Καταγγελία που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Μακελειό: «Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε εντολή να φύγουν οι αστυνομικοί από το μνημόσυνο των πεσόντων του Ρέντη»

Κοινοποίηση:
renti2

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μακελειό (εδώ) με εντολή αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αποχώρησαν από το μνημόσυνο των δύο Ειδικών Φρουρών Ευαγγελινέλη Ιωάννη και Σκυλογιάννη Γεώργιο που έπεσαν στου Ρέντη. Την είδηση την επιβεβαιώνει με καταγγελία του και αναγνώστης του Μακελειό:

 

«Ονομάζομαι Α. Γ.  και είμαι φοιτητής στη Ρόδο.

Στενό οικογενειακό μου πρόσωπο υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Αυτό που θα ήθελα να καταγγείλω είναι ότι στο μνημόσυνο των παιδιών της ομάδας ΔΙΑΣ που χάθηκαν στο Ρέντη παρέστη  και ο αρχηγός της Αστυνομίας , ο οποίος και έδωσε εντολή να φύγουν από το μνημόσυνο οι συνάδελφοι των παιδιών  που πήγαν να τιμήσουν την μνήμη τους !

Το θεωρώ ανεπίτρεπτο ! Για ποιον λόγο οι συνάδελφοί τους να μην είναι παρόντες ;;; Σε αυτή την θέση που είναι τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι ! Ντροπή ! Απλά ντροπή και προσβολή της μνήμης των παιδιών» !

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ!!!

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ “ΣΦΥΓΜΟ” ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ…

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4;;; ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΟΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 4.

  2. Oλα αυτα εγιναν επειδη πηγαν στο μνημοσυνο βουλευτες της Χρυσης Αυγης..για να καταλαβουμε με τι πιθηκανθρωπα ζωα εχουμε να κανουμε…

  3. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ε Π Ι Ε Ι Κ Ω Σ A Π A Ρ A Δ E K T O Σ !!!!!

    ΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙAΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΗ Ο ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΙΚΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΝ, ΚΑΙ Ο Χ Ι ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.-

Comments are closed.