Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ που βάφτισε 1.000.000 πατριώτες, ακροδεξιούς. Τράβα μάζεψε το γιο σου, ρε. Ρίξατε στον λαό καρκίνο και βγάλατε και γλώσσα; Δηλητηριάσατε τον κόσμο και έχετε το θράσος να μιλάτε αντί να κοιτάζετε τα χάλια σας; Σκασμός, κύριε Βούτση

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. 

    ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
    –ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Anti F.A παμε παλι μοσχαρε λιγουρη. Μηπως νομιζεις οτι ειμαστε αποκλεισμένοι απο τον κοσμο κ δεν ξερουμε τι γινεται. Η ομαδα στην οποια ανήκεις ειναι πολυεθνική του αισχατογερου Σορος κ μαζεύει κατι λιγουρια, πρεζακια, λαθραιους και γυφτους σαν κ σενα, τους δινει απο ενα μεροκαματάκι κ κανουν τους αναρχικους. Συνάδελφοι σου μαλιστα στο Αμερικα αρκετα προσφατα ειχαν βγει με πανο διαμαρτυρίας γιατι δεν τους ειχε πληρώσει τα ¨δεδουλευμένα”. Οποτε τις γελοιες ψευτοαναλύσεις σου κρατα τες να τις λες με τους αλλους τηγανοκέφαλους οταν μαζευέστε σε τιποτα υπογες για να βαράτε ενέσεις

    2. Σκασμος ελληνικε λαε
      Εσυ εφερες αυτα τα σκατα να σε κυβερνησουν Δουλικο ε δουλικο.
      Και τωρα θα φερεις ακομη εναν απογονο των γιδοβοσκων του Σινα να σε κυβερνησει
      Οποτε σκασμος (ελληνικε) λαε

    3. Τι θα καναμε βρε Στεφανε αν δεν ειχαμε κ σενα;! Ελληνες πατριωτες μην καταθετετε τα οπλα κ μην μεμψιμοιρειτε! Δειτε…μαθετε την αληθεια κ πραξτε με νου κ ψυχραιμια οταν ερθει η ωρα! Μην τους χαριστειτε,τους προδοτες (πριν μας αφανισουν αυτοι),απο προσωπου Ελλαδος απαξ δια παντος! Μην τους μισθοδοτειτε ,μην τους ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    4. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΒΟΥΡΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΗΣ

    5. ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ..Anti F.A.=Anti FIRST AMENDMENT…ΔΛΔ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΚΕΕΡΦΑ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ-ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ)…ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” ΟΠΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΔΩΝ!ΕΙΠΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

    6. Η μακαιδονεια είναι μηα μην παραχαρασαιτε την ιστορεια…
      Κόμπρες Αθηναίοι μακεδονομαχι

    7. Κατα μανα κατα κύρη, κατα γιο και θυγατέρα. Τι περιμενεις να βγάλει ο Βουτσης;;; Κανεναν καθηγητή πανεπιστιμιου;; Η κανεναν σοφό;;; Κοιτάξτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα. Οποτε τον βλεπω αυτον τον ανθρωπο, μου θυμίζει ταβερνιάρη. Δεν ξερω γιατι, αλλα ετςι τον βλεπω.

    8. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΣ όπως δε λένε οι άλλοι… Τουμπεκί τα ΜΜΕ για Βουτση

    9. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    10. κοιτα ρε greek NA ΔΕΙΣ τα χαλια ΣΟΥ.///// ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ. Μην μου πεις οτι εχει λογικη το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

    11. να τον χαιρεται τον Γιοκα ΤΟΥ,και τους ΔΥΟ να τους χαιρονται οι greeks

    Comments are closed.