Υστερία Μπαζιάνα, μετά την αιματοχυσία. «Δεν πρόλαβα να γίνω καθηγήτρια, ρε, χάνουμε το παιχνίδι”. Αγέλη “λύκων” κυκλώνουν τον “χαρισματικό”. Μέθοδοι Στάλιν: « Αλέξη, καθάρισέ τους πριν μας… φάνε αυτοί!»

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ TΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ.

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
–ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Καλά θα είναι ο ανώνυμος κύριος Ααχχ, αν θέλει να εκφράζεται έτσι (μια που ποτέ δεν έμαθε Ελληνικά) ας πει το μάθημα που του έμαθαν στις διάφορες τοπικές, με το όνομα και το επίθετο του και όχι κριμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο ! ! !
    Μου θυμίζει καθαρά, τους λαοπρόβλητους σωτήρες μας, που κάνουν τους τζάμπα μάγκες πίσω από την ασυλία τους, δικάζοντας δημοσιογράφους και πολίτες που τολμούν να πουν την αλήθεια ! ! !
    Όσο για το που είδα την τιμωρία…. μα φυσικά στην τηλεόραση όπως και αυτός και ας μην θέλει να παραδεχτεί πως η Ελλάδα είχε να βαφεί μπλε ( με εξαίρεση 2 νομούς που ήταν ΡΟΖ) δεκάδες χρόνια…..

  2. ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ , ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ !
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ , ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ !
    ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ !

  3. ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ….
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ” ΜΑΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !
    Για χρόνια είχε στηθεί με μεγάλη επιτυχία η μέθοδος αποβλάκωσης του Λαού.
    Η μέθοδος αυτή ήταν πολύ απλή και στηρίζονταν σε μια τηλεόραση, ένα καναπέ και μερικές “τηλεσαύρες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης” για να ξεπλένουν από το πρωί τους φοβισμένους ιθαγενείς…
    Τώρα όμως μετά την συντριβή, όλοι οι χαμαιλέοντες της κονόμας και της διαφθοράς, μαζί με ορισμένους χειροκροτητές ιθαγενείς, ετοιμάζονται να άλλαζαν στρατόπεδα προς όφελος του κ@λου τους, δηλαδή σε απλά Ελληνικά ΚΑΡΕΚΛΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ και της τσέπης τους ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    1. ….Οι Ελληνες άρχισαν να τιμωρούν τους ανθελληνες;;;;…. χαχαχαχαχα, που ειδατε την τιμωρια εσεις;;; 23% πηρε ρεεεε!! Μετα απο τετοια προδοςια πηρε 23%. Καταλαβαινετε τι λέτε;;;; Ουτε 5% δεν επρεπε να πάρει. Αμ ο άλλος, ο …θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών…κ.Κουλης;;;;; Τι σας λέει αυτο;;; και έμειναν εξω πατριωτικά κόμματα οπως του Μαρια του Κολλατου κλπ!!! Μα εχουν μυαλό οι Ελληνες;;; Οχι πες μου σε παρακαλώ, εχουν μυαλό;;;; ουτε το μυνημαμπως η Ελληνικη κοινωνία στρέφεται πλεον προς τον πατριωτισμο δεν ειμαστε ικανοί να στείλουμε!! Ουτε ενα μήνυμα!! Άχρηστοι, ε άχρηστοι!!

  4. Μακελειό, διαφωνώ ότι ο Κούλης πρέπει να αρχίσει να μοιράζει μετρητά και υποσχέσεις. Μα γιατί τόση ξεφτίλα. Δεν υπάρχει όραμα? Τι εννοείτε να “ανοιξει τα χαρτιά του…για το οικονομικό πρόγραμμα”. Πάλι θα αρχίσουμε να αγοράζουμε ψήφους επι πιστώσει? Που είναι η αξιοπρέπεια και το ήθος?

    1. Σωστά! Ο Κούλης υποσχέθηκε φτώχεια, απολύσεις, μείωση συντάξεων και μισθών στον δημόσιο τομέα, εφταήμερη εργασία κτλ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Δεν έχει λόγο να υποσχεθεί κάτι άλλο.

      1. Ποιον κοροιδευεις ρε χαζουλη; Τα ιδια λεφτα που επαιρναν απο τους φορους μας μας μοιραζαν οι συμμοριτες και μαλιστα κουτσουρεμενα γιατι τα υπολοιπα τα μοιραζαν σε γυφτους και αλλοδαπους. Ευχομαι ολοι οι συριζεοι να πεθανουν στη πεινα,

        1. Σε χαλούσε παλιοσκουπίδι που γυρνούσαν τα λεφτά στον κόσμο. Δεν μπορούσες να φας δημόσιο χρήμα τόσο καιρό και σε έπιασε στερητικό γι αυτό ακονίζεις τη μασέλα χωρίς προσχήματα τώρα. Ονειρεύεσαι πάλι ζίμενς και νοβάρτις λιμοκοντόρε.

          1. Υπαρχει καμια λογικη στο να κλεβεις το βιος των εργαζομενων για να ταιζεις συμμοριτες και τεμπελχαναδες του δημοσιου και να δινεις λεφτα σε συνταξεις που εσυ ο ιδιος αδειασες απο τα ασφαλιστικα ταμεια ρε ξεφτυλα; Ευχομαι να κλεισουν ολες οι κλεφτουπηρεσιες του δημοσιου που εχουν μονοπωλειο αλλα και παλι καταληγουν με καποιο τροπο να μπαινουν μεσα. Αρκετα πληρωσαμε τοσο χρονια. Ευκαιρια να πιασετε καμια κανονικη δουλεια οπως εμεις οι υπολοιποι ή να πεθανετε στη πεινα. Και μην τολμησετε να πατε σε καμια εκκλησια να σας ταισει αθεα σκουπιδια.

Comments are closed.