“Τέτοιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και γρεκύλοι, πρέπει να εξοντωθούν!” (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
mercedes1

“Δείτε φωτό απο ΙΧ παρκαρισμένο στο κέντρο του Πειραιά. Παρατήρησε το αυτοκόλλητο με τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.

Τέτοιοι προδότες και γρεκυλοι, πρέπει να έξοντωθουν.

Ζητω το αδιαίρετο Έθνος των Ελλήνων.”

Δ.Τ

mercedes1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Π…Η ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ

  2. Ρε ελληναρα εσυ που κανεις την καταγγελια γιατι δεν του τοκανες γκαμπριο,κοταραα τον ειχες μπροστα σου καικανες κοκοκο.

  3. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΗ ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ……….

  4. τα εχουμε πει απο καιρο ειναι οι μεγαλυτεροι ραγιαδες και γραικυλοι οι κρητικοι,δεν ειναι τυχαιο που ψηφιζουν τοσα χρονια πασοκα και τωρα συριζα,οσο για τους ταφους των βενιζελων που αναφερεται εννοουμε τους ταφους των εβραιων για να ξερουμε τι λεμε

  5. Είναι τοσο ασχετοι ιστορικα αυτοι οι τυποι που δεν ξερουν πως την σημαια αυτή μας την επεβαλαν οι τουρκοι και συμβολιζει την τουρκικη κυριαρχια στο νησι ενώ το αστερι συμβολιζει πως ότι θυριωδια εκαναν την εκαναν με τις ευλογιες των εβραιων…Η πραγματικη σημαια της κρητης είναι αυτή που σηκωνει ο Καγιαλες στους ταφους των Βενιζέλων στο Ακρωτηρι Χανιων και εναι λευκη με ένα χοντρο μαυρο σταυρο…

    1. τα αναρχ..ια αυτα τα αυτοκινητα ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ, ουτε τα καινε γιατι γουσταρουν τη διχοτομηση της χωρας σε αυτονομα κρατιδια.

  6. να δουμε αν το αμαξι του γλεζου εχει αυτοκολλητο για ανεξαρτητη μακεδονια και θρακη..αφου του δωσαμε πρωτια στις ευρωεκλογες,τωρα πρεπει να τον κανουμε και προεδρο της χωρας..οσο πιο προδοτης,τοσο πιο ψηλα..

  7. ζητω η χρυση αυγη ζητω η ελλαδα ζητω ο αρχηγος

Comments are closed.