«ΗΡΩΙΚΕΣ» ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ «ΕΛΙΤ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΑΖΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ»

Κοινοποίηση:
MASONIKES_STOES

Με ιδιαίτερα «θερμό» τρόπο διαψεύδουν άλλοι τρεις από την περίφημη λίστα του ερευνητή Σωτήρη Ασημακόπουλου, την σχέση τους με την Μασονία. Η «Λίστα με τα 450 ονόματα Ελλήνων Μασόνων»  αριθμεί ήδη 6 διαψεύσεις. Δείτε τις νεώτερες:

Διάψευση «Οικουμενικού Τούρκου»:

bartholomaios1

 

Διάψευση «Φον Δημήτρη Καζάκη»:

 

kazakis1a kazakis2a

 

Διάψευση του «Κωλοτούμπα της πολιτικής ζωής»:

 

karatzaferis1

 

Εδώ και οι υπόλοιπες: Ηλίας Κασιδιάρης, Πέτρος Τατσόπουλος, Μάξιμος Χαρακόπουλος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ερωτηση¨

    ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ( Ο ΚΑΖΑΚΗΣ )?
    ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ !
    ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΝΟ !

  2. Φυσικά, και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δε θα τολμήσετε ούτε ξώφαλτσα να δικαιολογήσετε για ποιό λόγο ο Καζάκης ανήκει στην “χρεωκοπημένη ελίτ που κατέστρεψε την Ελλάδα” όπως αναφέρετε στον τίτλο.

    @9mm,
    Γατί δε λες ψευτάκο ότι το ράδιο 9 έχει διώξει τον Καζάκη και τον Κακλαμάνο εδώ και πάνω από 1 χρόνο, ιδίως μετά την δημοσιογραφική αντιπαράθεση με τον Άδωνι; Επιλεκτική μνήμη;

  3. Αρχησε να ενοχλει ο κ.καζακης και αρχησε και ο πολεμος..παρα πολυ καλο αυτο,κ καζακη συνεχησε να τα εξευτελιζεις τα τομαρια.

  4. Δημήτρης Καζάκης ο κρυφός μασόνος
    Ο γνωστός οικονομικός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης , που καθημερινά βγαίνει στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου κ. Κακλαμάνου στο ΡΑΔΙΟ 9. Το εν λόγω, φυσικά, μέσο ανήκει στον γνωστό διαπλεκόμενο επιχειρηματία κ. Κοντομηνά. Αλλά κουβέντα γι’ αυτό…
    Ο Δημήτρης Καζάκης, λοιπόν, που αποχώρησε πρόσφατα από τη “ΣΠΙΔΑ”, αφήνοντας άμεση κατηγορία ότι ο “ΣΠΙΔΑ” ελέγχεται από το παρακράτος….

    Δηλαδή, έμμεσα κατηγορεί και τον Μ. Θεοδωράκη. Ωστόσο, ο κ. καζάκης μιας και θέλει να λέμε τις αλήθειες στον Ελληνικό λαό, ξέχασε να τον ενημερώσει πως είναι μασόνος 18ου βαθμού της γαλλικής στοάς με τον τίτλο εις την Ελληνικήν: “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ” , που βρίσκεται στην οδός Επιδάμνου στην Αθήνα. Βέβαια, η εν λόγω στοά ανήκει στην μεγάλη ανατολή της Γαλλίας και, δέχεται από άθεους μέχρι και μαρξιστές.
    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο εκεί αγαπητοί συνέλληνες. Διότι, πέρα από το ότι ο κ. Καζάκης είναι εγκλωβισμένος στο ίδιο παρακράτος που ανήκουν και εκείνοι που κατηγορεί, βέβαια, ο ίδιος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή του στην μασονία. Όπως και να κατηγορεί άλλους χωρίς να παρουσιάζει τα τεκμήρια…

    Όμως αγωνίζεται πράγματι για το καλό της πατρίδας;

  5. # ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

    http://neataksi.blogspot.gr/2012/05/illuminati-666.html

    #Ο ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΖΑΚΙΝΘΟΥ «ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2011/03/blog-post_3429.html

  6. ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ τι τον ποιάνετα στο στόμα σας ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ????

    Και πότε ακριβώς ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ???
    Γελοίοι, ε γελοίοι????

    Το ΕΠΑΜ προσπαθεί να ενώσει τον ΛΑΟ και μάχεται στο να τιμωρηθούν οι δοσίλογοι και να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα (η μόνη σωτηρία για το οικονομικό κομάτι).
    Πήρε στις εκλογές 1%.
    Δεν προβάλεται από πουθενά, και ξαφνικά βρήκατε να τουν την πέσετε?????

  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ “ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ” ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

    Η “Αθηναϊκή Λέσχη” ή αλλιώς η “Λέσχη των Αριστοκρατών” απέκτησε νέα μέλη. Μεταξύ άλλων είναι και οι: Γιώργος Καρατζαφέρης, Γεράσιμος Αρσένης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Γεώργιος Πουκαμισάς, Πρέσβης της Ελλάδας στην Ρουμανία, Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος τράπεζας Πειραιώς, Δημήτρης Ψυλλίδης, στέλεχος UBS, Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Αθανάσιος Ψαρρός, Διευθυντής Συστημάτων των Πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιος Χατζηνικολάου, νέος επικεφαλής μάνατζμεντ της Tbank (πρώην Aspis), Αθανάσιος Πάλλας , σύμβουλος επενδύσεων της HSBC και πολλοί άλλοι εφοπλιστές. Οι εκλογές για τα νέα μέλη γίνονται πάντα δύο φορές το χρόνο και ο λόγος που κάποιο μέλος μπορεί να διαγραφεί είναι είτε επειδή δεν πληρώνει τη συνδρομή του, είτε επειδή δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Τα μέλη δεν δεσμεύονται άρα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσουν από την Λέσχη.
    Η Αθηναϊκή Λέσχη θεωρείται το club συνάντησης των ισχυρών στον προγραμματισμό διαλέξεων και δεξιώσεων με ευρεία θεματολόγια από την κοινωνική και επιστημονική ζωή του τόπου μας.

    http://alithiastofos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_6602.html#!/2010/05/blog-post_6602.html

  8. Ο Βενιζέλος και ο Εβραίος Gay στενός συνεργάτης του

    Το παρόν άρθρο είναι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας zougla.gr. Μεταξύ άλλων το zougla.gr αποκαλύψε ότι ο Ηλίας Βεργίτσης ο οποίος ήταν και παρέμεινε στενός συνεργάτης του Βενιζέλου, δεν διέθετε ίχνος σοβατότητος τηρουμένης αναλογιών της θέσεως του στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.
    Μιλώντας για τον εαυτό του, λέει ότι είναι εβραϊκής καταγωγής Έλληνας πολίτης, γεννημένος στις ΗΠΑ

    http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/818–gay-.html

  9. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Ποιος είναι αυτός που χαιρετά όλο χαρά ο Καρατζαφέρης; Πρόκειται για τον Απόστολο Τσιπίδη, γνωστό και μη εξαιρεταίο αρχιμασόνο
    με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί δύο φορές: Μία όταν η στοά του παρήλασε (!!!) την 25η Μαρτίου στο Νέο Ηράκλειο και μία ακόμα όταν ο ίδιος έβαζε αγγελίες στις οποίες ζητούσε εργαζομένους με απαραίτητο…προσόν την μασονική ιδιότητα!!!
    http://ydroxoos-woodiiis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_23.html

  10. Κ. Καραμανλής: “Και ποιος δεν είναι μασώνος, ρε;”

    Τι συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέφθηκε το Άγιον Όρος;
    Πρόκειται για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον “Ορθόδοξο Τύπο” στο άρθρο “Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ”.
    Γράφει λοιπόν, ο αρθογράφος:
    Ὅταν ὁ παπποὺς Καραμανλὴς ἐπισκέφτηκε τὸ Ἅγιο Ὄρος ἕνας γέροντας τὸν ρώτησε: «κ. Καραμανλὴ ἀκούσαμε ὅτι εἶστε μασώνος εἶναι ἀλήθεια;» καὶ πῆρε τὴν ἀπάντηση:
    «Καὶ ποιὸς δὲν εἶναι μασώνος ρέ!».
    Κ. Καραμανλής: “Και ποιος δεν είναι μασώνος, ρε;”

Comments are closed.