Οι σκύλες του Χίτλερ. Οι διάσημες ελληνίδες πόρνες της Κατοχής που “κέρναγαν” φρέσκο κορμί τους αξιωματικούς της Βέρμαχτ. Πρόστυχα γύναια που τη μέρα γύρναγαν με μαυραγορίτες και τη νύχτα ξάπλωναν στα λερωμένα σεντόνια των ΝΑΖΙ.

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ  ΤΡΙΤΗΣ  , ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

    -ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Αλεκάκο, ΒΛΑΚΑΚΟ, ξεστραβώσου και μορφώσου …
      Ομιλία Βελουχιώτη στην Δεσφίνα τον Σεπτέμβριο του 1943 (δημοσιεύτηκε αρχικά στον παράνομο τύπο και συγκεκριμένα στο 4ο φύλλο της εφημερίδας «Πατριώτης», που ήταν όργανο Απελευθερωτικής Επαρχιακής Κίνησης του ΕΑΜ / ΕΛΑΣ) :
      ” Σύντροφοι, γιατί από τώρα και στο εξής έτσι θα λεγόμαστε, σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς, αδέλφια μας … Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι αυτούς… Σας φέρνω παράδειγμα πώς μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 1917 και μετά στα 1920 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό … Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού …”

    2. AFOU TA KOUMOUNIA SKOTONAN ELLINES FANTAROUS STA VOUNA, SKOTONAN PAPADES STA HORIA SKOTONAM AMAXOUS GIATI ETSI TOUS KAPNIZE KAI ALLA EGLIMATA POU DIEPRAXAN GIATI I ELLADA DEN HARAKTIRIZI TO KKE EGLIMATIKI ORGANOSI, OI HRYSAUGITES POIOUS SKOTOSAN GIATI OI KOLOFILLADES KAI TA TSOUTSEKIA OI POLITIKOI ANGNORIZOUN OS KOMA DIMOKRATIKO TO KKE

    3. Απλά μαθήματα ιστορίας:
      1. Οι κομμουνιστές ήταν ΕΠΙΣΗΜΩΣ συνεργάτες των Ναζί. Μαζί διάλυσαν την Πολωνία.
      2. Οι Ναζί απελευθέρωσαν τους κομμουνιστές απο τις φυλακές όταν κατέλαβαν την Ελλάδα.
      3. Το 1941 και μόνο αφού επιτέθηκε ο Χίτλερ στο Στάλιν έκαναν κάποιες ασήμαντες μικροενέργειες μαζί με δεξιούς (Γοργοπόταμος) και πάντα με τις αγγλικές λίρες να ρέουν άφθονες.
      4. Οι Γερμανοί έφυγαν ανενόχλητοι απο την Ελλάδα
      5. Πολεμούσαν τις πατριωτικές οργανώσεις που πολεμούσαν τους Γερμανούς
      6. Αιματοκύλισαν την Ελλάδα και όχι τους Γερμανούς και δεν φτάνει που σκότωναν Έλληνες αλλά τους βάπτιζαν και προδότες, βιαστές κλπ.
      7. Οι Ρώσοι κομμουνιστές ήταν πατριώτες σε αντίθεση με τους δικούς μας που ήταν προδότες, απατεώνες και έφαγαν λεφτά απο τον Στάλιν και την κοπάνησαν στην Αμερική. Πχ Σαργολόγος.
      8. Σήμερα κομμουνιστές υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα και τη Β. Κορέα.
      9. Μετά την πτώση του Σοβιετικού μπλοκ τα ξένα κέντρα τους προωθούν αφού είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των καπιταλιστών, του κεφαλαίου και πάντα πρόθυμοι να τα δώσουν όλα χωρίς τύψεις αφού δεν πιστεύουν ούτε σε πατρίδα, ούτε σε Θεό.
      10. Κάποιοι ήταν άνθρωποι των Γερμανών, κάποιοι των Ρώσων, κάποιοι των Άγγλων και κάποιοι των Αμερικάνων όπως συμβαίνει σε κάθε μπανανία. Με την Ελλάδα είναι κανείς
      Όλα τα υπόλοιπα αφορούν ανθρώπους χαμηλής νοημοσήνης ή διορισμένους.

    4. Τα σκουλίκια οι χρυσαυγίτες στο σάπιο μήλο κάτω από την σάπια μηλιά δηλαδή. Γνήσιοι απόγονοι (εντάξει λίγο μπασταρδεμένοι από τους αμερικάνους ναύτες στην Τρούμπα)

      1. Μην κρίνεις εξ’ οικείων τα αλλότρια. Πιο χιλιοπηδηγμένοι και αγνώστου πατρός από εσάς τους πορνίφα αριστερούς δεν υπάρχουν. Τρέχανε οι ηττημένοι στα Σκόπια και την Αλβανία να σωθούν, άραγε πού να ξέρετε ποιός είναι ο πατέρας σας; Μπορεί να είσαι Σκοπιανός, μπορεί Βούλγαρος, μπορεί Γιουγκοσλάβος, μπορεί και Αλβανός…

        1. Εδώ στα λέει από μέσα, το πρωί γαμιόσαντε με τους μαυραγορίτες και το βράδυ με τους μαύρους ναύτες, τι δεν καταλαβαίνεις; Γι` αυτό βγήκατε πουστράκια

          1. Η πουτσοΜελίνα ήταν του αρχηγού σας, του Αντρέα που είχε τη 17Ν και αυτή πηδιόταν με τους Ναζί. Αυτό το ρεπορτάζ το ξέχασες ή διαβάζεις περιστασιακά; Όπως όλες οι πόρνες πάνε με το δυνατό,έτσι και οι γιαγιάδες σας, εσάς των αριστερών έκαναν μπάσταρδα όπως εσύ. Βάζεις και συ παλουκάκι στη σέλα όπως ο Άρης για να σε γαμάνε οι λάθρο; Εκείνα τα δύο συντρόφια σου που τα είχαν κοπανήσει οι λάθρο τα θυμάσαι, στην Ομόνοια; Μήπως γίναν πουστράκια;

    5. Αλέκο επειδή από ιστορία δεν σκαμπάζεις,οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του άρη ήταν οι σκύλες και τα σκυλιά των ναζί.Οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των ναζί,οι κομμουνιστές σύναψαν συμφωνίες με τους ναζί και οι κομμουνιστές ήταν που δέχθηκαν στις τάξεις τους τους συνεργάτες των ναζί.Μάθε ότι όταν οι ναζί κατέλαβαν την Ελλάδα αποφυλάκισαν ΌΛΟΥΣ τους κομμουνιστές από την φυλακής της Ακροναυπλίας και όχι μόνο,οι κομμουνιστές ήταν που πολέμησαν τον ΕΔΕΣ,το σύνταγμα του Ψαρρού και άλλες πραγματικά αντιστασιακές ομάδες,οι κομμουνιστές προστάτεψαν τους ναζί όταν αποχωρούσαν από την Ελλάδα,οι κομμουνιστές με τον συμμοριτοπόλεμο προσπάθησαν να εκπληρώσουν το σχέδιο των ναζί για παραχώρηση της Μακεδονίας και Θράκης στους Βουλγάρους,οι κομμουνιστές υπερασπίζονται μέχρι σήμερα τους τσάμηδες που ήταν συνεργάτες των Ιταλών φασιστών.Κατάλαβες αμόρφωτο ανθελληνικό υποκείμενο;

    6. Πολύ βρωμιά σε αυτή τη χώρα. Και το θέμα είναι ότι ποτέ δεν τιμωρήθηκαν οι συνεργάτες των ναζί, αλλά πήραν και κρατικές θέσεις. Η μόνη ευρωπαική χώρα που δεν τιμωρήθηκαν οι συνεργάτες των ναζί ήταν η Ελλάδα. Τι περιμένεις…

    7. Θίχτηκαν τα βρωμερά σιχαμερά ναζίστάκια;; Θέλει ο ναζί να κρυφτεί και η φασιστοχαρά του δεν τον αφήνει!! ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ που μολύνετε την έννοια “ΕΛΛΗΝΑΣ”.

      1. εσυ πως την τιμας δλδ? απλα απο περιεργεια ετσι……

    8. Μόνον Ελλάδα και Ορθοδοξία.Ούτε χρυσαυγίτες Ούτε κομουνιστές. Είστε ξεπερασμένοι και ούτε καν της μόδας. Κακό κάνετε που συμμετέχετε έστω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αντιμνημονιακο μέτωπο δεν υπάρχει σε κανένα από τα παρόντα κόμματα αυτής της σύνθεσης του Κοινοβουλίου. Εγώ προτείνω το Ε.ΠΑ.Μ. για παράδειγμα. Ενσωματώνει τον πατριωτισμό με την αποδέσμευση από τα μνημόνια. Μέτωπο χρειάζεται από πολλά μικρά κόμματα για το κοινό καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων. Τίποτε άλλο δεν θα είναι ωφέλιμο.

    9. Αυτούς τους πουλημένους σκύλες και σκύλους κυνηγούσε ο μέγιστος Αρης και τους στουμπωνε στην πηγαδα!!!!

    10. Vasili diladi epidi o nazi gia enan pou skotonan i antartes afti skotonan 400 den eprepe na antistathoun den eprepe na polemisoun tous nazi ara eprepe kai afti na ginoun dosilogi kai tagmatasfalites me tetia kamena miala tha pai afti i patrida mprosta mia zoi ragiades tha minete

      1. Ανώνυμε Κουμούνια και Ναζί το ίδιο μαγαζί. Μέχρι το 41 ήταν σύμμαχοι. Αντίσταση έκαναν ο Ζέρβας, ο Ψαρός με το σύνταγμα 5/42 ο Ιερός Λόχος, η ταξιαρχία του Ρίμινι, ο στρατός της Μέσης Ανατολής και άλλοι όπως η οργάνωση του Τσιγάντε. Τα Κουμούνια του ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κάνουν την Ελλάδα Σοβιετική Επαρχία.

    11. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

      «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

    12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ.

      1. ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ”ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ” ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ 1 ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ 400 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ.

      2. τι ηθελες δλδ να ηντουσαν? συνεργατες των μπολσεβικων? συνελθε. καλα εκαναν κ σας εκανα οι ναζι.

      3. ΡΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ !!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!

    13. Να γράψετε και για τον ρόλο της οικογένειας Μιχαλολιακου επι κατοχής….ολα στην φορα κυριε Χίο….

        1. Μπες στο ιντερνετ και διάβασε ρε μεγαλε,τεμπέλης εισαι??

          1. εσύ που τα ξέρεις γιατί δεν τα γράφεις ρε μεγάλε,κότα είσαι;

            1. Δοσίλογοι με μαύρες κουκούλες ηταν και με τον δείκτη του χεριου τους,δίνανε πατριώτες στους ναζί!! Τωρα εαν εσυ εισαι βλάκας και δεν ξερεις ποια τομάρια ψηφίζεις,δεν θα κάτσω εγω να ασχοληθώ και να στελνω κοπιες και να κατεβάζω λινγκ.Διαβασε και ψάξε ρε για να μαθεις!!!
              Ζώον έ Ζώον !!!!

    14. τους εχεις ξεμπροστιασει ολους Στεφανε μπραβο εισαι παληκαρι!

      1. Και πρώτους και “καλύτερους” τους ομοϊδεάτες του. Γνωστός γερμανοτσολιάς άλλωστε

    Comments are closed.