ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΗΛΙΚΙΑ κ’ χαφιέδες του εχθρού. Tα παλληκάρια που πολέμησαν σαν λιοντάρια για την Ελλάδα και οι σύγχρονοι Εφιάλτες που μας ξεπούλησαν. 2 συγκλονιστικές ιστορίες από τους μεγαλειώδεις ηθοποιούς της πατριωτικής Δεξιάς, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Δ. Παπαγιαννόπουλο, χαστούκι για τους σύγχρονους δοσίλογους

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. 

    ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
    –ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

    32_maketa.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Είναι πολλά τα σορολεφτά φαίνεται, τα ίδια που θέλουν τα αριστερά κοινοβουλευτικά προδοταριά ενωμένα και τα δεξιά διηρημένα για την καταστροφή του τόπου.
      Δυστυχώς εντός ολίγου σφραγίδες τέλους. Η Ελλάς το πιο ηλίθιο θύμα πειραματόζωο του συγχρόνου υβριδικού πολέμου. Ποιος θα το πίστευε!
      Ακόμα και η Συρία και η Τουρκία, αν πέσουν, ενδόξως πάντως θα πέσουν. Καμιά σχέσι μ’ αυτή την νεοελληνική μεταπολιτευτική ξεφτίλα.
      Άργησε πολύ να καταλάβη ο χαζορωμιός (400 χρόνια τουρκοκρατία, 200 βαυαρογερμανοκρατία) ότι η ευρωδημοκρατία ήταν το τυράκι της φάκας της εθνικής του διαλύσεως.
      ‘Οσα πήραμε στα ξένα…
      Άντε και στα βουνά πάλι τώρα, νέο συμμοριτοπόλεμο, να πολεμάμε τα ξεπουλημένα αντιφά, λαθρόσκατα και βαλκανόσκυλα για να σώσουμε ό,τι μπορεί από Ελλάδα να περισωθή…

    2. Εξω απ την Ευρωπη των Μασονων και των τραπεζιτων….πουτανας γιοι πολιτικοι η Μακεδονια ειναι Ελληνικη….

    3. Στέφανε καλημερα.Τα κίτρινα γιλέκα που βγήκαν στους δρόμους τις Γαλλίας,δεν είχαν κομματικό προσανατολισμό αλλα το κοινό συμφέρον του λαού της Γαλλίας.Ο μακρον προσπάθησε να περάσει αντι εργατικούς νόμους (κεκτημένα των Γάλλων απο τον Μιτεράν),να κανει αυξήσεις στις τιμές των μέσων συγκοινωνίας,αύξηση της φορολογικής κλίμακας κατ εντολή της μερκελ,αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης,με συνέπεια να καεί η Γαλλία.Εκανε πίσω εστω και προσωρινά για έξι μηνες.Τα συνδικάτα τους ειναι πολυ ισχυρά και καμια σχεση με τα δικα μας τα πουλημένα.Ο γάλλος εχει μεσα του την εθνικη περηφάνια,το αίσθημα της ελευθερίας και των δικών του ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Εαν τολμούσε ο Μακρον ή ο καθε Μακρον να περάσει εστω το ενα δέκατο απο αυτα που πέρασαν οι κυβερνήσεις του πασοκ νδ συριζα αναίμακτα στον ελληνικό λαό,σε πληροφορώ οτι τωρα δεν θα υπήρχε Γαλλια, θα ηταν ολη καμένη και οι πολιτικοί της αποκεφαλισμένοι στην γκιλοτίνα στα πρότυπα του μεσαίων.Με λιγα λογια φταίμε και μεις σαν λαός που ειμαστε παρτακηδες και ατομιστες συμφεροντολόγοι,παιζει ρόλο τα 400 χρονια σκλαβιάς και αγραμματοσύνης.πανω απ ολα το προσωπικό συμφέρον και οχι το πατριωτικο.Αυτο άλλωστε φαινεται και απο την αντιπολίτευση που κανει η πατριωτική δεξιά (οχι φυσικα η νδ) που αντι να ενωθεί υπό την ηγεσία ενός κοινά αποδεκτού ηγέτη (άραγε δεν υπαρχει ενας τέτοιος;;;) εμφανίζεται με κόμματα αποκόμματα και άκουσον άκουσον την ναζιστικη χα των μπράβων και των μουλων.Μηπως πρεπει να σκεφτείς Στέφανε οτι ήρθε η ωρα να κατέβεις στον πολιτικό στίβο;;; Εχεις αποδείξει οτι εισαι άμεμπτος,παιδι του λαού,πατριωτης,βιοπαλαιστής απο τίμια φτωχική οικογενεια,οτι εχεις καταφέρει το εχεις καταφέρει με την δουλεια σου και τα μπράτσα σου,θα μπορούσες να καταφέρεις πολλα περισσότερα εαν έσκυβες το κεφαλι στο κατεστημένο,αλλα ήσουν ανένδοτος και παντα πιστός στις αρχές σου.Εισαι ενωτικός καθαρός και αυτο που νομιζω οτι θελει πλεον ο Έλληνας.Ξερω οτι μετράς τα κουκιά,οτι ειναι δυσκολη απόφαση,αλλα εγω νομιζω οτι ήρθε η ωρα…..ή τωρα ή ποτε!

    Comments are closed.