Η λαίλαπα των συμβολαιογράφων!

Κοινοποίηση:
simp

“Έχετε επισκεφθεί πρόσφατα συμβολαιογράφο;;;

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ :

-ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ

ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟ ΥΠΕΡ……. ΕΚΑΤΟ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!!!!

– ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΟ

– ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΤΡΟΙΚΑ

– ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ Η ΓΝΗΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ.

-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ΄;;;;;;;;;

΄΄΄΄ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.΄΄΄΄

 ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ Ε.Ε. Η ΙΔΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.!!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ??????

ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ

ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΕΩΣ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ!!!!!!!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 146 KΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ !!! Κρατος εν κρατη !! ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ , Δικαστικοι επιμελητες,Τουριστικα γραφεια , Ταξιτζηδες , Βυτιοφορα ειναι μονο μερικα απο τα κλειστα επαγγελματα. Και ΟΛΑ τα κομματα ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ για αυτο το θεμα. Οσοι ΑΝΕΡΓΟΙ και οχι μονο , διαβασουν το σχολιο μου , τους ΠΑΡΑΚΑΛΩ , να στειλουν μια επιστολη η ενα ε-μαιλ σε κομμματα και φορεις προκειμενου να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ και να βρουν οι 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ δουλεια. Γιατι ολα τα κομματα ζητανε την ψηφο των ανεργων αλλα τους ” γραφουν” στα αρχ….. τους ( συγνωμη για την εκφραση). Και απο τον Στ. ΧΙΟ ζηταω μια ειδικη εκπομπη για αυτο το θεμα. Ζηταω επισης οι ΑΝΕΡΓΟΙ να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τα κομματα που υποστηριζουν τις συντεχνιες και λενε να ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ τα 146 ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

  2. ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΥΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ? ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ , ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΨΟΥΝ?

Comments are closed.