“Για κοίτα κάτι πρότυπα που έχουν τα παιδιά μας! Προς τους αναρχοάπλυτους όπως οι Αρβύλα!” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
arvila

“Προς τους αναρχοαπλυτους οπως οι Αρβυλα..

Μιλαμε για ταινια του 60,  μια ταινια ”μνημιο”κ ιστορικη κληρονομια για τις επομενες γενεες…μιλαΜΕ  για τη σφαγη των Ελληνων τις  κακουχιες τις οικογενειες που ξεκληριστικαν,τις  μαναδες που εχασαν τα παιδια τους κ τα εβλεπαν να πνιγονται στην παραλια της Σμυρνης..

Τη πιστη των ελληνων στο θεο ….μια ταινια που επρεπε να διδασκεται στα σχολεια..μια ταινια ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Ρεπουση κ το ”συνωστισμο” της Σμυρνης..μια ταινια επικαιρη οσο ποτε μιας κ τωρα φευγουν οι Έλληνες στην ξενιτια..

Η αρκουδα σας πειραξε…

Βλεπουμε εξωτερικα γυρισματα μεγαλο καστ ηθοποιων ,χορευτικους συλογους κ ιστορικα ντοκουμεντα…αυτη η ταινια ηταν χαμηλου μπατζετ κ κοστισε λιγοτερα απο ενα επεισοδιο μισης ωρας των Τουρκοσιριαλ στα πορνοκαναλα που σας κανουν πλυση εγκεφαλου και που αγοραζουν απο τους τουρκους..

Κοστισε λιγοτερο απο την τσοντα της Τζουλιας..

Γελατε με μια σκηνη απο μια τριωρη απολαυστικη ταινια που απο αυτην περναει ολη η ιστορια του μικρασιατικου ποντιακου ελληνισμου..κ ολοι εσεις την χλευαζετε…λαος που δεν γνωριζει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει…

Λυπαμαι που τα προτυπα μας ειναι οι Κανακιδες οι Λαζοπουλοι τα ριαλιτι κ τα ξεκολα στη Μυκονο..Δεν κοιταμε την ανεργια τισ αυτοκτονιες κ οτι κοσμος τρωει ασπο τα σκουπιδια κ γελαμε κ χλευαζουμε μια ταινια κ εναν ηθοποιο που προσεφερε στον πολιτισμο κ στη χωρα μια δυσκολη εποχη που η πατριδα μας ηταν τραυματισμενη απο εμφυλιους κακουχιες κατοχες κτλ,…”

Νίκος Γρηγοριάδης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. το ποσο ζωα ειναι οι ραδιο αρβυλα το ξερουν οι απαντες…
    αν ηταν Ελληνες και ειχαν δει αυτην την ταινια θα κλαιγανε απο συγκινηση…
    αλλα τετοιοι κουφιοκεφαλακιδες που ειναι…γελιοποιουν τα παντα…
    μεγαλα ρεντικολα…
    απορω αυτα τα 4 ανθρωπαρια πως δεν τα εχει ξερασει ακομα η Θεσσαλονικη, που φιλοξενησε χιλιαδες Ελληνες εκ των προσφυγων της μικρας ασιας…

  2. Αυτος που τα γραψε αυτα εχει καψει φλατζα.

  3. Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ!!!!

  4. Οι συγκεκριμένοι δεν εχουν καμια ιδεολογία ειναι απλα καποιοι απο τους πολλους αταλαντους που εβγαλε οι τηλεόραση για να κανει πλύση εγκεφάλου σε οποιον καφρο εχει τοσο χαμηλό χιουμορ ωστε να καθήσει να ακουσει αυτους τους παπαρες.

  5. Οι συγκεκριμένοι δεν εχουν καμια ιδεολογία ειναι απλα λίγοι απο τους πολλους αταλαντους που εβγαλε οι τηλεόραση για να κανει πλύση εγκεφάλου σε οποιον καφρο εχει τοσο χαμηλό επιπεδο ωστε να καθήσει να ακουσει την αισχρή προπαγάνδα του συστήματος απο αυτους τους παπαρες ειπωμένη με τοσο κρυο χιουμορ που πιάνει πολικες θερμοκρασίες

  6. Εσύ ποιος είσαι μρε Νίκο Γρηγοριάδη σε ξέρει και η μήτηρ σου ?

    Σας την σπάει το Ράδιο Αρβύλα επειδή δεν τιμά και δεν υμνεί τους Φασίστες και τους Νεοναζί Ανθέλληνες των Χρυσών Γκαβών ?

    Ε ότι ρε..

  7. ΕΝΩ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΟΤΥΠΟ .
    ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΕΝΩ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΞΕΚΩΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ.

  8. Ποιος είναι πάλι αυτός ο Νίκος Γρηγοριάδης;
    Άλλος ένας 30ρης γλείφτης της ΧΑ;

  9. Συγκρίνετε αυτούς τους γελίους, αντιπαθητικούς και πανηλίθιους ανθέλληνες αριστερούς τσιράκια του Μπομπολιστάν και Κυριακουστάν με τους παλιούς θεικούς κωμικούς π.χ. Βέγγο, Γκιωνάκη, Χατζηχρήστο;
    Συγκρίνετε αυτούς με π.χ. Monty Python;
    Διάσημοι ατάλαντοι, το μότο της νέας τάξης.

  10. Ειναι γεγονος οτι το Ραδιο Αρβυλα απευθυνεται σε κοινο με καποια στοιχειωδη νοημοσυνη.
    Ακουστε κανεναν Νοτη ρε παλληκαρια και μην ασχολειστε με οτι δεν καταλαβαινετε.

  11. Ο “αναρχοάπλυτος” είναι ο Κανάκης. Δεν εξηγείται αλλιώς μάλλον ο ναζόβλακας που το έγραψε είναι παιδί από βιασμό.

    1. Ενταξει ο τιτλος δεν στεκει αλλα και τα 4 αυτα ατομα περνουν λεφτα τσαμπα επειδη υπαρχουν χαζοι ανθρωποι που τους παρακολουθουν πιστα…συγκεκριμενη εξ αυτων εκτος απο τα λεφτα του αντ1 ειναι ιδιοκτιτες πολλων μαγαζιων “χρυσοριχιων” και βγενουν και στην τηλεοραση με το κατω του μετριου χιουμορ τους να σχολιασουν καποια βιντεακι που προφανος τα εχει δημιουργησει 5ος….πραγμα δηλαδη που μπορει ανετα να κανει και καπιος ανεργος και ισως με μεγαλυτερη επιτυχια.

      Οποτε απο τα παραπανω και μονο οι “κυριοι” αυτοι δινουν το δικαιομα να τους χαρακτηριζουν οπως θελουμε…

  12. Ειλικρινά οι ταινίες τους Ξανθόπουλου βγάζουν γέλιο στους περισσότερους εκτός αν είσαι η γιαγιά μου που δεν μπορεί να καταλάβει πως αναστήθηκε ο πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς τον Ξανθόπουλο ως ηθοποιό και άνθρωπο της τέχνης. Όσο για τους Αρβύλα δεν πιστεύω να είναι πρότυπα των νέων αυτά τα κουρασμένα παληκάρια γιατί απλά τα νέα παιδιά δεν είναι τόσο χαζά για να μην ξεχωρίζουν τους επαγγελματίες απο τους αυθεντικούς που μόνο στον Αντένα δεν θα δούλευαν.

  13. Η επανάσταση , η ιδεολογία κλπ συντροφιά μαζί με την κονόμα , το γλύψιμο στον Κυριακού και την νέα τάξη, από τους ατάλαντους.

  14. Τον κανακη στο παλλιουρι τον πρεσσαρει ο γουιλυ και ευχαριστιεται ασε που ρουφαει την σκονη απο μακρυα ο παραλιγο αντρας

  15. Έχουν αντιπαθητικό στυλ κι η εκπομπή τους έχει πατώσει. Κάποτε τους έβλεπαν όλοι. Τώρα μόνο ομοιδεάτες τους…

  16. ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΠΑΡΕΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ…ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ…ΕΝΑ ΑΘΕΟ ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΛΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ….ΚΑΝΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ…

  17. o typos απλα τουσ εσκισε με το σχολιο του….διαβαζοντας τα σχολια ολων των υπολοιπων καταλαβα γιατι πηρε ο σαμαρασ 25 τα εκατο κ γιατι οι μπολσεβικοι των γκει παρειντ βλεπουν αρβυλα…η απαντηση του τυπου απλα δεν υπαρχει…ολο το κειμενο ειναι απιστευτο..να σταλει με μειλ στη ρεπουση κ ολη την ενθελληνικη αριστερα..κ στον αντενα με τα προτυπα που βαζει για τα παιδια μας…μπραβο στο μακελειο για την ανακαλυψη!!!!

  18. Απορώ με την έλλειψη χιούμορ που έχετε όσοι κριτικάρετε τους Ράδιο-Αρβύλα. Πρόκειται για μια άθλια ταινία και για ακόμη μια πιο άθλια σκηνή όπου είναι εμφανές ότι έντυσαν έναν άνθρωπο αρκούδα. Ταινίες για φτύσιμο που έγιναν με το κιλό για να τα οικονομίσουν οι πάτρωνες των Ποντίων σαν τον Ξανθόπουλο… Πάλι καλά που δεν έβαλε ο σκηνοθέτης και τον Γκοντζίλα να παίζει στο έργο.

  19. Μα ποιος περιμενε κατι καλυτερο απο μια παρεα ηλιθιων, που οταν βρισκονται σε αμηχανια, ξεσπανε σε υστερικα γελια?

    Αυτοι θα μπορουσαν να γελανε και στην κηδεια της μαννας τους..

  20. Η συμπεριφορά τους γενικά είναι τουλάχιστον φτηνή κι αισχρή, τα υποτιθέμενα αστεία τους δε κατώτατου πνευματικού επιπέδου για να μην πω τίποτα άλλο.
    Στο βίντεο αυτό φαίνεται περίτρανα η φτήνια τους. Αν σας φάνηκε αστείο αυτό ρε λεβέντες που μάλιστα το χώσατε και στην άθλια εκπομπή σας να ξέρετε ότι πρώτα εσείς ξεφτιλίζεστε και μετά όσοι χάσκακες σας χειροκροτούν.
    Απορώ πως υπάρχετε ρε μάγκες, απορώ μα τον Ύψιστο!

  21. χαχαχαχαχαχχα τρομερή φάση με τη αρκούδα!! Επος!!

    1. Eυτυχως που εσεις οι φασιστες της ναζιστικης καταβοθρας εισαι οι σωστοι ανδρες…

      1. Ξεχασες ενα Τ αγραμματε δημοκρατη.

        1. Τυφλοί τα΄τώτα τόν τε νούν, τ΄ομματ΄ει.
          Ο φρικτος Οικουμενισμος σ΄ολο του το μεγαλειον, τα παντα αμφοισβητουνται, θρησκεια, Οικογενεια, Πατριδα, υπο διωγμο, οι Πνευματικοι Ταγοι, προβατοσχημοι Λυκοι βαρεις, να κατασπαραξουν το ποιμνιο, ποιο ποιμνιο!!!!
          το βλεπετε στους αρβυλα!!!! η οικογενεια παει καλα συζηγο+γκομενα, Πατριδα
          Ιδου το θεαμα των Πολιτικων βολευτων καλα κρατει,!!!! και απεναντι οι φιλοι τους.
          Ελεος, ελεος, λυπησου μας τους αθλιους.
          Αγγελος

Comments are closed.