ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ η ΟΡΓΗ για τον ταβερνιάρη που σκότωσε τη Μάγκυ! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
magi1

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στα Στύρα για το αδέσποτο κουτάβι με το όνομα Μάγκυ, που βρήκε φρικτό θάνατο από ιδιοκτήτη ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος…

Η μεγάλη συγκέντρωση έγινε έξω από την ταβέρνα του δράστη «Ψησταριά ο Κώστας» ο οποίος κρύβεται για να μην συλληφθεί, μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτηση για την πρωτοφανή κτηνωδία που υπέστη το άτυχο κουταβάκι.

Το παρών έδωσαν χιλιάδες άνθρωποι που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν για την μικρή Μάγκυ. Με συνθήματα και πανό απαίτησαν δικαιοσύνη και βαριά τιμωρία για τον δολοφόνο.

magi2

magi3

magi4

magi5

magi6

skilaki

Εικόνες ντροπής:Ταβερνιάρης στα Νέα Στύρα Ευβοίας σκότωσε αδέσποτο σκυλάκι χτυπώντας του το κεφάλι με καρέκλα!

http://eviazoom.blogspot.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

63 Σχόλια

  1. οι περισσότερη εδω δεν πάτε καλα .. πρωτον λετε άκυρα πραγματα για παιδια και γριές ..ναι δεν λεω πολυ τραγικα ολα αυτα ..
    αλλα εδω μιλάμε για ενα άλλο γεγονός που πρέπει να τιμωρηθεί ..
    η κακοποίηση αυτού του αθώου ζώου ειναι εξίσου σημαντική όσο ειναι οποιαδήποτε αλλη …δηλαδή επειδή πεθαίνουν παιδιά και γριές δεν πρέπει να τηρήσουμε αλλά εγκλήματα ?? δεν πάτερ καλα και λυπάμαι πραγματικά για την παιδεία σας και αυτή που θα περάσετε στα παιδιά σας ..κάτι τέτοιοι πάτε την χώρα μας πίσω ..και όσο για το ενα σκυλι ηταν ..δεν κατάλαβα αυτο δεν υπέφερε ? και μπράβο στους φιλοζωους που αγωνιζονται για τα ανιπερασπιστα ..

  2. για το σκυλι ενταξει η διαμαρτυρια . για την γιαγια που την εκτελεσαν οι ΔΕΗτζηδες κανενας φιλοζωος ?

  3. Μην κατηγορείται τον ταβερνιάρη, τον υποστηρίζουν οι Αλβανοί. Εκεί δουλεύουν Αλβανοί (ανασφάλιστοι), λάντζα Αλβανέζα (ασφαλισμένη στον ΟΓΑ από άλλον). Η Αστυνομία με τι να ασχοληθεί? Ο αστυνόμος έχει κτήματα που του τα δουλεύουν τα Αλβανά. Από Ναρκωτικά? περισσότερα και από την Κάρυστο που έχει 2.000 κατοίκους. Αλλά έτσι είναι όταν τα γράφεις …σε γράφουν!. Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί? ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ. Παίζονται μεγάλα παιχνίδια, θα δώσουν σημασία σε ένα σκυλάκι? Έχει χρήμα αυτή η είδηση? Όχι?

  4. Αναρωτιέμαι γιατί ορισμένοι στα σχόλια τους αναφέρονται σε εντελώς άσχετα θέματα όπως η Γάζα και στις δολοφονίες ανθρώπων γενικότερα για να δείξουν τι ακριβώς?ότι επειδή υπάρχουν χειρότερα όπως ο θάνατος ενός παιδιού θα πρέπει να δείξουμε ανοχή στις δολοφονίες άλλων αθώων οντότητων. Ζώα άνθρωποι αυτή η γή ανήκει σε όλα τα πλάσματα της και είναι κατώτερος μόνο όποιος πιστεύει ότι θα προκαλεί πόνο όποτε του καπνίσει και επειδή θα τυχαίνει να είναι άνθρωπος θα μπορεί να δικαιολογείται για τα εγκλήματα του. Χαίρομαι που δεν κατάντησα να σκέφτομαι τόσο απάνθρωπα και ηλίθια όπως ορισμένοι.

  5. Παω στοιχημα ενα παπαρι οτι οι περισσοτεεροι απο τους αφελεις που μαζευτηκαν εκει ειναι χαβγιτες. Υποκριτες σε ολα. Ποτε το παιζουν πατριωτες, ποτε φιλοζωοι, ποτε θεματοφυλακες της ταξης… Μια απυθμενη γραφικοτητα και καφριλα απο το αθλιο συστημικο δεκανικι των ανθελληνων νεοναζι. Απομονωστε τους.

  6. Οι παθολογικα αρρωστοι “φιλοζωοι” εχουν αναγκη απο ιατικη φριοντιδα. 1000 παιδια σκοτωθηκαν στη Γαζα αλλα αυτοι θεωρουν σημαντικοτερο ενα… σκυλο
    Εντωμεταξυ ολοι αυτοι οι παληκαραδες που ελεγαν θα τον δειρουν κλπ. δεν εκαναν τιποτα. Γιατι απλα ειναι κοτες. Χαχαχααχ

    1. Αμα είσαι μάγκας πήγαινε εσυ να κανεις διαμαρτυρία για τα χιλια παιδια …
      και τι εννοείς για ενα σκυλο?? ο σκύλος δεν ένιωσε πονο ? σε τι διαφέρει ο πόνος που νιωθει ενα ζωο με το πονο που νιωθει ενα παιδι ?? και οι φιλόζωοι καλα κάνουν και έχουν καθε δικαιωμα να πολεμήσουν και να μιλήσουν για αυτα τα αθώα πλάσματα ..
      δεν λέω τραγικό οτι έγινε με τα παιδιά αλλά ειναι άκυρο εδω ..άλλο θέμα αυτο και άλλο θέμα του σκυλιου ..και τα δύο τραγικα ομως ..και
      αν ήταν στη θεση της μαγκυς ενα παιδι τι θα λέγατε ?? αφήστε το ταβερνιαρη ήσυχο ??

  7. Το χειροτερο ζωο στον πλανητη ειμαστε εμεις οι ανθρωποι και το δειχνουμε καθε στιγμη θα σας παρακαλουσα στο σχιστο κορυδαλλου να μην αφηνετε καθε Πασχα και Χριστουγεννα το σκυλακια που πηρατε για δωρο στα παιδια σας. Ειναι μεγαλη ευθυνη η ζωη τους. Ευγε σε οσους διαμαρτυρονται για τις ζωες των ανηπερασπιστων ζωων. Ειμαι κατα των ζωολογικων παρκων και τσιρκων γιατι τα βασανιζουν.

  8. Απο τα περισσοτερα σχόλια που εχουν γραφει πανω σ αυτο το θεμα, ειναι φανερό γιατι η χώρα δεν παει καλα. Το οτι οι περισσοτεροι ειναι χοντρόπετσοι απεναντι σε εναν θανατο ανθρωπου Ή ζώου αυτο τα λεει ολα. Αυτη η χώρα δεν προκειτε να αλλαξει οσο αμόρφωτοι, χοντροκομμένοι κ ανάλγητοι ειναι η μεγαλη πλειοψηφία. Εχετε καταλήξει πολυ χειρότεροι απο τα ζώα γιατι το μονο που σας ενδιαφέρει πλεον ειναι το οικονομικο κ πως θα ξαναγίνει η ζωή σας οπως κ πριν, που ειχατε λεφτά κ πηγαίνατε στα σκυλάδικα κ χορεύατε στα τραπεζια. Αλλαγη της χώρα δεν προκείται να υπάρξει οσο η Ελλαδα στην μεγάλη της πλειοψηφία κατοικείται απο πιθηκια

  9. Θα ήθελα να πω κάτι έχοντας διαβάσει όλα τα παρακάτω σχόλια…..

    πολλοί από όσους μαζεύτηκαν εκεί είναι άνθρωποι με ευαισθησίες γενικά και όχι επιλεκτικά……δουλεύουν σε εθελοντικές οργανώσεις για τους άστεγους, για τους γέρους κτλ…..

    και εγω συγκεκριμένα πολλές φορές έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές διαδηλώσεις για πολλά θέματα…..

    αλλά έτσι είναι η γενικεύσεις τους μηδενίζουν ολους…….ο ανθρωπος από την κούνια του νόμιζε ότι είχε μυαλό αλλά μάλλον σκατά έχει παρά μυαλό…..

    θυμηθήκατε όλοι την Γάζα τρέντούληδες ε???

    τόσα χρόνια πόσοι ασχοληθήκατε?

    Γιατί εγώ και κάποιοι από τους χαζούς κατά την αποψή σας φιλόζωους το έκαναν…..

    Βαρεθηκα να ασχολούμαι με μικρόμυαλους και Ελληνάρες….Ο κόσμος ποτε δεν θα αλλάξει για κάτι μυαλά σαν και τα δικα σας….ΣΟΡΡΥ

  10. Δεν ειδαμε κανένα πανό που να γράφει “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ”
    Πρέπει να ντρέπεστε .Και βέβαια να τιμωρηθεί αυτός
    που σκότωσε το κακόμοιρο το ζωάκι κα μάλιστα παραδειγματικα.Για την ΜΥΡΤΩ
    δεν κουνήθηκε φύλο.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

  11. Ρε δεν πάτε στο διάλο τομάρια όλοι οι φιλόζωοι δήθεν , έχετε όλοι σας από ένα φυλακισμένο ζώο και το παίζετε τιμητές .Που είσασταν ρε ρεντίκολα όταν κάηκε το κοριτσάκι φέτος το χειμώνα ή τα 3 αδάλφια πριν ένα χρόνο ή οι φοιτητές πριν 2 χρόνια ? Να προστατέψεις τα ζωντανά δεν λέω , αλλά εσείς το κάνετε εις βάρος ζώων και ανθρώπων .

    1. είσαι ΑΟΡΑΤΟΣ δεν σε ακούμε και δεν σε βλέπουμε οπότε γειαααααα

      1. εσυ εισαι αορατη γιατι εισαι γραφικη. Ξυπνα σουγελο

      2. εγω σε βλεπωωωω . εκει αριστερα στους συγκεντρωμενους εξω απο την ταβερνα . ναι με τα χοντρα γυαλια . αυτη με τα σπυρακια που δεν κρυβονται ουτε με στοκο , ντε . και συγνωμη που σου το λεω αλλα τις μασχαλες να μην ξυρισεις αντε να το καταλαβω , αλλα στα ποδια ρε φιλεναδα τοση τριχα τι στο καλο ειχατε χιμπαντζιδες στο σοι ? ισως ετσι εξηγειται γιατι αγαπας περισοτερο τα ζωα απο τους ανθρωπους .

  12. Αχ τι καλα!!! Εχουν γράψει και το υποτειθέμενο όνομα του ζωντανού με ρεσουδάκια!!! Τι γλυκό!!!! Ρε αν αναστενόταν το σκυλί πρώτα εσάς θα δαγκωνε για την υπερβολή και την ανόητη συμπεριφορά. Τι θσα έπρεπε να γίνει: Καταγγελία μήνυση, παρουσία στο δικαστήριο και ενημέρωση των υποψηφίων πελατών της ταβέρνας. Όχι πανηγύρι και ευκαιρία να βγάλουμε τα ωυχολογικά μας και τις ανασφάλειες.

  13. Ακόμη μία φορά φαίνεται πόσο πρόβατα ήμαστε…..
    Κακός σκοτώθηκε ένα σκυλί (που προφανώς ενοχλούσε τους πελάτες του μαγαζιού) αλλά ρε παιδιά κάθε μέρα γίνονται φρικτά εγκλήματα σε όλη την Ελλάδα , δεν είδα καμιά συγκέντρωση διαμαρτυρίας…
    Πόσο πρόβατα ήμαστε ;;;;;;;;;;;;;;;;;

  14. παιδεραστες, που τουσ κανθν κουμαντο οι αλβανοι,, αιμομιχια , αυτοι σκοτωνουν τα σκθλια και τισ γατεσ και τα τρωνε. τη να μασ πει και η εθβοι τωρα!!! αυτα ειναι γνωστα απο χρονια!!!

  15. Δενα χρονια φυλακη στο κτηνος ,να δουμε αν αλλος “μαγκας” κανει κατι τετοιο..
    Τα βαζουνε με τα ζωακια οι”μαγκες” που δεν μπορουν αμυνθουν..

    1. η τετραπληγικη γιαγια ποσο αντισταθηκε στον προεδρο της ΔΕΗ ? η Μυρτω ποσο στον πακιστανο ? για αυτους τι τιμωρια ? θελω να δω δικαιοσυνη .

  16. πραγματι, λυπομαστε πιο πολυ για τη ζωη των ζωων παρα για τους ανθρωπους αυτο φενεται καθημερινα σε ολους(και δεν εχουν κι αδικο) αυτο ομως το φαινομενο σιγα σιγα θα παγιωθει σε ολους μας και μετα θα δουμε την απελπισια και τη μοναξια να μεταφραζεται σε ατελειωτη βια. ο ταβερνιαρης θελει πολλα χρονια φυλακη ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ. ποσα χρονια ομως, τη στιγμη που ο σαββας ξηρος υπευθυνος για πολλους φονους ΑΝΘΡΩΠΩΝ μετα απο 10 χρονια φυλακη ετοιμαζεται να βγει λογω προβληματων υγειας και καλα. φυσικα βαζουν και το “χερακι τους” πολοι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ αυτο μην το ξεχναμε, αλλα τελος παντων δεν ειδα και καμμια διαδηλωση για τη μυρτω ρε παιδια.

  17. Για τα νεκρά παιδάκια στο λιμάνι της Γάζας δεν είδα καμιά διαμαρτυρία έξω από την ιουδαϊκή πρεσβεία. Υποκριτές και αλλήθωροι , σάπιοι μέχρι το μεδούλι.

  18. και να σου όλοι οι φιλόζωοι με τις lois vuitton τσάντες και τα audi παρκαρισμένα έξω από την ταβέρνα του μαλάκα του κωλόβλαχου για να βγάλουν το άχτι τους…

    Να τους πεις να βοηθήσουν σε κάποιο συσσίτιο για τους φτωχούς δεν έχουν ώρα. Για να ντύσουν κάνα σκυλί με υφασματάκια έχουν.

    Θεωρώ την αξία της ζωής του ζώου ίση με αυτή του ανθρώπου και ας μην είμαι χορτοφάγος.
    Με εκνευρίζει όμως η επιλεκτική ευαισθησία ορισμένων και ιδιαίτερα οι αμερικανιές με τα κεράκια και τις ολονυχτίες για το σκυλάκι.

  19. Λυπόμαστε περισσότερο τα ζώα παρά τους ανθρώπους, γιατί τα ζώα είναι αγνά και αθώα ενώ εμείς έχουμε διαφθαρεί και είμαστε άθεοι-απάτριδες-ανώμαλοι-τομάρια, κλπ.

    1. Τα λόγια όλων των φιλόζωων μυ προκαλούν πολλές φοές γέλιο. Διότι ενώ έχουν γενικά δίκιο σε όλα, λόγω έλειψης εμπειρίας με ζώα νομίζουν ότι τα ζωάκια είνα αθώα και γλυκά. Τα ζώα έχουν Χαρακτήρα ακριβώς όπως και ο άνθρωπος. Αλλά ο κόσμος έχει επικεντρωθεί εκ των πραγμάτων στα σκυλιά , άντε και στα γατιά.

  20. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ. ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ, ΑΠΛΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΜΕΣΩΣ.

  21. OTAN TRΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, 6,500 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΕΙΛΕΣΕ Η ΟΡΓΗ ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ -ΠΟΥ ΚΑΚΙΣΤΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ- ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΡΕ ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ,ΝΤΡΟΠΗ

  22. Οι θαμώνες της ταβερνας γιατί δεν προσπάθησαν να σώσουν το άτυχο σκυλάκι απο τον μανιακό;
    Επίσης, έχουν και τα ζώα δικαιώματα ! Πολύ καλά κάνανε και πήγανε να διαμαρτυρηθούνε οι φιλόζωοι! πρέπει κάποια δίποδα να καταλάβουνε οτι δεν μπορουνε να ξεσπάνε στα ζωακια και να μην τιμωρούνται!

    1. Αυτό είναι σοβαρό ερωτημα. Όντως έγινε έτσι το περιστατικό και δε βρέθηκε ένας να ον σταματήσει; μήπως παίζει κάτι άλλο;

    2. στον Βοτανικο και στις γυρω περιοχες εχουν εξαφανιστει τα αδεσποτα . ειναι 99% βεβαιο οτι εχουν γινει καμπαμπ σε πακιστανικα και αφγανικα κατσαρολικα . δεν πατε και προς τα κει για διαμαρτυριες να γελασει και λιγο το χειλακι μας ?

  23. Όταν οι λαθρομετανάστες έχουν κυριολεκτικά αφανίσει τα αδέσποτα σκυλιά σε όλη την Αθήνα για να τα φάνε ουδείς μιλάει και ουδείς υψώνει φωνή διαμαρτυρίας…άφαντες οι “φιλοζωϊκές” εταιρείες και άφαντοι οι “συνειδητοποιημένοι” πολίτες…
    Όταν δολοφονούνται γριούλες και γέροντες με τον χειρότερο τρόπο άφαντοι και πάλι οι “ευαισθητοποιημένοι” πολίτες…
    Τώρα “ξεσηκώθηκαν” όλοι αυτοί σε μία άκρατη επίδειξη υποκρισίας και ψευτοευαισθησίας…και από αύριο ξεχασμένο το γεγονός και πάμε για άλλα…

  24. Εδώ και 24 χρόνια αλβανοί και άλλοι λαθραίοι σφάζουν κυριολεκτικά γριούλες και γεροντάκια για να τους ληστέψουν για λίγα ευρώ και κανείς ποτέ δεν έχει διαδηλώσει αυτούς και τώρα βλέπουμε χιλιάδες μαλάκες να διαδηλώνουν για το κουτάβι. Δεν επικροτώ τον αλήτη τον ταβερνιάρη αλλά μάλλον στην Ελλάδα σήμερα, τα κουτάβια έχουν ζωή μεγαλύτερης αξίας από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας… Ούτε καν για την Μυρτώ που την άφησε φυτό ο πακιστανός δεν είδαμε έστω και μία διαδήλωση…

    1. ρε συ μην αγχώνεσαι γιαυτο δεν την έχετε την Χρυσή Αυγή….απευθύνσου εκεί …….

  25. SKAI και λοιποι ολοκληρο ρεπορταζ για την μαγκυ και τα αρχ… του καραμπελα για τους εβραιους που εχουν στριμωξει τους παλαιστινιους σε μια πιθαμη χωμα και τους σφαζουν με δικαιολογιες οτι ειναι τρομοκρατες με σκοπο να τους αφανησουν μουγκα εεεεε αλλα οποιος εχει το χρημα εχει και το λογο αρχιφασιστες προπαγανδηστες…..

  26. Και βεβαια αν ηταν για να το κανουν ψητο οι λαθρο, κανεις φιλοζωος δεν θα μιλαγε. Εχουν σκοτωσει και εχουν φαει τα μισα αδεσποτα της Αθηνας, αλλα εκει τα σκοτωνουν οι ευαισθητες κοινωνικές ομαδες με ευαισθησια.

  27. Τωρα το καψανε. Να τιμωρηθει ο ταβερνιαρης για τον θανατο του ζωου, αλλα πρεπει να υπαρχει και μετρο, το οποιο ξεπεραστηκε. Τοσοι δεν μαζευτηκανε να διαμαρτυρηθουν ουτε για τον θανατο του ανθρωπου που σκοτωσανε για μια καμερα. Και φιλοζωοι, που πετανε τα σκυλια στον δρομο μολις τα βαρεθουν πρεπει να διωκονται και αυτοι. Επισης δεν εχω δει κανεναν να εχει μαζι του σκουπα και σακουλα στην βολτα να μαζευει τα σκατα. Ολοι το παιζουν φιλοζωοι, αλλα τα σκυλια τους χεζουν τα πεζοδρομια των αλλων.

  28. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ;
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ)ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Δ Ε Ι Λ Ο Σ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ
    ΣΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ!

  29. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΙΛΑΜΕ…… ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΖΩΩΝ….

  30. Kαραγκιοζιλικια… οι “φιλοζωοι” εχουν κάλο στον εγκεφαλο. Νοιαστητε για τον ανθρωπο και οχι για τα τετραποδα, ψυχανωμαλοι.

    1. Ψυχανώμαλος είναι ο ταβερνιάρης που έκανε τον νταή σε ένα κακόμοιρο και ανυπεράσπιστο πλάσμα. Αν είχες επίσης στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβαινες οτι η αγανάκτηση για τέτοιου είδους καφρίλες δεν αποκλείουν υην αγανάκτηση για εγκλήματα εις βάρος συνανθρώπων μας, όπως αυτά που κάνει ο “περιούσιος” λαός.

  31. τα αγαπάω τα σκυλάκια και όλα μα όλα τους είναι ψυχούλες και σαν άνθρωποι

    αλλά είναι τραγικό να υπάρχει σιωπή για άλλα θέματα για δολοφονίες ανθρωπων για γεννοκτονίες όπως αυτη στη παλαιστινη και την ουκρανία που ΄γινεται τώρα

    όποιος απαυτούς εχει κατέβει να φωνάξει για τις γεννοκτονίες που γίνονται αυτή τη στιγμή, για τις δολοφονίες με μπράβους κτλ και τα παιδιά που σκοτώνονται άδικα, γίνεται γελίος με την συνθηματολογία που χρησιμοποιεί

    ναι στα σκυλάκια αλλά μην ξεχνάτε και τους ανθρώπους

  32. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ Κ.Ι.Σ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.

    1. Από τό ψυχιατρείο τού Δαφνί σχολιάζεις, ρέ ψυχανώμαλο βλήτο??

    2. Εσυ τι εκανες γι αυτο? Για τα παιδακια στην Παλαιστινη λεω.Οσο για τους φιλοζωους ειναι σιγουρο οτι εχουν περισσοτερα αισθηματα και ευαισθησιες για τον συνανθρωπο τους απ οτι εσυ και οι ομοιοι σου.Ο ταβερνιαρης με την ιδια απαθεια θα σκοτωνε και εναν ανθρωπο που θεωρουσε οτι η παρουσια του τον ενοχλει.Αληθεια πως μπορεις να το κανεις αυτο (να το χτυπησεις με καρεκλα στο κεφαλι)σε μια ψυχουλα?

    3. ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ……ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ……ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΕΙΝΑΝΕ…..ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ….ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ…….ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΟΡΕΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΩ ….ΠΦΦΦΦΦΦΦΦ

  33. τωρα καλοκαιριατικα μαζευτηκαν ολα αυτα τα ζωα για να κλαψουν ενα σκυλι;;;που ηταν ΤΟΤΕ που εδω στο μακελειο εδειχναν τα λαθρο να σφαζουν σαν αρνια οτι αδεσποτο αλλα ΚΑΙ απο σπιτι σκυλι και γατι υπηρχε και το ετρωγαν!!!η υποκρισια του μ@λ@κ@ νεοελληνα εχει σπασει ολα τα κοντερ,ποιο υποκριτης και φαρισαιος πεθαινεις….κριμα στα ζωα!!!βρηκαν εναν χαζο ταβερνιαρι να θαψουν αλλα δεν κοιταν ολα αυτα τα ζωα που πηραν και βαρεθηκαν παρατοντας τα κατοικιδια τους απο εδω και απο εκει.στα πολιτισμενα κρατοι η πολιτια λυνη το προβλημα με τα αδεσποτα και οι φιλοζωικες οργανοσεις,οχι οπως εδω που μεχρι και εκει να κοιταν να τα αρπαξουν.ΙΣΩΣ ζουσε το σκυλακι αυτο ΕΑΝ καποιο απο τα ζωα αυτα που μουτζοκλαινε και αναβουν τα κερακια του ΕΠΑΙΡΝΕ στο σπιτη του.

  34. Οκ καταδικαστεο αυτο που εκανε καλα εκαμαν και διαμαρτηρηθηκαν να του γινουν μυνησεις να πληρωσει να τιμωριθει και ολα τα σχετικα νομιμα ομως εδω αυτοκτονει λοιμοκτονει και πεθαινει καθημερινα τοσος και τοσος κοσμος λογο της καταστασης δεν ειδα κανεναν να ξεσικωθει και να καμει καμια κινητοποιηση αλλα για ενα σκυλο καναν τοση φασαρια ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

  35. ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΟΣΑΚΙΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΖΩΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Η ΟΧΙ

    1. Μαρυ μαρυ πιασε μου το γιασεμι,ΜΚΟ Αγαπη μου θες και τσαμπα κοντοσουβλι.

  36. Να μην πατήσει ξανά κανένας στο μαγαζί του και να τιμωρηθεί όσο πιο αυστηρά γίνεται.Στην φυλακή και να πληρώσει κιόλας.Κάπου διάβασα πως όχι μόνο κακοποίησε βάναυσα και σκότωσε το ΑΘΩΟ ζωντανό αλλά το ίδιο κάνει και στην οικογένειά του.Για αυτό του αξίζει να τιμωρηθεί σκληρά.Αν και οι “νόμοι της φυλακής”…θα του φερθούν όπως αξίζει σε αυτό το τέρας!

  37. ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΟΣΑΚΙΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΖΩΟΥ.

  38. Ρε είμαστε με τα καλά μας; Καλά, έχει χαζέψει ο κόσμος, δεν εξηγείται αλλιώς. Μαζεύτηκαν απ’έξω από ένα μαγαζί, έγραψαν πανό, άναψαν κεριά για ένα… αδέσποτο κουτάβι!! Δεν είπα να μην τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, αλλά εδώ δολοφονούνται άνθρωποι με πολύ άσχημο τρόπο κιόλας, και κανείς δεν βγαίνει να διαμαρτυρηθεί. Τελικά ο κόσμος έχει χαζέψει…

    1. καλα εδώ τη μερα που μαζευοταν ο κοσμος και ψηφιζοταν το πολυνομοσχεδιο η γκρινπις ειχε εκδηλωση και μαζευε λεφτα για τα δικαιωματα της μελισσας

      τρου στορυ

  39. μπραβο σε ολους αυτους που μαζευτηκαν και διαδηλωσαν εξω απο το κωλομαγαζου αυτου του κτηνους!πρεπει επιτελους στην Ελλαδα να καταλαβουν καποιοι οτι στον πλανητη γη δεν ζει μονο ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!με αυτη την διαμαρτυρια δειχνουμε οτι ειμαστε Ευρωπη διοτι μεχρι προτινος ημασταν Ελλαδισταν!!!!!!!!!!!!

    1. Ελλαδισταν ειμασται ακομα και θα ειμαστε για πλι καιρο ακομα. μεχρι να παμε απεναντι στιν ευρωπη ενα μπουκοταζ, με καθε τροπο και για τους Ελληνες και για τους τουριστες (αν φτανει τουρισμος στο χωριο αυτο) στο μαγαζι θα ηταν ενα καλο πρωτο βημα και ειδικα τωρα στην τουριστικη περιοδο. Μην περιμενουμε ευαισθησια απο ενα δυσκινητο και παχυσαρκο κρατος βαλκανικης χωρας. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ……..

    2. Σκατά Ευρώπη είμαστε. Ρωτά όμως, καρέκλες δεν υπήρχαν να τιμωρήσουν το ανθρωπόμορφο κτῆνος ;

  40. πρωτοφανες και μπραβο σας,δεν εχω δει ομως καμια φιλοζωικη τοσο καιρο στα τοσα σκυλια που εχουν σκοτωσει και τρωνε τα αλλοδαπια.εκει τι λετε θα το τολμησετε η παιζει καποιο κολημα?

Comments are closed.