ουδετερόθρησκο» κράτος, προπομπό της αθεΐας, και όλα ξεκινούν από τα σχολεία με εμπλοκή ακόμα και της ένωσης άθεων.

      Η πρώτη θεματική ενότητα των Φακέλων για το μάθημα των Θρησκευτικών της Γ΄ Δημοτικού έχει τον τίτλο «Ζούμε μαζί», σηματοδοτώντας την φιλοσοφία των νέων προγραμμάτων σπουδών για το μάθημα στην Ελλάδα.

      Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», στα νέα βιβλία των παιδιών θα γίνεται αναφορά στους ρόλους Εκκλησίας και Αριστεράς, με την δεύτερη, συμπληρώνουμε εμείς, να παρουσιάζεται ως «θρησκευτικός» φορέας με σημαντικότατο κοινωνικό ρόλο, ο οποίος διαμορφώνει συνειδήσεις.

      «Τόσο η Εκκλησία, όσο και η Αριστερά, αποτελούν σημεία αναφοράς μεγάλων τμημάτων του ελληνικού λαού, από τα οποία απαιτείται τολμηρή και ξεκάθαρη κατάθεση θέσεων. Βέβαια, μια τέτοια προσπάθεια προϋποθέτει κατάφαση στην αλλαγή ενός κόσμου που αλλάζει και μας αλλάζει, την στιγμή που όσο εμείς αλλάζουμε τον αλλάζουμε. Ένα πέρασμα, δηλαδή, από την ανεύθυνη παρακολούθηση-ενοχοποίηση της ζωής των άλλων, στην έμπονη ζωή με τον άλλο, ζωή για τον άλλο, ζωή στον άλλο. Μια αναχώρηση από την εργαλειακή – συστημική κατανόηση του ανθρώπου και μια αυτοπαράδοση στο θαύμα του κοινού, όχι κατ’ ανάγκην ταυτόσημου, βηματισμού».
      Αυτό αναφέρει ο Φάκελος της Β΄ Λυκείου για την Εκκλησία και την Αριστερά.

      Η Αριστερά θα αποτελεί μέρος της διδασκαλίας και των Θρησκευτικών! Πολύ καλά διαβάσατε! Η πολιτική ιδεολογία της Αριστεράς εισέρχεται στα νέα πολυπολιτισμικά βιβλία των Θρησκευτικών, προκειμένου να οδηγήσει τους μαθητές σε πιο «προοδευτικά» μονοπάτια.

      Την «σφραγίδα» της στην «νέα Παιδεία» επιδιώκει να βάλει και η Ένωση Άθεων, η οποία καταγγέλλει την αναγραφή του θρησκεύματος στα σχολικά απολυτήρια, την καταγραφή του στο πληροφοριακό σύστημα «Myschool», το οποίο αποτελεί το βασικό γραμματειακό σύστημα των σχολικών μονάδων, την καταγραφή στα μητρώα φοιτητών ΑΕΙ – ΤΕΙ καθώς και την απαίτηση δήλωσης του θρησκεύματος και τεκμηρίωσης της δήλωσης προκειμένου να χορηγηθεί απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών.

      Οι άθεοι καταγγέλλουν επιπλέον τον έλεγχο του θρησκεύματος των μαθητών, σύμφωνα με την εγκύκλιο της 23ης Ιανουαρίου 2015 του υπουργείου Παιδείας.

      Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωσή τους «η εγκύκλιος αγνοεί επιδεικτικά την κείμενη ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, αλλά δεν αγνοεί καθόλου τα αποσπάσματα από το μη επιστημονικό προσχέδιο, το οποίο έστειλε ομάδα θεολόγων, λίγους μήνες πριν από την έκδοση της εγκυκλίου».

      Σύμφωνα με την Ένωση Άθεων, «η εγκύκλιος αυτή παραβιάζει την θρησκευτική ελευθερία ακόμη και των μαθητών και γονέων, οι οποίοι ενδεχομένως να μη θεωρούν πια επαρκώς “ορθόδοξο” το μάθημα των Θρησκευτικών, έτσι όπως διαμορφώθηκε με τα νέα προγράμματα σπουδών».

      Τα νέα προγράμματα σπουδών επομένως οδηγούν σε μία νέα θεώρηση των πραγμάτων στην Ελλάδα, η οποία θα οδηγεί, μέσω της αριστερής «ουδετερόθρησκης θέσης», στην αποχριστιανοποίηση, στην αθεΐα και έπειτα στην συγχώνευση των θρησκειών σε ένα νέο δόγμα, που ενδεχόμενα αποτελέσει θρησκευτική πλατφόρμα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, την οποία εδώ και πολύ καιρό καλούν πολιτικοί και όχι μόνο, προκειμένου να αντικαταστήσει τις «αποτυχημένες» εθνικές κυβερνήσεις.

      Οι Φάκελοι Μαθήματος στα Θρησκευτικά θα διανεμηθούν στα σχολεία και στους μαθητές τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ τα νέα βιβλία, στην ίδια φιλοσοφία με τους Φακέλους, θα φθάσουν στα σχολεία το 2019.

    8. Τι ζήτησε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα

      Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 13:13
      Τι ζήτησε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα

      Στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε την Αθήνα αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) με επικεφαλής τον εκτελεστικό διευθυντή, Ντέιβιντ Χάρις.

      Η συνάντηση επικεντρώθηκε στις «σταθερά ενισχυόμενες διμερείς σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ και Ελλάδας-Ισραήλ» κάτι που τονίστηκε στην συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη με την αντιπροσωπεία της AJC και το προεδρείο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας (ΚΙΣΕ). Ωστόσο, ζητήθηκε και κάτι άλλο!

      Όπως γνωστοποιήθηκε από το ΚΙΣΕ, η αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, μέλη του προεδρείου του ΚΙΣΕ και τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών κ. Μίνο Μωυσή, συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τους Αναπληρωτές Υπουργούς Εξωτερικών κ.κ. Ιωάννη Αμανατίδη και Τέρενς Κουίκ, τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ, την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν Άμπα και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη.

      Εν ολίγοις υπήρξε συνάντηση σχεδόν με όλους!

      Μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζητήθηκαν –και εδώ είναι το ζουμί- ήταν το «στρατηγικό τρίγωνο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ και Ελλάδας – Ισραήλ, η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της ελληνοαμερικανικής και της εβραϊκής διασποράς στην Αμερική, κυρίως μεταξύ νέων ηγετών, η κατανόηση των νέων ρευμάτων μετανάστευσης στην Ευρώπη, εκ των οποίων πολλά διέρχονται από την Ελλάδα, και η ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ολοκαύτωμα».

      Ζήτησαν λοιπόν την «κατανόηση» – αποδοχή των μεταναστευτικών κυμάτων που κατακλύζουν την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό (στην συντριπτική πλειοψηφία μουσουλμάνοι).

      Η αντιπροσωπεία της AJC είχε επίσης συνάντηση με εκπροσώπους του ΚΙΣΕ και των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων στην Ελλάδα, κατά την οποία έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους θα ευαισθητοποιηθεί η νέα γενιά ώστε να συμμετέχει ενεργά στις προκλήσεις της εποχής.

    9. Καπου ακούστηκε οτι χρειάζονται 60000 για να βγει,ειναι αληθεια???
      Που ειναι οι φιλοι Δαραβίγκας και σια???
      Η επε (αυτη σας μάρανε)τι κανει??
      Δεν εχει αποθέματα??

    10. ο χρυσοστομος ειναι αυτος με το σκανδαλο στην πατρα …..καλο παιδι ….

    11. KSIRISMA TON MITROPOLITI,LERONI TIN ORTHODOKSIA,MOSTARDEBI TOUS ATHOOUS PISTOUS…, DEN INE MITROPOLITIS,INE IPERETIS TOU SATANA, STA MATIA TOU BLEPIS TON SATANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Εαν σε έβαλε στο μάτι Δεσπότης…βρώμα η δουλεια Στέφανε….δεν γλιτώνεις ευκολα απο δαύτους ….

    13. Αυτή η πουστρα ο Σαμαράς μήπως φοβάται κατι; Γαμημενε παράφρονα ξέρουμε πως εσύ έδωσες εντολή να σκοτώσουν τους δικούς μας στο Ν.Ηράκλειο. Κι αυτό θα το πληρώσεις ξεκωλιαρη αομματε, δεν ξεχνάμε.

    Comments are closed.