“Τροποποίησαν τα οριστικά αποτελέσματα προσλήψεων Κοινωφελούς εργασίας!”

Κοινοποίηση:
koinefelis-ergasia

“Ντροπή και Αίσχος: Άλλαξαν χθες βράδυ τα οριστικά αποτελέσματα. Δηλαδή με υπογραφή του διοικητή του ΟΑΕΔτροποποίησαν τα οριστικά αποτελέσματα“!ΕΚΤΑΚΤΟ 10.000 θέσεις

Τροποποίηση στον πίνακα των επιτυχόντων της Κοινωφελούς εργασίας

ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 28000 ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ,Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DIKAIOLOGITIKA.GR ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :
“ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ 10000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ” ,
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ 10000 ΘΕΣΕΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ “ΠΙΕΣΕΙΣ” ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΜΑΖΙ) ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ !!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ,ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ,ΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΤΩ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ 490 ΕΥΡΩ(ΟΥΤΕ ΚΑΝ 500) ΧΑΡΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ, Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ……..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ….
http://www.mikresagelies.gr/10000-tropopoiisi-pinaka-koinofelis-ergasia-oaed/
http://www.dikaiologitika.gr/2013113020955/ergasiaka/ston-aera-oi-10-000-proslipseis-tou-oaed-allaxan-ta-apotelesmata/menu-id-232.html

 

ΕΔΩ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 10000 ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

http://www.dikaiologitika.gr/erwthseis/erothsh/2494-tropopoihsh-oristikou-pinaka-oaed/menu-id-125.html

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κυρία Ξένια πρώτα από όλα σε μια χώρα με 2.000.000 ανέργους θα υπάρχουν πολλοί ΔΕ ΠΕ που θα κάνουν αιτηση ακομα και για μια θέση ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΕ και οχι μόνο ΥΕ εκπαίδευσης .Μάθετε να διαβάζετε και μην πετάτε κοτσάνες .
    Μακάρι να σας το κάνουν και σε εσάς αυτό αφού έτσι το θέτετε και τα Χριστούγεννα ενω θα είστε έτοιμη για δουλειά να σας πετάξουν απο τους επιτυχόντες και να μην μπορέσετε να κάνετε αιτηση στις επόμενες προσκλήσεις του ΟΑΕΔ.Να δω τότε τι θα γράφετε .Αυτά καληνύχτα

    1. κοπέλα μου δεν ξέρεις τι λες.
      μια φίλη μου είναι στους επιτυχόντες της Β’ Προκήρυξης και επειδή το συζητήσαμε ,δεν κατάλαβε και κατάλαβα γιατί θα πρέπει να την πετάξουν εκτός επειδή θα πρέπει να προσληφθούν αυτοί που ενώ ήταν επιτυχόντες στην πρώτη τελικά δεν τους έβαλαν γιατί δικαιολογήθηκαν ότι έφταιγαν κάποια μόρια που δεν υπολογίστηκαν σωστά από το σύστημα.Το θεωρείς αυτό εσύ σωστό;
      Εσύ πετάς κοτσάνες. Ασφαλώς και μπορούν να πάρουν μέρος και σε άλλες προκηρύξεις αλλά το να πάει τρενάκι η ιστορία δεν είναι και σωστό άσε που που οι επιτυχούσσες της δεύτερης προκήρυξης δεν φταίνε σε τίποτα.
      Το δίκαιο θα ήταν να πουν όταν είδαν το λάθος , ότι όσοι βρέθηκαν εκτός θα προσληφθούν κατά προτεραιότητα σε άλλη ανάλογη προκήρυξη χωρίς να μειωθούν οι προσλαμβανόμενοι και οι επιτυχόντες των άλλων προκηρύξεων.

  2. Έτσι και “πειράξουν” τους επιτυχόντες των 28000 θέσεων θα γίνει χαμός.
    Πραγματικά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι υπεύθυνοι του site dikaiologitika.gr , προσπαθούν να κάνουν παρέμβαση στον ΟΑΕΔ και να τους πουν ότι πρέπει να ανοίξει ξανά η δεύτερη προκήρυξη για να πάρουν μέρος οι επιτυχόντες της πρώτης.
    Τι δουλειά έχει ένα site να κάνει τέτοιες παρεμβάσεις όταν ειδικά η πρώτη προκήρυξη αφορά ΥΕ ενώ η δεύτερη αφορά ΔΕ ,ΤΕ και ΠΕ.
    Προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα τα αποτελέσματα που όπως σωστά λέει η/ο παραπάνω μετά από “τηλεφωνάκια που έπεσαν” αναγκάστηκε ο Αμπατζόγλου να κάνει τροποποίηση των οριστικών ;
    Τι πράγματα είναι αυτά ; Ακόμα και στο γκρεμό που πέφτουμε όλοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν τους δικούς τους, έμμεσα ;
    Η καχυποψία δεν πηγάζει από εμάς αλλά την ενδυναμώνουν οι ίδιοι στον ΟΑΕΔ .
    Πιο γελοίο από αυτό που όλοι διαβάσαμε δεν υπάρχει .Απομένει να μας πουν ότι ακυρώθηκαν οι προκηρύξεις και οι διορισμοί που αφορούν σε αυτούς.
    Μα δεν είναι γελοίο να τροποποιεί κάποιος τα αποτελέσματα τα οποία είναι οριστικά ;
    Τότε τι οριστικά μας λένε ότι είναι αν μπορεί κάποιος να “βάλει χέρι” ;
    Μας δουλεύουν ;

  3. Τωρα το θυμηθηκατε ρε παλιολαμογια ξεφτιλισμενα υποκειμενα του ΟΑΕΔ οτι κανατε λαθος ??
    Οταν σας εκαναν τις ενστασεις,δεν το ειχατε δει ρε αληταραδες οτι ειχε γινει λαθος ??
    Ποιος απο εσας ρε χαμενα κοπροσκυλα θα με αποζημιωσει για ολα αυτα που ζω με την ανεργια εδω και 2 χρονια ?
    Δε θα φταιω εγω ρε χαμενοι ουτε κανενας αλλος απο αυτους που τους στερησατε απο χθες το βραδυ τη χαρα να εργαστουν εστω και για πεντε μηνες,εαν σας φυτεψουν μια σφαιρα στο κεφαλι.
    Αυτο μονο σας αξιζει ρε αθλια υποκειμενα,που μας εχετε καταντησει ζητιανους και εσεις τσεπωνετε τα χιλιαρικα σας.
    Δ

  4. Εγώ κατάλαβα οτι μιλάει για να ανοίξουν τις αιτήσεις για αυτούς που ήταν επιτυχόντες χωρίς δικαίωμα αίτησης για τις 28000 και τώρα τους πέταξαν έξω . Το βρίσκω δίκαιο και σωστό .Εσυ μάλλον κοιτάς την πάρτη σου και μόνο .Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια.Θα την φας και εσύ όπως εγώ που έμεινα για άλλη μια φορά για λάθος αλλουνού στην απέξω

    1. Λάθος κατάλαβες.
      Έγραψαν ότι πρέπει ο ΟΑΕΔ να ανοιξει την β’ προκήρυξη των 28000 θέσεων για να πάρουν μέρος αυτοι που ήταν επιτυχόντες στην Α’ προκήρυξη αλλά τελικά μετά έφαγαν πόρτα .

Comments are closed.