ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ: «ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ 1135 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ…» ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
IOS KIKILIAS

Αυτό πρέπει να το δει ο ίδιος ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και θα πρέπει να επιληφθεί προσωπικά για το καλό όλων μας.

Αναγνώστης του makeleio.gr καταγγέλλει: “Έχουμε ύποπτο κρούσμα καλέσαμε το 1135 και ακόμα μετά από 54 λεπτά καμία απάντηση, τι να κάνουμε;”

Υπάρχει και το σχετικό αποδεικτικό βίντεο

Λίγο μετά την ανάρτηση μας εδώ στο makeleio.gr, η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA αναφέρθηκε και αυτή από την πλευρά της σε αντίστοιχες καταγγελίες.

Το makeleio.gr είναι δίπλα σας.

Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν τους ακουμπάει κανένας τους απελπισμένους, είναι προστατευόμενο είδος.

  2. Κανονικά θα έπρεπε να περάσουμε όλοι υποχρεωτικά από εξετάσεις ξανά και ξανά. Και οι λαθραίοι. Στα δημοτικά ιατρεία, σε κέντρα υγείας της περιοχής μας, δεν ξέρω που. Για να οργανώνουν κτηματολόγια βρίσκουν το τρόπο, να προστατεύσουν το κόσμο βαλτώνουν.

  3. Ο/Η Βρε λες ο Μπιλης Γκείτς να είχε δίκιο ότι έτσι θα σωθούμε λέει:

    Δεν ξέρω τι λέτε αλλα σας προκαλώ (με την καλή έννοια το γράφω ότι σας προκαλώ) να βγείτε και να κοιτάξετε τώρα τον ουρανό που μόλις πριν καμια ώρα ψεκασαν και βλέπεις παντού γραμμές σαν βαμβάκι να ανοίγουν σιγά σιγά σε σε ίση αποσταση η μία από την άλλη γραμμή! Νομίζω ότι μας ψέκασαν αντιβιοτικό για τον κορωνοιο οποτε αν είναι έτσι την έπομενη εβδομάδα θα δούμε μείωση στα κρούσματα! Μάλλον όλα τελείωσαν για τον κορωνοιο!!

  4. Ψυχραιμία ! Ακόμα και αν έχετε ύποπτα συμπτώματα το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε κορωνοιό.Η εποχική γρίπη είναι περισσότερο πιθανή.Ακόμα όμως κι αν έχετε κορωνοιό εάν δεν παρουσιάζετε δυσκολία στην αναπνοή δηλαδή μπορείτε να μιλήσετε και κινηθείτε ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ! Δεν πάτε πουθένα.Περιμένετε να κάνετε το τεστ αν το κάνετε μετά από κάποιες μέρες.Όταν πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα τα τεστ θα γινονται μόνο σε πολυ σοβαρά περιστατικά ! Πάνω από όλα ψυχριαμία και παραμονη στο σπίτι όσο περισσότερο μπορείτε οι υγιείς και ΠΑΝΤΑ οι άρρωστοι.Περαστικά.Ακολουθείτε τις οδηγίες μπας και κάνουμε καλοκαίρι !

  5. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ. ΛΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΙΘΑΝΩΣ. ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ. ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΟΛΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΥ ΑΚΡΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ.

  6. Κλείστε τ σύνορα και διωχτε όλους τους λαθρομετανάστες όπως ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν σοβαρές χώρες. Στην μόρια έχουν γίνει εξετάσεις σε λαθρομετανάστες για τον ιό? Στην αμυγδαλεζα όπου κρατούνται λαθραιοι μια αστυνομικός νοσησε. Έγιναν έλεγχοισε αυτούς που κρατάνε?

  7. μητε να προσλαβουν γρηγορα κοσμο να σηκωνει τα τηλεφωνα μπορουνε και εμεις να πιστεψουνε τωρα οτι ολος ο κρατικος μηχανισμος ειναι σε ετοιμοτητα……αμα πλακωσουν τα βαρια περιστατικα θα φανει η γυμνια, τα μνημονια, τα πλεονασματα, το πολιτικο συστημα, το life style, το Ελληνικο Δημοσιο….

Comments are closed.