Καταγγελία αναγνώστη για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας: «Μας δουλεύουν; Τι παίχτηκε; Δηλαδή εκεί που μας αστυνόμευαν μετά από 5 ώρες έβαλαν το φουρνέλο; Κάτι δεν πάει καλά»!

Κοινοποίηση:
ame3

Συγκλονίζει η καταγγελία αναγνώστη του makeleio.gr ο οποίος ισχυρίζεται ότι η σημερινή έκρηξη Ι.Χ αυτοκινήτου στην καρδιά της Αθήνας, ήταν ένα «καλοστημένο» κόλπο του Δένδια προκειμένου να σκορπίσει τον πανικό. Διαβάστε την καταγγελία όπως ακριβώς στάλθηκε στα γραφεία μας:

«Δεν ξέρω αν είχε 75 κιλά εκρηκτικό εκεί μέσα το αμάξι (που αν είχε, θα είχε γκρεμιστεί το Άττικα), αλλά χθες βράδυ που πέρασα κατά τις 12 είχε αστυνομία πέριξ της περιοχής. Ασυνήθιστα πολλοί αστυνομικοί λέμε.

Τα λαμόγια του Δένδια το κανόνισαν για να τρομάξουμε. Καλοστημένο όμως, αυτό το ομολογούμε».

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ρε φαλακρε καραγκιοζη, πραγματι γσουν ηλιθιος σα μαθητης και το ιδιο εισαι σαν υπουργος. Αν ειχε 75 κιλα δυναμτη θα ειχε ανοιξει ενα κρατηρα νααααααα μετα συχγωρησεως. Ειδατε εσεις κατι τετοιο. Που μυαλο…..

  2. Συμφωνό απόλυτα με την λογική αυτή του παραπάνω καταθέτη. Μήπως με αυτο το τρόπο και με τη συγκεκριμένη ψυχοεκφοβιστική τακτική (παρακρατική τρομοκρατία) καταπνίγεται εν τη γέννηση της όλο το κοινωνικό αρνητικό αίσθημα, άγχος, φόβου που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία απο την μνημονιακή πολιτική, με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται όπως όλοι περιμένουμε η μαζική αντίδραση και αποδοκιμασία της πολιτικής των μνημονίων, απο τον κόσμο στους δρόμους.

  3. Δυναμιτάκι από αυτά που όταν ήμασταν μικρά ανάβαμε το Πάσχα.
    Τα βάζαμε μέσα σε κατσαρόλες για περισσότερο κρότο.
    Α,ρε Δένδια, πόσο βλάκας είσαι τελικά!

  4. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΒΟΜΒΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ “ΗΜΕΤΕΡΩΝ” ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΕΡΣΙΩΝ.

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ.

    ΔΕΝΔΙΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!

    Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.

    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ.

  5. 75 kg TNT έεεεε;;;

    και που είναι ρε ο κρατήρας που έπρεπε να είχε κατασκάψει/εξαφανίσει όλο το πλάτος της οδού Αμερικής;;;;;
    Ούτε ένα μασούρι δυναμίτη να ήταν….

Comments are closed.