Η Ελλάδα του παραλόγου!

Κοινοποίηση:
ose-ergazomenoi-prosopiki-diafora-660_1

“Έχετε δει καθόλου τα δρομολόγια του ΟΣΕ στο βασικό δίκτυο θεσ/νικη – Αθήνα ? Έχουν όλη μέρα το ακριβό ιντερσίτι και το φθηνό τρένο το έχουν τα μεσάνυχτα και μόνο ένα και πάλι σε εκείνο γίνεται ο χαμός ! Γιατί δεν βάζουν ένα φθηνό και την μέρα για αυτούς που δεν έχουν τόσα για ιντερσίτι ! Επίσης αυτό το θέμα που ο φοιτητής δικαιούται στο ιδιωτικό και ακριβό κτελ μίση τιμή για το μέρος που μένει και στον κρατικό οσε έχει 25% έκπτωση ! Παράλογα πράγματα παντού .”

trena

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με αφορμή την καταγγελεία του αναγνώστη, ας συκρίνουμε 2 σιδηροδρομικές κρατικές εταιρίες. Γιά τον ΟΣΕ τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Εργα που μόνο άρχιζαν, λεφτά στόν βρόντο, αγορές κατά το μάλλον η ήτον ύποπτες, αποτυχιμένοι των κομμάτων για δοιηκητές, κομματοκρατια, και συνδικαλισμός στήν χειρότερη εκδοχή του.
    Απέναντι του βάζω την κρατική εταιρία σιδηροδρόμων του Ισπανικού κράτους.
    Στό τέλος της δεκαετίας του ’70 απο πλευράς υποδομών τα δυό δίκτια ήταν παρόμοια, ενώ από πλευράς εξοπλισμού ο ΟΣΕ υπερτερούσε λόγο των αγορών μηχανων και βαγονιών από την χούντα. Κατά την διάρκεια των ετών μέχρι σήμερα τα χρήματα που εισπράχθηκαν απο τους δύο οργανισμούς, απο διάφορες πηγές, αναλογικά ήταν σχεδόν τα ίδια, η διαχείρηση όμως των χρημάτων ήταν όμως τελείος διαφορετική.
    Το αποτέλεσμα φαίνετε, στις υπηρεσίες που προσφαίρουν οι δύο οργανισμοί.
    Αριθμός δρομολογίων/ ημέρα σε αρτιριακό δρομολόγιο
    Αθήνα Θεσ/νικη=7
    Μαδρίτη Σεβίλλη=24
    Τιμή εισητηρίου/ χρονος ταξιδιου(για τά ίδια χιλιόμετρα επί του αρτιριακου δρομολογίου
    Αθήνα Κατερίνη=31Ε(απλή μετάβαση)4ώρες και 44 λεπτά
    Μαδριτη Σεβίλλη=60.40(μετ’επιστοφής) 2ώρες και 20 λεπτά
    Αλλες παροχές για Β’ θέση
    ΟΣΕ=-
    Renfe= προβολή ταινίας και δώρο τα ακουστικά, ενώ σε κάθε θέση του τραίνου διατήθενται 10 διαφορετικά play list μουσικού προγράμματος.
    Οσο για τίς υπηρεσίες και τίς εκαταστάσεις σταθμών ο ΟΣΕ μόνο με το Κογκό συγρίνετε και άν.
    Και βέβαια κανένας δεν μας έχει απαντήσει
    ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΌ.

Comments are closed.