ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑμεΑ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ! ΛΙΣΤΑ ΦΡΙΚΗΣ ΜΕ 55 ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑμεΑ ! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_13

 

Ο ακούραστος ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, Ανδρέας Μπαρδάκης, απασφάλισε και προαναγγέλλει με χθεσινό ηλεκτρονικό μήνυμα που μου έστειλε:

Επειδή έχουν ξεπεραστεί όλα τα όρια, χρειάζεται πλέον να μιλήσω για όλα μαζί, για τις κακοποιήσεις με τραυματισμούς και για τους εξευτελισμούς των ΑμεΑ (δημοσιευμένες καταγγελίες πολιτών), τις παράνομες ιατρικές πράξεις μέσα σε ακατάλληλες και μη αδειοδοτημένες δομές του Υπουργείου Εργασίας, την αδιαφάνεια, την ανωνυμία, τις παρανομίες εδώ και παραπάνω από δέκα χρόνια, τα δύο κυκλώματα στη Θεσσαλονίκη για εγκληματικούς χρηματισμούς που “φουσκώνανε” τα ποσοστά αναπηρίας χρηματισμούς, την υπεξαγωγή εγγράφων (ΠΚ 222), τα ψέματα, τη συγκάλυψη από τις Ανεξάρτητες Αρχές, την ανήθικη πρόταση για νομιμοποίηση της ανωνυμίας των ιατρών που είχε προτείνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μαζί με τον υποδιοικητή του ΕΦΚΑ, και για ποιον πραγματικά σκοπό το ελληνικό κράτος δημιούργησε το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας από την αρχή των μνημονίων.

Ακόμα δεν έχω πει ούτε τα μισά. Θα τα πω όμως όλα και στις καταγγελίες που θα υποβάλω στο Ευρωκοινοβούλιο, στον ΟΗΕ και στον ξένο τύπο!

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Μπαρδάκης,

άμεσα θιγόμενος και θυματοποιημένος (από τα ΚΕΠΑ) πολίτης με αναπηρία,
ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ΑμεΑ,
δημιουργός της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας για τα δικαιώματα των ΑμεΑ “Συνήγορος των ΑμεΑ”
(απαριθμεί περισσότερα από 103.000 μέλη μέχρι στιγμής).”

Δείτε ΕΔΩ τον σχετικό σύνδεσμο, όπου θα βρείτε και τον σύνδεσμο με τις 55 σοβαρότερες καταγγελίες κακοποίησης από το πλήθος των καταγγελιών, και ΕΔΩ το δημοσίευμα του Σαββάτου στο NEWSBOMB.

Σας προειδοποιώ:

Οι καταγγελίες που θα διαβάσετε από τους συνανθρώπους μας, θα σας κάνουν να σιχαθείτε που ανήκετε στο ανθρώπινο είδος.

Συνέχισε, Ανδρέα Μπαρδάκη.

Μην σταματάς!

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “την ανήθικη πρόταση για νομιμοποίηση της ανωνυμίας των ιατρών που είχε προτείνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μαζί με τον υποδιοικητή του ΕΦΚΑ”
    ………………..ο νοών νοείτω…..
    Καλή Δύναμη στον Ανδρέα Μπαρδάκη,το καλό θα νικήσει όπως νικάει πάντα στο τέλος!

Comments are closed.